Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rizah
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Rizah » 17 nov 2011, 13:07

Fanfara je napisao/la:čuj ovog pravopis , pa seljačino neću ja ovdje dok s tobom i takvim ko sto si ti obracat paznju na svako veliko malo slovo,apostrof,uzvicnik,upitnik i slicne stvari .. vidis kolko si jadan , dosao si do gramatike čak .. a sto se tice Papeta i njegovog neznanja pisao sam eseje u prethodnim postovima .. POZDRAV GRAMATIČAR !
Bolje Pape od tebe priča :lol:

P.S. Imam neki čudan osjećaj da se nećeš sa nama još dugo družiti.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2011, 13:09

Fanfara je napisao/la:čuj ovog pravopis , pa seljačino neću ja ovdje dok s tobom i takvim ko sto si ti obracat paznju na svako veliko malo slovo,apostrof,uzvicnik,upitnik i slicne stvari .. vidis kolko si jadan , dosao si do gramatike čak .. a sto se tice Papeta i njegovog neznanja pisao sam eseje u prethodnim postovima .. POZDRAV GRAMATIČAR !
Ako moraš obraćati na to pažnju onda si već nepismen. To treba da ide samo od sebe, isto kada bi razmišljao koliko je 2+2 a za sebe tvrdio da si matematičar. I čuj, pisao si eseje? :lol: Esej od 4 rečenice od čega je 0,78 suvislo a ostatak ništa ni sa čime.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 13:12

Fanfara je napisao/la:Debilu vrati se malo unazad pa ćeš vidjeti da sam pisao eseje , al to ne benda niko ni 2%(znaju svi da sam upravu al bjeze od istine,kao sto je uvijek ovaj narod bjezao) .. javi se jedan poput tebe i kaže Pape ostani .. zasto ? ne znam.. vjerovatno je pristrasnost u pitanju , jer mislim da niko ne moze biti tolika neznalica,laik,idiot,konj da 'ostavlja' Papeta na klupi zbog njegovog trenerskog znanja ili zasluge !
Ja ti navedoh argumente , koji su čvrsti, nepromjenjivi, ne zavise od ničijeg ukusa i vidim da nemaš odgovora. Dovoljan znak. ;)

Druga stvar, niko ne yebe argumente tipa "loši smo" ili "loše smo odigrali kvalifikacije" što je i za pretpostaviti, jer je to nečije subjektivno mišljenje.

Treća, reći "ja sam u pravu" je hm...U najmanju ruku odaje tvoje intelektualne sposobnosti. Dalje neću ,jer vidim sa koliko ograničenom osobom sam se upustio u raspravu. K'o da bi bilo fajde raspravljat se sa nekim ko kaže "ja sam upravu". S kim razgovaram ? Sa nekim do 20 godina ,očigledno a ? Jer samo klinci i budale tvrde da su u pravu. :roll:

Imaš mahanje. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2011, 13:14

@Fanfara ko je tvoj prijedlog za selektora ? Obrazlozi nam svoj izbor !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 nov 2011, 13:15

Sabur momci, sabur.... vidjeli smo šta je Švabo izjavio... najlakše je skidati glave i lomiti preko koljena nije vrijeme još za to!
Ima grešaka kao i svaki trener ali mnogo je više dobrih stvari, ne bih se složio da je grupa bila lakša kao što neko reče.
Došli smo opet realno do baraža i to nam je u ovom momentu naviše što smo mogli, da je bilo koja druga repka bila mjesto Portugala ubijeđen sam da bi bilo drugačije, no realnost je takva kakva je, i ovo je previše s obzirom na to u kakvoj državi i društvu živimo!
Više je argumenata za ostanak Safeta, mnogo više.
Šta su trebali onakvi fanatici Turci Hiddinku?
Objesiti ga na Kapali čaršiji javno?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 13:16

Sušić je smiješan trener...ali nije smiješan koliko je žalostan , ljudi tuga fakat tuga plaće mi se šta je vama šta vam je ????
izgubili smo utakmicu obruko nas je cijelu državu bitnu ako ne najbitniju utakmicu i to :
6 komada :!: :o
Zadnja izmjena: Halix, dana/u 17 nov 2011, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pod prečku u devet banki.... :)

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 13:17

Nas najveci argument je ona katastrofa od prije dva dana...

