Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Eto uzeo sam Welling 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ma bravo, nek si ti tacno reko, a kad stavis short pass to nije u noge jel? I momak je pito kako da stavim u taktici, a u taktici jedino ima ovo sto sam ja reko 

E pozz imam ovaj problem kad skinem s ovih linkova sto ste dali za igricu s megauploada, dobijem dva rar file-a oko 1,8 GB, rapakujem ih i dobijem situacijuhttp://imageshack.us/photo/my-images/7/28579165.png/
E sad jel trebam i ove fileove raspakovati, al' kad pokusam dobijem neki iso file u paketu, molio bih nekog da mi objasni naredni korak ???
E sad jel trebam i ove fileove raspakovati, al' kad pokusam dobijem neki iso file u paketu, molio bih nekog da mi objasni naredni korak ???
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
extraktas taj prvi rar.file na desktop, otvoris deamon tools, mount image, nadjes na desktopu taj iso.file i kliknes 2x 

aa znaci preko deamona ide... Oke, aj ako zapnem gdje javit cu se 

ovaj part1 file ili u prat1 prvi file ?
ma ovaj prvi rar file samo extraktas na desktop
- KB-TM87
- Kontakt:
http://i40.tinypic.com/2lbg9r8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i43.tinypic.com/f4dyzn.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta reći ?
http://i43.tinypic.com/f4dyzn.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta reći ?

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala vam svima, pokušaću svakako, ja to zbog Benzeme, jer mi je Ass.manager preporučio da kada igra Benz stavim Pass to feet...ako mislis na dodavanje direktno u igraca, stavis passing na direct u team instructions, a moze i igracima stavit paseve na short i tako ce pasovi biti tacniji i "u noge"
hahahaha nemoj dalje bgt
a momku da odgovorim, to mozes kad stavis nekog target man-a, imas opciju kako da mu dodajes, u noge, u prostor, na glavu i mixed, a ako imas dobrog playmakera sa dobrim decisions stavis to na mixed, to ti je moja preporuka...
Evo da ti ja tacno odgovorimImas u "touchline instructions" tokom utakmice opciju "Pass to feet", a u "team instructions" imas "pass ball" i to stavis na "direct" i gotova prica. Iako rijetko to koristim, vise volim da igraci salju i duge i kratke lopte. Vidim vecina vas igra sa saban ekipama
, sad sam uzeo City zbog simpatija i cisto da se uhodam u igru, a poslije idem u egzibiciju sa nizeligasima. I btw Hulk ubijaaaaaaaaaaaa, samo 29 milki
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Pametni, covjek je lijepo pito za opciju "pass to feet", a nju ima samo u "touchline instructions"schmecker je napisao/la:Ma bravo, nek si ti tacno reko, a kad stavis short pass to nije u noge jel? I momak je pito kako da stavim u taktici, a u taktici jedino ima ovo sto sam ja reko

Pokusaj, iako i asistent zna gluposti predlagati, igraj svoju igru zato si ti manager a on samo asistentraul-zakon je napisao/la: Hvala vam svima, pokušaću svakako, ja to zbog Benzeme, jer mi je Ass.manager preporučio da kada igra Benz stavim Pass to feet...

Primarius, de pogledaj jos jednom sta je pito, sta sam ja odg. i onda pogledaj njegov zadnji post, pa ces skontat da je bilo u pitanju ono moje sto sam reko za target man-a
, a ako ne skontas pokusat cu ti i nacrtat..

- raul-zakon
- Kontakt:
Ja ovdje izazvah pravi mali sukob jednim jedinim pitanjem...
a upravu si vala, ja sam manager a ne on, primjetio sam ja da on meni neshto serunda al' zna nekad i pametnu reći...predložio mi čovjek Darija Srnu, čudo od igrača! Samo šteta što nije dugoročno rješenje 28g. Uglavnom, pravo dobar manager, možda poslije onog 2007 i najbolji... 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
pa efekat da mu dodaje u noge se ne mora postici samo tako jbt. to sto ste vi ograniceni i shvatate igru u jednoj dimenziji nisam ja kriv. Ako stavi pasove na short u vrhu napada igracima, imaces pogotov sa realom jedno 3 il 4 puta u utakmici da igrac izadje 1 na 1 sa golmanom.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
budi sretan sto mozes i takve dovest, ja u Njemackoj trecoj ligi sad dovodim ljude od 38-39 godina i nadam se da ce ostat svi tu bar 2 sezone, da udjem u Bundesligu, a poslije cu se snalazit nekakoraul-zakon je napisao/la:Ja ovdje izazvah pravi mali sukob jednim jedinim pitanjem...a upravu si vala, ja sam manager a ne on, primjetio sam ja da on meni neshto serunda al' zna nekad i pametnu reći...predložio mi čovjek Darija Srnu, čudo od igrača! Samo šteta što nije dugoročno rješenje 28g. Uglavnom, pravo dobar manager, možda poslije onog 2007 i najbolji...

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako neko igra sa klubom iz trece ili druge engl. lige dovedite Stuarta Fleetwooda iz Lutona i Magno Viera-u iz Fleetwooda ljudi su masine za golove 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Budem ih ja doveo kad udjem sa Wellingom u trecu ili drugu liguSarajlijc@ je napisao/la:Ako neko igra sa klubom iz trece ili druge engl. lige dovedite Stuarta Fleetwooda iz Lutona i Magno Viera-u iz Fleetwooda ljudi su masine za golove

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Za ove sto igraju LLM sa engleskim nizeligasima preporučio bih da ode do board rooma i zatraze PARENT klub iz engleske lige i onda če im ponuditi nekih igrača na loan a i vi ih mozete sami odabrati...
Kod mene u zelje najbolji toni sunjić i ne znam koje taktike koristite za kornere ali ja imam jednu učinkovitu tako da su bogičević i sunjić medju najboljim strijelima...pa postavim sliku kornera
Kod mene u zelje najbolji toni sunjić i ne znam koje taktike koristite za kornere ali ja imam jednu učinkovitu tako da su bogičević i sunjić medju najboljim strijelima...pa postavim sliku kornera
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kako da stavim igraca da uvijek bude na rubu ofsajda:D ?
Napokon zavrsio polusezonu sa Lechom nakon 7 dana(igram po 3-4 utakmice na dan).Zanimljiva liga skroz,prvi sam sa 2 boda prednosti cini mi se.Bit cu u Lechu ovu i sljedecu sezonu ako osvojim odnosno izborim plasman u ligu prvaka,a onda dodati njemacku ligu i uzeti nekog iz donjeg dijela tabele 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.