Tako je.Kome se ne cita,ne mora ni čitatiSamoZeljo je napisao/la:TJERA LI VAS NEKO DA CITATE?
Bar neko moje viđenje je da smo odigrali katastrofalno.E sad ima tu dosta faktora,ali najvažniji je taj da je sušić pokušavao da mi igramo što bliže portugalcima misleci da ce sudac dopustiti kontakt igru koju nece sankcionisati faulovima.To se nije dogodilo i kraj priče,
Pa u prvih pola sata svirano im je najmanje 10 tak faulova od kojih barem 4 nisu postojla(a nisam siguran da je bi onaj englez nap.dosudio i onaj prekršaj nad ronaldom kad su nam dali go)I suđenje je išlo u njihovu korist sve dok nisu postigli drugi go.I pošto je štark znao da ce biti izložen kritikama i kako bi barem malo izbalansirao suđenje njimaa nije svirao čist penal za 3:0 i kraj priče bi bio tu.Nakon toga sta se desilo dosuđuje penal nakon signalizacije pomoćnika,i onaj penal je oprvdano dosuđen.
Kod 3:1 za njih,onaj staje na lulica nogom,uzima mu loptu i prosljeđuje za ronalda koji daje go.Opet greška,jer je bio faul nad lulicem koji žustro reaguje i ovaj mu daje crveni i tu se utakmica završila
E sad postavlja se samo pitanje bez obzira na nasu lošu igru kako bi situacija razvijala da je sudac dopustio malu grublju igru,a ne da im je svaki kontak svirao faul u njihovu korist.
Ja sam sam utakmicu vidio iz ovog ugla i ne želim vise da pišem