FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mostar_mo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mostar_mo » 17 avg 2009, 15:20

Gerrard je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:@mostar_mo

Ti ne znas bili piskio ili kakio ...

koji ti je vise kada se spomene da je Pika IO Nogometnog Saveza onda to nema veze ,a kada je tu IO Nogometnog Saveza neko iz FKS onda je to nesto sto se namjesta veliki uticaj i slicno ... hajde postedi nas bar na ovoj temi gluposti i komentara kao da si neki strucnjak ti se nasao pricati o igri Sarajeva , 10 godina vas nigdje nije bilo svi vas redom derali i ti nadjes da trazis mane nekome ... da nije smjesno bilo bi zalosno!
ti si mene ocito pomijesao sa nekim , aj nadji mi JEDAN post gdje JA kazem da Sarajevo podrzavaju iz NS-a ??? :?
Nisam ja nista pomjesao samo si dosadan postao na ovoj temi , sve iste stvari pises , a vrhunac je to da ti navijac Veleza trazis manu klubu koji je na najbolji nacin predstavio drzavu na evropskoj sceni , i ti imas hrabrosti i trenerskog umjeca da trazis nekome mane ... cestitam i sad nas postedi svojih komentara ako nije problem !
Jeste sujetni to je nemoguce ..isto djeca kad im ne kupis sladoled , pa ja sam uzivao slusajuci radijski prenos protiv Helsinborga i bio sretan kada ste prosli ...tu na kojoj stranici ranije mozete naci i moju cestitku za taj uspjeh...,
koji vam je đavo tesko priznati da protiv Veleža niste odigrali dobro , Bože sačuvaj !!! ma ko vas hebe , hebo vas Đine ,Maji i ostala ekipa .. :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 17 avg 2009, 15:20

Dosta je bola ! Ne budi naporan...
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 avg 2009, 15:25

Hocel bar biti na radiu prijenos i na kom

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 avg 2009, 15:38

E zna li ko kad pocinje prodaja ulaznica.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 avg 2009, 16:18

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hocel bar biti na radiu prijenos i na kom
preko neta ce ti biti prijenos samo ako bude i na TVu,a sto se tice radija,mislim da ce radio federacije i BH Radio 1 (103,7 MHz ) odraditi dobro prenos za vas koji necete biti na kosevu :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 17 avg 2009, 16:20

@mostar_mo
Dosta je vise ne budi naporan. Ko da ti je 15 god :s

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2009, 17:06

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hocel bar biti na radiu prijenos i na kom
kao i uvijek, biće na SportSport.ba.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 17 avg 2009, 17:08

Izvinjavam se u naprijed za malo duzi post ali neke stvari moram prokomentarisati:

@prvenstvo, premijer ligi, svi su ogorceni, ljuti, razocarani a odigrana su tri kola i sarajevo je pretrpjelo 1 poraz. Dva nesretna nerijesena rezultata na Kosevu su sigurno za nerviranje ali nikako za ovaku paniku kao sto je dizemo.. gledao sam obje utakmice na kosevu i mislim da je situacija mnogo manje kriticna nego sto sada svi to predstavljaju..protiv Veleza smo igrali sa jednim spicem, slazem se da je to greska bila ali prouzrokovana prekratkom klupom i hronicnim manjkom pravih goalgettera.. ne zeleci da uporedjujem Sarajvo sa Bayernom ipak odredjena paralela trenutno postoji, znaci sabur bice to sve opet u redu..

@ Dzakmic i Janjos, incident ce se istraziti i zasluzene kazne izreci..zaboli me glava od nekih cudnih komentara, kao sto su zahtjevi da se kazne pola godine i slicno..jer je to bezsmisleno u svakom smislu

@Cala mislim da je on zavrsio trenersku karijeru bar za sad i na kosevu ali mi je licno zao jer ne vidim ko bi to bolji rezultat stvorio sa 14 momaka, Calino zrtvovanje je mozda djelimicno opravdano ( I Mainz je odpustio trenera nakon samo jednog kiksa u prvoj utakmici) ali mi je licno jako zao.

