Mi smo uvijek optimisti i sa svojim optimizmom ne omalovažavamo druge kao neki.gauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm

Mi smo uvijek optimisti i sa svojim optimizmom ne omalovažavamo druge kao neki.gauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm
dilber je napisao/la:Mi smo uvijek optimisti i sa svojim optimizmom ne omalovažavamo druge kao neki.gauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm
o cemu se radi mozel vise informacija....Fatko je napisao/la:doso novi sponzor iz austrije i dolazi nova oprema![]()
sarajevo je svoju igru pokazalo na grbavici.a to da je favorit protiv zvijezde jest samo za to sto sudije uvijek navlace za nase prijeratne velikane,a sto se tice ekipa i zvijezda i sarajevo imaju ekipu u pet dekagauco je napisao/la:Jel' Sarajevo gostPa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm
Ne znam koliko je dobro da se ovako preko foruma govori o sponzorstvu, ali mogu reći da je Zvijezda dobila jakog sponzora i to dugoročno i da će velike novce ulagat u Zvijezdu. Mislim da u čaršiji većina zna o čemu se radi i koliko je para u pitanju. Mogu reći da će se radovi na stadionu nastaviti i da poslije Kozare će doći nekoliko igrača na probu i bit će odigrana jedna utakmica sa njima krajem ovog mjeseca.moranjak je napisao/la:o cemu se radi mozel vise informacija....Fatko je napisao/la:doso novi sponzor iz austrije i dolazi nova oprema![]()
ako bude petarda cestitat cemo vam ,nemojte molim vas ko i do sada da vam sudija navlaci pa da bude 2-1 jedva.nadam se da se sjecate kako ste bili ugosceni kod nas kad ste mogli uzet bod uzeli steaS_Roma je napisao/la:sutra ce te petardu da primite
ma druze, vjeruj ako se igdje moze igrati to je na Koševu, nikad te nece niko drasticno oštetiti, ako Zvijezda bude bolja i ako je toliko bolja od Sarajeva nek bude 0-3, sigurno ce aplauzima biti vasi igraci ispraceni, uostalom bit ce i snimak tekme, pa ces moci sve analizirati.astra1922 je napisao/la:ako bude petarda cestitat cemo vam ,nemojte molim vas ko i do sada da vam sudija navlaci pa da bude 2-1 jedva.nadam se da se sjecate kako ste bili ugosceni kod nas kad ste mogli uzet bod uzeli steaS_Roma je napisao/la:sutra ce te petardu da primite
Sarajevo igra fer i korektan fudbal tako da sudija nije ni potreban.Što se tiče gostoprimstva i svega ostalog razloga za strah nemate.Nije nemoguče da uzmete bod s obzirom da u Sarajevu nevlada baš neka bajna atmosfera a tim je oslabljen neigranjem nekoliko bitnih igrača.astra1922 je napisao/la:evo u sarajevu nam sudi najveci supak prosic taj nas je sudija redovno uzimao i u prvoj i u premijer ligi.domacinski sudija do jaja,samo da ne dobijemo crvenih kartona
zukic tad branio za nas jel de ?Fatko je napisao/la:nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
Mislim Karić.necko_gradacac je napisao/la:zukic tad branio za nas jel de ?Fatko je napisao/la:nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
zukic primio u zadnjim sekundama karic odradjivo kartone zato vam kazem previse spominjete te sudije bilo kako bilo mi se moramo borit a kada se boris za nesto onda je sladjenecko_gradacac je napisao/la:zukic tad branio za nas jel de ?Fatko je napisao/la:nemojte pricat bezveze jer na kosevu se moze igrat samo mi nismo imali srece nikako na kosevu sjetite se samo kakve smo golove primali ispadne lopta golmanu i prodje mu kroz noge ha ja ko nam je kriv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.