BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 nov 2011, 10:51

vrijeme je reci vozdra Euru 2012 :

[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 18 nov 2011, 11:18

Edo_77 je napisao/la:Ja sam bio u Zenici i ni jednom nisam povikao "Messi", bilo mi je ofirno i odvracao sam prijatelje da to ne rade. Medjutim vecina stadiona je to radila, ogromna glupost. Sta imamo od toga, samo se blamiramo i dajemo mu ekstra motivaciju.
nikad mi ovo nece bit jasno messi messi

slika
mislim da on to uopste ne dozivljava, tu provokaciju. samo smo se isprovaljivali do besvijesti. i onda nas je dokrajcio.
...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2011, 11:22

panties je napisao/la: samo smo se isprovaljivali do besvijesti. i onda nas je dokrajcio.
Neki dan mi neko ovdje rece da se nismo obrukali i da ako ga volim, da ga vodim sebi kuci. :D
Introspekcija, retrospekcija i doza zdrave kritike prema samom sebi ne lezi nam bas nesto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 nov 2011, 11:25

Vrijeme je da se ova tema zatvori (obrise) prosla je utakmica, nema se sta vise dodat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 nov 2011, 15:49

NIKO VAS NE TJERA DA CITATE.
MENI JE OVO NAJVAZNIJA TEMA i molim da se sankcionisu svi koji zele da mi uskrate pravo da diskutujem.

Ja sam jos prije prve utakmice govorio da nam nije potreban taj krkanluk od navijanja za Messija i govorio ljudima da da nasih 15 hiljada nikakvih navijaca ne mogu postici nista, ni 100 hiljada navijaca ne zbuni GOSPODINA Ronalda!
Napadnut sam od strane vecine.
Zato sam sada opet pokrenuo tu temu da vidim stidi li se iko od onih koji su tu ideju podrzavali i na kraju, na nasu zalost i uradili to?!
STIDITE LI SE STO STE NAS OBRUKALI?

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 nov 2011, 16:03

SamoZeljo je napisao/la:NIKO VAS NE TJERA DA CITATE.
MENI JE OVO NAJVAZNIJA TEMA i molim da se sankcionisu svi koji zele da mi uskrate pravo da diskutujem.

Ja sam jos prije prve utakmice govorio da nam nije potreban taj krkanluk od navijanja za Messija i govorio ljudima da da nasih 15 hiljada nikakvih navijaca ne mogu postici nista, ni 100 hiljada navijaca ne zbuni GOSPODINA Ronalda!
Zato sam sada opet pokrenuo tu temu da vidim stidi li se iko od onih koji su tu ideju podrzavali i na kraju, na nasu zalost i uradili to?!
Uopšte se nismo obrukali, Portugalci,a i Ronaldo nisu doživjeli ništa što inace ne doživljavaju ptotivnici bilo gdje u svijetu. Sam Ronaldo je rekao da ga napadaju svaku drugu utakmicu, a koliko ja znam ne igra ih u BiH. U zabludi si ako misliš da je nama Ronaldo dao golove jer smo ga prozivali, golove nam je dao jer je jedan od najboljih na svijetu. Ti malo imaš kompleksa od vlastitog geografskog položaja i sopstvenog naroda

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 nov 2011, 16:08

Principatus je napisao/la:
panties je napisao/la: samo smo se isprovaljivali do besvijesti. i onda nas je dokrajcio.
Neki dan mi neko ovdje rece da se nismo obrukali i da ako ga volim, da ga vodim sebi kuci. :D
Introspekcija, retrospekcija i doza zdrave kritike prema samom sebi ne lezi nam bas nesto.
Mi se isprovaljivali, a Portugalci nisu kad su tvrdili prije odigranih utakmica da ce biti nepravedno ako ih ne bude na prvenstvu, da ce prvenstvo biti negledljivo, bataljon vojske koji su doveli, divljacima nas proglasili, e stvarno su se jako lijepo ponjeli prema nama

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 nov 2011, 16:21

Ti uopste ne znas moj geografski polozaj ali si na osnovu toga sto ne znas uzeo sebi za pravo da mi kazes da sam kompleksas? Smijesno i jadno!

