Jeste sujetni to je nemoguce ..isto djeca kad im ne kupis sladoled , pa ja sam uzivao slusajuci radijski prenos protiv Helsinborga i bio sretan kada ste prosli ...tu na kojoj stranici ranije mozete naci i moju cestitku za taj uspjeh...,Gerrard je napisao/la:Nisam ja nista pomjesao samo si dosadan postao na ovoj temi , sve iste stvari pises , a vrhunac je to da ti navijac Veleza trazis manu klubu koji je na najbolji nacin predstavio drzavu na evropskoj sceni , i ti imas hrabrosti i trenerskog umjeca da trazis nekome mane ... cestitam i sad nas postedi svojih komentara ako nije problem !mostar_mo je napisao/la:ti si mene ocito pomijesao sa nekim , aj nadji mi JEDAN post gdje JA kazem da Sarajevo podrzavaju iz NS-a ???Gerrard je napisao/la:@mostar_mo
Ti ne znas bili piskio ili kakio ...
koji ti je vise kada se spomene da je Pika IO Nogometnog Saveza onda to nema veze ,a kada je tu IO Nogometnog Saveza neko iz FKS onda je to nesto sto se namjesta veliki uticaj i slicno ... hajde postedi nas bar na ovoj temi gluposti i komentara kao da si neki strucnjak ti se nasao pricati o igri Sarajeva , 10 godina vas nigdje nije bilo svi vas redom derali i ti nadjes da trazis mane nekome ... da nije smjesno bilo bi zalosno!
koji vam je đavo tesko priznati da protiv Veleža niste odigrali dobro , Bože sačuvaj !!! ma ko vas hebe , hebo vas Đine ,Maji i ostala ekipa ..