Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mma_hz
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2011, 01:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hulaga je napisao/la:Neka se Amar Osim drzi Zelje tj. fildjan lige :mrgreen: u bh fildjan ligi simpatisem Zelju da se razumijemo ali lik ne moze da vodi ni repku, nego ugodna vam rasprava koja ne vodi nicemu :P
Selam i laku noc.
Simpatisi ti Liverpool, Chelsea, mani se domaceg fudbala druze, da mi je kako Admina nagovoriti da se banane dijele za ovo omalovazavanje svega sto je nase.
sta je ovo @aca...kad sam ja donedavno(mrsko mi sada traziti postove) pricao pozitivno o nasoj ligi ti i jos neki ste mi svasta negativnog napricali..sad fol domace valja ahhaha :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 01:57

bparena je napisao/la:Dusko Bajevic je dobor dosao kod svih onih koji bolje prate fudbal pa i sam sam za njega prije ovog klosara Amara. I Ivica Osim je dobrodosao kao i svi oni koji imaju autoritet i znaju svoj posao. Safeta treba ostaviti na klupi i u narednim kvalifikacijama..... to je moje misljenje...
Ovo govoris zbog toga sto zna svoj posao. Ljudi, u svijetu sporta se rezultat pika, mi ga nemamo, ko je kriv, selektor.
Vidi buraz da ja tebi nesto kazem - mislim da ima i zlonamjernih ljudi koji ne misle reprezentaciji dobro i koji stalno sve vracaju na pocetak. Ja ne bih mjenjao selektora ko sto nemozemo stalno mjenjati fudbalere (jer ih puno dobrih nemamo) bar nekoliko godina. Treba vremena.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 nov 2011, 02:04

bparena je napisao/la:
Ovo govoris zbog toga sto zna svoj posao. Ljudi, u svijetu sporta se rezultat pika, mi ga nemamo, ko je kriv, selektor.
Vidi buraz da ja tebi nesto kazem - mislim da ima i zlonamjernih ljudi koji ne misle reprezentaciji dobro i koji stalno sve vracaju na pocetak. Ja ne bih mjenjao selektora ko sto nemozemo stalno mjenjati fudbalere (jer ih puno dobrih nemamo) bar nekoliko godina. Treba vremena.
Druze, mi tapkamo 20 godina u svim kolektivnim sportovima i govorimo treba vremena, hajde sto tapkamo, nego nam i igraci u svim tim kolektivnim sportovima nesto apeluju. Zasto? Zato sto su nam selektori beskicmenjaci.

Sta je Amar? Sisar? :lol: :lol: Tapkacemo mi jos 20 dok nam je bezparice i kljuceva razno raznih ;)
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 02:06

Podmazi,pa ces vidjeti kicmenjaka i to kraljevskog raka.
Kicmenjak,ovo,ono i onda stavi covjecju ribicu za kandidata :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2011, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 nov 2011, 02:06

aleksandar_veliki je napisao/la: Ne kazem samo sam rekao sta bi bio moj izbor, no gore sam negdje napisao, on ne moze zbog imena, tuzno ali istinito i onda nam ostaje Amar. Bice to dobro sa njim, vjerujte vi Aci.
Vala ako ovaj Komitet neće dokinuti tu praksu, onda ko će i dal' će ikad ?!
Suludo je da zbog toga fulimo priliku da angažujemo stručnjaka kakav je Bajević, odnosno da Amar radi imena dobije prednost.

Ma vidi, ako bude izabran Amar dobiće moju podršku. Kao i svaki selektor dosad na svom početku. Kad je on u stolici ljudski je i ako hoćete patriotski da mu se da podrška, i da traje sve dok(ako) su rezultati tu. Dao sam je i Ćiri kojeg da sam faktor od 1996 ne bi pustio preko granice, daću je vala i Osimu o kojem imam bolje mišljenje pa i dozu nekog umjerenog poštovanja.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 18 nov 2011, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 nov 2011, 02:09