@ Cluj bio sam veliki optimista kad smo izvukli Cluj ali sam promjenio misljenje. Atmosfera je losa, klupa je kratka, ekipa je umorna, navijaci su frustrirani nekako sve protiv nas govori..ne mislim da ce nas potopiti na Kosevu ali ni mi njih sigurno ne tako da nas cekaju jos dvije utakmice u uefa ligi i onda je fajronat..da bog da grijesio

@ javnost Nije mi jasno zasto sada dizemo toliku prasinu pred ovako bitne utakmice, sigurno je da smo mogli bolje startovati u ligi, sigurno da je uprava trebala dovesti pojacanja, sigurno da nam ne blistaju ruze na svim frontovima ali je sve kako jeste i sada svim snagama trebamo probati postici ne moguce i proci Cluj sto bi svakako spasilo sezoni sta god se desilo u Premijer ligi.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 17 avg 2009, 18:01

fera je napisao/la:ljudi sarajevo treba da bude institucija jer zna se sta je ovaj klub nekad bio a ova lopovska uprava ga je dovela na tako niske grane da smo jos poceli i tuci ljude jer ne mozemo da im damo gol. ne mogu da vjerujem da neko moze braniti džakmica koji je vec i ranije sudiju opalio sakom, jel ja treba sad sto je nas da stanem iza njega i njegovih postupaka ? ako je klosar nek ide i krade mobitele a ne da se ja stidim sto takvi igraju u klubu za koji navijam. nije pitanje jel pretucen igrac veleza ili je dobio par udaraca nego kako se to uopste smijelo dogoditi i koliko jos nisko mozemo pasti.
Upravo ovako..e ti si jarane PRAVI NAVIJAC za razliku od pojedinaca..Ovo je sustina problema .Isto ono sto je iznio i @Pinoche...pa ga POSEBNO ovaj"veliki znalac i postenjacina"@Gerrard IZLIJEPI...
A radi ovakvih mangupcica i seoskih lola kao sto je ovaj@Gerard i jeste vam situacija kakva jeste npr na Istoku....Problem FKS od osnutka je bio isti:Vasa uprava se uvijek okretala kako vjetar puse..kao onaj Horoz na krovu..Problem lezi u cinjenici da se vasa uprava uvijek priklanja"vodecoj partiji"...Sjecam se dok su bili komunjare na vlasti,nisi mogao NI BLIZU stadiona ako nisi bio clan KPJ..to UPRABVA nije dozvoljavala..Onda dodje samostalna BiH..eh nisu vise komunjare...pa je jedno vrijeme bilo izmedju SDA i SBiH..Koja je sad opcija na redu..Vjerujte mi..sjetit ce te se ovih rijeci..kad jedan dan pobjedi neka druga partija..zivi bili pa vidjeli..jer samo PODOBNI vam mogu biti na "vaznim funkcijama"...Velezu su mnogi zamjerili sto su vratili zvjezdu na grb..ali TO JESTE GRB Veleza..znaci NISMO kako vjetar puse vec uvijek isti i dosljedni sebe..sto ne znaci da mi ne volimo Ljiljan..mnogi oid navijaca Veleza su nosioci tog najveceg ratnog priznaja..ali..to nema veze sa sportom..da NE POMINJEM kockice..Oni su opet imali najvise "zvjezdurine"a vidi ih danas..:)..oni su svaku mjeru presli ali eto ih tamo...Nebi da ih mjesam ovdje..Treba uvijek biti dosljedan a ne biti ko pomunuti horoz na vrh krova...I sve ce biti bolje..na pocetku ce vas *uziti ko stigne ali...voljom i zeljom,borbenoscu sve se moze premostiti..
A tekme definitivno nece biti...bar kako sada stvari stoje..

