Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

avenija
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la avenija » 18 nov 2011, 00:50

meni je dovoljno pogledati anketu i tu je kraj price .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 18 nov 2011, 00:52

ANTIFA ! je napisao/la:Pape treba ostati , i nek uci na greskama koje je pravio . 8-)
Tako nekako, ali da mi je znati koje je to greske Pape napravio, koje to greske :roll: :roll: svaka tekma vodi svoju pricu, svaka Papetu cast.

Dovoljno je pogledati anketu, strucanjaci iz misiji rupa FM i slicni kombinacija uvijek imaju kontru.
Zadnja izmjena: Hulaga, dana/u 18 nov 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2011, 00:53

Kakav Amar Osim, to je smijesno i spomenuti, taj jedva moze voditi Zelju, a tamo treba i ostati..daleko mu kuca od repke bila.
Susic se treba povuci lagano, priznati poraz, i otici, nema on sta vise raditi tu!
Bajevic ako bude raspolozen, to je najbolji izbor, daleko najbolji, ako ne, mozda kontaktirati Bazdarevica, koji je pokazao da je pravi trener, Cico Kranjcar je isto, koliko znam slobodan, odlican izbor bi to bio, ima jos tu trenera kojim bi nasa ekipa bila primamljiva, i siguran sam da bi se prosetali kroz iduce kvalifikacije.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 00:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Cartman, argument o kojem se moze raspravljati, ali samo s tobom jer ovi ostali svi podnistavaju nasu ligu, najgora je i tako, pa onda njima ne treba ni odgovarati Bilo je i pobjeda u toj Evropi i to kakvih. No, hajde da ovako stvari postavimo, Papetovi rezultati sa klubovima prije preuzimanja repke. Ili recimo, rezultati Bake sa klubovima prije preuzimanja repke, Faruka, Mise ili pak Sergeja. Pape nije ispunio cilj i treba nam novi covjek. Zasto bi on dobio jos jednu sansu?
Evo da i ja ako nije problem odgovoirm na ovo.... trebas malo razumjeti i Hrvate pa pocet misiti kao i oni. Nije se ni Bilic proslavio prosle kvalifikacije, a evo ga sad .... zato Susicu isto dati sansu.......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 00:59

ma treba dati Amaru sansu ipak je to Ivica zasluzio :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 nov 2011, 01:00

aleksandar_veliki je napisao/la:Cartman, argument o kojem se moze raspravljati, ali samo s tobom jer ovi ostali svi podnistavaju nasu ligu, najgora je i tako, pa onda njima ne treba ni odgovarati Bilo je i pobjeda u toj Evropi i to kakvih. No, hajde da ovako stvari postavimo, Papetovi rezultati sa klubovima prije preuzimanja repke. Ili recimo, rezultati Bake sa klubovima prije preuzimanja repke, Faruka, Mise ili pak Sergeja. Pape nije ispunio cilj i treba nam novi covjek. Zasto bi on dobio jos jednu sansu?
Istina, izbacio je Sheriff, mozda su neki to ocekivali jer je klub iz Moldavije, ali to je klub sa velikim budzetom i koji je igrao Europa Ligu. Sigurno nije mala stvar, ali oni porazi od izraelaca bodu u oci. Isto tako izjave tipa "Idemo u Izrael na izlet" mi se nimalo ne svidjaju. Susic je ispunio ono sto sam ja ocekivao i trazio od selektora, a to je baraz. U barazu nismo imali srece sa zdrijebom, ali opet smo morali bolje odigrat. I mrzim nase novinare jer nema nijedan da postavi neko kriticno pitanje, da pita zasto je dopusten toliki potop i zasto smo od prve sekunde imali ogromne probleme. Da ne pricam o vrlo slabom izdanju u Zenici gdje nas je teren spasio (Ronaldo ono ne masi na normalnom terenu). Zato sam glasao "ne znam" u ovoj anketi, jer ne mogu trazit da izbaci Portugal, ali ne mogu ni podnjet to da se osramotimo vise od Islanda ili Kipra u Lisabonu. Da opet ponovim, vrijedi popricat sa Bajevicem.

U Susicevu korist ide ideja o kontinuitetu i dugorocnim planovima. Ali sve se bojim da nam se ne desi isto kao u kvalifiakcijama za Euro 2008 ako ozbiljno ne pogledamo gdje smo pogrijesili protiv Portugala i Francuske. Isto tako, ne moze bit mjesta za igrace koji nemaju klub 6 mjeseci ili za napadace koji nisu dali gol u citavoj sezoni (Zec).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 01:01

mrzim_ulizice je napisao/la:ma treba dati Amaru sansu ipak je to Ivica zasluzio :lol:
Taman se strumpfovi smire a ti zapocnes ponovo tu šegu od postova. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 01:03

Cartman je napisao/la:
Licno nemam nista protiv Amara i nisam pitar, ali dat cu ti ja jedan razlog. Katastrofe u evropskim kupovima. Pricajte o budzetima, igracima i tako dalje, ali izgubit sa toliko golova protiv izraelaca dvije godine za redom je nesto sto ozbiljan trener ne moze sebi dopustit. Razlika izmedju Maccabia i Zelje nije veca nego razlika izmedju Portugala i BiH. Prije sam bio za Osima, ali mora on puno vise dokazat u Evropi da preuzme repku. Domace prvenstvo nije mjerilo.

