Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 21:20

bparena je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Ma neće valjda biti dvospratni :D
Ja bi cak volio da bude dvospratni mada jos ne vjerujem ni u sve ovo oko prosirenja. Ono trebalo bi ali opet jos uvijek nemogu da vjerujem. Nebitno gdje da se pravi. I Kosevo nije frka samo bi mnogo vise ulagali kako bi eliminisali glupu atletsku stazu. Zato jos uvijek Bilino Polje je no 1.
Pa na Koševu nikad ne bi sklonili atletsku stazu, pa i Atletski klub mora negdje da radi :)

A i ja još ne mogu da vjerujem, previše mi nestvarno... Al kad vidim da je Opština sama izgradila i Arenu i sve oko nje, odma' počnem vjerovati... :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 18 nov 2011, 21:23

bparena je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Kad smo vec kod Bilinog Polja po meni je najbolje ovo rjesenje kao sto je stadion Southampton-a..

slika
slika
slika

Predobar krov. Vidi ako bi isla ova varijanta onda bi istok bio dosta blizi bulevaru. Neznam kako bi jug lego prema poliklinici, ali stvarno ce biti fenomenalno ako se i kad se ovo napravi od Bilino Polja. Ima da se trese stadion od refleksije zvuka u zatvorenoj skoljci.... fenomenalno......
Ma lego bi itekako pa ima ondje prostora koliko hoces zato sto bi se nanovo dizala tribina nebi isla na dvije etaze nego kako kazu iz jednog cuga a kad ide tako lako je manevrisat :D .A sto se tice akustike valove od Bosne bi poslali prema Kembridzu....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 nov 2011, 21:27

Bio bih presretan da se Bilino izgradi slično ovome stadionu Southamptona ;)
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 18 nov 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 21:28

Najvise mi je drago sto vise nebi moro ici u Sarajevo ko zadnjii put da kupim kartu. U Zenicii u ponoc vec bilo 300 ljudi. :? , i mi tad ko posljednje kite morali nogirat u Sarajevo po karte. :shock: Ovako bit ce karti i necu morati ici van Zenice po karte...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 21:29

Ovu drugu fazu kad bi uradili za 5 godina ja bi bio presretan...

Čim vidim Tušanj odma' mi sve... :x
Čelik Zenica 1945

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 nov 2011, 21:31

HOPLIT je napisao/la:Još nisam sreo čovjeka koji je bio u Sarajevu a da mu se grad nije svidio i da se nije dobro proveo u njemu. Nisam se baš naslušao pohvala na račun Zenice i na tome baziram svoje mišljenje. Da se ne ljute Zeničani, nemam ništa protiv Zenice. Sarajevo, Zenica... meni je to isto.

Ja sam dijasporac :mrgreen:
Što stiče Saraj'va...kako sam ja iz Mostara,to ti je ista škola samo drugi naglasak...mada...nekako su mi ljudi hladni,svatko gleda samo sebe...a Zenica...nisam izlazio tamo...ljudi govore da je tu prava raja,da su ljudi više ljudi...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 21:31

Nimla_RZ je napisao/la:Ovu drugu fazu kad bi uradili za 5 godina ja bi bio presretan...

Čim vidim Tušanj odma' mi sve... :x
Poslije ovog cirkusa sa Portugalom ja bi naredio da se mora praviti teren i stadion ili nema kvalifikacija. Dosta vise sramocenja. MORAJU NAPRAVITI I .
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 21:36

tepsija je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Još nisam sreo čovjeka koji je bio u Sarajevu a da mu se grad nije svidio i da se nije dobro proveo u njemu. Nisam se baš naslušao pohvala na račun Zenice i na tome baziram svoje mišljenje. Da se ne ljute Zeničani, nemam ništa protiv Zenice. Sarajevo, Zenica... meni je to isto.

Ja sam dijasporac :mrgreen:
Što stiče Saraj'va...kako sam ja iz Mostara,to ti je ista škola samo drugi naglasak...mada...nekako su mi ljudi hladni,svatko gleda samo sebe...a Zenica...nisam izlazio tamo...ljudi govore da je tu prava raja,da su ljudi više ljudi...
Što se ljudi tiče...to ti je posljedica manje sredine.
YNWA!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 18 nov 2011, 21:52

HOPLIT je napisao/la:Ja sam i dalje zato da se renovira Koševo. Ubjedjen sam da će svaki gostujući navijač iz Sarajeva otići sa mnogom ljepšim uspomenama nego iz Zenice, možda se tako ponekad i vrati u ovu zemlju kao turista i ovdje potroši koju kintu. U gluposti tipa "Koševo je ukleto za reprezentaciju" ja ne vjerujem.
na kosevu se moze itekako napravit paklena atmosfera,,sjecali se mozda neko kad je kosevo bilo zadnji put dupke puno?
reprezentacija ga nikad nije napunila do zadnje stolice ,al zato jeste zeljeznicar u duelu sa njukastlom,,tada je naprosto grmilo 38.000 ljudi je zdusno bodrilo svoj klub svih 90min,to ce se tesko desit kad igra repka,

