Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Reuf
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Reuf » 17 nov 2011, 21:33

Jedini covjek koji bi od nas napravio vrhunsku ekipu bi bio Švabo , medjutim on nije u mogucnosti da vodi ovaj tim radi zdravstvenih problema.

Ostali pjetlici tipa Susic,Osim,Jagodic,Plisek nisu uopste ozbiljni treneri nego eto pokusavaju nauciti po nesta o ovom poslu.

Susic sto se mene tice neka ostane izricito jer je legenda ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 17 nov 2011, 21:34

Tema bespotrebna. Susic sigurno ostaje na celu repke. Dovoljna je Spahiceva izjava nakon Portugala. Na celu saveza je Osim, covjek koji zna kako se radi u normalnom svijetu. A, promjene nakon svakog ciklusa to sigurno nisu. Prije su dolazile jer su u savezu glavonje cuvale svoje dupe, selektor je u tom slucaju prvi za skinuti.

Sto se tice Susica, za njega od prvog dana. Dobro je radio, bice jos bolje za iduci ciklus. Napredujemo svaki dan, prije smo bili zadnji bez obzira na grupu, sad se trazimo po barazima, sacekajte, doci ce i vrijeme prvih mjesta. Bitno je, ko su ljudi unutar fudbalskih struktura. Prije su to bili anonimusi, sada je ipak drugacije.

Pogledajte i nase ostale ekipne sportove. I kada dođe neko sa reputacijom, ne dozvole covjeku da radi duze neko samo jedne kvalifikacije. Misle, selektori... Pogledajte nam lige...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 nov 2011, 21:35

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja jos ne vidjeh niti argument prema kojem Amar Osim nije za selektora. Zasto? Moze li nam neko reci.
Zato što je Željovac a to odmah otpisuje Zenicu , Tuzlu i pola Sarajeva te djecu koja neprate domače.To je jedini razlog. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 nov 2011, 21:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja jos ne vidjeh niti argument prema kojem Amar Osim nije za selektora. Zasto? Moze li nam neko reci.
Pa gdje je to morz jos bio na celu jedne selekcije??
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 21:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Daj boljeg, svi nesto baratate argumentima, hajde dajte ih. Dajte boljeg od Aamar ukoliko ode Pape, da vas cujem, imajte u vidu lovu koju dobija bh. selektor, dakle...
Janjoš, Malkočević, ima ih još. Ako nisu bolji, onda su tu negdje. :lol:

Ma bjaaaži, sramota me i porediti neka veća imena sa Amarom. :oops:
Dobar ovaj, dobar, gdje su ta velika imena, sta uradise ova dvojica, nesto me pamcenje ne sluzi. Nema boljeg, nema harizmaticnijeg i nema veceg mudonje, odnosno ne postoji ni jedan osim njega koji ce se obracunati sa malignim tkivom u taboru Zmajeva.
Vjeruj ti meni, nema boljeg BH trenera za afirmisanje mladih igrača od Malkočevića. Evo, ovo je argument u rangu tvog. ;)

Kada bude trenir'o, k'o babo mu, Sturm ili makar Admiru iz Austrije (naravno uspješno), prvi ću biti za njega. ;) Do tada provjereno ne treba dirat...

Ok, reći da Amar nije kvalitet za selektora, ali u istom postu tvrditi da Jagodić i Plišek jesu. Smiješno...
Jagodić vodi U21 repku. To bi značilo da je najadekvatnije riješenje ukoliko želimo podmladiti reprezentaciju (nije da ne trebamo). To ti dodje nešto kao kopiranje Hrvatskog sistema. Plišek je majstor za prepoznat talenat u igraču - opet isto kao i Vlado - to bi nam omogućilo podmladjivanje. A u svakom pogledu ,što se tiče menadžerskog znanja ,ne zaostaje za mnogim selektorima iz BH lige (pa i države). Takodje tu je i Džeko. Sasvim sam siguran da bi znao cijeniti napor koji je Jiri uložio za njega, a to garantuje stabilnost i ozbiljnost reprezentacije.

