Po cemu?Johnyx95 je napisao/la:Za mene je bolji Sergej nego Osim.

Btw. Mozda je Bruno Akrapovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Po cemu?Johnyx95 je napisao/la:Za mene je bolji Sergej nego Osim.
Pa eto svi će reći gdje ćeš njemu koji nema trenerskog iskustva gurnuti u ruke ovu ekipu i ove kvalifikacije, ali zašto ne ? Hajmo se kockati, hajmo jednom riskirati. Jer ovako nećemo nikad otići na EP ili SP.Hulaga je napisao/la:Po cemu?Johnyx95 je napisao/la:Za mene je bolji Sergej nego Osim.
A ,inače selektori biraju i medicinsko osoblje /fiziotarapeute ? Čak i takvu vrsu znanja imaju ? Priznam, ne znam da li biraju. Odgovori mi ti ? A, by the way, Karabeg je (meni se čini) naslijedjen.aleksandar_veliki je napisao/la:A, da probamo ovako, da li smo mu ja i ti birali saradnika u vidu Karabega, ima i ta mjesta zar ne? No, igrac koji ti ne trenira nikako pred dvije najvaznije tekme ne moze ti igrati, pa valjda si trener, moras to znati. Igrac koji ti sedam dana ima tempas nije spreman za igru, pa taman da ti doktorski kolegiji Rebra suflira. Opasni ste macani, branite neobranjivo. Hasagic, Begovic, Avdukic. Dvije vezane utakmice generacije, pozivas treceg golmana koji je povrijedjen dva mjeseca, hmhm, koji rizik? Zasto? Narod zna... ali i Pape i kapiten.
Ides iz krajnosti u krajnost.A isto tako i poredjenja sa kojim se moze lupiti deset jacih i argumentovani.aleksandar_veliki je napisao/la:mma_hz, malo taj jezik uvuci. Ovdje niko nije tele, ljudi imaju svoj stav, kao i ti svoj. Koliko mu se divi trenerski svijet, a i ove gazde sto drze klubove, najbolje se vidi iz cinjenice da prije repke nije bio u ozbiljnijim kombinacijama niti jednog kluba.
to tvoj izbor poznatiji i postovaniji od Safeta ..ajmo iskreno da mu nije otac ovakva velicina ni Zelju nebi dobio priliku vodit i to je realnost..a kamoli sporove koje je Pape vodio...i osim je dozivjeo silovanja pofino..aleksandar_veliki je napisao/la:mma_hz, malo taj jezik uvuci. Ovdje niko nije tele, ljudi imaju svoj stav, kao i ti svoj. Koliko mu se divi trenerski svijet, a i ove gazde sto drze klubove, najbolje se vidi iz cinjenice da prije repke nije bio u ozbiljnijim kombinacijama niti jednog kluba.
ajd i otkaz susicu mogu pristat ali da morza amara dovedu pa ne bi uopste gledao utakmicu , o cemu ti pricas majstore ,sta ti je zadatak vec evo 4 sata koliko promovises morza amara ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo cekam, respect. Dosta vise suplje, Portugal prejak, ebu nas sudije, nemamo igraca. Ma vozdrica, hocu jednom u zivotu da cekam to ljeto kao sto ga susjedi cekaju.Urban je napisao/la:Moj licni stav je da treba da ode zastoo : e zato NISMO OTISLI NA EVROPSKO , ne intresujeme koje bio i ko ce bit selektor ja hocu da odemo vise na svjetsko ili evropsko ko ne ispuni to zna se OTKAZ i nema potrebe za rasprave !!!
aleksandar_veliki je napisao/la:Nekom sam rekao pa cu i tebi ponoviti. Upamti onda Portugal kao zadnju tekmu koju si gledao, zao mi te, u sjecanju ti ostaje silovanje, koje je izazvao Pape sa svojim taktickim umijecem.CoDe je napisao/la:Aleksandre realno ti nisi dobar čovjek .
Čuj Pape preko repke hvata posljednju marku znaš šta : E ejvala ti čovječe!
Pa ovaj Amar Osim ako bude selektor neču pratiti ovu reprezentaciju nikada više u svom životu ? Jel on bio nekad , neki igrač ? Gdje ba kad ? To što mu je otac neko i nešto mora i on biti ? Ništa nemam protiv njega iskreno niti što vodi Zelju niti bilo sta , nit to sto navijam za Sarajevo od mnogih ovdje nikad ga nisam spomenuo i nema nista protiv njeg.