Sta je prije bilo, koga je doveo, sta je radio nikoga ne boli briga....vazno je kako se zavrsilo, a zavrsilo se gore nego 2009. i to je nas najveci argument! Osramotio je i sebe kao trenera i drzavu....

Nasi argumenti su jos ti da je covjek dozivo tri teska poraza protiv Portugala, Francuske i Rumunije, da je u najmanje 6-7 utakmica katastrofalno postavio tim, da imamo vise ocajnih partija nego dobrih, da je najlosiji motivator, da nema fleksibilnost koja je potrebna da se jedna utakmica od 90 minuta odradi tj da covjek ne moze okrenuti utakmicu nego kada pogrijesi sa postavkom ljudi nas po obicaju uvijek i ubiju u pojam, a on suti i slaze face, da je u reprezentaciju uvrstio neke likove koji ni u snu tu ne bi igrali (avdukic,mravac,maletic,muslimovic,zec...svi ili igraci sa malo talenta ili igraci u ocajnoj formi), da je i sam kriv sto smo na kraju dosli do toga da nam treba pobjeda u Francuskoj( Tamo protiv albanije rekao da ide na bod i bio zadovoljan bodom), sto je u jednoj od najlaksih grupa koje smo ikada imali sa najjacim timom koji smo ikad imali odigrao najkilavije kvalifikacije

Svaka normalna reprezentacija koja sama sebe cijeni bi pustila Susica da ide u ovom trenutku...ali mi nismo takvi

Zato nikad necemo ni uspjeti, sve prihvatamo daj sta das...Kazemo pa ko ima bolji? I onda se kasnije zalimo sto ne prodjemo, a sami pristajemo na male ambicije...

Ciro je poslije boljed dvomeca sa Portugalom otjeran kao pas, a ovdje se sad uzdize susic koji je imao dva puta laksu grupu i dva puta jacu ekipu od cire...

Stvarno ste mnogo pristrani..idete na silu da nahvalite covjeka koji to nije zasluzio, ima onu tuznu facu i meni ga bude zao sto se ovako zavrsilo, ali treba biti realan i gledati kakav je on kapacitet i mozel se s njim da nam se ne bi omaklo protiv Grka i Slovaka, a omaci ce se...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2011, 13:19

Halix je napisao/la:Sušić je smiješan trener...ali nije smiješan koliko je žalostan , ljudi tuga fakat tuga plaće mi se šta je vam šta vam je ????
izgubili smo utakmicu obruko nas je cijelu državu bitnu ako ne najbitniju utakmicu i to :
Izgubio je od Portugala koji ce da pregazi vecinu protivnika na Euru, vidim da zaboravljas da je on uveo profesionalizam za razliku od nekih trenera za sloganom (y*** im majku). On nas je doveo u baraz dva kola prije kraja kvalifikacija.

Ko je tvoj izbor za selektora ? Obrazlozi !
Ciro je poslije boljed dvomeca sa Portugalom otjeran kao pas, a ovdje se sad uzdize susic koji je imao dva puta laksu grupu i dva puta jacu ekipu od cire...
Taj isti Ciro je samo vidio pare, sto se i dokazalo.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 nov 2011, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 13:20

Juve-TZ je napisao/la:Nas najveci argument je ona katastrofa od prije dva dana...

Sta je prije bilo, koga je doveo, sta je radio nikoga ne boli briga....vazno je kako se zavrsilo, a zavrsilo se gore nego 2009. i to je nas najveci argument! Osramotio je i sebe kao trenera i drzavu....

