Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Ja sam navijač Želje. Želim sve najbolje i svom jedinom klubu i svojoj jedinoj reprezentaciji. Gospodina Amara Osima cijenim kao velikog menadžera, kao najtrofejnijeg trenera Želje. S druge strane cijenim Sušića kao najboljeg igrača kojeg je BiH ikad imala. Ovaj ciklus kvalifikacija je Sušić odradio veoma dobro, bilo je uspona i padova, ozbiljnu selekciju nismo pobjedili, a Rumunija nas je poderala, s Albanijom u Tirani, SAMO nerješeno. Ipak došli smo u nesretni baraž, naišli na objektivno jače, i odatle nas ni Ferguson nije mogao izvuć. Podržavam i jednog i drugog, mislim da Sušić treba voditi reprezentaciju još ovaj ciklus, ako se ne plasiramo rteba dat sam ostavku, bez obzira na protivnika, baraž, sudije... Osimu želim sve najbolje u vođenju Želje, mislim da je on veoma blizu da bude na nivou selektora reprezentacije, ima iskustva, ima znanja, njegovi uspjesi govore o tome. U nekoj budućnosti o njemu treba razmišljati kao o opciji, ali trenutno podrška Sušiću.
Ovo ne smije postati tema na kojoj će navijači Sarajeva pisati protiv Amara, a navijači Želje protiv Papeta...svima nam je u interesu jedno, JAKA REPREZENTACIJA !
Ovo ne smije postati tema na kojoj će navijači Sarajeva pisati protiv Amara, a navijači Želje protiv Papeta...svima nam je u interesu jedno, JAKA REPREZENTACIJA !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:
Ivica Osim najavio - Sušiću će biti ponuđen novi ugovor!
the end
a evo i anketa je pokazala sta raja misli
1. DA 255 72%
2. NE 80 23%
3. Ne Znam 20 6%
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako oduzmemo trofeje iz PLBiH onda Vlado nema niti jedan ( a na osnovu jednog kupljenog je došao do mjesta selektora), a Amar opet ima jedan. Koliko Plišek ima? Sam sebe ukopavaš, a zapravo ti se protiviš Amaru isključivo zbog kompleksa koje vam je nabio i nabija..Arnelinho je napisao/la: @Spielfuhrer : Kakvih trofeja ? Dobljenih ili kupljenih ?Zar stvarno vjeruješ u ove nakaradne trofeje iz BHPL ?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kad ta "liga" zasluzi da se pohvali ona ce biti pohvaljena a do tada mozemo samo kukati i pljuvati po njoj.aleksandar_veliki je napisao/la:A zasto ti omalozavas Premijer ligu, zasto omalozavate sve ljude koji rade u istoj. Samo vam je to argument protiv Amara ili...Arnelinho je napisao/la:Da, Sakib vodi one naše mlade nade. I prati ga isti trend, vjeruj mi na riječ, kao i tvog Amara u Želji. Na koju god stranu predje granicu popuši.aleksandar_veliki je napisao/la:Arnelinho, kakve veze ima afirmacija mladih igraca sa ovim o cemu mi raspravljamo. Jel ono Sakib vodi ove mlade nade, sto dobrano potunuse u zadnjim kvalifikacijama.
Jagodica porediti sa Amarom, idete drugovi iz krajnosti u krajnost. Cini mi se da je i Tula vodio mladu repku, da i njega upitamo.
Plisek, cijenit ce Dzeko, to je tvoj argument. Ma libo me taki hoce li Dzeko ili Spaha nekog cijeniti ili nece. Ukoliko im se kojim slucajem ne bude svidjao Amar, vozdrica brate, vozdrica.
A kakve veze ima afirmacija ? Pa makar će nekog progurat/pogurat, ako ništa. Dok bi drugi sve ono što su Pape, Blaž i Blaž-ević stekli.(da ne griješim dušu, i oni izmedju ovih su sudjelovali).
Pa onda ako ćemo balL aj onda neka bude i maskenbalL.
@Spielfuhrer : Kakvih trofeja ? Dobljenih ili kupljenih ?Zar stvarno vjeruješ u ove nakaradne trofeje iz BHPL ?
