Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Safet, naravno NE!
Ovaj tim nema vremena, da ceka da se neko uci trenerskog zanata.
Bajevic, Bazdarevic, Lusijan Favr (Borusija M.). Najbolje resenje za BiH vidim u svajcarcu Lusijanu.
Ovaj tim nema vremena, da ceka da se neko uci trenerskog zanata.
Bajevic, Bazdarevic, Lusijan Favr (Borusija M.). Najbolje resenje za BiH vidim u svajcarcu Lusijanu.
Kad je Baka postao selektor, a vodio Zrinjski, niko nije govorio ništa loše. Te Baka loš trener, te nema iskustvo, te ovo, te ono. Kada je Plišek bio u Češkoj i iz Češke se kandidovao za selektora. Čovjek je super kotirao, a sada kada vodi Sarajevo prosula bi se priča, ama šta će on iz ove naše levatske lige.
Da Vlatko Glavaš nije vodio Olimpik i Slobodu, daleko bi bolje kotirao nego sada, nakon te činjenice. Mnogi će reći, ma ta će on lošu Slobodu vodio.
Mi smo smiješan mentalitet.
Svi govore o, pojma nemam, Bajeviću, Meši ili Vahi, a kada bi ti isti preuzeli da vode Želju ili Velež, nakon pola godine bi svi mahom govorili, kako su loši treneri i nisu za repke. To je mentalitet niže vrijednosti. Mi trošimo ljude kao da su čarape.
Mi smo smiješni.
Opet ponavljam, Sušića treba podržati, ukoliko se ne nađe kvalitetnije rješenje, ali nevjerovati Amaru, Joviću, Glavašu, Musemiću ili bilo kojem treneru koji su vodili premijerligaše je žalosno.
Da Vlatko Glavaš nije vodio Olimpik i Slobodu, daleko bi bolje kotirao nego sada, nakon te činjenice. Mnogi će reći, ma ta će on lošu Slobodu vodio.
Mi smo smiješan mentalitet.
Svi govore o, pojma nemam, Bajeviću, Meši ili Vahi, a kada bi ti isti preuzeli da vode Želju ili Velež, nakon pola godine bi svi mahom govorili, kako su loši treneri i nisu za repke. To je mentalitet niže vrijednosti. Mi trošimo ljude kao da su čarape.
Mi smo smiješni.
Opet ponavljam, Sušića treba podržati, ukoliko se ne nađe kvalitetnije rješenje, ali nevjerovati Amaru, Joviću, Glavašu, Musemiću ili bilo kojem treneru koji su vodili premijerligaše je žalosno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nema ni Safet previse izbora, ako neproduzi valja nazad u Konjaspor.
-
- Kontakt:
Bezveze ti je prica.Megamon je napisao/la:Koja poredjenja.Poredite nasu ligu sa ostalim ligama.Nisu radili u istim klubovima,u istim ligama tako da ne mozete praviti tu uporedbuavlami97 je napisao/la:
Želio bih samo reći jedno, a to je da je Amar Osim, onoliko trofejniji i bolji trener od Sušića, koliko je taj isti Safet Sušić bio bolji igrač od Amara. O tome govore činjenice i ništa više.
To je isto kao da kazete Braco gumena glava je bolji od Harrya Radnapa jer ima vise titula.
Ako vodis klub domace Premijer lige logicno je da su i tvoji suparnici iz Premijer lige. Svi imaju iste probleme, ambicije, manje-vise uslove, kvalitet igraca je u 5 deka i sl...
Ne igraju u Zelji Xavi, Iniesta i ina druga svjetska imena pa da Amar na racun toga prekucava ligu. On to radi sa prosjecnim igracima Premijer lige! Takve igrace imaju i Siroki, i Sarajevo, i Borac... pa Zelji i dalje ne mogu nista! Amar je taj koji pravi razliku.
Hocu reci da nije vazno gdje i u kojoj ligi radis, vazni su rezultati koje postizes jer su u toj ligi uslovi svima isti. Svejedno je radis li u spanskoj Premieri ako se takmicis sa klubovima iz spanske Premiere....
Da nije tako, nikada ni u jedan svjetski poznati klub ne bi dosao trener iz neke losije lige....

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
pitanja za, vjerovatno, novog-starog selektora
-da li ce muslimovic biti pozivan ako i dalje bude bez ekipe?
-da li ce besic biti pozivan ako i dalje bude igrao amaterski nogomet?
-da li ce hasagic biti pozivan ako i dalje ne bude sposoban sastaviti dvije utakmice bez povrede?
-da li ce zahirovic biti pozivan ako i dalje bude rezerva u ruskom , sada vec, drugoligasu?
-da li ce misimovic biti starter ako i dalje bude igrao na kasicicu u rusiji?
-da li ce stilic i dalje biti pozivan ako imamo barem tri bolja igraca njegve vrste?
-da li ce maletic biti pozivan ako i dalje bude igrao u ekipi koje nema na evropskoj fudbalskoj karti?
-da li ce mravac biti pozivan ako se , na vrhuncu karijere, i dalje bude borio za opstanak u austriji?
-da li cemo i dalje igrati sa tri klasicne desetke (misimovic, pjanic, medunjanin )i biti ponizavani od svakog ko je u stanju odigrati iole jaci presing?
-da li ce se udostojiti da bar jednom pokusa izanalizirati utakmicu i upoznati nas sa svojim idejama?
ima toga jos ali dosta je.........
-da li ce muslimovic biti pozivan ako i dalje bude bez ekipe?
-da li ce besic biti pozivan ako i dalje bude igrao amaterski nogomet?
-da li ce hasagic biti pozivan ako i dalje ne bude sposoban sastaviti dvije utakmice bez povrede?
-da li ce zahirovic biti pozivan ako i dalje bude rezerva u ruskom , sada vec, drugoligasu?
-da li ce misimovic biti starter ako i dalje bude igrao na kasicicu u rusiji?
-da li ce stilic i dalje biti pozivan ako imamo barem tri bolja igraca njegve vrste?
-da li ce maletic biti pozivan ako i dalje bude igrao u ekipi koje nema na evropskoj fudbalskoj karti?
-da li ce mravac biti pozivan ako se , na vrhuncu karijere, i dalje bude borio za opstanak u austriji?
-da li cemo i dalje igrati sa tri klasicne desetke (misimovic, pjanic, medunjanin )i biti ponizavani od svakog ko je u stanju odigrati iole jaci presing?
-da li ce se udostojiti da bar jednom pokusa izanalizirati utakmicu i upoznati nas sa svojim idejama?
ima toga jos ali dosta je.........
Sent from my Commodore 64
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mostar nije za Safeta!!!
Prođoh danas svojom mahalom i kako je još uvijek glavna tema reprezentacija...pričah s ljudima...nitko nije za Papeta.
Prođoh danas svojom mahalom i kako je još uvijek glavna tema reprezentacija...pričah s ljudima...nitko nije za Papeta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Reprezentacija je mnogo veca institucija od kluba kojeg volis i lokanog trenera kojeg volis. Glupo je da ravnas repku s klubom, ali je vidno da samo vi manijaci vodite polemiku "vas trener/ko bi trebao biti selektor" cime pokusajete svoje ljubavi vezati za svima nama zajednicku ljubav REPREZENTACIJU BiH. Bolje vam je da navijacki popravite odnos prema reprezentaciji, a nas postedite te konstantne bezvezne price....spielführer_21 je napisao/la:Ne govorim to zbog klupske boje. Baždarević je mnogo veća legenda Želje od Amara, pa ipak mislim da je Amar bolje rješenje za mjesto selektora.. Ja ne bih volio da Amar sad preuzme repku jer Željo bez njega ne može, a i prevelik pritisak bi bio na Amaru zbog Ivice koji je na čelu saveza. Da se razumijemo, za ostanak sam Safeta. No, ako on ne prihvati novi ugovor, najbolje opcije su Amar i Kodro..bparena je napisao/la:E sad jel neminovnost vidjeceo. Bojim se da zasljepljeni svojom klubskom bojom ne razlikujete starijeg od mladzeg Osima. No svak moze svasta pisat pa takodze i vi. Samo vam mogu reci da ste dosadni s Amarom isto da mi robijasi pocnemo sa Zukanovicem, Hafizovicem i sl. Budite malo ozbiljniji i prepustimo selektorsku stolicu mnogo ozbiljnijem i skolovanijem covjeku. Ivici Osimu legendi kapu skidam i volio bih da je on predvodnik zmajeva. A mozda i jest, a mi to ne znamo. No mislim da Susic treba da ostane...spielführer_21 je napisao/la:Neminovnost je da će Amar Osim biti selektor repke,ali ne sada. Mora prvo završiti posao u Želji, a za to mu treba još 2-3 godine najmanje..
@nihco
odgovor na sva tvoja pitanja su - HOCE i HOCEMO...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@nihco, iznjeo si par vrlo jakih argumenata koji se moraju postovati.
eto, ja cu navesti par koji idu u sajinu korist.
nijednog trenera pa tako ni susica ne mozemo ocjenjivati na osnovu jedne utakmice. znaci, krajnja ocjena ce doci nakon sto se osvrnemo na prethodne kvalifikacije, ali i period kada smo otjerali ciru i poceli traziti selekora.
pukla je tikva, manipulator je otjeran, iznjet je najprljaviji ves, pale su teske optuzbe...
vec se spominju razna imena ljudi koji bi mogli naslijediti cireksa. glavni kandidati su barba i safet. ako me pamcenje dobro sluzi barba se vec vidio na celu repke. posebno nakon ruckova sa kriminalcem usanovicem.
ali, oni glavni ipak dovode papeta. postavljeni su za nase uslove visoki ciljevi: najmanje baraz u koje nas je vise sretno nego spretno odveo safetov prethodnik. dakle, baraz ili direktan plasman. imali smo kvalitetne ali i iskusne igrace koji su spremni za korak vise i konaci plasman na to veliko takmicenje.
susic se prihvatio ´vruceg krompira´ za koji nije bio spreman. barem u tom momentu.
covjeku koji je odsustvovao tolike godine, koji nije pratio reprezentaciju(barem ne redovno), koji nema pojma ko su zamjene i moguci kandidati za prvih 11..., nije nimalo lako i normalno je da ce praviti greske koje ni mi, obicni navijaci koji redovno pratimo repku, ne bi pravili.
morao je uciti brzo, u hodu, ali je naucio.
- dobili smo selektora koji uzivo gleda utakmice i prati reprezentativce, te obilazi evropske lige u potrazi za novim pojacanjima.
- dobili smo selektora koji je ukinuo cirkus koji je pratio reprezentaciju.
- pobjedili smo one koje smo morali pobjediti, pa cak smo i vrlo nezgodnoj bjelorusiji uzeli 6 bodova dok se na istoj okliznula francuska - najjaca ekipa u nasoj grupi koja je pod blanom igrala kao preporodjena.
tukli su englesku, brazil, te domacine pretstojeceg evropskog prvenstva.
