Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

flash
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la flash » 17 nov 2011, 16:28

Brane je napisao/la:Kad cete skontati da mi nemamo ni kvalitet ni mentalitet da pobjedimo velike reprezentacije. Nasi najveci rezultati po tom pitanju su nerijeseno sa Spanijom i Francuskom u gostima. Za nas je baraz uspjeh.
Pa imas pravo,71% ljudi ovdje podrzava blamazu 6:2 i gubitnicki mentalitet!Za nas je baraz i uvijek cemo smatrati uspjeh ako izborimo baraz.Slovenci su "glupi" i "debilni" kako su se samo usudili s drzavom od 2 miliona stanovnika i sa "talentima" od kojih cijela planeta drhti pobijediti jednu Rusiju i otic na SP.Ali po ovim ovdje talentima i Slovenija je 3x jaca od nas.Sva sreca pa Ruanda nije na ovom kontinentu i oni bi bili fudbalska velesila.
Nema vise :P

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 16:29

Pape odlazi .. malo nas je (koji smo protiv Papeta ) , al smo jaki !

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 17 nov 2011, 16:30

DA

Koga god doveli ovi igraci nece preko noci nauciti sprintati 90 minuta i postati svi redom Svjetske klase ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2011, 16:30

Fanfara je napisao/la:Pape odlazi .. malo nas je (koji smo protiv Papeta ) , al smo jaki !
Jes' vala. Ubiste argumentima. :mrgreen: Kad sam bio kontra Papeta, barem sam baratao argumentima. Od vas iste ne vidim. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 16:33

Monolog je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Pape odlazi .. malo nas je (koji smo protiv Papeta ) , al smo jaki !
Jes' vala. Ubiste argumentima. :mrgreen: Kad sam bio kontra Papeta, barem sam baratao argumentima. Od vas iste ne vidim. :lol:

pa vidiš ti i jesi problem , ti si najveći škart ovdje .. znači bio si na pravom putu i onda skrenuo s njega bez ikakvog razloga .. šta se u tvojoj vugli odigralo samo Dragi Bog zna ?

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 17 nov 2011, 16:34

flash je napisao/la:
Brane je napisao/la:Kad cete skontati da mi nemamo ni kvalitet ni mentalitet da pobjedimo velike reprezentacije. Nasi najveci rezultati po tom pitanju su nerijeseno sa Spanijom i Francuskom u gostima. Za nas je baraz uspjeh.
Pa imas pravo,71% ljudi ovdje podrzava blamazu 6:2 i gubitnicki mentalitet!Za nas je baraz i uvijek cemo smatrati uspjeh ako izborimo baraz.Slovenci su "glupi" i "debilni" kako su se samo usudili s drzavom od 2 miliona stanovnika i sa "talentima" od kojih cijela planeta drhti pobijediti jednu Rusiju i otic na SP.Ali po ovim ovdje talentima i Slovenija je 3x jaca od nas.Sva sreca pa Ruanda nije na ovom kontinentu i oni bi bili fudbalska velesila.

Koga je to Slovenija pobjedila?? Dobili Rusiju u barazu. Da su igrali protiv Portugala k*rac bi on vidjeli SP.

Ja kazem da ne mozemo ocekivat pobjede protiv VELIKI reprezentacija. Zato mislim da mozemo do prvog mjesta u grupi za SP 2014.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2011, 16:36

Fanfara je napisao/la:pa vidiš ti i jesi problem , ti si najveći škart ovdje .. znači bio si na pravom putu i onda skrenuo s njega bez ikakvog razloga .. šta se u tvojoj vugli odigralo samo Dragi Bog zna ?
Plava boja = jesam
Zelena boja = jesam
Crvena boja = ne postoji
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 17 nov 2011, 16:38

flash je napisao/la:
Tako je priatelju, i zbog toga zele da Pape ostane pa ce za poraze u buducnosti biti krivo sve drugo osim slektora i igraca.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 nov 2011, 16:39

Brane je napisao/la:
flash je napisao/la:

Koga je to Slovenija pobjedila?? Dobili Rusiju u barazu. Da su igrali protiv Portugala k*rac bi on vidjeli SP.

