Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Scof1eld
-
Kontakt:
Fanfara je napisao/la:
ja ti kažem bježe ovi papeljubci od realnosti .. dohvatili se religije , onaj maloprije gramatike .. jesam , nepismen sam jeste li sad vi kontraši sretniji ? Ali mnogo više poznajem najvažnije sporednu stvar na svijetu od vas , i mnogo više volim ovu domovinu ,tj. želim joj dobro samo zbog toga što tjeram Papeta a vi ga ostavljate na kormilu repke !
e ovakvi su najjaci.. niti on zna ikoga ovdje ali opet on voli domovinu vise od nas, i opet on poznaje najvazniju stvar od nas... halo, jel mozes skontati da ti ne tjeras nikog.. ko tebe pita bolan i za sta ? ..ljudi koji su sposobni vode komitet, ljudi koji su postigli nesto u toj najvaznijoj sporednoj stvari.. a ne ti, obicni pljuvac

ser del barça es el millor que hi ha !
-
nihco
ovo smo mi ,
tema o buducnosti bih reprezentacije se svela na provincijsko prepucavanje navijaca sarajeva i zelje i lijecenje licnih frustracija. iskreno se pitam da li zasluzujemo bolje?
trener koji je u reprezentaciju dosao bez referenci, odnosno sa losim referencama, potom to eksplicitno potvrdio u reprezentaciji, ne bi smio biti nagradjen novim ugovorom, bolje mijenjati nego produzavati agoniju.
nemam nista protiv papeta ali su u pitanju interesi reprezentacije.
o njegovim greskama je vec sve napisano i nema se razloga ponavljati , ono sto je dobro , kao, uveo je profesionalizam u reprezentaciju(!?). ako nam je o0vaj profesionalizam cilj i ambicija, onda smo uspjeli.
Zadnja izmjena:
nihco, dana/u 17 nov 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
-
vendeta87
-
Kontakt:
flash je napisao/la:Sto se tice Amara kojeg iskreno ne podnosim,treba reci da covjek ima jace adute da bude selektor od Susica.Navedite mi jedan jedini uspjeh Susica kao trenera prije reprezentacije.Odmah cu vam reci da ne postoji.Amar kad se vratio u Zelju iz Japana s ekipom levatskih kvaliteta u nasoj ligi je uzeo naslov.Koliki god seronja bio taj isti Amar napravio je rezultat iz nicega.Koliko znam dosta je bio i uspjesan kao trener u Japanu dok za Susica to ne mogu reci pa za bilo koju ligu u kojoj je vodio neki tim kao trener.
P.S
Samo da razjasnim ni A.Osim nije rjesenje za reprezentaciju ali ako gledamo u odnosu na Susica je svakako ozbiljniji trener.
Susic je dosao za slektora kao trener koji je do tada bio otjeran iz sve i jednog kluba kojeg je vodio tj, covjek je samo redom nizao neuspjehe, al to druze Papeljubcima nije vazno.
Zadnja izmjena:
vendeta87, dana/u 17 nov 2011, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
skyisthelimit
Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 16:54
flash je napisao/la:Sto se tice Amara kojeg iskreno ne podnosim,treba reci da covjek ima jace adute da bude selektor od Susica.Navedite mi jedan jedini uspjeh Susica kao trenera prije reprezentacije.Odmah cu vam reci da ne postoji.Amar kad se vratio u Zelju iz Japana s ekipom levatskih kvaliteta u nasoj ligi je uzeo naslov.Koliki god seronja bio taj isti Amar napravio je rezultat iz nicega.Koliko znam dosta je bio i uspjesan kao trener u Japanu dok za Susica to ne mogu reci pa za bilo koju ligu u kojoj je vodio neki tim kao trener.
P.S
Samo da razjasnim ni A.Osim nije rjesenje za reprezentaciju ali ako gledamo u odnosu na Susica je svakako ozbiljniji trener.

On ozbiljan

dovoljno mu je cuti samo izjave prije i nakon tekme
Naravno strumfici guraju svog covjeka, da je to Mesa Bazdarevic pa hajd, ali Amar

