Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.
Akhenaten je napisao/la:Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.
Akhenaten je napisao/la:Dzeko je majstor, trenutno je medju 10 najboljih napadaca na svijetu. A tek je dosao u ''veliki klub'', pa se od njega ocekuje samo da bude bolji. Moguce je da bude i medju prvih 5, ali treba tu jos dosta znoja i golova.
On je u ovom trenutku medu 5 najboljih napadaca
Da suzimo još malo. Top 3?
Hajde nek neko zakuje!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Da suzimo još malo. Top 3?
Hajde nek neko zakuje!
Zakovo sam ja ,samo pogledaj skroz gore
Salu na stranu,ali je medju top 5 sigurno.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Messi, Ronaldo, Rooney, van Persie, Villa, Aguero, yebiga nema mjesta. Licno ga ne bi stavio ni u top 10.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Number1 je napisao/la:
a sve onaj gej snima filmove, kaže nevjerovatan njegov skok, niko nema skok kao on
Ma kakvi oni, Kerla bi najvise skocio
Kerla bi bi im pitu sa glave pojeo i jos usput jogut donio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu