Prvo, hvala na komplimentu za to dečko, ali ja sam nažalost dečko x 2. Drugo, pulen u prenesenom značenju, što bi u ovom slučaju značilo da ti njega podržavaš bez ikakve valjane argumentacije (naveo sam ti primjere tvoje nekonzistentnosti) a druge blatiš, sasvim bespotrebno. Sama tvoja izjava da je Amar bolje rješenje od Bajevića dovoljno govori o svemu tome.aleksandar_veliki je napisao/la:Decko, cuj moj pulen? Ko sam ja ili ti da to bude nas pulen? To je pulen ljudi koji su konacno shvatili da se u nasem nacionalnom timu trebaju neke stvari dovesti na mjesto, to je pulen onih koji zele dobro bh. Tapkamo 20 godina na mjestu, idemo s Amarom nesto uraditi, a prvo cemo igrace pomnoziti s nulom, odnosno staviti ih na pravo mjesto, a to je ona zelena ledina. I nije ga on postavio, postavljen mu je.NoName je napisao/la:Makar je postavio cilj. Dok, sudeći po tvojim izjavama, ovaj tvoj pulen cilja nema nikako.
A sa Amarom ćemo sigurno nešto uraditi, dobro si rekao, EP 2016 kada idu 24 reprezentacije i kada će nam najveći konkurent za odlazak biti San Marino, dobro je to posloženo. Ili je neko osjetio priliku da bi se iz ove grupe moglo napokon otići pa onda da bržebolje zgrabi priliku?
Sir Ivica Osim je rekao: Pape treba ostati. Pape nije rekao, makar službeno, da odlazi. Kakav Amar, kakvi bakrači.