15.10 - 15.06 ...
-
Megamon
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Monolog je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Monoloze, sve ti to lijepo isprica i sa dosta stvari se slazemo, ali nije to ni blizu tako. Ja sam dao primjer Hasage za ove dvije tekme. Ponavljam, ko bi bio reza dasu se Beg ili Avduka povrijedili. E to vec nema veze sa nikakvim narusavanjem neke atmosfere pred vazne tekme. Znamo mi zbog cega se Hasaga i Muslim zovu, znaju to i medji, no prvi koji bi to objavio bio bi stavljen na stup srama i onda bismo mu svi kolektivno ebali od do.Nemam vise zivaca, samo sam ti naveo tih par primjera. Pravo da ti kazem, zaboli me uvo, niko sam i nista i ne pitam se. Da se pitam stavio bih Amara jer sam siguran da bi ta prljavstina bila proslost i da bi se znalo ko kosi, ko vodu nosi. Ovako cemo i dalje zivjeti u zabludama, slusati apele, kojekakve govorancije da nismo divljaci i slicne stvari, a necemo cuti niti od selektora, pa niti od jednog igraca zasto smo pukli kad je bilo najpotrebnije. Dobro oni to rade...
Ako Amar bude selektor (ne u daljoj budućnosti, već u ovom trenutku), tada ću prestati s praćenjem bilo kakvog kolektivnog sporta u kome se natječe MOJA ZEMLJA. Da se razumijemo, nije ovo zbog (ne)stručnosti, već zato što bi neke druge struje kumovale njegovom dolasku na selektorsku poziciju. Tada bih prekrižio i Švabu te bih ga jednom za sva vremena izbris'o s liste najpametniji i najpoštenijih osoba u svijetu sporta. Da, ovo nikome ništa ne znači, al' imam pravo iznijeti vlastito mišljenje. Amar ni po čemu nije bolji od Papeta, pa ne bih ih čak ni u isti koš stavio. Pape je, htjeli to pojedinci priznati ili ne, mnogo bolji izbor od Amara Osima.
Zbog cega je Pape bolji izbor od Amara?
poznaje igrace.
zna njihove mogucnosti.
duzi period je sa njima.
ne treba mu period adaptacije.
uveo proefesionalnost.
doveo nove igrace
ima zapazene rezultate sa repkom.
nije muljator.
ne poredi derbi sa nekim birtijama po Hrasnom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
vendeta87
-
Kontakt:
nihco je napisao/la:ovo smo mi ,
tema o buducnosti bih reprezentacije se svela na provincijsko prepucavanje navijaca sarajeva i zelje i lijecenje licnih frustracija. iskreno se pitam da li zasluzujemo bolje?
trener koji je u reprezentaciju dosao bez referenci, odnosno sa losim referencama, potom to eksplicitno potvrdio u reprezentaciji, ne bi smio biti nagradjen novim ugovorom, bolje mijenjati nego produzavati agoniju.
nemam nista protiv papeta ali su u pitanju interesi reprezentacije.
o njegovim greskama je vec sve napisano i nema se razloga ponavljati , ono sto je dobro , kao, uveo je profesionalizam u reprezentaciju(!?). ako nqam je to cilj i ambicija, onda smo uspjeli.
E ovo je najbolja recenica koji sam cuo na ovoj temi, i svakom ko ima imalo mozga je jasno da Susic treba da napusti kormilo repke.
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
@Aco,
Kada želiš nekoga smijeniti, valjda ćeš prvo ti obrazložiti zbog čega to radiš. Dakle, prvo bi ti treb'o navesti razloge Amarovog imenovanja (a to sam ti već tražio u prethodnim postovima).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
mma_hz
-
Kontakt:
Monolog je napisao/la:@Aco,
Kada želiš nekoga smijeniti, valjda ćeš prvo ti obrazložiti zbog čega to radiš. Dakle, prvo bi ti treb'o navesti razloge Amarovog imenovanja (a to sam ti već tražio u prethodnim postovima).

pa obrazlozio ti je ...fol sa Amarom ce se znat ko kosi a ko vodu nosi hahha

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
cinclatorTM
-
Kontakt:
Postao/la cinclatorTM » 17 nov 2011, 17:02
Monolog je napisao/la:@Aco,

tuzan je nas sport gdje se gledaju otac-sin odnosi a Bakir Nakas nastavio porodicnu tradiciju...
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
-
flash
-
Kontakt:
vendeta87 je napisao/la:flash je napisao/la:Sto se tice Amara kojeg iskreno ne podnosim,treba reci da covjek ima jace adute da bude selektor od Susica.Navedite mi jedan jedini uspjeh Susica kao trenera prije reprezentacije.Odmah cu vam reci da ne postoji.Amar kad se vratio u Zelju iz Japana s ekipom levatskih kvaliteta u nasoj ligi je uzeo naslov.Koliki god seronja bio taj isti Amar napravio je rezultat iz nicega.Koliko znam dosta je bio i uspjesan kao trener u Japanu dok za Susica to ne mogu reci pa za bilo koju ligu u kojoj je vodio neki tim kao trener.
P.S
Susic je dosao za slektora kao trener koji je do tada bio otjeran iz sve i jednog kluba kojeg je vodio tj, covjek je samo redom nizao neuspjehe, al to druze Papeljubcima nije vazno.
Ma djaba njima govoriti to,oni svoje guraju bez obzira na sve.I da te pitam taj nick koji koristis da li je slucajno zbog istoimenog filma
@skyisthelimit
Mozda bi samo trebao pogledati rezultate ove dvojice trenera i uporedit ih.Sam Begovic rece rezultat nikad ne laze
Jos jednom podvlacim ni Amara ne zelim za trnenera.
Nema vise :P
-
mma_hz
-
Kontakt:
cinclatorTM je napisao/la:Monolog je napisao/la:@Aco,

tuzan je nas sport gdje se gledaju otac-sin odnosi a Bakir Nakas nastavio porodicnu tradiciju...
jah 15 do 18 milja i dobijes posao tradiciju

