Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Anti NWO
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Anti NWO » 18 nov 2011, 10:35

Nije bas sve ni tako sjajno oko trenera. Kada izugbis 2:6 nemoze biti da je sve bili kako treba i da je samo do igraca. Pogotovo ne kada uzmes u obzir da je moglo biti jos i gore.
Portugalu u Lisabonu od pocetka suprostaviti 5 spora igraca (Misimovic, Medunjanin, Pjanic, Zahirovic, Rahimic) je svakako samoubistvo iz razloga sto je fudbal danas trka i samo trka. Ko se uspije rjesiti svojeg igraca i stvoriti prostor dje mu igrac moze dodati, taj danas i nesto vrijedi. Spori i tromi igraci sve vise gube na kvalitetu/uticaju na rezultat, tako je to u svim aspektima zivota kao i u fudbalu, transformacija.

Uostalom, da neko grijesi nije problem, problem je kada grijesis a nista nenaucis iz tih gresaka. Svi mi grijesimo, grijesi najveci ekonomisti pri svojim prognoza i modelima. Grijese intelektualci u odredenim tezama, a da nas trener negrijesi, to je naivno i naravno da je i on grijesio.

Sada sto se tice odabira selektora, tu sam jos indiferentan izmedu Susica i Bajevica, ako je zadnji uopste opcija. Kada mjenjas trenera bitno je naci kvalitetnu zamjenu koja je spremna raditi za poprilicno male pare. Amar za mene nije alternativa nikakva, kao ni Barbarez.

Ali jedno je jasno i Susic je grijesio dosta puta. Sto se tice samog baraza, tu je bilo gresaka, svakako. Iz gresaka iz Zenice se nista nije naucilo, u Zenici nam je vezni red vec bio totalno unisten, isti je poslan i na travnjak u Lisabonu, dje je jasno bilo da tako nece moci. Sto se ovog tice, tu se nepravim general poslije bitke, jer sam i prije utakmice upozoravao da ako krenemo kao u Zenici da ce biti 0:0 u prvih 20 minuta, jer na onaj nacin se nemoze suprostaviti onako jakim Portugalcima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2011, 10:44

SarajlijaTM je napisao/la:procitah sad zadnjih 5-10 stranica,obiluju argumentima i kvalitetnima analizama :lol: :lol: :lol:

u sustini se svodi na to da aco i jos par njih govore ono sto je odluceno izgleda,a more pitara sa frisko izraslim rogovima,pokusava nesto odluciti kao da su oni neki faktor i da njih neko nesto pita
da se razumijemo,ja ne bi zelio vidjeti amara na celu repke,zbog zelje,ali ako tako mora biti,onda ok

malo sam sazeo argumente:
za papeta:1.zato sto je pitar,2.zato sto je ivica na celu komiteta,pa ih to boli,pa mora biti pitar makar selektor(koji komplexi),3.et samo zato da ne bude amar...itd,da ne idem dalje u glupost

protiv amara: 1.zato sto trenira zelju (moze se tumaciti na razne nacine)
2.zato sto je sin Ivice
3.zato sto je najveca pitarska mora zadnjeg desetljeca
4.zato sto je izgubio od makabija i hapoela
5.zato sto pitari znaju dok je on na celu zelje,nece se desiti pad od prije 6-7god.
6.zato sto nije najljepsi :lol: :lol: (teritorijalni argument ze-do kantona :mrgreen: )
7.i standardni argument,povezan sa traumama iz djetinjstva,koje je doticni zadavao
8.ima jos par,odnose se na zdravstveno stanje,neke zamisljene hendikepe i sl da ne nabrajam gluposti

za nekog drugog:
1.zato sto me pape iznervirao,veze nema,pitar sam,ne mogu to reci,pa je bolje da se drzim da ne bude amar i to je to
2.samo da ne bude amar,moze i braco :lol:
3.zato sto je neko nekome brat od tetke pa da ga malo poguram na forumu,mozda ivica cita :mrgreen: :mrgreen:
4.cisto da se lupi neka glupost

za amara necu stavljati ovdje argumente,da mi ko ne bi rekao da "navodim vodu,na svoj mlin i sl.",a i samim tim jer je uzaludno objasnjavati ista ekipi IQ25 :mrgreen:

jednostavno,za kraj,neke stvari se ne mogu kupiti novcem,kad ovako balite pri samoj pomisli,mogu vam zamisliti rogove kad bude selektor :lol: :lol: :lol:

i smijem se kladiti,da pojedini mozgovi ovdje,da ima se kaze,da parafraziram,da sa amarom 1000000% ne samo da idemo na svjetsko i evropsko,nego i grupe prolazimo,rekli bi nemojte osima nema veze sto prolazimo...