aleksandar_veliki je napisao/la:RKO, ja se nadam da sa dolaskom Amara dolaze i bolji dani za reprezentativni fudbal jer gore ne moze. Barem nece biti apela, plakanja, uslovljavanja.
Sad ko god da dođe (ako dođe) imat će baš veliki pritisak, jer ovo je po meni najlakša grupa i ako se sada ne ode na neko veliko takmičenje, onda će taj ko god bude sjedio na klupi reprezentacije biti izdajica svog naroda.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 nov 2011, 02:16

aleksandar_veliki je napisao/la:RKO, ja se nadam da sa dolaskom Amara dolaze i bolji dani za reprezentativni fudbal jer gore ne moze. Barem nece biti apela, plakanja, uslovljavanja.
I ja se nadam da cemo se plasirati na SP ko god bio selektor!

Ukoliko igraci zele mogu otjerat svakog trenera ;) tamam da se zove Alah Bozic. Uvjek je lakse promjenuti jednog covjeka nego 22 igraca osim ako je taj jedan covjek Iljo Dominikovic :lol: :lol:

Vidim da te hebe Spahicev apel ha? :lol: :lol:

Amar OSIM je losiji selektor od Susica to pokazuju klubovi koje je vodio jedan a koje je vodio drugi(taj drugi je vodio ukupno 2).
Ukoliko bude izabran naravno da cu mu dat podrsku ali ja ga nebi volio vidjeti ni na mapi reprezentacije!!!!
Gospodin 014 Izrael nije kalibar za reprezentaciju. Sto se tice nase lige OK ali.....
RIP SALE VILENJAK

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 nov 2011, 02:20

insider je napisao/la:
Sad ko god da dođe (ako dođe) imat će baš veliki pritisak, jer ovo je po meni najlakša grupa i ako se sada ne ode na neko veliko takmičenje, onda će taj ko god bude sjedio na klupi reprezentacije biti izdajica svog naroda.
Bogami, mi olahko uzimamo svoje protivnike. Grčka i Slovačka nisu bezveze ekipe, kompaktniji su kao ekipe od nas i imaju duži kontinuitet kvalitetnog rada i selekcije. A ni dva "aucajdera" nisu nimalo bezazlena. Ko god sanja nekakav perfektan skor, mogo bi čir zaradit. Sve tri selekcije su ravnopravne u borbi za ta 2 mjesta. Nismo nikakvi superfavoriti u ovoj grupi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 nov 2011, 03:05

Nekad me ufati tug ovdje citajuci ovaj forum i likove koji podrzavaju Papeta
Njima ama bas niko nevalja a argumenti su im smjesni
cuj Barbarez nema iskustva, Amar ima samo titule u BiH i neki tamo kup u Japanu itd itd..
A sta je to nas vrli selektor osvoio prije repke mozda ispadanje u drugu Tursku ligu ili sta vec .
Da se razumijemo neka Amara u Zelji meni je tamo draze dok je. Ima za reprezentaciju po meni mnogo boljeg izbora.
Najtuznije je sto smo se mi zatvorili u tor i samo gledamo ove likove iz BiH nikako strucnjake van granica ljepe nam BiH a imalo bi se sta naci koji bi i pristali za neku " normalnu " platu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 03:29

propuh je napisao/la: Njima ama bas niko nevalja a argumenti su im smjesni
cuj Barbarez nema iskustva,
A sta je to nas vrli selektor osvoio prije repke mozda ispadanje u drugu Tursku ligu ili sta vec .
Svasta u bozijoj basti procitati ,ali fakat svasta ubi promaja :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 18 nov 2011, 07:26

Ustaj Safete ... sedam je

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 nov 2011, 08:10

Sta se sve napisa od mog zadnjeg lavljanja na forumu, pa da bi se ovo se propratilo trebo bi se odreci privatnog zivota. Kako kod se zavrsi ovo oko selektora (ja se nadam da ce Pape otici) POtrebno je pored selekora nekog postaviti na poziciji direktora svih reprezentacija, kao sto je to uobicajeno kod ovih vecih selekcija, Koji bi kordinirao rad selektora U-17, U-19, U-21 i A reperezentacije i u javnost tj. prema medijima i navijacima i sponzorima zastupao A repreznetaciju.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 nov 2011, 08:50