Nasi argumenti su jos ti da je covjek dozivo tri teska poraza protiv Portugala, Francuske i Rumunije, da je u najmanje 6-7 utakmica katastrofalno postavio tim, da imamo vise ocajnih partija nego dobrih, da je najlosiji motivator, da nema fleksibilnost koja je potrebna da se jedna utakmica od 90 minuta odradi tj da covjek ne moze okrenuti utakmicu nego kada pogrijesi sa postavkom ljudi nas po obicaju uvijek i ubiju u pojam, a on suti i slaze face, da je u reprezentaciju uvrstio neke likove koji ni u snu tu ne bi igrali (avdukic,mravac,maletic,muslimovic,zec...svi ili igraci sa malo talenta ili igraci u ocajnoj formi), da je i sam kriv sto smo na kraju dosli do toga da nam treba pobjeda u Francuskoj( Tamo protiv albanije rekao da ide na bod i bio zadovoljan bodom), sto je u jednoj od najlaksih grupa koje smo ikada imali sa najjacim timom koji smo ikad imali odigrao najkilavije kvalifikacije

Svaka normalna reprezentacija koja sama sebe cijeni bi pustila Susica da ide u ovom trenutku...ali mi nismo takvi

Zato nikad necemo ni uspjeti, sve prihvatamo daj sta das...Kazemo pa ko ima bolji? I onda se kasnije zalimo sto ne prodjemo, a sami pristajemo na male ambicije...

Stvarno ste mnogo pristrani..idete na silu da nahvalite covjeka koji to nije zasluzio, ima onu tuznu facu i meni ga bude zao sto se ovako zavrsilo, ali treba biti realan i gledati kakav je on kapacitet i mozel se s njim da nam se ne bi omaklo protiv Grka i Slovaka, a omaci ce se...
Tako je paša moj bravo majstore ! 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2011, 13:21

Halix je napisao/la:Sušić je smiješan trener...ali nije smiješan koliko je žalostan , ljudi tuga fakat tuga plaće mi se šta je vama šta vam je ????
Što nas je obrukao? Što smo 21. na svijetu u nogometu, a nismo bruka sami po sebi što smo među najkorumpiranijim, najneobrazovanijim državama Europe? Čuj, obrukao nas..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zarulja
Kontakt:

Post Postao/la Zarulja » 17 nov 2011, 13:22

Halix je napisao/la:Sušić je smiješan trener...ali nije smiješan koliko je žalostan , ljudi tuga fakat tuga plaće mi se šta je vama šta vam je ????
Realno je rezultat trebao biti 4:1 mozda 4:2... toliko su oni jaci + sudija... mi da smo imali 2 Dzeka u napadu 4 Pjanica u sredini i 4 spahica u odbrani nebi mogli proci... jesmo li gledali istu utakmicu? Ljudi su bolji, brzi, spretniji i odlucniji... Pape je jedino mogao izaci na teren pa zaigrati... stvarno ima ovdje neobjetivnih...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 nov 2011, 13:23

Budi jutros žena Safeta Sušića i veli mu :" Ustaj, Safete, sedam je!" - a on skoči i reče : "ŠTA, KADA SU DALI I SEDMI???? XD -.-

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 nov 2011, 13:26

Juve-TZ je napisao/la:Nas najveci argument je ona katastrofa od prije dva dana...