Ja kazem da ne mozemo ocekivat pobjede protiv VELIKI reprezentacija. Zato mislim da mozemo do prvog mjesta u grupi za SP 2014.
Rusija je u ovom slucaju u omjeru kvalitete Brazil za Sloveniju realno receno.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 nov 2011, 16:39

cekaj, mene zanima koji nam argument protiv o. juniora mogu ponuditi nj. protivnici?
znate ga licno? poznajete li porodicu osim?
naravno da ne poznajete.
de da vam cika seco kaze dvije, a vi razmislite.
ivicin dom je dom fudbala, dom u kojem je vazda bilo zivo, u kojem su se vazda okupljali ljudi koji su sa loptom ´na ti´. ne znam ni jednu jedinu priliku, jedno okupljanje a da se nije govorilo o fudbalu. e, sta mislite sta je osim junior radio?
vec kao mladic je pokazao talenat za ovo sto sada radi. da, talenat koji nikada nije imao za igru na terenu. naravno da to nije nikakvo cudo s obzirom sta je sve pokupio od onih koji prodjose kroz nj. dom. bilo je potrebno samo da ga napusti ona mladalacka ludost.
hairlija, ti si pametan momak kog nece bit´ tesko ubjediti da se prodje klupskih boja i pogleda kroz cvike neutralnog navijaca kojeg za vrijeme rep. okupljanja ne zanima klub, te koji navijacku politiku nece prenositi na rep. teme.

sad, prije nego li nastavim reci cu da sam za papetov ostanak tako da sve izreceno vazi samo u slucaju da safet ne produzi ugovor koji ce mu ponuditi.
u drugom postu cu napisati zasto sam za mladjeg trenera, a nikako za neko ´provjereno ime´ i zasto treneri sa ogromnim iskustvom pocesto kiksaju i budu pojedeni od strane ovih mladjih.

jos jedna sitnica za moderatora, velikog.
covjece, non-stop nas pozivas da se uozbiljimo i tu ozbiljnost prenesemo u diskusije, a sam nas bombardujes nekim teorijama zavjere u koje nece povjerovati jedan osnovac.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 17 nov 2011, 16:41

Monolog je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:pa vidiš ti i jesi problem , ti si najveći škart ovdje .. znači bio si na pravom putu i onda skrenuo s njega bez ikakvog razloga .. šta se u tvojoj vugli odigralo samo Dragi Bog zna ?
Plava boja = jesam
Zelena boja = jesam
Crvena boja = ne postoji
Molim te da se ostavis blasfemije ima nas ovdje koji smo vjernici!Zapravo zbog ovog bi te trebalo banovati, al ti si sam moderator pa to izgleda nije moguce.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 16:43

Amar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
15.10 - 15.06 ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2011, 16:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Monoloze, sve ti to lijepo isprica i sa dosta stvari se slazemo, ali nije to ni blizu tako. Ja sam dao primjer Hasage za ove dvije tekme. Ponavljam, ko bi bio reza dasu se Beg ili Avduka povrijedili. E to vec nema veze sa nikakvim narusavanjem neke atmosfere pred vazne tekme. Znamo mi zbog cega se Hasaga i Muslim zovu, znaju to i medji, no prvi koji bi to objavio bio bi stavljen na stup srama i onda bismo mu svi kolektivno ebali od do.Nemam vise zivaca, samo sam ti naveo tih par primjera. Pravo da ti kazem, zaboli me uvo, niko sam i nista i ne pitam se. Da se pitam stavio bih Amara jer sam siguran da bi ta prljavstina bila proslost i da bi se znalo ko kosi, ko vodu nosi. Ovako cemo i dalje zivjeti u zabludama, slusati apele, kojekakve govorancije da nismo divljaci i slicne stvari, a necemo cuti niti od selektora, pa niti od jednog igraca zasto smo pukli kad je bilo najpotrebnije. Dobro oni to rade...
Ako Amar bude selektor (ne u daljoj budućnosti, već u ovom trenutku), tada ću prestati s praćenjem bilo kakvog kolektivnog sporta u kome se natječe MOJA ZEMLJA. Da se razumijemo, nije ovo zbog (ne)stručnosti, već zato što bi neke druge struje kumovale njegovom dolasku na selektorsku poziciju. Tada bih prekrižio i Švabu te bih ga jednom za sva vremena izbris'o s liste najpametniji i najpoštenijih osoba u svijetu sporta. Da, ovo nikome ništa ne znači, al' imam pravo iznijeti vlastito mišljenje. Amar ni po čemu nije bolji od Papeta, pa ne bih ih čak ni u isti koš stavio. Pape je, htjeli to pojedinci priznati ili ne, mnogo bolji izbor od Amara Osima.

