NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ljudi imal šta novo. Ja čuo da ima ali mi mrsko pisat.
jasko ipak nije teze povrijeden i ocekuje se njegov nastup u sarajevu.ekipa trenira u dobrom raspolozenju.nadam se pozitivnom ishodu na kasevu vjerujem da naa ekipa ima snage ostati neporazena
ja cuo da je ivica iscepio iz zvijezde imali neko potvrdu ovoga

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Potvrdujem,ukinuto mjesto,stara taktika,nema vise sportskog direktora,a ni Ivice,ako ga ne budemo opet trazili nazad,astra1922 je napisao/la:jasko ipak nije teze povrijeden i ocekuje se njegov nastup u sarajevu.ekipa trenira u dobrom raspolozenju.nadam se pozitivnom ishodu na kasevu vjerujem da naa ekipa ima snage ostati neporazenaja cuo da je ivica iscepio iz zvijezde imali neko potvrdu ovoga
brat bratu ivica je dzabe i uzimo pare puno su mu bili veci rashodi nego prihodi naravno sto se tice zvijezde.sad ce jovic dovest dva dobra igraca umjesto ivice

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
lijepe novosti sam saznao danas .necu da govorim o cemu se radi jer sam to saznao iz pouzdanih izvora,samo vam mogu rec da ce to ojacati zvijezdu kako igracki tako i infrastrukturno.i ako je iko sumjao da ova kriza moze naskoditi zvijezdi da ga obradujem zvijezda ce dugo biti stabilan premijer ligas i vise od toga.mislim da ce se uskoro pisati neka nova uspjesnija historija zvijezde.bit cemo jakidilber je napisao/la:Ljudi imal šta novo. Ja čuo da ima ali mi mrsko pisat.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jel riječ o sponzoruastra1922 je napisao/la:lijepe novosti sam saznao danas .necu da govorim o cemu se radi jer sam to saznao iz pouzdanih izvora,samo vam mogu rec da ce to ojacati zvijezdu kako igracki tako i infrastrukturno.i ako je iko sumjao da ova kriza moze naskoditi zvijezdi da ga obradujem zvijezda ce dugo biti stabilan premijer ligas i vise od toga.mislim da ce se uskoro pisati neka nova uspjesnija historija zvijezde.bit cemo jakidilber je napisao/la:Ljudi imal šta novo. Ja čuo da ima ali mi mrsko pisat.![]()

Dragon Town
sve ce se cut i necu da je prvi o tome pisem.po meni nesto novo sto do sada nismo imalizmaj_Bosne je napisao/la:Jel riječ o sponzoruastra1922 je napisao/la:lijepe novosti sam saznao danas .necu da govorim o cemu se radi jer sam to saznao iz pouzdanih izvora,samo vam mogu rec da ce to ojacati zvijezdu kako igracki tako i infrastrukturno.i ako je iko sumjao da ova kriza moze naskoditi zvijezdi da ga obradujem zvijezda ce dugo biti stabilan premijer ligas i vise od toga.mislim da ce se uskoro pisati neka nova uspjesnija historija zvijezde.bit cemo jakidilber je napisao/la:Ljudi imal šta novo. Ja čuo da ima ali mi mrsko pisat.![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u ovom kolu zvijezda ce da bude iznenadenje vidjet ce te 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e kad je seven o tome, ali nije smjeo na glassve ce se cut i necu da je prvi o tome pisem.po meni nesto novo sto do sada nismo imali
ma bitno je da je to istina a sad kad ce se znat nije bitno.sjecam se pisao si bit cemo jakiseven je napisao/la:e kad je seven o tome, ali nije smjeo na glassve ce se cut i necu da je prvi o tome pisem.po meni nesto novo sto do sada nismo imali

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
doso novi sponzor iz austrije i dolazi nova oprema

jel jede neko od vas Monte od Zotta

meni se vise svida jogobelaseven je napisao/la:jel jede neko od vas Monte od Zotta![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo u sarajevu nam sudi najveci supak prosic taj nas je sudija redovno uzimao i u prvoj i u premijer ligi.domacinski sudija do jaja,samo da ne dobijemo crvenih kartona
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Od sad ima da svi jedemo monteseven je napisao/la:jel jede neko od vas Monte od Zotta![]()

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
momci danas odradili trening i spremaju se za put idu na konak kako bi sutra sto odmorniji docekali utakmicu bit ce par izmjena u sastavu i sutra ce igrat postava koja do sada nije igrala.razlog je dva kartonirana jedan povrijeden i par njih zbog lose forme seli na klupu.sutra skidamo onog plisanog ceha sa klupe sarajeva

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
A pored njega još veći "sarajlica" Almir Čišić iz Mostara, koji je na svim utakmicama mahao protiv Zvijezde. Od njega nam prijeti veća opasnost nego od Prošića??????astra1922 je napisao/la:evo u sarajevu nam sudi najveci supak prosic taj nas je sudija redovno uzimao i u prvoj i u premijer ligi.domacinski sudija do jaja,samo da ne dobijemo crvenih kartona
jeste samouvjereni daj boze da mi bod izvucemo sta je vama nije Sarajevo maci kasalj budi te malo realni
Jel' Sarajevo gost
Pa da jest ,bilo bi favorit protiv Zvijezde.
Cemu toliki optimizm

Cemu toliki optimizm

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.