RK Bosna

Mancini
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Mancini » 17 nov 2011, 00:33

Nije velika razlika između Bosne i Borca,prošle sezone je bila veća razlika u korist Bosne.Vjerovatno bi Borac pobijedio Bosnu u Banja Luci.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 17 nov 2011, 07:26

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Nije velika razlika između Bosne i Borca,prošle sezone je bila veća razlika u korist Bosne.Vjerovatno bi Borac pobijedio Bosnu u Banja Luci.
Sa Karacicem i Savicem, te Uvodicem, nema teorije.
:lol:

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 17 nov 2011, 09:36

Mancini je napisao/la:Nije velika razlika između Bosne i Borca,prošle sezone je bila veća razlika u korist Bosne.Vjerovatno bi Borac pobijedio Bosnu u Banja Luci.
I prosle sezone je bio gol razlike za Bosnu na Mojmilu...i onda smo ih opet uzeli u BL iako su se napalili da nas pobjede kao nikad do tada...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 nov 2011, 12:55

Sada Borac nije slabiji od Bosne a prošle sezone je bio slabiji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 17 nov 2011, 14:25

Da,prvo cestitke Bosni na zasluzenoj pobjedi,ali zasto u izvjestaju sa utakmice nema da je Borac promasio 5 sedmeraca,da su strijelci bili malo raspolozeniji rezultat je mogao biti drugaciji,ipak su rijetke utakmice sa 5 promasenih penala al u svakom slucaju ne zelim umanjiti pobjedu Bosne koja je bila oslabljena,volio bi da se oporave svi igraci do utakmice u BL jer sam ubjedjen da ce Borac pobjediti,ovakvo lose sutersko vece je nemoguce ponoviti....

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 17 nov 2011, 14:30

Papalukas je napisao/la:
Da,prvo cestitke Bosni na zasluzenoj pobjedi,ali zasto u izvjestaju sa utakmice nema da je Borac promasio 5 sedmeraca,da su strijelci bili malo raspolozeniji rezultat je mogao biti drugaciji,ipak su rijetke utakmice sa 5 promasenih penala al u svakom slucaju ne zelim umanjiti pobjedu Bosne koja je bila oslabljena,volio bi da se oporave svi igraci do utakmice u BL jer sam ubjedjen da ce Borac pobjediti,ovakvo lose sutersko vece je nemoguce ponoviti....
Kakve to ima veze? Nisu lopte otisle u plafon nego je Martinovic odbranio!
Pa da, da smo igrali bez golmana, siguran sam da bi Borac pobijedio :lol:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 17 nov 2011, 14:36

Kod: Označi sve

Htio sam samo reci da se ne bas cesto desava da ekipa ne iskoristi 5 penala, al ajde ti protumaci kako hoces ja samo kazem da ce Borac 100% pobjediti Bosnu u Banja Luci,al dobro vidim vec neki govore da Bosni nije cilj titula da zele da igraju eurokup :D :D :D

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 17 nov 2011, 14:51

Dok su god Bosni glavni suparnici za prvaka klubovi sa trenerima u pokusaju ista ce biti prvak, pa makar joj to cilj i ne bio. Mozes dovesti mali milion "velikih" igraca (Borac) ali kada imas trenera u pokusajima onda si osudjen gledati u ledja klubu kojem nije cilj Liga prvaka.
Sta cemo mi smo provincijski klub pa nam je dobar i trener u pokusaju,eto vama se ne igra a nama je to san pa dogovori sa svojim prijateljom da nas pusti, ako Borac bude prvak ove godine ja znam da ce to biti tvoja zasluga,hvala ti unaprijed.....