Analic je napisao/la:Ustaj Safete ... sedam je
Tebi teletabisi poceli

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 18 nov 2011, 09:03

Kada je Safet Sušić u pitanju nema dileme dali treba ostati ili ne, MORA OSTATI. Međutim ako nebi ostao onda sam ubjeđen da je Amar Osim najbolje rješenje. Jednom je Nijaz Gracić rekao "Amar je najbolji jer zna pomnožiti igrače sa nulom" a u današnjem vaktu razmaženih zvjezdica to je najbitnije.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 nov 2011, 09:08

Iako sam protiv ostanka Sušića,neću biti nezadovoljan ako ostane.Imaće motiv više da se dokaže.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2011, 09:33

procitah sad zadnjih 5-10 stranica,obiluju argumentima i kvalitetnima analizama :lol: :lol: :lol:

u sustini se svodi na to da aco i jos par njih govore ono sto je odluceno izgleda,a more pitara sa frisko izraslim rogovima,pokusava nesto odluciti kao da su oni neki faktor i da njih neko nesto pita
da se razumijemo,ja ne bi zelio vidjeti amara na celu repke,zbog zelje,ali ako tako mora biti,onda ok

malo sam sazeo argumente:
za papeta:1.zato sto je pitar,2.zato sto je ivica na celu komiteta,pa ih to boli,pa mora biti pitar makar selektor(koji komplexi),3.et samo zato da ne bude amar...itd,da ne idem dalje u glupost

protiv amara: 1.zato sto trenira zelju (moze se tumaciti na razne nacine)
2.zato sto je sin Ivice
3.zato sto je najveca pitarska mora zadnjeg desetljeca
4.zato sto je izgubio od makabija i hapoela
5.zato sto pitari znaju dok je on na celu zelje,nece se desiti pad od prije 6-7god.
6.zato sto nije najljepsi :lol: :lol: (teritorijalni argument ze-do kantona :mrgreen: )
7.i standardni argument,povezan sa traumama iz djetinjstva,koje je doticni zadavao
8.ima jos par,odnose se na zdravstveno stanje,neke zamisljene hendikepe i sl da ne nabrajam gluposti

za nekog drugog:
1.zato sto me pape iznervirao,veze nema,pitar sam,ne mogu to reci,pa je bolje da se drzim da ne bude amar i to je to
2.samo da ne bude amar,moze i braco :lol:
3.zato sto je neko nekome brat od tetke pa da ga malo poguram na forumu,mozda ivica cita :mrgreen: :mrgreen:
4.cisto da se lupi neka glupost

za amara necu stavljati ovdje argumente,da mi ko ne bi rekao da "navodim vodu,na svoj mlin i sl.",a i samim tim jer je uzaludno objasnjavati ista ekipi IQ25 :mrgreen:

jednostavno,za kraj,neke stvari se ne mogu kupiti novcem,kad ovako balite pri samoj pomisli,mogu vam zamisliti rogove kad bude selektor :lol: :lol: :lol:

i smijem se kladiti,da pojedini mozgovi ovdje,da ima se kaze,da parafraziram,da sa amarom 1000000% ne samo da idemo na svjetsko i evropsko,nego i grupe prolazimo,rekli bi nemojte osima nema veze sto prolazimo...

to su vasi bajni argumenti...

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 18 nov 2011, 09:48

SarajlijaTM je napisao/la:procitah sad zadnjih 5-10 stranica,obiluju argumentima i kvalitetnima analizama :lol: :lol: :lol:

u sustini se svodi na to da aco i jos par njih govore ono sto je odluceno izgleda,a more pitara sa frisko izraslim rogovima,pokusava nesto odluciti kao da su oni neki faktor i da njih neko nesto pita
da se razumijemo,ja ne bi zelio vidjeti amara na celu repke,zbog zelje,ali ako tako mora biti,onda ok

malo sam sazeo argumente:
za papeta:1.zato sto je pitar,2.zato sto je ivica na celu komiteta,pa ih to boli,pa mora biti pitar makar selektor(koji komplexi),3.et samo zato da ne bude amar...itd,da ne idem dalje u glupost