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 16:45

vendeta87 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Plava boja = jesam
Zelena boja = jesam
Crvena boja = ne postoji
Molim te da se ostavis blasfemije ima nas ovdje koji smo vjernici!Zapravo zbog ovog bi te trebalo banovati, al ti si sam moderator pa to izgleda nije moguce.
ja ti kažem bježe ovi papeljubci od realnosti .. dohvatili se religije , onaj maloprije gramatike .. jesam , nepismen sam jeste li sad vi kontraši sretniji ? Ali mnogo više poznajem najvažnije sporednu stvar na svijetu od vas , i mnogo više volim ovu domovinu ,tj. želim joj dobro samo zbog toga što tjeram Papeta a vi ga ostavljate na kormilu repke !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 nov 2011, 16:46

Monolog je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Monoloze, sve ti to lijepo isprica i sa dosta stvari se slazemo, ali nije to ni blizu tako. Ja sam dao primjer Hasage za ove dvije tekme. Ponavljam, ko bi bio reza dasu se Beg ili Avduka povrijedili. E to vec nema veze sa nikakvim narusavanjem neke atmosfere pred vazne tekme. Znamo mi zbog cega se Hasaga i Muslim zovu, znaju to i medji, no prvi koji bi to objavio bio bi stavljen na stup srama i onda bismo mu svi kolektivno ebali od do.Nemam vise zivaca, samo sam ti naveo tih par primjera. Pravo da ti kazem, zaboli me uvo, niko sam i nista i ne pitam se. Da se pitam stavio bih Amara jer sam siguran da bi ta prljavstina bila proslost i da bi se znalo ko kosi, ko vodu nosi. Ovako cemo i dalje zivjeti u zabludama, slusati apele, kojekakve govorancije da nismo divljaci i slicne stvari, a necemo cuti niti od selektora, pa niti od jednog igraca zasto smo pukli kad je bilo najpotrebnije. Dobro oni to rade...
Ako Amar bude selektor, tada ću prestati s praćenjem bilo kakvog kolektivnog sporta u kome se natječe MOJA ZEMLJA. Da se razumijemo, nije ovo zbog (ne)stručnosti, već zato što bi neke druge struje kumovale njegovom dolasku na selektorsku poziciju. Tada bih prekrižio i Švabu te bih ga jednom za sva vremena izbris'o s liste najpametniji i najpoštenijih osoba u svijetu sporta. Da, ovo nikome ništa ne znači, al' imam pravo iznijeti vlastito mišljenje. Amar ni po čemu nije bolji od Papeta, pa ne bih ih čak ni u isti koš stavio. Pape je, htjeli to pojedinci priznati ili ne, mnogo bolji izbor od Amara Osima.
Dobar. :!:

osim juniorko je pokusaj trenera.nema nikakvu postavku.igra njegovih ekipa se svodi na nabij mozda koje udje.Svaki gol je dat iz penala ili iz prekida.a iluzorno ej pricati o evropskim izletima gdje su petarde pucale,nekad i sest komada. :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 nov 2011, 16:49

Fanfara je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
ja ti kažem bježe ovi papeljubci od realnosti .. dohvatili se religije , onaj maloprije gramatike .. jesam , nepismen sam jeste li sad vi kontraši sretniji ? Ali mnogo više poznajem najvažnije sporednu stvar na svijetu od vas , i mnogo više volim ovu domovinu ,tj. želim joj dobro samo zbog toga što tjeram Papeta a vi ga ostavljate na kormilu repke !
Tebi je neko slagao da je ovo anketa po kojoj se odlucuje sudbina trenera BH repke ili nesto drugo. Sumnjam da se iko ovdje pita za bilo šta, vezano za N/Fs BiH.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 nov 2011, 16:50

Sto se tice Amara kojeg iskreno ne podnosim,treba reci da covjek ima jace adute da bude selektor od Susica.Navedite mi jedan jedini uspjeh Susica kao trenera prije reprezentacije.Odmah cu vam reci da ne postoji.Amar kad se vratio u Zelju iz Japana s ekipom levatskih kvaliteta u nasoj ligi je uzeo naslov.Koliki god seronja bio taj isti Amar napravio je rezultat iz nicega.Koliko znam dosta je bio i uspjesan kao trener u Japanu dok za Susica to ne mogu reci pa za bilo koju ligu u kojoj je vodio neki tim kao trener.

P.S

Samo da razjasnim ni A.Osim nije rjesenje za reprezentaciju ali ako gledamo u odnosu na Susica je svakako ozbiljniji trener.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2011, 16:51

@Fanfara,
Kada bude izmišljen instrument pomoću kojeg ćemo znati ko i koliko voli BiH, tada ćemo diskutovati na tu temu. Nisam papeljubac, niti imam veze sa Sarajevom kao klubom. A ni sa Željom vala. :mrgreen: Btw, po svemu sudeći si ti ovdje kontraš, a ja i dalje čekam argumente. Čekam, čekam, čekam...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2011, 16:51

a nemer'e ga amar bit bolji izbor od susica da ga ebes...al nikako :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 nov 2011, 16:53

Amar Osim ... :lol: :lol: :lol: Dajte pricajte ozbiljno malo, dosta zajebancije. Cuj Amar Osim :lol: :lol: :lol: dobar, dobar.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, RaZuti i 20 gostiju.