Ovaj post je za NORMALNE Hordase...a ne za ove gluho bilo...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 17 avg 2009, 18:16

@edinko
pa kako ti se da?
sto se bola beze opterecujes - ma mani se vise gluposti covjece!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 17 avg 2009, 18:23

edinko je napisao/la:
fera je napisao/la:ljudi sarajevo treba da bude institucija jer zna se sta je ovaj klub nekad bio a ova lopovska uprava ga je dovela na tako niske grane da smo jos poceli i tuci ljude jer ne mozemo da im damo gol. ne mogu da vjerujem da neko moze braniti džakmica koji je vec i ranije sudiju opalio sakom, jel ja treba sad sto je nas da stanem iza njega i njegovih postupaka ? ako je klosar nek ide i krade mobitele a ne da se ja stidim sto takvi igraju u klubu za koji navijam. nije pitanje jel pretucen igrac veleza ili je dobio par udaraca nego kako se to uopste smijelo dogoditi i koliko jos nisko mozemo pasti.
Upravo ovako..e ti si jarane PRAVI NAVIJAC za razliku od pojedinaca..Ovo je sustina problema .Isto ono sto je iznio i @Pinoche...pa ga POSEBNO ovaj"veliki znalac i postenjacina"@Gerrard IZLIJEPI...
A radi ovakvih mangupcica i seoskih lola kao sto je ovaj@Gerard i jeste vam situacija kakva jeste npr na Istoku....Problem FKS od osnutka je bio isti:Vasa uprava se uvijek okretala kako vjetar puse..kao onaj Horoz na krovu..Problem lezi u cinjenici da se vasa uprava uvijek priklanja"vodecoj partiji"...Sjecam se dok su bili komunjare na vlasti,nisi mogao NI BLIZU stadiona ako nisi bio clan KPJ..to UPRABVA nije dozvoljavala..Onda dodje samostalna BiH..eh nisu vise komunjare...pa je jedno vrijeme bilo izmedju SDA i SBiH..Koja je sad opcija na redu..Vjerujte mi..sjetit ce te se ovih rijeci..kad jedan dan pobjedi neka druga partija..zivi bili pa vidjeli..jer samo PODOBNI vam mogu biti na "vaznim funkcijama"...Velezu su mnogi zamjerili sto su vratili zvjezdu na grb..ali TO JESTE GRB Veleza..znaci NISMO kako vjetar puse vec uvijek isti i dosljedni sebe..sto ne znaci da mi ne volimo Ljiljan..mnogi oid navijaca Veleza su nosioci tog najveceg ratnog priznaja..ali..to nema veze sa sportom..da NE POMINJEM kockice..Oni su opet imali najvise "zvjezdurine"a vidi ih danas..:)..oni su svaku mjeru presli ali eto ih tamo...Nebi da ih mjesam ovdje..Treba uvijek biti dosljedan a ne biti ko pomunuti horoz na vrh krova...I sve ce biti bolje..na pocetku ce vas *uziti ko stigne ali...voljom i zeljom,borbenoscu sve se moze premostiti..
A tekme definitivno nece biti...bar kako sada stvari stoje..

Ovaj post je za NORMALNE Hordase...a ne za ove gluho bilo...
Jarane mozeli jedan savjet.**** sa nase teme.Ne mogu da vise citam glupe postove,a kralju tvoji su u tolikoj mjeri nebulozni da mozes sa onim debilom camcem pod ruku.Jos jednom te molim nemoj vise ovde da se javljas.Pusti ba normalnu raju da pise o fudbalu a te svoje frustracije idi negdje drugo prosipaj.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 avg 2009, 18:36

dajte ljudi nemojte biti naivni dajte dokaz da je dzakmic prvi osmanagica udario daj ne serite dzakmic kaze da je njega osmanagic prvi udario kome vjerovati recite nego se ovi velezovi kreteni zaletili nemate dokaze da ja dzakmic prvi udario daj ako imas dokaz i rijesit cemo sve
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 avg 2009, 18:42