Ronaldu zvizdi i po 100 hiljada ljudi, to sam vec rekao ali navijanje za nekog drugog osim nasih reprezentativaca je jadno. To je bruka. Ne samo na aerodromu nego i tokom ufakmice.
Problem su takvi kao ti, koji u svemu tome ne vide problem. U 90 minuta utakmice u Zenici se najvise navijalo za Messija, covjeka koji nikad nije obukao dres nase reprezentacije i nikad nece ni obuci.
Igramo tako vaznu tekmu a provociranje jednog igraca nam vaznije od nase reprezentacije? Tebi to nije bruka?
Ono malo nasih u Portugalu je 100 puta bolje navijalo.

Pored svega smo ljude opet odveli na onakav teren. Sramota!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 nov 2011, 16:45

SamoZeljo je napisao/la:
Pored svega smo ljude opet odveli na onakav teren. Sramota!
to k'o imamo camp nou,wembley i alianz arenu na raspolaganju pa mogli birat nesta :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 nov 2011, 16:58

Kad kazem teren onda mislim na teren (travnjak) koji je mnogo puta bolji na Kosevu.
Pored toga, Kosevo je bar vece i moglo bi primiti vise pravih navijaca a ne onih koji su karte dobili preko stele i dosli kao da su na dzenazi.
Pa, tokom utakmice u Zenici se moglo cuti kako ljudi na tribinama pricaju. A tako vazna utakmica? Nama jedna od najvecih koje smo ikad igrali!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 nov 2011, 17:04

ZOI84 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:NIKO VAS NE TJERA DA CITATE.

Uopšte se nismo obrukali, Portugalci,a i Ronaldo nisu doživjeli ništa što inace ne doživljavaju ptotivnici bilo gdje u svijetu. Sam Ronaldo je rekao da ga napadaju svaku drugu utakmicu, a koliko ja znam ne igra ih u BiH. U zabludi si ako misliš da je nama Ronaldo dao golove jer smo ga prozivali, golove nam je dao jer je jedan od najboljih na svijetu. Ti malo imaš kompleksa od vlastitog geografskog položaja i sopstvenog naroda
Mi se obrukali?

Pa jesi li ti vidio zelene lasere na Begovicevom dresu i licu prilikom prvog gola u utakmici u Portugalu?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 nov 2011, 17:12

MostaracVelezovac je napisao/la: Pa jesi li ti vidio zelene lasere na Begovicevom dresu i licu prilikom prvog gola u utakmici u Portugalu?
A to su nam igrace laserovali prosli put kada smo igrali u Portugalu ili samo ovaj put?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 18 nov 2011, 17:23

Anti NWO je napisao/la:Ovaj Portugal mi je nabacio kompleks nije vrijednosti :lol: , evo treci dan se nemogu oporaviti od onog uzasa.
meni isto,jbg,haman u srijedu sto nisam sefa puko stosom onako ljut,zbunjen,nenormalan.pospan i mahmuran...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 nov 2011, 17:36

Zakljucajte temu i cenzurisite rijec Portugal i svaku njegovu izvedenicu , hoce mi nesto biti kad procitam Portugal

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 18 nov 2011, 18:07

SamoZeljo je napisao/la: STIDITE LI SE STO STE NAS OBRUKALI?
Drugar preozbiljno shvataš neke stvari..... opusti se malo....popi kaficu i popuši cigaru.....navijanje "Messi! Messi!" je baš simpatično! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 nov 2011, 19:10

Goldy je napisao/la:
tepsija je napisao/la:E kad se sjetim prošli petak u ovo doba...slatko iščekivanje,pozitivna nervoza,brzinsko obavljanje svih poslova da bi se što prije 'pripremil' za utakmicu...e joj :(

a zašto ti ne bi uredio svoj svakodnevni život tako da u njemu ima slatkog iščekivanja i pozitivne nervoze?
Ko si ti,majke ti,'oklen' si?Jesi dobar?
O utakmici sam pisao...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 nov 2011, 19:15

Ne znam jeli ovo bilo...
Tko su ove kuje???

