Ostali pjetlici tipa Susic,Osim,Jagodic,Plisek nisu uopste ozbiljni treneri nego eto pokusavaju nauciti po nesta o ovom poslu.
Susic sto se mene tice neka ostane izricito jer je legenda

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato što je Željovac a to odmah otpisuje Zenicu , Tuzlu i pola Sarajeva te djecu koja neprate domače.To je jedini razlog.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja jos ne vidjeh niti argument prema kojem Amar Osim nije za selektora. Zasto? Moze li nam neko reci.
Pa gdje je to morz jos bio na celu jedne selekcije??aleksandar_veliki je napisao/la:Ja jos ne vidjeh niti argument prema kojem Amar Osim nije za selektora. Zasto? Moze li nam neko reci.
Vjeruj ti meni, nema boljeg BH trenera za afirmisanje mladih igrača od Malkočevića. Evo, ovo je argument u rangu tvog.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar ovaj, dobar, gdje su ta velika imena, sta uradise ova dvojica, nesto me pamcenje ne sluzi. Nema boljeg, nema harizmaticnijeg i nema veceg mudonje, odnosno ne postoji ni jedan osim njega koji ce se obracunati sa malignim tkivom u taboru Zmajeva.Arnelinho je napisao/la:Janjoš, Malkočević, ima ih još. Ako nisu bolji, onda su tu negdje.aleksandar_veliki je napisao/la:Daj boljeg, svi nesto baratate argumentima, hajde dajte ih. Dajte boljeg od Aamar ukoliko ode Pape, da vas cujem, imajte u vidu lovu koju dobija bh. selektor, dakle...![]()
Ma bjaaaži, sramota me i porediti neka veća imena sa Amarom.
Jagodić vodi U21 repku. To bi značilo da je najadekvatnije riješenje ukoliko želimo podmladiti reprezentaciju (nije da ne trebamo). To ti dodje nešto kao kopiranje Hrvatskog sistema. Plišek je majstor za prepoznat talenat u igraču - opet isto kao i Vlado - to bi nam omogućilo podmladjivanje. A u svakom pogledu ,što se tiče menadžerskog znanja ,ne zaostaje za mnogim selektorima iz BH lige (pa i države). Takodje tu je i Džeko. Sasvim sam siguran da bi znao cijeniti napor koji je Jiri uložio za njega, a to garantuje stabilnost i ozbiljnost reprezentacije.
Ok, reći da Amar nije kvalitet za selektora, ali u istom postu tvrditi da Jagodić i Plišek jesu. Smiješno...
ti si legenda foruma , legao sam od smijehaMegamon je napisao/la:Pa gdje je to morz jos bio na celu jedne selekcije??aleksandar_veliki je napisao/la:Ja jos ne vidjeh niti argument prema kojem Amar Osim nije za selektora. Zasto? Moze li nam neko reci.
SVAKA ČAST na argumentima.Megamon je napisao/la:Pa gdje je to morz jos bio na celu jedne selekcije??aleksandar_veliki je napisao/la:Ja jos ne vidjeh niti argument prema kojem Amar Osim nije za selektora. Zasto? Moze li nam neko reci.
Pa zar nisi rekao da ulazis u diskusiju kao obicni forumasaleksandar_veliki je napisao/la:Samo da napomenem da je strogo zabranjeno vrijedjati forumase, a jos vise moderatore, te se uplitati u rad istih. Pokusavamo voditi diskusiju, no neki je pokusavaju unistiti, kao i mnogo puta do sada.
To je rekao prije nego sto je otisao na vopi.A mozda je i stavio prst preko prsta iza ledja dok je pisao.Dylan Dog je napisao/la:Pa zar nisi rekao da ulazis u diskusiju kao obicni forumasaleksandar_veliki je napisao/la:Samo da napomenem da je strogo zabranjeno vrijedjati forumase, a jos vise moderatore, te se uplitati u rad istih. Pokusavamo voditi diskusiju, no neki je pokusavaju unistiti, kao i mnogo puta do sada.
Ako može Amar, može komotno i Jiri. Još čovjek stranac.Monolog je napisao/la:Plišek i vođenje reprezentacije?Dajte ba ljudi, uozbiljite se malo (podsvjesno se nadam da se pojedinci šale).
Čuj Plišek. Malkočević? Neka njega u mlađim kategorijama, nije on za A tima (niti će ikada biti). Btw, 2x sam provjerio jesam li na temi "vicevi" ili "Safet Sušić ostaje DA/NE".
calcio je napisao/la:Hajde posto ste utvrdili da je Susic kriv za poraz od Portugala da pitam nesto, mada imam osjecaj da ce me sad neki bez razloga proglasiti idiotom. Jeli Amar kriv za poraz od Maccabija? Kakav je to trener.... ma noga
Takodje Wenger i Sir Alex su nule od trenera, ovaj prvi gubi 8:2 a drugi 6:1
Sve to treba nogirati.
Znanje, frajeru, trofeji, rezultati..Arnelinho je napisao/la: Jagodić vodi U21 repku. To bi značilo da je najadekvatnije riješenje ukoliko želimo podmladiti reprezentaciju (nije da ne trebamo). To ti dodje nešto kao kopiranje Hrvatskog sistema. Plišek je majstor za prepoznat talenat u igraču - opet isto kao i Vlado - to bi nam omogućilo podmladjivanje. A u svakom pogledu ,što se tiče menadžerskog znanja ,ne zaostaje za mnogim selektorima iz BH lige (pa i države). Takodje tu je i Džeko. Sasvim sam siguran da bi znao cijeniti napor koji je Jiri uložio za njega, a to garantuje stabilnost i ozbiljnost reprezentacije.
Eto ti argumenata, nešto jačih od onih za Amara. Da je "karizmatičan" i sl. stvari.
Da, Sakib vodi one naše mlade nade. I prati ga isti trend, vjeruj mi na riječ, kao i tvog Amara u Želji. Na koju god stranu predje granicu popuši.aleksandar_veliki je napisao/la:Arnelinho, kakve veze ima afirmacija mladih igraca sa ovim o cemu mi raspravljamo. Jel ono Sakib vodi ove mlade nade, sto dobrano potunuse u zadnjim kvalifikacijama.
Jagodica porediti sa Amarom, idete drugovi iz krajnosti u krajnost. Cini mi se da je i Tula vodio mladu repku, da i njega upitamo.
Plisek, cijenit ce Dzeko, to je tvoj argument. Ma libo me taki hoce li Dzeko ili Spaha nekog cijeniti ili nece. Ukoliko im se kojim slucajem ne bude svidjao Amar, vozdrica brate, vozdrica.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Napapijri, newton_heath_lyr, Rimes87 i 55 gostiju.