Sve boldano si pogriješio i pogrešno interpretirao, nemam pojma koju si ti utakmicu gledao u utorak naveče ali da si gledao (i vidio) Pape je promijenio formaciju na početku drugog poluvremena dok ublehar, manipulator i petljanac od prošlog trenera to nije imao damu da uradi niti u jednom momentu revanša na Bilinom polju, dalje na tom istom nama dragom stadionu Turci su nas rasuli kao beba zvečku i samo je pitanje sreće od Boga koji nam je poslao pomoć u vidu stative i raspoloženja Supića da se i tu nismo proveli kao bosi po trnju.
Pape je pokušao sa promjenom formacije u drugom, ali fasovali smo crveni i sve je krenulo u honduras.
I koje su to očajne partije bile?
Rumunija kući? Bjelorusija u gostima? Albanija obe? Francuska gostujuća?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 13:26

spielführer_21 je napisao/la:
Što nas je obrukao? Što smo 21. na svijetu u nogometu, a nismo bruka sami po sebi što smo među najkorumpiranijim, najneobrazovanijim državama Europe? Čuj, obrukao nas..
Prvo ako smo Bosanci ne mora znaćiti da nismo obrazovani , ima nas dovoljno koji to ipak jesu ! ;)
Drugo šta je Bruka ako nije primiti 6 Komada u tako bitnoj utakmici ???

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 13:27

I nemojte ljudi govoriti doveo je ovog doveo je onog...svaki selektor bi uvrstio u tim igrace kao sto je Lulic, Zahirovic i Papac...

Nije ciro bio kriv sto mu papac nije zelio igrati zbog mafije u savezu...i tad je igrao onaj ko je trebao da igra i ko je igrao u svom timu..

Jos nesto govorite, nadzivio je one iz saveza...pa nije njih pape otjerao, njih je samo stigao zakon i bilo je krajnje vrijeme da se to desi, papetu je to samo dobro doslo jer je mogao raditi u normalnim uvjetima za razliku od drugih selektora prije njega...

Ove dvije stvari vi navodite kao prednosti sto on treba ostati...sto uopste nije istina

Govorite obezbjedio baraz ranije od svih, pa pogledajte kakvu smo grupu imali...nije uopste bilo konkurenta, nestabilna Francuska, slabasna Bjelorusija, slaba Albanija, Rumunija ciji se savez i fudbal nalaze u najgoroj situaciji otkad igraju fudbal...naravno da smo tu trebali biti drugi, svaki trener bi tu bio drugi..

Sta mi je jos glup argument neki izvukao povoljan rezultat u jednoj utakmici baraza, a sta je sa drugom...ciro primio 2 gola u dvije utakmice sa onakvim timom i bez onoliko igraca, a pape primio 6 golova...

Nez stvarno...moze on ostati, navijat cu ja za BiH ali nemam se vise sta nervirati kao do sada...kad sami sebi necemo dobro i taj prolaz sto bih se nervirao...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 nov 2011, 13:29

Koga je obrukao ? Sta ako smo primili 6 kom. On i igraci su ponos nase drzave.... Jel treba traziti hljeba preko pogace ??? Volim te Bosno....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 13:34

IDI IDI IDI DOK SE VIDI !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 nov 2011, 13:34

Ferguson je izgubio 5-0 od Chelsija, 6:2 od Cityija, Wenger 8:2 od Uniteda. Mourinjo je izgubio 5:0 od Barcelone. Daglish 4:0 od Tottenhama. Rednap 5:1 od Cityija. Da ne nabrajam dalje, poenta je da je svaki trener doživio jedan težak poraz u karijeri.
I svi su oni preživjeli, ali samo Pape ne može :lol:

Ćiro, drugi najbolji trener u historiji BH fudbala, je također doživio tri poraza ( Španija dva puta, Turska ) u grupi, a u baražu još dva. Dakle, Pape je doživio samo tri poraza u kvalifikacionim utakmicama a Ćiro 5. To je rang lista naših najboljih selektora. Treće zauzima Slišković.

Što se tiče fleksibilnosti, Pape je izgubio tri utakmice i u još jednoj je gubio 0:1 ( Rumunija ) i uspio je preokrenuti rezultat. Prije toga nikad nismo uspjeli preokrenuti rezultat u našu korist. Dakle, dominacija od samog početka, samo četiri puta smo gubili a tri puta izgubili. Pajinim riječima, dominacija je neminovnost.