Mahnule smo mu s pet pari bosanskih grudi, a on se uplašio kao malo dijete...

Bosanskohercegovački tabloid Express donosi zanimljivu priču o boravku portugalske nogometne reprezentacije u Zenici prilikom utakmice dodatnih kvalifikacija za EURO prošloga tjedna.

Naime, dvije djevojke koje trenutno žive u Beču stigle su u Zenicu, svoj rodni grad, kako bi se susrele s Cristianom Ronaldom, ponajboljim svjetskim nogometašem.

Preko svog prijatelja koji radi na recepciji hotela 'Zenica' Melisa Avdić i Senida Ibrić poslale su ceduljicu s porukom u sobu 507 u koju se smjestio nogometaš Real Madrida. Na papiriću je pisalo vrijeme kada se treba pojaviti na prozoru svoje sobe.

"Nismo očekivale da će naš poziv ozbiljno shvatiti, ali smo se potajno nadale", započele su svoju anegdotu Melisa i Senida.

- Prvo smo se mi šokirale kada smo primjetile da je oko ponoći provirio kroz prozor, a onda se on šokirao kada smo nas dvije zajedno sa još naše tri prijateljice digle majice i mahnule mu grudima. Pokazale smo mu pet pari bosanskih grudi, a on se uplašio kao malo dijete. Odmah je navukao zavjese na prozoru svoje sobe. Sigurno je o nama razmišljao cijelu noć i dan poslije", ispričale su djevojke.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 18 nov 2011, 19:19

tepsija je napisao/la:Ne znam jeli ovo bilo...
Tko su ove kuje???

Bosanskohercegovački tabloid Express donosi zanimljivu priču o boravku portugalske nogometne reprezentacije u Zenici prilikom utakmice dodatnih kvalifikacija za EURO prošloga tjedna.

Naime, dvije djevojke koje trenutno žive u Beču stigle su u Zenicu, svoj rodni grad, kako bi se susrele s Cristianom Ronaldom, ponajboljim svjetskim nogometašem.

Preko svog prijatelja koji radi na recepciji hotela 'Zenica' Melisa Avdić i Senida Ibrić poslale su ceduljicu s porukom u sobu 507 u koju se smjestio nogometaš Real Madrida. Na papiriću je pisalo vrijeme kada se treba pojaviti na prozoru svoje sobe.

"Nismo očekivale da će naš poziv ozbiljno shvatiti, ali smo se potajno nadale", započele su svoju anegdotu Melisa i Senida.

- Prvo smo se mi šokirale kada smo primjetile da je oko ponoći provirio kroz prozor, a onda se on šokirao kada smo nas dvije zajedno sa još naše tri prijateljice digle majice i mahnule mu grudima. Pokazale smo mu pet pari bosanskih grudi, a on se uplašio kao malo dijete. Odmah je navukao zavjese na prozoru svoje sobe. Sigurno je o nama razmišljao cijelu noć i dan poslije", ispričale su djevojke.
Ako je ovo istina onda o onim Ukrajinkama i Ruskinjama ne treba uopste zvocati.
Nek ih je stid njihovih roditelja...

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 18 nov 2011, 19:25

tepsija je napisao/la:Ne znam jeli ovo bilo...
Tko su ove kuje???

:lol:

da li će se ova tema više zatvoriti :?: :cry:
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 18 nov 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 18 nov 2011, 19:27

Ma ja ba, prepo se on. Nikad u zivotu nije sise vidio.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.