Nasilje,travnjaci kao pasnjaci , igraci kao retardi , menadzeri kao glupani

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
zasto se ne bi omalozavala ova nasa cirkus liga,gdje titulu osvajas preko rodbinskih veza....aleksandar_veliki je napisao/la:
A zasto ti omalozavas Premijer ligu, zasto omalozavate sve ljude koji rade u istoj. Samo vam je to argument protiv Amara ili...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- samir_tm87
- Kontakt:
Ako Bog da
NE!!!
NE!!!
- skyisthelimit
da ponovimo posto misevi izbjegavaju pitanje od @calcio-a, to se mislim znalo, samo idu na svoj mlin..: Dakle,
Jeli Amar kriv za poraz od Maccabija? Kakav je to trener.... ma noga
Takodje Wenger i Sir Alex su nule od trenera, ovaj prvi gubi 8:2 a drugi 6:1
Sve to treba nogirati.
15.10 - 15.06 ...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Dati papetu jos jedan ciklus(ugovor) pa ako ne zadovolji noga.Iskreno Amar je sve ono sto nije pape i jos jedna stvar amar ima muda za razliku do njega.Pape je pravio dosta pocetnicki gresaka koje se meni ni na igrici ne desavaju a kamoli u barazu pri zivom rezultatu.Ali ipak pape ima stalozenost i ocigledno ima konekciju s igracima ovim trenutno.Ali je ipak amar jak trener.I jos je neko napiso da Bazdarevic nije iskusan za selektora to je smjesno stvarno.Mislim da je prva opcija da ostane ovako.A ako vec sef mora da bude selektor to bi uvelo velike promjene u selekciji.Ja mislim da Amar ne bi prihvatio taj posao barem jos godinu dvije ako nisu dobre pare u igri.
svoj ti pos'o !
Kakve komplekse mi nabija Amar ? Pa svaki rezultat u ovoj BH ligi je ili namješten ili će se namjestiti. Ova liga se izgubila u crnilu još davno. Da vrijednujem rezultate u jednoj ligi, gdje ti navijača pred nosom ubiju i onda cijelu godinu odigraš u strahu ? Ne dolazi u obzir, man' te me...spielführer_21 je napisao/la:Ako oduzmemo trofeje iz PLBiH onda Vlado nema niti jedan ( a na osnovu jednog kupljenog je došao do mjesta selektora), a Amar opet ima jedan. Koliko Plišek ima? Sam sebe ukopavaš, a zapravo ti se protiviš Amaru isključivo zbog kompleksa koje vam je nabio i nabija..Arnelinho je napisao/la: @Spielfuhrer : Kakvih trofeja ? Dobljenih ili kupljenih ?Zar stvarno vjeruješ u ove nakaradne trofeje iz BHPL ?
Jedino, a to je druga stvar, kada odu u kvalifikacije za LP/Europa ligu. E, tek tada im vrednujem rezultate.
A pitaš me za Jirija ? Pah, trenir'o je neki Češki klub (znam koji, al' nek' ostane tajna, psst), zar nije dovoljna preporuka , kada sagledaš sve trenere u BHPL ?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Tako je ne treba omalovazavati premier ligu.aleksandar_veliki je napisao/la:
A zasto ti omalozavas Premijer ligu, zasto omalozavate sve ljude koji rade u istoj. Samo vam je to argument protiv Amara ili...
Vec je sto prije treba ukinuti,da ne bude mrtvih glava ili iskoristavanje lige za glupe politicke reklame.