Bio sam na moru,sinoc sam dosao,nisam gledao tekmu protiv veleza,al i bolje sto nisam,u klubu se neke cudne stvari desavaju,igraci nisu dobili premije,plate kasne,a para ima,al suman i merdanovic hoce da se nahapaju,daBogda im netrebalo,a protiv cluja neznam cemu da se nadam,al akoBogda bice sve udure.Ovog edinka bi zamolio da **** sa nase teme,udba mu dabogda bila sudba... :x

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 avg 2009, 19:01

Ne znam što vas toliko tangira SARAJEVO?
Ili možda znam:-)
Ali pustite nas da na ovom forumu volimo svoj klub!

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 17 avg 2009, 19:12

Da se ja povinujem nekome??Hallo Boni ne bili..nisam se povinovao ni 93-e u logoru dok su me degenecili pa necu ni vama..ja komuniciram sa NORMALNOM rajom a vama misevima,koji najvise stetite ugledu svoga kluba-NIKAD u zivotu!Hajdete vi opet lomite autobuska stajalista,sarajte HZ SARAJEVO gdje stignete i gdje ne stignete..unistavajte sve sto se unistiti daa...unistite nove tramvaje pristigle u Sarajevo takod a stranci koji dodju u nas glavni grad kazu-ovakvima i nije mjesto u Evropi..nema tramvaja da nije isaran sa HZ oznakama...gadi mi se sjesti u njega..vec svakoga koga vidite da sara po tramvajima,autobusima,odmah po prstima opaliti...daleko da su to samo vasi navijaci radili,ali NAJVISE vasih..
A ako vec tvrdite da ste PRAVI NAVIJACI FKS I PRAVE SARAJLIJE onda lijepo razredjivac u ruke i krpe i po tramvajima..ocistite ih!Sakupite 50 maraka kupite boje pa obojite one skrabotine koje su HZ ostavile..uradite ensto KORSINO za drustvo pa ce te svima biti dragi!I okanite se okrivljivanja drugih uvijek..vazda vam neko kriv a necete u vlastitoj avliji da pocistite..
Evo ti [email protected] raju pa uradite nesto da valja..ili sam ja "OPET PROLUPO"..sorry molim te ako sam..nego,ti prvi pomno citas svaki moj post..da je bas toliko nerealan i da je bas toliko bez veze nebi ga valjda ni citao..istina BOLI ,znam ali...
Volite vi svoj klub naravno d ace te ga voljeti..niko vam nista ne govori o tome ali malo REALNOSTI i ciscenja u vlastitoj avliji dobro bi vam dosao...u zdravlje...

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 avg 2009, 19:19

edinko je napisao/la:Da se ja povinujem nekome??Hallo Boni ne bili..nisam se povinovao ni 93-e u logoru dok su me degenecili pa necu ni vama..ja komuniciram sa NORMALNOM rajom a vama misevima,koji najvise stetite ugledu svoga kluba-NIKAD u zivotu!Hajdete vi opet lomite autobuska stajalista,sarajte HZ SARAJEVO gdje stignete i gdje ne stignete..unistavajte sve sto se unistiti daa...unistite nove tramvaje pristigle u Sarajevo takod a stranci koji dodju u nas glavni grad kazu-ovakvima i nije mjesto u Evropi..nema tramvaja da nije isaran sa HZ oznakama...gadi mi se sjesti u njega..vec svakoga koga vidite da sara po tramvajima,autobusima,odmah po prstima opaliti...daleko da su to samo vasi navijaci radili,ali NAJVISE vasih..
A ako vec tvrdite da ste PRAVI NAVIJACI FKS I PRAVE SARAJLIJE onda lijepo razredjivac u ruke i krpe i po tramvajima..ocistite ih!Sakupite 50 maraka kupite boje pa obojite one skrabotine koje su HZ ostavile..uradite ensto KORSINO za drustvo pa ce te svima biti dragi!I okanite se okrivljivanja drugih uvijek..vazda vam neko kriv a necete u vlastitoj avliji da pocistite..
Evo ti [email protected] raju pa uradite nesto da valja..ili sam ja "OPET PROLUPO"..sorry molim te ako sam..nego,ti prvi pomno citas svaki moj post..da je bas toliko nerealan i da je bas toliko bez veze nebi ga valjda ni citao..istina BOLI ,znam ali...
Volite vi svoj klub naravno d ace te ga voljeti..niko vam nista ne govori o tome ali malo REALNOSTI i ciscenja u vlastitoj avliji dobro bi vam dosao...u zdravlje...
Dosadan si!!!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 avg 2009, 19:41