to su vasi bajni argumenti...
eto ti si napisao ovako dug post ..i nakon povrsne analize se da primjetiti da ti se prica svodi na pitari ovo,pitari ono..nigdje argumenata ,samo tvoje puko misljenje...alo pa po mene kao pitara bi valjda logicno bilo bolje da amar preuzme repku..shvatas..
al tesko da je on pravo rjesenje ,al ako tako bude naravno da cu nastaviti navijati i podrzavati i Osima na poziciji selektora...ako bude izabran ,podrska 100 posto ide njemu,al da je najbolje rjesenje nije.. ;)
bas zbog kons mjenjanja selektora mislim da pape treba da ostane...dajte ljudi pa sadasnji selektor je dosao do baraza(kao i ciro),samo sto smo ciri svi klicali a papetu **** majku...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 nov 2011, 11:27

Pasodzigera je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji nema nista protiv da Pape ostane,zbog rezultata koji je ostvario,i zbog nepotrebnog talasanja i privikavanja na novog selektora.Iz postovanja prema Papetu,cijeneci ulazak u baraz i iznenadjenje koje je bilo blizu u Francuskoj,volio bi da ostane.Medjutim ima mnogo stvari kojih bi se moglo zamjeriti,ali ih ne bi iznosio iz nekih razloga.Medjutim,kad se vec vodi polemika oko moguceg angazmana Amara Osima na tu poziciju,upadaju mi u oci preglupi,zatupljeni i kakvi sve ne komentari i argumenti protiv Amara.Mada ruku na srce i nema nekih argumenata,vise su do izrazaja dosla navijacka nespimatisanja istog.Ako su argumenti ,sta je to Amar uradio,ja bi onda pitao sve druge,sta je to Pape uradio do reprezentacije.Vodio par Turskih ligasa ,koji su se borili za goli zivot,radio malo u Francuskoj i u arapskim zemljama.Sta je napravio vrijedno pomena.Bojim se da je nekim dobar samo zato sto je njihov,a ovaj vamo ne valja jer je nas.Pa je onda logicno predloziti jos par njihovih ,jer su oni njihovi,a ovaj je opet nas,pa s toga ne valja.Ja sam dugo pratio pojedine forumase i njihove prijasnje gluposti,pa sam pomislio da su napokon dosli tobe,ali ostalo je u njima jos nezrelog i provincijalnog ,sto u ovakvim situacijama dodje do izrazaja.Mi smo mnogi prihvatili Papeta kao igracku legendu,sa prosjecnim trenerskim znanjem i vjerovali u njega,zasto onda mislite da ukoliko zaista Amar bude izabran ,ovaj ne bi mogao uraditi nesto vise.Licno smatram da je Pape jedan od krivaca za los sraz sa Portugalom,jer je fulio sa postavkom,ali nisam ga nigdije popljuvao ,i uprkos tome opet mu pruzam podrsku,jer je zasluzio zbog rezultata.Nije mi cilj braniti stav Ace,ali mu niko nije dao dobar argument ,zasto to Amar ne bi bio dobra opcija,osim sto su ponudjeni navijacki obojeni komentari,koji veze nemaju sa konkretnim odgovorom na pitanje.Jedini razlog je zato sto vodi Zelju i zato sto je tatin sin.Pa isti taj Pape i mnogi drugi su se kleli u Ivicu i smatrali ga drugim ocem,i pitali za savijete,pa im tad niko nije rekao da ne znaju ,nego rade za dobrobit tima.
Dovoljno govori koliko ne znas!
AS Cannes
Istanbulspor
Al - Hilal
Konyaspor
Ankaragucu
Rizespor
Rizespor
Ankaraspor
Sta sam pogrijesio strucnjace.Prije nego zelis ispasti pametan,duhovit ili sta vec,potrudi se da ne budes nesto drugo na kraju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 11:39

