Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 18 nov 2011, 17:44

pintol_TM87 je napisao/la:Za ove sto igraju LLM sa engleskim nizeligasima preporučio bih da ode do board rooma i zatraze PARENT klub iz engleske lige i onda če im ponuditi nekih igrača na loan a i vi ih mozete sami odabrati...
Kod mene u zelje najbolji toni sunjić i ne znam koje taktike koristite za kornere ali ja imam jednu učinkovitu tako da su bogičević i sunjić medju najboljim strijelima...pa postavim sliku kornera
ma kornere stavi na 'mixed' ;)...nije ti pametno forsirat da stalno ide ista akcija, rijetko ce ti uspijevat da zabijes gol, gotovo nikad, znam ja s prijasnjih managera...udjes tamo i vidis tko ti ima najbolju ocjenu za corner i stavi njega da ti izvodi, on ce s ovom opcijom 'mixed' znat najbolje koju je akciju najpametnije odigrat ;)

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 18 nov 2011, 18:08

gospodin Seljakovic je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Za ove sto igraju LLM sa engleskim nizeligasima preporučio bih da ode do board rooma i zatraze PARENT klub iz engleske lige i onda če im ponuditi nekih igrača na loan a i vi ih mozete sami odabrati...
Kod mene u zelje najbolji toni sunjić i ne znam koje taktike koristite za kornere ali ja imam jednu učinkovitu tako da su bogičević i sunjić medju najboljim strijelima...pa postavim sliku kornera
ma kornere stavi na 'mixed' ;)...nije ti pametno forsirat da stalno ide ista akcija, rijetko ce ti uspijevat da zabijes gol, gotovo nikad, znam ja s prijasnjih managera...udjes tamo i vidis tko ti ima najbolju ocjenu za corner i stavi njega da ti izvodi, on ce s ovom opcijom 'mixed' znat najbolje koju je akciju najpametnije odigrat ;)
Hmm nebi se bas slozio za to mixed, tj.igrac bi trebao imati decisions 15+ da bi dobro isli ti korneri ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 nov 2011, 18:12

očigledno da nisi probavao nista sem mixed pa tako govoris...
ja sam dao najvise golova iz kornera u ligi i veoma sam zadovoljan sa kornerima...
i nije mi stavljeno na mixed...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2011, 18:41

Korneri se stavljaju na far post, ako imate visokog štopera karat ćete iz kornera.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 18 nov 2011, 19:58

moze malo savjeta da igram ko barca,igram sa njima i kako da imam posjed 60 posto,uvijek me nadigraju,pocetnik sam na manageru mozda zvuci glupo ali mi pomozite
Bosna <3

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 18 nov 2011, 20:22

Bosco je napisao/la:Korneri se stavljaju na far post, ako imate visokog štopera karat ćete iz kornera.
To je bio bug na predhodnim managerima, tj fix je napravljen na 2011, tako da nista od toga vise :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2011, 20:46

schmecker je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Korneri se stavljaju na far post, ako imate visokog štopera karat ćete iz kornera.
To je bio bug na predhodnim managerima, tj fix je napravljen na 2011, tako da nista od toga vise :)
Ne znam, igram 12.0.3 i prilično dobro mi je funkcionirala ta taktika, Mesresacker u 20 utakmica 6 puta dao gol iz korner nabačaja, dok su isto i ostali štoperi bili učinkoviti, ali nešto manje zbog visine.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 18 nov 2011, 20:52

Kojeg jeftinog lijevog beka mi mozete preporucit, igram sa Burnleyem, budget 6mil KM
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 18 nov 2011, 20:54

pluton je napisao/la:moze malo savjeta da igram ko barca,igram sa njima i kako da imam posjed 60 posto,uvijek me nadigraju,pocetnik sam na manageru mozda zvuci glupo ali mi pomozite
Bosna <3

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 nov 2011, 20:57

afa97 je napisao/la:Kojeg jeftinog lijevog beka mi mozete preporucit, igram sa Burnleyem, budget 6mil KM
Peter Masilela.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 nov 2011, 21:13

afa97 je napisao/la:Kojeg jeftinog lijevog beka mi mozete preporucit, igram sa Burnleyem, budget 6mil KM
Ivan Strinić
Aliaksandr Yurevich
Nicolai Boilesen
Ramon
Luis Ibanez najbolji od svih nabrojanih za 1.5 do 1.9 mil

A desnog za 2-3 mil Romario računaj da čes ga moci prodat za 6-7 mil

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 nov 2011, 21:28

pintol_TM87 je napisao/la:
Ivan Strinić
Aliaksandr Yurevich
Nicolai Boilesen
Ramon
Luis Ibanez najbolji od svih nabrojanih za 1.5 do 1.9 mil

