Semirr je napisao/la:ima li neki nacin da se brze brisu prijatelji,a ne jedno po jedno??
kako to zamišljaš?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Semirr je napisao/la:ima li neki nacin da se brze brisu prijatelji,a ne jedno po jedno??
auuuu ... sta ti uradise crniii semireee ... nemoj bolan tako ... udahni, pa izdahni, sabura ... jer ces se umorit dok ih izbrises ...Semirr je napisao/la:ima li neki nacin da se brze brisu prijatelji,a ne jedno po jedno??
i mene zanima kako to work za timelinesarajlija89 je napisao/la:MoRel se kako sakriti zid, da se ne vidi nista na njemu i tako ??? Znam da je prije bilo, jel ima i sad ta opcija ???
Jel to ova opcija, na kojoj mozes izabrati korisnicki podeseno, pa stavis samo ja???
sta ce se desit?Faraon iz Visokog je napisao/la:@[321234391223585:0]
objavite ovaj kod na svoj zid i gledajte sta ce se desiti
LudLo 4 je napisao/la:sta ce se desit?Faraon iz Visokog je napisao/la:@[321234391223585:0]
jel samo brojeve il sve toFaraon iz Visokog je napisao/la:@[321234391223585:0]
sveQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel samo brojeve il sve toFaraon iz Visokog je napisao/la:@[321234391223585:0]
Pa evo ovaj ti je napisao post prije, ispadneš idiot (ovo sam vidio od drugih, nisam ja pokušao, da ne bude zabune)QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel samo brojeve il sve toFaraon iz Visokog je napisao/la:@[321234391223585:0]
Ovisan si.majestic24 je napisao/la:
al problem je u tome sto ja cim ustanem instiktivno palim lap top i idem na fb. Znaci,necu nista raditi,al neka je upaljen.
ma ja na fb udjem da pogledam sta ima, slabo se ja tu dopisujem, samo koga nemam na msn.u il kad mi se neko javi, inace za dopisivanje uvjek koristim msnmajestic24 je napisao/la:Ja neznam koliko pojedini koriste fb,al ja definitivno moram se odjaviti.
Znaci,gotovo ga nekoristim. Udjem svaki dan da poigram pola sta pokera i to je to. nEMA PISANJA onih glupih statusa,muzike i sl...al problem je u tome sto ja cim ustanem instiktivno palim lap top i idem na fb. Znaci,necu nista raditi,al neka je upaljen.
Narin je napisao/la:Ja ga koristim zato sto mi msn ne radi,al bas imam problema sa tim.
Prvo dobio komp prije par godina,instalirao radi,onda mi se nesto zeznulo,riknuo hard disk stavio novi,podigao sistem instaliram ne moze,onda obaram sistem i ponovo dižem samo zbog MSNA,i instaliram i radi,i nedavno tj prije jedno godinu dana dok sam jos wow-a (world of warcraft) igrao,malo pretjerao,igrao na 3 acc-a i samo se ugasio komp,i morao ponovo dizati sistem i evo opet mi sad ne radi,a mrsko mi opet obarati radi samo msna.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, Google Adsense [Bot], xinxee i 16 gostiju.