Eto ti argumenata, nešto jačih od onih za Amara. Da je "karizmatičan" i sl. stvari.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 21:38

Ako cemo realno Safet Susic je bio veliki igrac i zato izgleda u nasim ocima veci od Amara Osima u trenerskom smislu...mada kada se bolje pogleda, Amar je od njega toliko godina mladji, a Susic nema neki znacajniji uspjeh jos iako ce uskoro u sezdesete...sta vise mislim da Amar Osim ima bolji mozak i da bolje konta neke stvari i da je svjez za posla, mislim da je bolji trener od Safeta koji nije uradio jos nista u svojoj karijeri, a pred Osimom je vrijeme ;)

Neka mu sada kad ga hoce svi tog Safeta, nek prihvati taj mandat mada znam da ce zafrkati...ako ne bude prvi nek se upuca u usta

Ja bih ga i sad pustio ali Ivica misli kako misli...vjerovatno konta da nema boljih ljudi ili mu je dosadilo vise spasavat nas pa nece niti da trazi novog selektora...

Mada bih ja ako je vec neko iz premier lige uzeo Jagodica ;)
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 17 nov 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 nov 2011, 21:41

Samo Ivica Osim može pomoći ovoj repki ,kakav Safet kavi Amari kakvi bakrači,pošto Ivica nije najboljeg zdravlja pa nije za te funkcije .Onda treba repku bez selektora ,nek igraju sami igrači i bez selektora bi došli do baraža :P

Vidim aco navalio na Amara na žalost ili na sreću nekih ,vjerovatno ima nešta tu čim je Aco navalio toliko ,meni je na pp isto rekao za selektora rukometne repke 15-20 dana ranije ,zna Aco ,bitan je on faktor samo neće da prizna ,vjerovatno će Amar i postati selektor ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 nov 2011, 21:42

Megamon je napisao/la:
ti si legenda foruma , legao sam od smijeha :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 nov 2011, 21:42

Megamon je napisao/la:
SVAKA ČAST na argumentima. :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2011, 21:42

Plišek i vođenje reprezentacije? :lol: Dajte ba ljudi, uozbiljite se malo (podsvjesno se nadam da se pojedinci šale). :mrgreen: Čuj Plišek. Malkočević? Neka njega u mlađim kategorijama, nije on za A tima (niti će ikada biti). Btw, 2x sam provjerio jesam li na temi "vicevi" ili "Safet Sušić ostaje DA/NE". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2011, 21:43

Hajde posto ste utvrdili da je Susic kriv za poraz od Portugala da pitam nesto, mada imam osjecaj da ce me sad neki bez razloga proglasiti idiotom. Jeli Amar kriv za poraz od Maccabija? Kakav je to trener.... ma noga
Takodje Wenger i Sir Alex su nule od trenera, ovaj prvi gubi 8:2 a drugi 6:1
Sve to treba nogirati.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 nov 2011, 21:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da napomenem da je strogo zabranjeno vrijedjati forumase, a jos vise moderatore, te se uplitati u rad istih. Pokusavamo voditi diskusiju, no neki je pokusavaju unistiti, kao i mnogo puta do sada.
Pa zar nisi rekao da ulazis u diskusiju kao obicni forumas :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 21:44

zasto ste slijepi pored ociju :shock: :shock: :shock:

Ivica Osim najavio - Sušiću će biti ponuđen novi ugovor!

znaci Pape se pita i ja ovdje javno apelujem da ostane

PAPE OSTANI

slika
15.10 - 15.06 ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 nov 2011, 21:44

Dylan Dog je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da napomenem da je strogo zabranjeno vrijedjati forumase, a jos vise moderatore, te se uplitati u rad istih. Pokusavamo voditi diskusiju, no neki je pokusavaju unistiti, kao i mnogo puta do sada.
Pa zar nisi rekao da ulazis u diskusiju kao obicni forumas :lol:
To je rekao prije nego sto je otisao na vopi.A mozda je i stavio prst preko prsta iza ledja dok je pisao. :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 nov 2011, 21:45

@arnelinho

Ja sam za Malkocevica pa nek ide sve u p.m :D Ionako ne gotivim ni onog mutavca Susica a ni onu buhtlu Amara.Mada je buhtla ipak bolji od mutavog.

