Također.nookey je napisao/la:HAJMO ZAKLJUČATI OVU TEMU, NE MOGU VIŠE GLEDATI OVAJ PORTUGAL NI U NASLOVU!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Također.nookey je napisao/la:HAJMO ZAKLJUČATI OVU TEMU, NE MOGU VIŠE GLEDATI OVAJ PORTUGAL NI U NASLOVU!
Hulaga je napisao/la:
Pazi francuski pilicaneka, neka...dabogda obadvoje repke dozivile fijasko na EURO 2012 i u nekim trenucima se sjetili BIH
![]()
![]()
Tema treba pod ključ.Selam
Upravo tako ovu temu treba zaključatinookey je napisao/la:HAJMO ZAKLJUČATI OVU TEMU, NE MOGU VIŠE GLEDATI OVAJ PORTUGAL NI U NASLOVU!
Eh toHOPLIT je napisao/la:Mislim da je repka u ovom ciklusu odigrala previše odlučujućih utakmica i da je na kraju jednostavno sagorila. Problem je znači na psihološkom planu. Skoro svaka druga utakmica je bila biti ili ne biti a to je ipak previše.
I moje neko viđenje svega ovoga je otprilike isto kao i ovo.Sporost je nasa najveca mana i tu moramo najviše poraditi.Neki govore kako maletić mora napustiti reprezentaciju,a njegova brzina je zlata vrijedna.Svaki brz igrac po boku može bez problema pretrcati svog čuvara i napraviti višak u napadu-to svi znamo.Ali ne samo to,vec moramo imati igrace koji se brzo oslobađaju lopte,valjda smo to naucili od potrugalaca.RKO je napisao/la:Necromacer je napisao/la:Nisam čitao postove na ovoj temi. Vjerovatno ima pametnih. Ja cu reci nesto sto se po mom misljenju ne moze tolerisati u modernom fudbalu. Po mom skromnom misljenju vezna linija PJANIC-MEDUNJANIN-MISIMOVIC ne moze da igra ni protiv jedne ozbiljne repke i zato cem osvaku tekmu izgubiti. Tu nema trke, brzine, a ni snage ni drskosti. Mozda tehnicari jesu, ali ja od toga nista nisam vidio , pogotovo ne sicnoc. Niko nije povukao loptu vise od 3 m naprijed. Borci u ekipi Portugala pojedu nase "tehnicare" kao malu djecu na terminu...nadtrce ih uzduz i porpijeko. Hocu ovo da kazem "ne moze gore navedena vezna linija ni jednoj ozbiljnoj repki napraviti presing na sredini, niti moze nametnuti svoj tempo igre"...ok kada dodje slabija ekipa pa nam se brane...u toj kombinaciji mozda i moze. Ali ovako , pogotovo na gostovanju nikada. Znaci Salihovic mora igrati u veznoj liniji , jer je bas tip igraca koji nam treba. Mozemo trpiti jednog od gore pomenutih , ali nikako svu trojcu. Ja tako mislim , a sada ima vjerovatno ljudi koji su totalno u kontri. Ali po meni je jasno da nas vezni red poptpuno proda svaku tekmu. Cak i Rahimic sa njima ispred ispada supalj jer ostave covjeka u troglu izmedju 3 protivnicka igraca. Ja samo apelujem da se ljudi malo smire i da neko ako kaze necemo pobjediti npr. Grcku, ne pocnu mu **** majke. Ja znam da ce nas opet euforija ufatiti i da ce nakon Golova Misketa, Pjanica i Medunjanina nekim Latvijama, Linhestajnima itd. biti "najbolji", dok ne dodje neka "truhla" Grcka ili novi baraz i ne spsute nas na zemlju. Hajde zivi bili pa vidjeli, ali ova vezna linija po meni ne moze funkcionisati bez trkaca i brzih igraca. ...kojih nemamo uopste.... pozzZ!
To je to!! Nemamo kvalitet. Sve igrace koje imamo a da su "dobri" su igraci iste pozicije Stilic,Pjanic,Ibricic,Misimovic,Medunjanin. Sve trkac do trkaca
Ali zato se ljestvica mora postaviti na neki visi nivo sto mi ne bi bili favoriti sad za kvalifikacije za SP to nam treba da vise ne gledamo da budemo drugi pa da idemo u baraz.Goalgetter je napisao/la:Eh toHOPLIT je napisao/la:Mislim da je repka u ovom ciklusu odigrala previše odlučujućih utakmica i da je na kraju jednostavno sagorila. Problem je znači na psihološkom planu. Skoro svaka druga utakmica je bila biti ili ne biti a to je ipak previše.. Puno se jednostavno desilo, ona suspenzija, pa debakl u Rumuniji, borba za 1. mjesto u Parizu, Portugal, utice to itekako na psihu igraca. Ali ipak, ovakav debakl se nije morao desiti, ali sta je bilo, bilo je. Idemo dalje.
Da Bog da im Ronaldo uvalio tri komada na Euru.calcio je napisao/la:Hulaga je napisao/la:
Pazi francuski pilicaneka, neka...dabogda obadvoje repke dozivile fijasko na EURO 2012 i u nekim trenucima se sjetili BIH
![]()
![]()
Tema treba pod ključ.Selam
Zbog cega se francuzi zahvaljuju Ronaldu, nista ne kontam. Nije valjda zbog toga jer su nas izbacili?
sto smo ih razbili u Parizu?
pa zar su toliko jadni?
Jedna utakmica ništa ne znači....i Španija je izgledala smješno protiv Portugala izgubivši 4:0...dakle istim ili gorim rezultatom kao i Bosna...tepsija je napisao/la:Ne može mi nitko reći da je portugal toliko bolji od nas,toliko da smo izgledali onako smiješno.
hrvati se mucili kroz cijele kvalifikacije pa kad je najpotrebnije proradili a kod nas obratno radimo cijelo vrijemoi odlicno(ima izuzetaka)i na kraju zakazemoDalix je napisao/la:Govorili smo da se na EP 2012 u Poljskoj i Ukrajini isto moramo plasirati i na kraju opet nista. Stvarno steta eto, kad su se onakvi Česi i Hrvati plasirali trebali smo i mi. Nisu oni ništa bolji od nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.