Al realno da on bude selektor A TIMA koji je bar sada postao nesto : Ma deee bolan ?!
Da on zna nesto ne bi vodio tim u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine vječno .
Gdje ćeš jači argument od toga da Želju trenira!aleksandar_veliki je napisao/la: Ja sam cetiri sata ovdje i dao sam mali milion argumenata zbog kojih Pape mora ici, a vas mali milion ne moze da nadje niti jedan argument kontra Osimovog dolaska.
Ja sam cetiri sata ovdje i dao sam mali milion argumenata zbog kojih Pape mora ici, a vas mali milion ne moze da nadje niti jedan argument kontra Osimovog dolaska.[/quote]aleksandar_veliki je napisao/la:ajd i otkaz susicu mogu pristat ali da morza amara dovedu pa ne bi uopste gledao utakmicu , o cemu ti pricas majstore ,sta ti je zadatak vec evo 4 sata koliko promovises morza amara ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo cekam, respect. Dosta vise suplje, Portugal prejak, ebu nas sudije, nemamo igraca. Ma vozdrica, hocu jednom u zivotu da cekam to ljeto kao sto ga susjedi cekaju.Urban je napisao/la:Moj licni stav je da treba da ode zastoo : e zato NISMO OTISLI NA EVROPSKO , ne intresujeme koje bio i ko ce bit selektor ja hocu da odemo vise na svjetsko ili evropsko ko ne ispuni to zna se OTKAZ i nema potrebe za rasprave !!!
ne pije kafu sa acikomavenija je napisao/la:daj mi ti i jedan razlog da ivo istuk ne bude iduci selektor
Licno nemam nista protiv Amara i nisam pitar, ali dat cu ti ja jedan razlog. Katastrofe u evropskim kupovima. Pricajte o budzetima, igracima i tako dalje, ali izgubit sa toliko golova protiv izraelaca dvije godine za redom je nesto sto ozbiljan trener ne moze sebi dopustit. Razlika izmedju Maccabia i Zelje nije veca nego razlika izmedju Portugala i BiH. Prije sam bio za Osima, ali mora on puno vise dokazat u Evropi da preuzme repku. Domace prvenstvo nije mjerilo.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam cetiri sata ovdje i dao sam mali milion argumenata zbog kojih Pape mora ici, a vas mali milion ne moze da nadje niti jedan argument kontra Osimovog dolaska.avenija je napisao/la:ajd i otkaz susicu mogu pristat ali da morza amara dovedu pa ne bi uopste gledao utakmicu , o cemu ti pricas majstore ,sta ti je zadatak vec evo 4 sata koliko promovises morza amara ?aleksandar_veliki je napisao/la:
Ovo cekam, respect. Dosta vise suplje, Portugal prejak, ebu nas sudije, nemamo igraca. Ma vozdrica, hocu jednom u zivotu da cekam to ljeto kao sto ga susjedi cekaju.
Cilj je bio izboriti baraz, a posle otom potom....svi smo sretni bili do 77min u Francuskoj, tako je u nogometu, a kockao bi se safet isto da je znao sta ce biti, kockali bi se svi po malo ha ya, a sto ce sjajna generacija propasti pa ni do baraza, nego recimo sad opet nismo imali srece pa Portugal, a Portugalu je cilj isto bio diretkno EP nisu uspijeli, ali su zato preko do cilja dosli preko nasi ledja, ne igramo samo mi.Johnyx95 je napisao/la:Pa eto svi će reći gdje ćeš njemu koji nema trenerskog iskustva gurnuti u ruke ovu ekipu i ove kvalifikacije, ali zašto ne ? Hajmo se kockati, hajmo jednom riskirati. Jer ovako nećemo nikad otići na EP ili SP.Hulaga je napisao/la:Po cemu?Johnyx95 je napisao/la:Za mene je bolji Sergej nego Osim.
Nije ni Amar loš, da se odmah razumijemo.
PS. u ovom ciklusu cilj je bio odlazak na Euro, cilj nije ostvaren i to Sušić zna
amar osim veliki strucnjak u najslabijoj ligi svijeta,kvalifikacije za europu zavrsava petardamaaleksandar_veliki je napisao/la:Covjek je u godinama, nije perspektiva. U posljednje vrijeme gdje je god radio dobio je otkaz, sto znaci da i ne radi bas najbolje. Treba li jos?avenija je napisao/la:daj mi ti i jedan razlog da ivo istuk ne bude iduci selektor
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.