- igrali smo lijep fudbal i bili ekipa sa najvise postignutih golova.
mi smo se izborili da u zadnjem kolu igramo za prvo mjesto i direktni plasman.
nesretno smo izgubili(da, za nas je nerjeseno bilo ravno porazu jer smo morali u dodatne kvalifikacije) i zavrsili u barazu gdje smo jos nesretnije izvukli najtezeg moguceg protivnika - portugal.
prvu utakmicu odigrasmo vise nogo dobro uz odlicnu taktiku te zatvorismo jedan od najboljih napada na svijetu.
ta taktika ucini da covjek koji je u 100 utakmica postigao isti broj golova postane gotovo pa nevidljiv uz par polusansi. u prvom pv smo otupili njihov napad, a u drugom krenusmo u ofanzivu i samo je neogranicena sreca spasila portugal da ne ode sa dva gola u mrezi jer ibisevic u normalnim uslovima zmireci pogadja one dvije sanse koje je promasio. sto se tice ronalda i sada vec slavnog busjena
ono ni u snu ne bi bio gol jer lopta ni najmanje ne promjeni pravac.
mora se priznati da smo u francuskoj i zenici odigrali iznad nasih mogucnosti.
treba napomenuti i izostanak jednog od najboljih nasih igraca u ovim kvalifikacijama. da, mala zemlja poput nase ne moze kompenzirati jednog mujdzu.
za katastrofalnu igru u portugalu nema i ne smije biti opravdanja.priznajem da smo izgubili zbog selektorovih losih poteza.
bitno je dodati da nakon kvalifikacija i pogotovo nakon portugalske blamaze nije iznesen ´prljavi ves´, nego su i reprezentativci i narod stali uz safeta sto dovoljno govori o njemu i njegovom radu.
eto, to bi bio neki kratki osvrt na safetov rad.
nijednog trenera pa tako ni susica ne mozemo ocjenjivati na osnovu jedne utakmice. znaci, krajnja ocjena ce doci nakon sto se osvrnemo na prethodne kvalifikacije, ali i period kada smo otjerali ciru i poceli traziti selekora.
pukla je tikva, manipulator je otjeran, iznjet je najprljaviji ves, pale su teske optuzbe...
vec se spominju razna imena ljudi koji bi mogli naslijediti cireksa. glavni kandidati su barba i safet. ako me pamcenje dobro sluzi barba se vec vidio na celu repke. posebno nakon ruckova sa kriminalcem usanovicem.
ali, oni glavni ipak dovode papeta. postavljeni su za nase uslove visoki ciljevi: najmanje baraz u koje nas je vise sretno nego spretno odveo safetov prethodnik. dakle, baraz ili direktan plasman. imali smo kvalitetne ali i iskusne igrace koji su spremni za korak vise i konaci plasman na to veliko takmicenje.
susic se prihvatio ´vruceg krompira´ za koji nije bio spreman. barem u tom momentu.
covjeku koji je odsustvovao tolike godine, koji nije pratio reprezentaciju(barem ne redovno), koji nema pojma ko su zamjene i moguci kandidati za prvih 11..., nije nimalo lako i normalno je da ce praviti greske koje ni mi, obicni navijaci koji redovno pratimo repku, ne bi pravili.
- dobili smo selektora koji uzivo gleda utakmice i prati reprezentativce, te obilazi evropske lige u potrazi za novim pojacanjima.
- pobjedili smo one koje smo morali pobjediti, pa cak smo i vrlo nezgodnoj bjelorusiji uzeli 6 bodova dok se na istoj okliznula francuska - najjaca ekipa u nasoj grupi koja je pod blanom igrala kao preporodjena.
nesretno smo izgubili(da, za nas je nerjeseno bilo ravno porazu jer smo morali u dodatne kvalifikacije) i zavrsili u barazu gdje smo jos nesretnije izvukli najtezeg moguceg protivnika - portugal.
prvu utakmicu odigrasmo vise nogo dobro uz odlicnu taktiku te zatvorismo jedan od najboljih napada na svijetu.
ta taktika ucini da covjek koji je u 100 utakmica postigao isti broj golova postane gotovo pa nevidljiv uz par polusansi. u prvom pv smo otupili njihov napad, a u drugom krenusmo u ofanzivu i samo je neogranicena sreca spasila portugal da ne ode sa dva gola u mrezi jer ibisevic u normalnim uslovima zmireci pogadja one dvije sanse koje je promasio. sto se tice ronalda i sada vec slavnog busjena

treba napomenuti i izostanak jednog od najboljih nasih igraca u ovim kvalifikacijama. da, mala zemlja poput nase ne moze kompenzirati jednog mujdzu.