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 nov 2011, 21:59

konjicanin01 je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Ja sam i dalje zato da se renovira Koševo. Ubjedjen sam da će svaki gostujući navijač iz Sarajeva otići sa mnogom ljepšim uspomenama nego iz Zenice, možda se tako ponekad i vrati u ovu zemlju kao turista i ovdje potroši koju kintu. U gluposti tipa "Koševo je ukleto za reprezentaciju" ja ne vjerujem.
na kosevu se moze itekako napravit paklena atmosfera,,sjecali se mozda neko kad je kosevo bilo zadnji put dupke puno?
reprezentacija ga nikad nije napunila do zadnje stolice ,al zato jeste zeljeznicar u duelu sa njukastlom,,tada je naprosto grmilo 38.000 ljudi je zdusno bodrilo svoj klub svih 90min,to ce se tesko desit kad igra repka,
Danska :?:
F.K.SARAJEVO

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 22:01

Naravno da se može napraviti paklena atmosfera, samo treba neko da povede to navijanje. BHFu bi bilo bolje da zamole nekoga da ih nauči kako se navija ili da to prepuste nekoj od BH navijačkih grupa.

Da ne zaboravim: ovi argumenti o atletskoj stazi kao prepreci stvaranja dobre atmosfere su totalna glupost.
YNWA!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 18 nov 2011, 22:05

HOPLIT je napisao/la:
Naravno da se može napraviti paklena atmosfera, samo treba neko da povede to navijanje. BHFu bi bilo bolje da zamole nekoga da ih nauči kako se navija ili da to prepuste nekoj od BH navijačkih grupa.

Da ne zaboravim: ovi argumenti o atletskoj stazi kao prepreci stvaranja dobre atmosfere su totalna glupost.
tako je,,bhf ima jednostavno nema pojma o navijanju svaka cast na njihovoj odanosti repki,ali citavi 90 minuta pjevati neke pjesmice koje ni oni sami neznaju napamet je smjesno i okretanje ledja ostatku stadiona,,nek pogledaju kako crnogorci i slovenci navijaju zasvoju reprezentaciju

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 nov 2011, 22:16

Meni je najgolemija ona nešto "vialeo bosno leo" :mrgreen:
Ko je izmisli ćaća ga njegov :D
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 nov 2011, 23:03

Jeste reprezentacija je napunila Kosevo kada je bila utakmica ,

BiH - Danska 11.10.2003

Kosevo je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta ,3 sata prije utakmice , dana danas se sjecam te recenice sa TV-a 8-)
Sa te nase najvece utakmice ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 nov 2011, 23:15

Samo da kazem, tokom ove godine na fakultetu upoznao sam mnogo ljudi koji nisu iz Zenice, i svi kazu da je Zenica prelijep grad bas zato sto svi imaju utisak da je to neka kriminalna rupa prekrivena smogom u kojoj niko ne moze opstati.. Ne znam zasto Zenica ima takav medijski status, ali dodjite pa pogledajte i vidjeti cete da nije bas kako se cini, da je mnogo ljepsa, i to ne govorim ja sto sam iz Zenice, meni je bez konkurencije najljepsa, to govore drugi ljudi.. A sto se tice kriminala, jbg to ima u svakom gradu..
Celik!3,2,2.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 nov 2011, 23:17

bparena je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Kad smo vec kod Bilinog Polja po meni je najbolje ovo rjesenje kao sto je stadion Southampton-a..

slika
slika
slika

Predobar krov. Vidi ako bi isla ova varijanta onda bi istok bio dosta blizi bulevaru. Neznam kako bi jug lego prema poliklinici, ali stvarno ce biti fenomenalno ako se i kad se ovo napravi od Bilino Polja. Ima da se trese stadion od refleksije zvuka u zatvorenoj skoljci.... fenomenalno......

mislim da ovo možemo samo sanjati

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 nov 2011, 23:58

Šta je ovo, neka priča oko rekonstrukcije stadiona BP? Izgleda da se neko baš sažalio kad je vidio onaj jad i bijedu, što znači da smo ostvarili svoj cilj. Ma, nisam ni sumnjao. :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 19 nov 2011, 00:25

Mislim da je jako pametno ako Zenica uradi ovu rekonstrukciju i zadrzi reprezentaciju jer bi koristi bile velike,prvenstveno turisticke,
strane reprezentacije odsedaju u Zenici,novinari,po zavrsetku onog centra i BH repka,kad se prosiri bilo bi 15-20000 ljudi sa strane ,svako da potrosi koju marku-evro,i to po nekoliko puta godisnje sto kvalifikacije i prijateljske ,dobra je to injekcija za zenicku carsiju :mrgreen:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 nov 2011, 00:51

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
bparena je napisao/la:

slika
slika
slika

mislim da ovo možemo samo sanjati
sanjali smo i da reprezentacija ima svoj stalni kamp kao sto ima spanija engleska pa se eno izgradi u zenici
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 nov 2011, 00:53

santos je napisao/la:Mislim da je jako pametno ako Zenica uradi ovu rekonstrukciju i zadrzi reprezentaciju jer bi koristi bile velike,prvenstveno turisticke,
strane reprezentacije odsedaju u Zenici,novinari,po zavrsetku onog centra i BH repka,kad se prosiri bilo bi 15-20000 ljudi sa strane ,svako da potrosi koju marku-evro,i to po nekoliko puta godisnje sto kvalifikacije i prijateljske ,dobra je to injekcija za zenicku carsiju :mrgreen:
Za to smo se mi godinama borili :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eldo, greenwood, HariTz, IgmanskiVukovi, lol89 i 32 gosta.