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hulaga je napisao/la:Neka se Amar Osim drzi Zelje tj. fildjan lige :mrgreen: u bh fildjan ligi simpatisem Zelju da se razumijemo ali lik ne moze da vodi ni repku, nego ugodna vam rasprava koja ne vodi nicemu :P
Selam i laku noc.
Simpatisi ti Liverpool, Chelsea, mani se domaceg fudbala druze, da mi je kako Admina nagovoriti da se banane dijele za ovo omalovazavanje svega sto je nase.
trebas ti kako admina nagovorit da se dijele banane zbog toga sto se na temi dali safet susic treba da ostane 10 sati spominje amar osim...........otvorite mu temu i tamo pisite o osimu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 nov 2011, 11:40

da mi je kako Admina nagovoriti da se banane dijele za ovo omalovazavanje svega sto je nase.
da mi je kako admina nagovorit´ da tebi zabrani pisanje, barem u sitne sate i dok si pod dozom.
povuces se sa foruma(odo ja na vopi), uhvatis cejf i onda ishandris temu sa postovima ne duzim od dvije recenice.
uporan si, sto jes´ jes´. valja izdrzati 4 ili 5 sahata natezuci se sa ovim omladincima pisuci komentare u korist osima, mladjeg bez da navedes jedan, jedini argument.
da se razumijemo, amar je i moj prvi izbor, ali pod uslovom da pape ne produzi ugovor.
naravno, moji argumenti u nj. korist nisu ni blizu tvojim ´argumentima´.
sad, red bi bio da se navede par argumenata koji ne idu u korist osimu, mladjem ;) . barem zbog ona 4 sahata.

- slabo, ma nikakvo iskustvo.
- nikada nije radio sa zvijezdama(nemoguce je da jedan ´mali trener´ vodi igrace ala dzeko).
- nikada nije vodio nijednu reprezentaciju, tako da nema pojma sta i kako u k.o. sistemu takmicenja.
- repka nije klub. dakle, igraci nisu vezani tako da je dovoljan jedan incident na relaciji trener - igrac, pa da se ovaj oprosti. znas li sta bi za ovu repku znacio izostanak dzeke ili spahica i to u po´ kvalifikacija?
- reprezentativce ne smijes ´mnoziti s nulom´(pogledati prethodnu recenicu).
- amar nema pojma o igracima koji igraju u evropi, a koji bi bili moguci kandidati i pojacanja. zasto bi ih znao kad mu ne trebaju/nema sredstava da ih dovede.
- sta je sa ´sedmom silom´? mislis li da ga ne bi razapinjali? pogotovo ako bi se usudio da o jednom reprezentativcu prica kao sto je pricao o svojim igracima.

treba li jos :?:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 18 nov 2011, 11:46

Evo argumenata zasto bi Amar Osim bio dobar selektor nacionalne selekcije, odnosno bolji od Papeta.

Svoju trenersku karijeru je zapoceo u Zeljeznicaru 2001. godine. Iste godine osvaja svoju prvu titulu prvaka drzave, kao i drzavni Kup. U prvoj godini osvaja sve sto se moze osvojiti u ligi u kojoj se takmici.

Karijeru nastavlja u Zeljeznicaru i 2002. godine te opet osvaja titulu prvaka Drzave, biljezeci tri titule u dvije godine rada. U sezoni 2003. ponovo osvaja drzavni Kup cime biljezi cetiri titule u tri godine rada kao sef strucnog staba.

Nakon toga odlazi iz Zeljeznicara asistrirati legendarnom Ivici Osimu, svome ocu. Tu neko vrijeme uci od Najboljeg i prve ukazane prilike, nakon teske bolesti oca Ivice koji napusta klupu japanskog prvoligasa, sa Jeff Unitedom osvaja kup Japana cime biljezi svoju petu titulu u karijeri na mjestu sefa strucnog staba.

Nakon Japana, vraca se u Zeljeznicar 2009. godine te iste godine ponovo osvaja titulu prvaka Drzave. Tako biljezi svoju sestu titulu u petogodisnjoj karijeri sefa stucnog staba. Time postoje najtrofejniji BH trener.