protiv amara: 1.zato sto trenira zelju (moze se tumaciti na razne nacine)
2.zato sto je sin Ivice
3.zato sto je najveca pitarska mora zadnjeg desetljeca
4.zato sto je izgubio od makabija i hapoela
5.zato sto pitari znaju dok je on na celu zelje,nece se desiti pad od prije 6-7god.
6.zato sto nije najljepsi :lol: :lol: (teritorijalni argument ze-do kantona :mrgreen: )
7.i standardni argument,povezan sa traumama iz djetinjstva,koje je doticni zadavao
8.ima jos par,odnose se na zdravstveno stanje,neke zamisljene hendikepe i sl da ne nabrajam gluposti

za nekog drugog:
1.zato sto me pape iznervirao,veze nema,pitar sam,ne mogu to reci,pa je bolje da se drzim da ne bude amar i to je to
2.samo da ne bude amar,moze i braco :lol:
3.zato sto je neko nekome brat od tetke pa da ga malo poguram na forumu,mozda ivica cita :mrgreen: :mrgreen:
4.cisto da se lupi neka glupost

za amara necu stavljati ovdje argumente,da mi ko ne bi rekao da "navodim vodu,na svoj mlin i sl.",a i samim tim jer je uzaludno objasnjavati ista ekipi IQ25 :mrgreen:

jednostavno,za kraj,neke stvari se ne mogu kupiti novcem,kad ovako balite pri samoj pomisli,mogu vam zamisliti rogove kad bude selektor :lol: :lol: :lol:

i smijem se kladiti,da pojedini mozgovi ovdje,da ima se kaze,da parafraziram,da sa amarom 1000000% ne samo da idemo na svjetsko i evropsko,nego i grupe prolazimo,rekli bi nemojte osima nema veze sto prolazimo...

to su vasi bajni argumenti...
I ti si nam naveo nevjerovatne argumente , sad kad bi ovo Komitet procitao automatski bi Amara postavili a Susica na giljotinu poslali.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 18 nov 2011, 09:53

SarajlijaTM je napisao/la: malo sam sazeo argumente:
Za Papeta.... zato što je svejedno ko je selektor, a Pape je u najmanju ruku pokazao da nije loš za ove pare...mislim da je najvazniji kontinuitet tj. pustiti jednog covjeka da u miru radi na duge staze.....100 x se pokazalo da ni najveca imena nisu garant nicega...a da anonimus može napraviti fine stvari kad radi na duže....a sad dovesti nekog novog da se uci na repki i navikava i ostala sranja nema mi nikakvog smisla...skuplje selektore vaha bajevic itd isto nema smisla dovoditi na jedan mandat...vidjeli smo kako ga je gigant Hiddink popušio sa mnogo boljim igračima i repkom tj. velikom državom iza sebe...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2011, 09:55

pokusaj ponovo procitati,ovaj put sa razumjevanjem,ukljuci malo logiku i dodaj mogucnost ironije :mrgreen:

poseban dio za one koji ni nakon drugog citanja nisu skontali:
prikupljeni razlozi ne odrazavaju moje vidjenje,nego dno,dna svih argumenata postavljenih od sinoc ovdje
hvala

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 18 nov 2011, 10:09

tako je samo se rezultat pika...a nije selektor kriv, kriv je Spaha sto napravi onaj glupi penal i dzeko sto profula 100% sansu(1 vs 1 sam pred golmanom)...ako ide Pape neka idu i ova dvojica, logično zar ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stvarno ne znam o čemu Papetovi kritičari pričaju? pa čovjek je imao sve rezultate, igru, sve....ne vidim ni jednu jedinu stvar koja mu se može prigovoriti...

to je samo onaj totalno naivni mentalitet da se sav uspjeh i neuspjeh svaljujuje na neku individuu i vjerovanje u čudotvorne individualce koji će im preko noći donijeti spas....Pa jedan Hiddink se isprovaljivao sa Velikom Turskom a Papeta se stavlja na lomaču radi poraza u prijateljskim utakmicama ili što je izgubio od Portugala i Rumunije? pa nismo mi Španija ljudi?! da ne možemo loše odigrati i izgubiti.... a ako ćemo pravo i Španija je izgubila +4 od Portugala...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.