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 17 nov 2011, 15:03

Papalukas je napisao/la:

Kod: Označi sve

Htio sam samo reci da se ne bas cesto desava da ekipa ne iskoristi 5 penala, al ajde ti protumaci kako hoces ja samo kazem da ce Borac 100% pobjediti Bosnu u Banja Luci,al dobro vidim vec neki govore da Bosni nije cilj titula da zele da igraju eurokup :D :D :D
Ali ta prica je malo dosadna...jer ste i prosle godine tako pricali, i pretprosle, i svake godine najavljujete kako ste bas eto te godine spremni da nas dobijete u Boriku. Isto kao sto cete biti i naredenih ko zna koliko godina ;)
Eto prelistaj temu malo unazad pa se uvjeri

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 17 nov 2011, 16:55

Ma nama je dobro i ovako pobjedimo Aragona i mi smo medju 16 ekipa u Kupu pobjednika kupova ,a sto je najbolje kad prodjemo Spance vjerovatno cemo imati dosta laganiji zrijeb a vi se borite da ne izgubite od Barse vise od 20 golova razlike pa se vidimo na proljece u Banja Luci....

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 17 nov 2011, 17:00

Koju nam poruku Bosna šalje ovim svim besplatnim ulaznicama,evo čitam da je i za Barcelonu ulaz besplatan !?
Ne vjerujem da je to zbog dobre volje u klubu ;)

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 17 nov 2011, 18:12

Noddesbo je napisao/la:Koju nam poruku Bosna šalje ovim svim besplatnim ulaznicama,evo čitam da je i za Barcelonu ulaz besplatan !?
Ne vjerujem da je to zbog dobre volje u klubu ;)
Vjerovatno da se klub raspada? Ili da smo spoznali da ce Borac ove godine biti prvak i da mu ne mozemo nista? Ili da igraci odlaze pa nece ko imati odigrati utakmicu? Koja je sad od ove tri? :lol:

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 18 nov 2011, 20:47

Ko nece od rukometasa Bosne igrati protiv Barselone ?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 nov 2011, 10:28

ne pratim rukomet pa molim one koje imaju info u vezi barcelone u koliko je sati utakmica i da li je ulaz zaista besplatan.

hvala!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 19 nov 2011, 10:32

BernardBarnjak je napisao/la:ne pratim rukomet pa molim one koje imaju info u vezi barcelone u koliko je sati utakmica i da li je ulaz zaista besplatan.

hvala!
U 19 je sati utakmica i jeste ulaz je besplatan.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 nov 2011, 17:44

@Colo Colo

Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 19 nov 2011, 20:34

Rukometaši aktuelnog evropskog prvaka Barcelone bez većih problema večeras su u Skenderiji u okviru 5. kola Lige prvaka savladali bh. šampiona Bosnu (43:17).

Na samom otvaranju utakmice izabranici Irfana Smajlagića su uspjeli parirati mnoko kvalitetnijom suparniku. U 5. minuti na semaforu je stajalo :3:3, da bi onda Barcelona velikom serojom od 9:1 riješila pitanje pobjednika.
U završnici prvog dijela Studenti su zaigrali nešto bolje, te su zahvaljujući Tariku Međiću, koji je postigao četiri gola, digli publiku na noge.
Na golu katalonskog diva u prvih 30 minuta briljirao je bh. reprezentativac Danijel Šarić, koji je imao čak 11 odbrana.
U drugom dijelu Barcelona nije posustajala, odnosno igrači katalonske momčadi su igrali kao da nemaju veliku rezultatsku prednost i iz minuta u minut su isti povećavali za konačnih 43:17.
Kod Bosne najefikasniji je bio kapiten Tarik Međić, dok su golmani Martinović i Tatar imali ukupno 12 odbrana, a s druge strane gotovo svi Barcelonini igrači su bili raspoloženi. Golman bh. reprezentacije Danijel Šarić skupio je 15 uspješnih odbrana.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 nov 2011, 21:38

Jeste Barca gigant ali 43:17!!!
Previše
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 19 nov 2011, 21:48

tepsija je napisao/la:Jeste Barca gigant ali 43:17!!!
Previše
Puno previše....

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 19 nov 2011, 22:08

TOP 5 što se tiče razlike u LP

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.