Dusan Bajevic je realna opcija, i ako je on zainteresovan ja bi dao Susicu otkaz iste sekunde. Ako ne, onda neka ostane, jer u ovom trenutku mozda nema boljeg. Ali daleko od toga da je kriza ako Susic ode.
Za razliku od kafanskog ponasanja forumasa,treneri pogotovo donekle cijenjeni i poznati bivsi fudbaleri to drugacije gledaju.
Niti bi Osim niti Bajevic da neznam koliko zeli tu poziciju bi dali otkaz Papetu da bi Dusana stavili.
Ljudi se poznaju,cjene i sto je najvaznije upuceni su u taj kruh sa sedam kora(biti selektor ,ili trener.
Bajevic moze doci na mjesto selektora samo ako Pape odluci da napusti kormilo,drugacije ne.
Ima tu jos par opcija,ali realno niko nije lud da za platu koja je dnevna uzina drugim selektorima,neki ni na evropsko nisu otisli a masno su placeni.E pa ne pada im na pamet da uzmu mjesto selektora.
Dovesti bilo kojeg trenera iz fildjan lige bi bilo potpuno isto kao da se sad smjeni Ivica u savezu ili komitetu a ponovo dovede iljo i ekipa.Kud ce veci argument da se ni u ludilu takve stvari ne pomisle.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2011, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 01:03

bparena je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:ma treba dati Amaru sansu ipak je to Ivica zasluzio :lol:
Taman se strumpfovi smire a ti zapocnes ponovo tu šegu od postova. :D
:D pa ispadne tako babo zasluzi i odma daj mu a kod nas to tako ide

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2011, 01:05

ma ako treba pape otici ,nek ode al dajte nam trenera u pravom smislu rijeci ,a ne amatera...evo pape je bio amater pa nije ispunio cilj...sta ce nam novi amater u vidu osima to meni nikako nije jasno.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 01:08

@Aco druze jeli Amaru bio cilj da Zelju odvede u grupno takmicenje kup UEFA...i jeli to ispunio nije i zasto je ostao u zelji kad nije ispunio nista

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 nov 2011, 01:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:@Aco druze jeli Amaru bio cilj da Zelju odvede u grupno takmicenje kup UEFA...i jeli to ispunio nije i zasto je ostao u zelji kad nije ispunio nista
Nikad, zar nije rekao da se idee na izlet. Nemojte ljudi beze trabunjati, trebaju nam argumenti. Bajevic ili Amar, po meni Amar jer i Duska nagriza zub vremena.
a zasto Amar samo mi to reci sta je to on napravio sto nije 50% trenera u nasoj ligi napravilo pa da bas on zasluzuje da bude selektor jedne reprezentacije

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 nov 2011, 01:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:poserem se na forum u kojem je ovaj @aco moderator a sad me banuj slobodno

Sedam dana, malo razmisli o Amaru.
:mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 nov 2011, 01:14

Cartman je napisao/la:
Istina, izbacio je Sheriff, mozda su neki to ocekivali jer je klub iz Moldavije, ali to je klub sa velikim budzetom i koji je igrao Europa Ligu. Sigurno nije mala stvar, ali oni porazi od izraelaca bodu u oci. Isto tako izjave tipa "Idemo u Izrael na izlet" mi se nimalo ne svidjaju. Susic je ispunio ono sto sam ja ocekivao i trazio od selektora, a to je baraz. U barazu nismo imali srece sa zdrijebom, ali opet smo morali bolje odigrat. I mrzim nase novinare jer nema nijedan da postavi neko kriticno pitanje, da pita zasto je dopusten toliki potop i zasto smo od prve sekunde imali ogromne probleme. Da ne pricam o vrlo slabom izdanju u Zenici gdje nas je teren spasio (Ronaldo ono ne masi na normalnom terenu). Zato sam glasao "ne znam" u ovoj anketi, jer ne mogu trazit da izbaci Portugal, ali ne mogu ni podnjet to da se osramotimo vise od Islanda ili Kipra u Lisabonu. Da opet ponovim, vrijedi popricat sa Bajevicem.

U Susicevu korist ide ideja o kontinuitetu i dugorocnim planovima. Ali sve se bojim da nam se ne desi isto kao u kvalifiakcijama za Euro 2008 ako ozbiljno ne pogledamo gdje smo pogrijesili protiv Portugala i Francuske. Isto tako, ne moze bit mjesta za igrace koji nemaju klub 6 mjeseci ili za napadace koji nisu dali gol u citavoj sezoni (Zec).
Dobar post Cartman. Safet nije bog zna kakav trener ali nije ni los. Da ima boljih ima da ima gorih ima.
Portugal smo mogli izbaciti samo pomocu trikova,nekom slucajnom frljokom a da njih nece nikako da nemogu ni iz penala dat gol.
Razlog je kvalitet. Bolji su sigurno za 2 razlike. A potop je nastupio nakon psihickog pada ekipe.