FK SARAJEVO.
-
SarajlijaTM
Postao/la SarajlijaTM » 17 nov 2011, 17:05
Joj sto mrzite Amara,sta je to tako,a najgore ne mozete mu nista,sve covjek uze ispred nosa...ccc...
Realno,Amar je trener koji je sa ekipom srednjeg potencijala,u to doba,sastavljenom od 2-3 covjeka koji znaju sta rade i 15 blago receno levata osvoji prvenstvo i kup.Amar bi u ovom trenutku bio najbolji izbor ako Pape ode,ali ja iskreno od sveg srca zelim da Pape ostane,a Amar vodi zelju kao i do sad.Sve to stoji da bi on mogao i zelju i repku zajedno,al nije to to. Mislim da mu to ne treba,da nam pitari pocnu za portugal navijati

-
nihco
Megamon je napisao/la:
poznaje igrace.
zna njihove mogucnosti.
duzi period je sa njima.
uveo proefesionalnost.
doveo nove igrace
nije muljator.
ova mi tvrdnja, koja se ponavlja, nije bas najjasnija?
doveo nove igrace?
njih su dovele njihove igre. samo bi potpuni idiot ignorisao mujdzu, lulica, besica (u trenutku kada je bio prvotimac hamburga).
on je doveo mravca, zahirovica, maletica i slicne......
-
vendeta87
-
Kontakt:
flash je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:
Ma djaba njima govoriti to,oni svoje guraju bez obzira na sve.I da te pitam taj nick koji koristis da li je slucajno zbog istoimenog filma
Jest jednim djelom al najvise zbog samog znacenja rijeci.
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
cinclatorTM je napisao/la:Monolog je napisao/la:@Aco,

Pa dobro. Možemo sada govoriti i o propasti pojedinih carstava nakon što su sinovi naslijedili uspješne očeve.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
mma_hz
-
Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:Joj sto mrzite Amara,sta je to tako,a najgore ne mozete mu nista,sve covjek uze ispred nosa...ccc...
Realno,Amar je trener koji je sa ekipom srednjeg potencijala,u to doba,sastavljenom od 2-3 covjeka koji znaju sta rade i 15 blago receno levata osvoji prvenstvo i kup.Amar bi u ovom trenutku bio najbolji izbor ako Pape ode,ali ja iskreno od sveg srca zelim da Pape ostane,a Amar vodi zelju kao i do sad.Sve to stoji da bi on mogao i zelju i repku zajedno,al nije to to. Mislim da mu to ne treba,da nam pitari pocnu za portugal navijati

nista bez pitara aaa haahhahahah tebe je neko dobro izmaltretirao

FK SARAJEVO.
-
Megamon
-
Kontakt:
nihco je napisao/la:Megamon je napisao/la:
poznaje igrace.
zna njihove mogucnosti.
duzi period je sa njima.
uveo proefesionalnost.
doveo nove igrace
nije muljator.
doveo nove igrace?
njih su dovele njihove igre. samo bi potpuni idiot ignorisao mujdzu, lulica, besica (u trenutku kada je bio prvotimac hamburga).
Kao sto su i prethodnici doveli Ibrahimovica,Srnu...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
vendeta87
-
Kontakt:
poznaje igrace.
zna njihove mogucnosti.
duzi period je sa njima.
uveo proefesionalnost.
doveo nove igrace
nije muljator.
doveo nove igrace?
E jest vala ispade ko da ih je Pape iz kamena iskleso.
-
nihco
ne bi lose bilo da moderatori malo malo pripaze na prepucavanja na relaciji sarajevo -zeljo, upropastise temu. onako bosnjacki, sitnosopstvenicki.......
-
mma_hz
-
Kontakt:
poznaje igrace.
zna njihove mogucnosti.
duzi period je sa njima.
uveo proefesionalnost.
doveo nove igrace
nije muljator.
doveo nove igrace?
osim zahirovica koji se pokazao kao itekako kvalitetan igrac na duze staze ,ovi svi ostali koje si nabrojao su itekako odavno prisutni u repki...izgleda ti ne pratis bas pazljivo ovu repku jel de..

FK SARAJEVO.