Sto prije to bolje.Sto se tice Amara ili takvih u vezi repke,ned'o bog nikome.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 nov 2011, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam jedan od onih koji nema nista protiv da Pape ostane,zbog rezultata koji je ostvario,i zbog nepotrebnog talasanja i privikavanja na novog selektora.Iz postovanja prema Papetu,cijeneci ulazak u baraz i iznenadjenje koje je bilo blizu u Francuskoj,volio bi da ostane.Medjutim ima mnogo stvari kojih bi se moglo zamjeriti,ali ih ne bi iznosio iz nekih razloga.Medjutim,kad se vec vodi polemika oko moguceg angazmana Amara Osima na tu poziciju,upadaju mi u oci preglupi,zatupljeni i kakvi sve ne komentari i argumenti protiv Amara.Mada ruku na srce i nema nekih argumenata,vise su do izrazaja dosla navijacka nespimatisanja istog.Ako su argumenti ,sta je to Amar uradio,ja bi onda pitao sve druge,sta je to Pape uradio do reprezentacije.Vodio par Turskih ligasa ,koji su se borili za goli zivot,radio malo u Francuskoj i u arapskim zemljama.Sta je napravio vrijedno pomena.Bojim se da je nekim dobar samo zato sto je njihov,a ovaj vamo ne valja jer je nas.Pa je onda logicno predloziti jos par njihovih ,jer su oni njihovi,a ovaj je opet nas,pa s toga ne valja.Ja sam dugo pratio pojedine forumase i njihove prijasnje gluposti,pa sam pomislio da su napokon dosli tobe,ali ostalo je u njima jos nezrelog i provincijalnog ,sto u ovakvim situacijama dodje do izrazaja.Mi smo mnogi prihvatili Papeta kao igracku legendu,sa prosjecnim trenerskim znanjem i vjerovali u njega,zasto onda mislite da ukoliko zaista Amar bude izabran ,ovaj ne bi mogao uraditi nesto vise.Licno smatram da je Pape jedan od krivaca za los sraz sa Portugalom,jer je fulio sa postavkom,ali nisam ga nigdije popljuvao ,i uprkos tome opet mu pruzam podrsku,jer je zasluzio zbog rezultata.Nije mi cilj braniti stav Ace,ali mu niko nije dao dobar argument ,zasto to Amar ne bi bio dobra opcija,osim sto su ponudjeni navijacki obojeni komentari,koji veze nemaju sa konkretnim odgovorom na pitanje.Jedini razlog je zato sto vodi Zelju i zato sto je tatin sin.Pa isti taj Pape i mnogi drugi su se kleli u Ivicu i smatrali ga drugim ocem,i pitali za savijete,pa im tad niko nije rekao da ne znaju ,nego rade za dobrobit tima.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kako se ja i @Hari uvijek slažemo.harishp je napisao/la: Tako je ne treba omalovazavati premier ligu.
Vec je sto prije treba ukinuti,da ne bude mrtvih glava ili iskoristavanje lige za glupe politicke reklame.
Sto prije to bolje.Sto se tice Amara ili takvih u vezi repke,ned'o bog nikome.

Ova liga je odavno trebala pod ključ.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
-
- Kontakt:
Tvoj problem i jeste sto previse igras igrice,pa mislis da je tako i u realnosti.Lahko je sjediti pred kompjuterom,ceskati muda i bez ikakvih odgovornosti igrati igrice. Amar moze voditi samo premijerligase,i na njima pokazivati muda.Nije Pape pravio pocetnicke greske,nego stvarao ekipu i koncept igre,koji je postao prepoznatljiv za nasu ekipu.Do poslijednje utakmice sa Portugalom imali smo 7 utakmica bez poraza i sa samo jednim primljenim golom iz nepostojeceg penala u Francuskoj. Tad vas nije nesto bilo da spominjete bilokakvog novog selektora. Portugal je bio jaci i Boze moj,sta treba sad. Ko zna sta bi se desilo da nismo dobili crveni.Grbavica moj zivot je napisao/la:Dati papetu jos jedan ciklus(ugovor) pa ako ne zadovolji noga.Iskreno Amar je sve ono sto nije pape i jos jedna stvar amar ima muda za razliku do njega.Pape je pravio dosta pocetnicki gresaka koje se meni ni na igrici ne desavaju a kamoli u barazu pri zivom rezultatu.Ali ipak pape ima stalozenost i ocigledno ima konekciju s igracima ovim trenutno.Ali je ipak amar jak trener.I jos je neko napiso da Bazdarevic nije iskusan za selektora to je smjesno stvarno.Mislim da je prva opcija da ostane ovako.A ako vec sef mora da bude selektor to bi uvelo velike promjene u selekciji.Ja mislim da Amar ne bi prihvatio taj posao barem jos godinu dvije ako nisu dobre pare u igri.