za katastrofalnu igru u portugalu nema i ne smije biti opravdanja.priznajem da smo izgubili zbog selektorovih losih poteza.
bitno je dodati da nakon kvalifikacija i pogotovo nakon portugalske blamaze nije iznesen ´prljavi ves´, nego su i reprezentativci i narod stali uz safeta sto dovoljno govori o njemu i njegovom radu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
@spielführer_21
Navodite vodu na mlin kontsntnom pricu o Amaru s nadom da se on pojavi na klupi repke. Bezze gubite vrijeme
Navodite vodu na mlin kontsntnom pricu o Amaru s nadom da se on pojavi na klupi repke. Bezze gubite vrijeme
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Otkad se raja pitala,uostalom vidimo po politici kako se pita i kako kontaju.tepsija je napisao/la:Mostar nije za Safeta!!!
Nego sta kazu izvjestaji i stejt department of mahala koga bi za selektora.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
@avlami, kako ce neko govoriti protiv Bake lose kad je ovaj forum nastao 2008, a te godine Bake nigdje nije bilo 
ako Bajevic ima zelju da vodi repku iste sekunde sam za njega, tako vjerujem i ostali mostarci razmisljaju, a ako ce se na selektorskoj poziciji uciti Amar, Jovic ili neko treci iz nase lige neka hvala., Jer ipak Safet vec ima iskustvo iza sebe i koliko god mi to osporavili ima i uspjesne kvalifikacije

tepsija je napisao/la:Mostar nije za Safeta!!!
ako Bajevic ima zelju da vodi repku iste sekunde sam za njega, tako vjerujem i ostali mostarci razmisljaju, a ako ce se na selektorskoj poziciji uciti Amar, Jovic ili neko treci iz nase lige neka hvala., Jer ipak Safet vec ima iskustvo iza sebe i koliko god mi to osporavili ima i uspjesne kvalifikacije
15.10 - 15.06 ...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ako ce doc Bajevic onda mozda i ok da Susic ode, niko drugi ne dolazi u obzir. Iako mozda ne bi bilo pametno mijenjati sad bilo sta posto cini se da je atmosfera u ekipi ok (nije bilo nikakvih vecih svadja, "repova" i oprostaja od repke kao sto uvijek bude poslije ovakvog poraza) i ako je tako trebali bi nastaviti zapoceto.
Susic je imao dosta gresaka u ovom mandatu, ali bitno je da uci polako na greskama, ili je to zbog dolaska Osima pa se sve preko noci popravilo. Kako god, nebitno , bitno je da se popravilo i da ne bi bilo pogresno nastaviti ovim putem.
Dakle Susic bi mogao ici samo ako bi se naslo neko daleko bolje rjesenje, a jedina bolja rjesenja u ovom momentu su Osim(sto je nemoguce) i Bajevic.
Susic je imao dosta gresaka u ovom mandatu, ali bitno je da uci polako na greskama, ili je to zbog dolaska Osima pa se sve preko noci popravilo. Kako god, nebitno , bitno je da se popravilo i da ne bi bilo pogresno nastaviti ovim putem.