edinko je napisao/la:Da se ja povinujem nekome??Hallo Boni ne bili..nisam se povinovao ni 93-e u logoru dok su me degenecili pa necu ni vama..ja komuniciram sa NORMALNOM rajom a vama misevima,koji najvise stetite ugledu svoga kluba-NIKAD u zivotu!Hajdete vi opet lomite autobuska stajalista,sarajte HZ SARAJEVO gdje stignete i gdje ne stignete..unistavajte sve sto se unistiti daa...unistite nove tramvaje pristigle u Sarajevo takod a stranci koji dodju u nas glavni grad kazu-ovakvima i nije mjesto u Evropi..nema tramvaja da nije isaran sa HZ oznakama...gadi mi se sjesti u njega..vec svakoga koga vidite da sara po tramvajima,autobusima,odmah po prstima opaliti...daleko da su to samo vasi navijaci radili,ali NAJVISE vasih..
PAGLU SI MAJKE MI :!:

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 17 avg 2009, 19:49

FK Sarajevo je napisao/la:dajte ljudi nemojte biti naivni dajte dokaz da je dzakmic prvi osmanagica udario daj ne serite dzakmic kaze da je njega osmanagic prvi udario kome vjerovati recite nego se ovi velezovi kreteni zaletili nemate dokaze da ja dzakmic prvi udario daj ako imas dokaz i rijesit cemo sve
daj skini taj grb sa avatara, sramotis ga, kaljas ga, jer grb naseg voljenog kluba ne smije krasisti avatar nekoga ko je s malim mozgom na vi, haloooo, procitaj postove na nasem portalu od raje koja je vidjela to sto se desilo, na zalost oni to hvale, ali, to su maloljetni delikventi malo napuseni i nije im zamjeriti, dzakmic kaze nije niko vidio kad je on mene udario, e to je dokaz, jer policija je vidila da je on njega udario i da su ti sto su udarali igraci sarajeva, razumijes li vide, oni su igraci moga sarajeva, oni se igraju imenom najveceg kluba, samo otjerati iiz kluba za sva vremena

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 17 avg 2009, 19:51

I ja vas volim:)Ko luk u ocima:)hehe..isto ko i vi mene..:)
Ja vama OZBILJNO govorim..sve je jasno ko dan..ja nisam od onih koji nece da kaze"da se nebi zamjerio"..ja kazem onako kako je......
Necete da dokazete da znate nesto i POZITIVNO za drustvo da uradite?Naravno,drugome se nisam ni nadao..

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 17 avg 2009, 19:54

edinko je napisao/la:I ja vas volim:)Ko luk u ocima:)hehe..isto ko i vi mene..:)
Ja vama OZBILJNO govorim..sve je jasno ko dan..ja nisam od onih koji nece da kaze"da se nebi zamjerio"..ja kazem onako kako je......
Necete da dokazete da znate nesto i POZITIVNO za drustvo da uradite?Naravno,drugome se nisam ni nadao..
aj bola ne peglaj vise..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Rodman i 17 gostiju.