Sta su trebali u Manchester Unitedu,nakon 6-1 (kuci) od City-ja,da mozda piskaraju kako je Ferguson los trener,kad se njemu jednom od najboljih na svijetu moglo desiti,zasto ne i Susicu. Uz to trba biti sretan sto ga imamo.Ostali svojim pricama zaobilaze reprezentaciju u sirokom luku.Pocevsi od Halilhodzica pa sve do Bazdarevica.Nece ti oni kao Pape raditi za dzabe i biti najjeftiniji selektor na planeti zemlji. Zemlja drvosjeca-fudbalera Austrija placa svog selektora 700 eura,da ne duljim vise. PAPE OSTANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma jah, sad je namještena čim je Sarajevo popušilo od Želje, a prije toga "idemo na titulu" i slična sranja pišeš.. Pa zašto pratiš kad znaš da je namješteno, ja ne bih.Arnelinho je napisao/la: Kakve komplekse mi nabija Amar ? Pa svaki rezultat u ovoj BH ligi je ili namješten ili će se namjestiti. Ova liga se izgubila u crnilu još davno. Da vrijednujem rezultate u jednoj ligi, gdje ti navijača pred nosom ubiju i onda cijelu godinu odigraš u strahu ? Ne dolazi u obzir, man' te me...
Jedino, a to je druga stvar, kada odu u kvalifikacije za LP/Europa ligu. E, tek tada im vrednujem rezultate.
A pitaš me za Jirija ? Pah, trenir'o je neki Češki klub (znam koji, al' nek' ostane tajna, psst), zar nije dovoljna preporuka , kada sagledaš sve trenere u BHPL ?
A Plišeku je jača preporuka to što je trenirao češki klub, nego Amaru što je izbacio Šerifa, Lilestroma, Anortosisa, remizirao s Malagom, osvojio kup Japana.. to sve ništa..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Megamon
- Kontakt:
Pa ovaj Aca zna i neke teorije zavjere u ligama petice,zna sve sta se desava ovdje al' izgleda da nema damu da to objavi,il' je to prosipanje iz suplje u prazno 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
pitanje diskutantima koji zele papetov ostanak.
da li misle da igraci poput muslimovica, besica, maletica, mravca , stilica, zeca imaju mjesta u reprezentaciji?
da li smatraju da forsiranje formacije sa tri ofanzivna vezna (misimovic, pjanic, medunjanin), moze donijeti plasman?
nalazimo se u grupi u kojoj ovaj nacin igre mozda i moze proci ali , prije ili kasnije, cekaju nas ponizenja kakva smo imali .
je li mislite da pape moze promijeniti filozofiju koju forsira citave kvalifikacije?
jako bitna cinjenica je da smo potuceni do nogu u tri faze takmicenja, na samom pocetku(francuska), u sredini (rumuni) i u finisu (portugal), i to potuceni na isti nacin, sa istom igrom kojom su nam se suprostavili, presingom koji je neutralisao nas nepokretni i mekani vezni red.
to ukazuje na cinjenicu da pape nije puno naucio, cini mi se da su njegova prilagodjavanja bila plod kompromisa prema kriticarima prije nego svijesti o igri.
je li se mozemo izdici iznad licnih, lokalnih poriva, simpatija i netrpeljivosti i vidjeti moze li taj covjek nesto novo donijeti?
da li misle da igraci poput muslimovica, besica, maletica, mravca , stilica, zeca imaju mjesta u reprezentaciji?
da li smatraju da forsiranje formacije sa tri ofanzivna vezna (misimovic, pjanic, medunjanin), moze donijeti plasman?
nalazimo se u grupi u kojoj ovaj nacin igre mozda i moze proci ali , prije ili kasnije, cekaju nas ponizenja kakva smo imali .
je li mislite da pape moze promijeniti filozofiju koju forsira citave kvalifikacije?
jako bitna cinjenica je da smo potuceni do nogu u tri faze takmicenja, na samom pocetku(francuska), u sredini (rumuni) i u finisu (portugal), i to potuceni na isti nacin, sa istom igrom kojom su nam se suprostavili, presingom koji je neutralisao nas nepokretni i mekani vezni red.
to ukazuje na cinjenicu da pape nije puno naucio, cini mi se da su njegova prilagodjavanja bila plod kompromisa prema kriticarima prije nego svijesti o igri.
je li se mozemo izdici iznad licnih, lokalnih poriva, simpatija i netrpeljivosti i vidjeti moze li taj covjek nesto novo donijeti?