A desnog za 2-3 mil Romario računaj da čes ga moci prodat za 6-7 mil
debatik curri, 26 godina, albanac, igra u turskoj negdje, desni aksentijevic iz partizana, stoperi cileanac toro iz colo colo i recimo kamil zayate igra negdje u turskoj isto, ne znam tim, za zadnjeg veznog ti je najbolja opcija milan badelj ukoliko ne bude prodan dok ti udjes u premier ligu, kao i zoran lesjak iz maribora, ima fine ocjene pravo, a nije skup, lijevo krilo nduka ozokwo, nigerijac, opet iz turske lige, nije skup, moze se dovesti za 1 milion najvise, a strasan igrac, zabio 12 golova u 14 utakmica kod mene, a napadac, carlos fierro, igra u meksickoj ligi, isto tako ima odlicne ocjene, i mogao bi ti biti dostupan za najvise 2 miliona, eto nadam se da sam ti barem malo pomogao, vecinu njih sam ja doveo u dinamo i biljezim solidne rezultate
na 2011 kad sam igrao sa praskom spartom, doveo sam ovog afrikanca masilelu iz hapoela za nekih 500 hiljada, prodao ga nakon 3-4 sezone, za 5 miliona birminghamu, strasan igrac i on
i zaboravio sam ti jos spomenuti, desni bocni iz atletico paranensea cini mi se, RAUL se zove, njega nisam doveo, ali ima soldine ocjene, santos mi ga pokupio ispred nosa
Za zivot cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 nov 2011, 21:34

trebaju mi brza krila za Luton (4 liga) po mogucnosti da su mladji i besplatni :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 18 nov 2011, 21:46

Sto mene ovaj Crash Dump hebe uz duz i poprijeko hebo baburinu svoju na komad, zna li ko kako da ga se rijesim, znam da vec godinama se on ponavlja? :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 18 nov 2011, 22:29

pintol_TM87 je napisao/la:
očigledno da nisi probavao nista sem mixed pa tako govoris...
ja sam dao najvise golova iz kornera u ligi i veoma sam zadovoljan sa kornerima...
i nije mi stavljeno na mixed...
na ovom nisam, al na 2008 jesam i ne ide mi kad bas drzim cijelu sezonu jednu opciju...na 2009 sam igrao s nekim i svaku utakmicu mijenjao opcije i tako sam zabijao golove...sad drzim mixed i mogu rec da jako puno golova zabijem bas iz kornera

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 18 nov 2011, 23:23

Sad sam evo malo tražio po internetu neke fine igrače za FM2012 i naišao sam na jedan dosta dobar video "Football Manager 2012 future stars". Na spisku je dosta igrača, evo nekih:GOLMANI I ODBRANA:Maxim Koval, Neto, Rafael, Matej Delač, Contento(onaj iz Bayerna), Digna, Azpiliqueta, Mario Fernandes, Šime Vrsaljko, Sebastien Corchia, Mateo Mussacchio(il' kako se već piše), Joel Matip, Kiryakos Papadopuolos, Jordi Amat, Danny Wilson, Siyanda Xulu, Ezequiel Munoz.

Vezni red:Kara, Stepanenko, Emmanuel Badu, Andre Ayew, Mateo Kovačić, Felipe Anderson, Lucas Moura, Tom Cairney, Antoine Griezmann, Andre Schurle, Pablo Sarabia, Yohann Mollo, Yassine El Ghanassy, Magaye Gueye, Ryad Budebouz, Shaqiri(ne zapamtih ime), Eduardo Salvio, Fernando Matos, Oscar.

Napad:Son Heung Min, Emilio Nsue, Lasina Traore, Leandro Damiao, Vaclav Kadlec, Kevin Volland, Vincent Aboubakar, Yaya Sanogo. 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 nov 2011, 23:40

Za sve wonderkidove i dobre mlade igrače potrebno vam je samo ovo
http://www.fmscout.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 19 nov 2011, 13:51

raul-zakon je napisao/la:Sad sam evo malo tražio po internetu neke fine igrače za FM2012 i naišao sam na jedan dosta dobar video "Football Manager 2012 future stars". Na spisku je dosta igrača, evo nekih:GOLMANI I ODBRANA:Maxim Koval, Neto, Rafael, Matej Delač, Contento(onaj iz Bayerna), Digna, Azpiliqueta, Mario Fernandes, Šime Vrsaljko, Sebastien Corchia, Mateo Mussacchio(il' kako se već piše), Joel Matip, Kiryakos Papadopuolos, Jordi Amat, Danny Wilson, Siyanda Xulu, Ezequiel Munoz.

Vezni red:Kara, Stepanenko, Emmanuel Badu, Andre Ayew, Mateo Kovačić, Felipe Anderson, Lucas Moura, Tom Cairney, Antoine Griezmann, Andre Schurle, Pablo Sarabia, Yohann Mollo, Yassine El Ghanassy, Magaye Gueye, Ryad Budebouz, Shaqiri(ne zapamtih ime), Eduardo Salvio, Fernando Matos, Oscar.

Napad:Son Heung Min, Emilio Nsue, Lasina Traore, Leandro Damiao, Vaclav Kadlec, Kevin Volland, Vincent Aboubakar, Yaya Sanogo. 8-)
Trenirao sam Bayern i Contento nije za velikih klubova ovako je za soldinih,Danny Wilson je pravo dobar dovodio sam ga u Dusseldorf Fortuna i to besplatno i Leandro Damiao doveo ga u Bayern za 23 mil ali igra pravo i cijena mu samo raste trenutno 29 mil kosta, dobri su jos Doumbia i Tomas necid iz Cska M.
http://www.truefootballmanager.com/
Ovu stranicu vodi neki lik igra svakog FM-a i pise o tome takode o jeftinim,besplatnim i wonderkids sve imate tu....

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 nov 2011, 16:57

Mogu li kako uzeti našu reprezentaciju?????

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 19 nov 2011, 18:18

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Mogu li kako uzeti našu reprezentaciju?????
Mozes, kad biras koji ces tim uzeti klines na ''national teams'' i onda uzmes Bosnu ja mislim da je tako... ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.