Iz svega ovoga da se zakljuciti da Amar Osim kao sef stucnog staba nikada nije imao "prazan hod" niti je biljezio neuspjehe. Naprotiv, za pet aktivnih godina rada kao sef strucnog staba osvojio je 6 titula.

Njegovi su rezultati neuporedivi za rezultatima Susica jer ih ovaj drugi u svojoj devetogodisnjoj karijeri kao sef strucnog staba jednostvano nema!

Ako sam nesto fulao, halalite! :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 nov 2011, 11:48

harishp je napisao/la:
propuh je napisao/la: Njima ama bas niko nevalja a argumenti su im smjesni
cuj Barbarez nema iskustva,
A sta je to nas vrli selektor osvoio prije repke mozda ispadanje u drugu Tursku ligu ili sta vec .
Svasta u bozijoj basti procitati ,ali fakat svasta ubi promaja :lol:
Sta je pisac htjeo reci ?
mozda kasni na cas prirode i drustva ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 18 nov 2011, 11:50

Ma nema govora ni o kakvom mijenjanju...Sir Alex Ferguson ne bi ništa bolje sa ovim igračima napravio.... kad već pratite fudbal razmišljajte malo....jbt pa Sir Alex je popio 6 komada od Citija na domaćem terenu i drugi dan su mu digli spomenik i Tribinu nazvali po njemu, a Vi bi ga smijenili...pape je pogriješio i griješio al kakve to veze ima??

pa Džeko naš najbolji igrač profula makar jednu 100% šansu u svakoj ključnoj utakmici.... jel to znači da i njega treba smijeniti?
Murinjo meda ne može Barci i popio 5 komada u classicu pa nije bio smijenjen...za dobar rad potreban je dug period otvorene ruke i mir u kući...sad da dovedeš najboljeg trenera na svijetu opet možemo izgubit i od Grka i od Slovaka lake šale... ni bolji igrači nisu rješenje.... eto vam turaka.....eto vam i francuza imaju 3x bolju repku i trenera od nas a ispali bi da im nije bilo sudija...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 11:51

za_zivot_cijeli je napisao/la:Evo argumenata zasto bi Amar Osim bio dobar selektor nacionalne selekcije, odnosno bolji od Papeta.

Svoju trenersku karijeru je zapoceo u Zeljeznicaru 2001. godine. Iste godine osvaja svoju prvu titulu prvaka drzave, kao i drzavni Kup. U prvoj godini osvaja sve sto se moze osvojiti u ligi u kojoj se takmici.

Karijeru nastavlja u Zeljeznicaru i 2002. godine te opet osvaja titulu prvaka Drzave, biljezeci tri titule u dvije godine rada. U sezoni 2003. ponovo osvaja drzavni Kup cime biljezi cetiri titule u tri godine rada kao sef strucnog staba.

Nakon toga odlazi iz Zeljeznicara asistrirati legendarnom Ivici Osimu, svome ocu. Tu neko vrijeme uci od Najboljeg i prve ukazane prilike, nakon teske bolesti oca Ivice koji napusta klupu japanskog prvoligasa, sa Jeff Unitedom osvaja kup Japana cime biljezi svoju petu titulu u karijeri na mjestu sefa strucnog staba.

Nakon Japana, vraca se u Zeljeznicar 2009. godine te iste godine ponovo osvaja titulu prvaka Drzave. Tako biljezi svoju sestu titulu u petogodisnjoj karijeri sefa stucnog staba. Time postoje najtrofejniji BH trener.

Iz svega ovoga da se zakljuciti da Amar Osim kao sef stucnog staba nikada nije imao "prazan hod" niti je biljezio neuspjehe. Naprotiv, za pet aktivnih godina rada kao sef strucnog staba osvojio je 6 titula.