Dakle Susic bi mogao ici samo ako bi se naslo neko daleko bolje rjesenje, a jedina bolja rjesenja u ovom momentu su Osim(sto je nemoguce) i Bajevic.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pazi , sve se moze opravdati, svemu se mogu naci dobre i lose strane. barem po meni, cinjenica je da je reprezentacija, s papetom, napravila korak nazad. argumenti da se nesto ,kao, uozbiljilo, ne piju vode. toje nesto sto se podrazumijeva i ne moze biti plus. ponavljam, papeta sam podrzavao do rumunije, do momenta kada me uvjerio da je ,naprosto, los strucnjak. sve drugo su suplje.......secer je napisao/la:@nihco, iznjeo si par vrlo jakih argumenata koji se moraju postovati.
ta taktika ucini da covjek koji je u 100 utakmica postigao isti broj golova postane gotovo pa nevidljiv uz par polusansi. u prvom pv smo otupili njihov napad, a u drugom krenusmo u ofanzivu i samo je neogranicena sreca spasila portugal da ne ode sa dva gola u mrezi jer ibisevic u normalnim uslovima zmireci pogadja one dvije sanse koje je promasio. sto se tice ronalda i sada vec slavnog busjenaono ni u snu ne bi bio gol jer lopta ni najmanje ne promjeni pravac.
- SarajlijaTM
ma nije on "lijep i zgodan"bparena je napisao/la:@spielführer_21

Jasno kao dan...skyisthelimit je napisao/la:ako Bajevic ima zelju da vodi repku iste sekunde sam za njega, tako vjerujem i ostali mostarci razmisljaju, a ako ce se na selektorskoj poziciji uciti Amar, Jovic ili neko treci iz nase lige neka hvala., Jer ipak Safet vec ima iskustvo iza sebe i koliko god mi to osporavili ima i uspjesne kvalifikacije
Kakav Osim Jr, Musemić , Ištuk i ostali iz naše lige....
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja? Pa ja kažem da se nadam kako Amar neće biti novi selektor, tj. da će Sušić ostati. Nema to veze s činjenicom je li mi klub ispred repke, već što sam siguran kako ima još trenera koji s reprezentacijom mogu izboriti SP, uključujući i Safeta, a Želju može na noge postaviti samo Amar.bparena je napisao/la:@spielführer_21
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- SarajlijaTM
Smijem se kladiti da ni jedan zeljovac ne zeli amara za trenera repke,tako da vam prica o forsiranju amara od nase strane,pada u vodu.
samo se odgovara argumentima,na komentare o nesposobnosti doticnog.
i da svima vama "selektorima" postavim jedno pitanje:
Navedite mi ime trenera koji ce sa Lazarom Popovićem osvojiti ligu,kup i igrati finale kupa?
htjeli vi to priznati ili ne Amar nije najbolji čovjek,ali svaku sezonu svog trenerskog mandata je zavrsio s nekom titulom... i to evo npr ligu prije 2 god sa istim igrackim kadrom koji je godinu ranije bio 5-6 na tabeli
Navedite mi ime trenera koji ce sa Lazarom Popovićem osvojiti ligu,kup i igrati finale kupa?
htjeli vi to priznati ili ne Amar nije najbolji čovjek,ali svaku sezonu svog trenerskog mandata je zavrsio s nekom titulom... i to evo npr ligu prije 2 god sa istim igrackim kadrom koji je godinu ranije bio 5-6 na tabeli
e htjeli vi to priznati ili ne, pravo ste dosadni sa tim navijackim sujetama,cak je i malo neukusno, na ovoj temi,tako otvoreno i bezobrazno forsirati klupski interes . popustiteSarajlijaTM je napisao/la:Smijem se kladiti da ni jedan zeljovac ne zeli amara za trenera repke,tako da vam prica o forsiranju amara od nase strane,pada u vodu.
-
- Kontakt:
zamisli se da se tvoj frizer polako uci na greskama dok te šiša!?ultrasstyle_tz je napisao/la: Susic je imao dosta gresaka u ovom mandatu, ali bitno je da uci polako na greskama.

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
ili zubar, evo ja poznajem puno finih ljudi ali im ne bi dao da mi poprave zube.......za_zivot_cijeli je napisao/la:zamisli se da se tvoj frizer polako uci na greskama dok te šiša!?ultrasstyle_tz je napisao/la: Susic je imao dosta gresaka u ovom mandatu, ali bitno je da uci polako na greskama.