Naprijed Malkocevic!!!
Nema vise :P

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 21:45

Monolog je napisao/la:Plišek i vođenje reprezentacije? :lol: Dajte ba ljudi, uozbiljite se malo (podsvjesno se nadam da se pojedinci šale). :mrgreen: Čuj Plišek. Malkočević? Neka njega u mlađim kategorijama, nije on za A tima (niti će ikada biti). Btw, 2x sam provjerio jesam li na temi "vicevi" ili "Safet Sušić ostaje DA/NE". :mrgreen:
Ako može Amar, može komotno i Jiri. Još čovjek stranac. ;) :P

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 21:46

nece ti niko odgovoriti na to pitanje
calcio je napisao/la:Hajde posto ste utvrdili da je Susic kriv za poraz od Portugala da pitam nesto, mada imam osjecaj da ce me sad neki bez razloga proglasiti idiotom. Jeli Amar kriv za poraz od Maccabija? Kakav je to trener.... ma noga
Takodje Wenger i Sir Alex su nule od trenera, ovaj prvi gubi 8:2 a drugi 6:1
Sve to treba nogirati.

Ivica Osim najavio - Sušiću će biti ponuđen novi ugovor!
15.10 - 15.06 ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2011, 21:47

Arnelinho je napisao/la: Jagodić vodi U21 repku. To bi značilo da je najadekvatnije riješenje ukoliko želimo podmladiti reprezentaciju (nije da ne trebamo). To ti dodje nešto kao kopiranje Hrvatskog sistema. Plišek je majstor za prepoznat talenat u igraču - opet isto kao i Vlado - to bi nam omogućilo podmladjivanje. A u svakom pogledu ,što se tiče menadžerskog znanja ,ne zaostaje za mnogim selektorima iz BH lige (pa i države). Takodje tu je i Džeko. Sasvim sam siguran da bi znao cijeniti napor koji je Jiri uložio za njega, a to garantuje stabilnost i ozbiljnost reprezentacije.

Eto ti argumenata, nešto jačih od onih za Amara. Da je "karizmatičan" i sl. stvari.
Znanje, frajeru, trofeji, rezultati..
Pogledao sam više Vladinih utakmica uživo nego ti na TV-u, znam ga osobno, mogu ti broj proslijediti. Vlado ima talenta, ali tek treba da se dokaže. Trener je mlade repke tek par utakmica, a Slaven je vodio mlade Vatrene 1 ili 2 ciklusa. Tako da ti to pada u vodu.. Brojevima- jedan trofej u BiH.
Plišek? Pa nema ni 15 dana kako mu je Amar očitao lekciju, šta ti treba više. Ima li on neki trofej? Koliko ih Amar ima?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 17 nov 2011, 21:48

Kad vec spominjete te velikane poput Pliseka, Amara ,Jagodica onda bi bio red da u tu diskusiju ubacimo i Bracu kao jednog od pretendenata na mjesto selektora. :D
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 21:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Arnelinho, kakve veze ima afirmacija mladih igraca sa ovim o cemu mi raspravljamo. Jel ono Sakib vodi ove mlade nade, sto dobrano potunuse u zadnjim kvalifikacijama.

Jagodica porediti sa Amarom, idete drugovi iz krajnosti u krajnost. Cini mi se da je i Tula vodio mladu repku, da i njega upitamo.

Plisek, cijenit ce Dzeko, to je tvoj argument. Ma libo me taki hoce li Dzeko ili Spaha nekog cijeniti ili nece. Ukoliko im se kojim slucajem ne bude svidjao Amar, vozdrica brate, vozdrica.
Da, Sakib vodi one naše mlade nade. I prati ga isti trend, vjeruj mi na riječ, kao i tvog Amara u Želji. Na koju god stranu predje granicu popuši.

A kakve veze ima afirmacija ? Pa makar će nekog progurat/pogurat, ako ništa. Dok bi drugi sve ono što su Pape, Blaž i Blaž-ević stekli. ;) (da ne griješim dušu, i oni izmedju ovih su sudjelovali).

Pa onda ako ćemo balL aj onda neka bude i maskenbalL. :mrgreen:

@Spielfuhrer : Kakvih trofeja ? Dobljenih ili kupljenih ? :mrgreen: Zar stvarno vjeruješ u ove nakaradne trofeje iz BHPL ? :lol:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 17 nov 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arnelv52, Vaya i 79 gostiju.