Njegovi su rezultati neuporedivi za rezultatima Susica jer ih ovaj drugi u svojoj devetogodisnjoj karijeri kao sef strucnog staba jednostvano nema!

fulao si itekako nisi naveo kad je osvojio titule u naj goroj ligi u evropi sta je napravio dalje kad je izasao na evropsku scenu gdje su malo jace ekipe

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 nov 2011, 11:51

Kako to da je Baka Slišković bio trener u našoj Premijer ligi i ništa nije osvojio, a kasnije vodio repku i bio nadomak plasmana na veliko takmičenje i završio kao četvrti u grupi i svi ga smatrate dobrim trenerom i selektorom?

Kako to da je Amar Osim sa Željom osvojio sve što se osvojiti može u ovoj ligi i opet nakon povratka u Želju to ponovio i vratio ga iz žabokrečine PL na njen vrh i opet Amar ne valja, a Baka je mogao biti selektor?

Kako to da je Vlatko Glavaš bio izuzetno cijenjen dok je radio u repki kao trener, a nije mogao na zelenu granu izvesti svojim znanjem Olimpik i Slobodu?

Kako to da Pape nikada nije napravio ništa u svojoj trenerskoj karijeri, a za to je imao bezbroj prilika i na kraju primi šesticu i Pape valja, a Amarovi trofeji ne valjaju? Zašto ih bar onaj ko je također, po Vama valjao, Baka nije osvojio?

Opet ponavljam, koliko je Pape bio bolji igrač od Amara, toliko je Amar bolji trener od Papeta.

Na kraju krajeva pape je imao neuporedivo lakšu grupu od Ćirine, ali je stari lisac morao otići, jer nije napravio ono što je trebao, a u tom momentu najveći uspjeh.

Volio bih da neko argumentima poredi Amara i Papeta, a ne samo šupljom pričom.

Kada je toliko dobar Pape neka se vrati u FK Sarajevo i sa njim osvoji prvenstvo i KUP, za protivnike Amara dovoljan argument za normalnu raspravu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 11:54

Samo nam još u fudbalu treba nepotizam :roll:
YNWA!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 18 nov 2011, 11:55

Anti NWO je napisao/la:Nije bas sve ni tako sjajno oko trenera. Kada izugbis 2:6 nemoze biti da je sve bili kako treba i da je samo do igraca. Pogotovo ne kada uzmes u obzir da je moglo biti jos i gore.

Uostalom, da neko grijesi nije problem, problem je kada grijesis a nista nenaucis iz tih gresaka. Svi mi grijesimo, grijesi najveci ekonomisti pri svojim prognoza i modelima. Grijese intelektualci u odredenim tezama, a da nas trener negrijesi, to je naivno i naravno da je i on grijesio.

Sto se tice samog baraza, tu je bilo gresaka, svakako. Iz gresaka iz Zenice se nista nije naucilo, u Zenici nam je vezni red vec bio totalno unisten, isti je poslan i na travnjak u Lisabonu, dje je jasno bilo da tako nece moci.
Dzeko i drugi igraci su fulali 100% prilike u proslom barazu, i opet protiv francuza, i opet u drugom barazu u zenici...jel to znaci da ne uče na greškama? jel to znači da i njih treba smijeniti?

Kolko je samo hiddink imao grešaka u karijeri i opet izgubio sa turcima jel to znači da on ne uči iz grešaka?

Hajmo malo razmišljati na višim levelima.... daj bacite te crno bijele televizore kroz prozor i u opcijama enable 3d i 4d ko ima....
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 nov 2011, 12:00

mrzim_ulizice je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:Evo argumenata zasto bi Amar Osim bio dobar selektor nacionalne selekcije, odnosno bolji od Papeta.

fulao si itekako nisi naveo kad je osvojio titule u naj goroj ligi u evropi sta je napravio dalje kad je izasao na evropsku scenu gdje su malo jace ekipe
@mrzim-ulizice, Što ih ne osvoji Baka Slišković, a postade selektor repke, kada je vodio ekipu iz najgore lige u Evropi. Tvojim argumentima, Baka nikada nije trebao dobiti šansu, kao ni Sušić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 12:02

avlami97 je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:

Što ih ne osvoji Baka Slišković, a postade selektor repke, kada je vodio ekipu iz najgore lige u Evropi. Tvojim argumentima, Baka nikada nije trebao dobiti šansu, kao ni Sušić.
naravno da nisu trebali da dobiju sansu zato nasi igraci mogu samo da gledaju i evropsko i svjetsko ali na televiziji zbog nasih strucnjaka