Ja cu ponovit samo jedno a to je ukoliko cemo mjenjat Susica nek dodje bolje selektor. Bolji su Vaha,Dusko...
Amar Osim,Sergej Barbarez,Meho Kodro nisu nista bolji od Susica (to pokazuje njihova trenerska karijera)!

Po prvi puta u grupi nece imati izrazitog favorita,fudbalskih velesila poput Spanije,Francuske al i dalje dalje Grcka ostaje kao favorit grupe.
Igracki kadar ce se morati osvjeziti na svim pozicijama,posebno u veznom redu.
RIP SALE VILENJAK

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 nov 2011, 01:14

Sa Amarom reprezentacija se vraca na "stare staze",tj.za nas ce biti izlet utakmice u Litvi i Latviji.Covjek nema taj kalibar da vodi reprezentaciju,i smijesno je pored fudbalskih strucnjaka kakvih su Bajevic.Risti,Hadzibegic,Bazdraveci i razmisljati o po meni jako losem treneru kakav je Amar Osim.
Vidim da neki zagovaraju mlađeg trenera na klupi,ako zelimo rezultat bolje je da to bude iskusniji trener jer ipak zna sigurno vise nego bilo koji mlađi strucnjak koji je poceo prija par godina da radi kao trener.
U svakom slucaju volio bi da Pape ostane,da zavrsi sto je zapoceo,no ako ode neka ga zamjeni Bajevic ili Ristic :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 nov 2011, 01:17

hara covjek po gabelama lukavicama prijedorima kozarama i slicno dodje do nekog izraela i primi peticu , o kakvoj kvaliteti mi ovdje govorimo .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 01:20

Argumenti,cega????
Argumenti osvajanja titule u fildjan ligi.To se neko neslano sali,garant.
Pa zalizani sa bukvalno gladnom ekipom vise poena skupi od Amara prosle sezone.Nigdje veze,kakvi argumenti pobogu si.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2011, 01:21

harishp je napisao/la:Argumenti,cega????
Argumenti osvajanja titule u fildjan ligi.To se neko neslano sali,garant.
Pa zalizani sa bukvalno gladnom ekipom vise poena skupi od Amara prosle sezone.Nigdje veze,kakvi argumenti pobogu si.
ma nema svrhe s njim zivce gubit ba...na hrenovkama ljudi i vise bodova uzeli. :roll: :roll: fol strucnjak hahahha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 18 nov 2011, 01:22

Vaha: Lulić je isključen jer je Bosanac, ja to najbolje znam

Činjenica da su Kamerunci, svi redom milioneri, zbog neisplaćenih honorara odbili igrati protiv Alžira, koji vodi Vahid Halilhodžić, otvorila je mogućnost Vahi da na TV-u vidi utakmicu iz Lisabona.

Kao i svi u BiH, i Halilhodžić je na kraju bio razočaran, ali i objektivan.

- Šteta, Portugalci su nakon primljenog gola iz penala izgledali smušeno pa čak i panični. Safet Sušić je želio u nastavku, barem u prvih petnaestak minuta, izdržati njihove napade i onda krenuti po drugi gol.

- Razumijem ga zašto nakon odmora nije odmah počeo napadački, jer ne možeš se otvoriti protiv Ronalda i Nanija. I u formaciji sa jedino isturenim Edinom Džekom imali smo ofanzivnih mogućnosti. Nekoliko igrača trebalo se ubacivati, ali nisu uspijevali - rekao je Vaha za Avaz.

Prva dva pogotka Portugalaca za našeg sagovornika isključivo su majstorije Ronalda i Nanija.

- Ne vrijedi tek tako Ronaldo skoro 100 miliona eura. Vidjeli smo još jednom da nešto od tih miliona otpada i na fenomenalne slobodne udarce. Ronaldo je možda odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Portugala.

- Očigledno je bio posebno inspirisan dešavanjima na Bilinom polju. Nikada nije dobro ljutiti igrača svjetske klase. Znam da našem narodu nije lako zbog poraza, ali moramo znati da su bolji i tačka - poručio je na kraju Vaha.

Bosanac će biti isključen i za krivi pogled

- Senad Lulić nije smio doći u situaciju da testira raspoloženje njemačkog sudije Wolfgang Stark. To nema opravdanja, mada moramo znati da će bh. igrač biti isključen i za krivi pogled.

- Bosance i Hercegovce, htjeli mi to priznati ili ne, tretiraju drugačije u odnosu na Francuze, Engleze ili čak Portugalce. Znam to itekako dobro i iz vlastitog iskustva - smatra Vaha.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 nov 2011, 01:25

Realno ako je mlađi Osim kalibar za reprezentaciju jer je sa Zeljom osvojio par titula u fildzan bh.ligi,te je dosao do 3.pretkola LP onda je kalibar za reprezentaciju i Husref Musemic koji je slicne stvari napravio sa Sarajevom.
Cak sto vise Musemic ima vise argumenata na svojoj strani da bude izbor prija nego li Osim :)
P.S Nisam pitar samo realno govorim :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 18 nov 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Skojevska, TMovac i 14 gostiju.