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 17 nov 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
Daj Bože da ovo pročitaju ovi znalci.barbarez je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji nema nista protiv da Pape ostane,zbog rezultata koji je ostvario,i zbog nepotrebnog talasanja i privikavanja na novog selektora.Iz postovanja prema Papetu,cijeneci ulazak u baraz i iznenadjenje koje je bilo blizu u Francuskoj,volio bi da ostane.Medjutim ima mnogo stvari kojih bi se moglo zamjeriti,ali ih ne bi iznosio iz nekih razloga.Medjutim,kad se vec vodi polemika oko moguceg angazmana Amara Osima na tu poziciju,upadaju mi u oci preglupi,zatupljeni i kakvi sve ne komentari i argumenti protiv Amara.Mada ruku na srce i nema nekih argumenata,vise su do izrazaja dosla navijacka nespimatisanja istog.Ako su argumenti ,sta je to Amar uradio,ja bi onda pitao sve druge,sta je to Pape uradio do reprezentacije.Vodio par Turskih ligasa ,koji su se borili za goli zivot,radio malo u Francuskoj i u arapskim zemljama.Sta je napravio vrijedno pomena.Bojim se da je nekim dobar samo zato sto je njihov,a ovaj vamo ne valja jer je nas.Pa je onda logicno predloziti jos par njihovih ,jer su oni njihovi,a ovaj je opet nas,pa s toga ne valja.Ja sam dugo pratio pojedine forumase i njihove prijasnje gluposti,pa sam pomislio da su napokon dosli tobe,ali ostalo je u njima jos nezrelog i provincijalnog ,sto u ovakvim situacijama dodje do izrazaja.Mi smo mnogi prihvatili Papeta kao igracku legendu,sa prosjecnim trenerskim znanjem i vjerovali u njega,zasto onda mislite da ukoliko zaista Amar bude izabran ,ovaj ne bi mogao uraditi nesto vise.Licno smatram da je Pape jedan od krivaca za los sraz sa Portugalom,jer je fulio sa postavkom,ali nisam ga nigdije popljuvao ,i uprkos tome opet mu pruzam podrsku,jer je zasluzio zbog rezultata.Nije mi cilj braniti stav Ace,ali mu niko nije dao dobar argument ,zasto to Amar ne bi bio dobra opcija,osim sto su ponudjeni navijacki obojeni komentari,koji veze nemaju sa konkretnim odgovorom na pitanje.Jedini razlog je zato sto vodi Zelju i zato sto je tatin sin.Pa isti taj Pape i mnogi drugi su se kleli u Ivicu i smatrali ga drugim ocem,i pitali za savijete,pa im tad niko nije rekao da ne znaju ,nego rade za dobrobit tima.
NO PYRO NO PARTY
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Supljira Svabo jer zna da Pape ide, odnosno ponudice mu ugovor pod istim uvjetima, a ovaj vec razmislja o ciframa kojih mi nemamo. Anketa, opet anketa, ko bolan pita raju, gdje se to raja pita ko ce biti selektor.calcio je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:
Ivica Osim najavio - Sušiću će biti ponuđen novi ugovor!
the end
a evo i anketa je pokazala sta raja misli
1. DA 255 72%
2. NE 80 23%
3. Ne Znam 20 6%
To je opet samo tvoje nagadjanje jer ne vjerujem da mnogo ljudi zna o cemu Osim i Susic razmisljaju u svojim glavama. Ako se prica po carsiji ne mora znaciti da je istina. Obicno nije.
- skyisthelimit
Jeli Amar kriv za poraz od Maccabija? Kakav je to trener.... ma noga
Sve to treba nogirati.
Sve to treba nogirati.
15.10 - 15.06 ...
YES we cannihco je napisao/la:pitanje diskutantima koji zele papetov ostanak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 122 gosta.