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 nov 2011, 12:05

Nema govora da Amar Osim bude selektor reprezentacije ;) 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 nov 2011, 12:06

secer je napisao/la:
da mi je kako Admina nagovoriti da se banane dijele za ovo omalovazavanje svega sto je nase.
da mi je kako admina nagovorit´ da tebi zabrani pisanje, barem u sitne sate i dok si pod dozom.
povuces se sa foruma(odo ja na vopi), uhvatis cejf i onda ishandris temu sa postovima ne duzim od dvije recenice.
uporan si, sto jes´ jes´. valja izdrzati 4 ili 5 sahata natezuci se sa ovim omladincima pisuci komentare u korist osima, mladjeg bez da navedes jedan, jedini argument.
da se razumijemo, amar je i moj prvi izbor, ali pod uslovom da pape ne produzi ugovor.
naravno, moji argumenti u nj. korist nisu ni blizu tvojim ´argumentima´.
sad, red bi bio da se navede par argumenata koji ne idu u korist osimu, mladjem ;) . barem zbog ona 4 sahata.

- slabo, ma nikakvo iskustvo.
- nikada nije radio sa zvijezdama(nemoguce je da jedan ´mali trener´ vodi igrace ala dzeko).
- nikada nije vodio nijednu reprezentaciju, tako da nema pojma sta i kako u k.o. sistemu takmicenja.
- repka nije klub. dakle, igraci nisu vezani tako da je dovoljan jedan incident na relaciji trener - igrac, pa da se ovaj oprosti. znas li sta bi za ovu repku znacio izostanak dzeke ili spahica i to u po´ kvalifikacija?
- reprezentativce ne smijes ´mnoziti s nulom´(pogledati prethodnu recenicu).
- amar nema pojma o igracima koji igraju u evropi, a koji bi bili moguci kandidati i pojacanja. zasto bi ih znao kad mu ne trebaju/nema sredstava da ih dovede.
- sta je sa ´sedmom silom´? mislis li da ga ne bi razapinjali? pogotovo ako bi se usudio da o jednom reprezentativcu prica kao sto je pricao o svojim igracima.

treba li jos :?:
Ovi argumenti nisu išli ni u prilog Sušiću, pa je postao selektor.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 18 nov 2011, 12:08

Kao prvo naša liga NIJE najgora u evropi nego 32 po zvaničnom rankingu UEFE. Blaž Slišković je iz te lige bio selektora a kažete bio dobar (ja nisam u to siguran). A ovdje pored Amarovih rezultata niko nije naveo da čovjek govori nekoliko jezika, što je izvrsna referenc. I ponovim, PAPE OSTANI

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 nov 2011, 12:32

Hvala Bogu pa je vase(pojedinci)misljenje nevazno,jasno je da zelite da se nesto desava.
Amar Osim? :lol: vic godine :lol: autor @mali_saša
F.K.SARAJEVO

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 12:40

Kad će se tačno znati da li Sušić ostaje?

Btw ako Pape ne ostane ja bih volio da selektor bude Faruk Hadzibegić :mrgreen:
YNWA!

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 18 nov 2011, 12:50

Ooooo, par pića guzovače od Amara, i odmah Amar selektor. Ccccccccccccc. (mada ne bi bio lošiji ni od predhodnika a vala niti bolji)
Pa se onda kaže, bi će ugovor na 4 godine. A kaže se Pape nije ispunio cilj i treba mu nogu dati. Što onda nije i sa Amarom tako? Ako se ne plasira na SP noga u dupe, a ne njemu još jedna šansa!
I očekujemo konačnu vijest od izvora informacija, obzirom da je do sada napisano da je: sve gotovo, završeno, ali nije još sve gotovo, da je Pape već bivši ali da nije bivši jer se kod nas ništa ne zna, da je Amar jedina opcija i novi selektor ali da je u opticaju još jedno ime pored amara i da se ništa ne zna ali se zna da pape više nije selektor i da će idući selektor biti amar 100% mada to nije sigurno jer znaš ti nas.
Kakav je to samo pouzdan izvor informacija!
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, dedo26, Tihi i 20 gostiju.