Avdukić, Mravac, Muslimović i Zec su igrali i kod bivšeg selektora, prema tome oni su nasljedni igrači. Treba biti realan pa reći da je Muslimović naš najbolji treći napadač kojeg imamo. Maravac je naš najbolji četvrti štoper kojeg imamo.
Ali tu je protuargument. Što ne spominješ Papca, Zahirovića, Medunjanina koji su otkriće ovih kvalifikacija?

Da smo odigrali najkilavije kvalifikacije nismo, naprotiv, odigrali smo najkvalitetnije kvalifikacije jer smo već u 9. utakmici obezbjedili baraž a u 10. se borili za prvo mjesto. Isplai smo zahvaljujući penalu, Platiniju i sudiji. Kada smo to odradili bolje kvalifikacije? :lol:

Ćiro je otišao jer je potpisao ugovore sa tri mobilna operatera, da je ostao sva tri bi ga tužili. Ćiro je otišao jer je optužio Misketa za poraz, jer kada neko glumi trenera svih trenera normalno da će svako drugi biti kriv, samo on ne. Ćiro je otišao jer mu je troduplo veća plata u Kini nego li ovdje u Bosni. Ćiro je otišao jer njegov sin, nije uspio prodati nijednog igrača iz reprezentacije, jer niko nije želio da mu onj bude agent.

Sa Grčkom je već igrao, opet je Pape tu najbolji naš trener jer je odigrao jedini 0:0. Dakle to bi bio bod u kvalifikacijama. Pape je pobjedio Slovačku u gostima, dakle Pape bi nam donio 3 boda u gostima. Sve nas to navodi na zaključak, da već planiramo sa njim osvojiti 4 boda protiv ove dvije reprezentacije, odnosno 8 bodova u četiri utakmice ;)
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 17 nov 2011, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2011, 13:35

Halix je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Prvo ako smo Bosanci ne mora znaćiti da nismo obrazovani , ima nas dovoljno koji to ipak jesu ! ;)
Drugo šta je Bruka ako nije primiti 6 Komada u tako bitnoj utakmici ???
Gledajući tebe i tvoje postove to prvo se čini da je tačno.. Ja ti govorim egzaktne podatke, imaju organizacije koje to ocjenjuju i mi smo među 2-3 najgore države u Europi i po stepenu korupcije, obrazovanju i mnogim drugim segmentima.. A u nogometu smo 21. na svijetu i ti govoriš da je to bruka za državu koja je u svim drugim sferama lošija..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zarulja
Kontakt:

Post Postao/la Zarulja » 17 nov 2011, 13:37

Juve-TZ je napisao/la:I nemojte ljudi govoriti doveo je ovog doveo je onog...svaki selektor bi uvrstio u tim igrace kao sto je Lulic, Zahirovic i Papac...

Nije ciro bio kriv sto mu papac nije zelio igrati zbog mafije u savezu...i tad je igrao onaj ko je trebao da igra i ko je igrao u svom timu..

Jos nesto govorite, nadzivio je one iz saveza...pa nije njih pape otjerao, njih je samo stigao zakon i bilo je krajnje vrijeme da se to desi, papetu je to samo dobro doslo jer je mogao raditi u normalnim uvjetima za razliku od drugih selektora prije njega...

Ove dvije stvari vi navodite kao prednosti sto on treba ostati...sto uopste nije istina

Govorite obezbjedio baraz ranije od svih, pa pogledajte kakvu smo grupu imali...nije uopste bilo konkurenta, nestabilna Francuska, slabasna Bjelorusija, slaba Albanija, Rumunija ciji se savez i fudbal nalaze u najgoroj situaciji otkad igraju fudbal...naravno da smo tu trebali biti drugi, svaki trener bi tu bio drugi..

Sta mi je jos glup argument neki izvukao povoljan rezultat u jednoj utakmici baraza, a sta je sa drugom...ciro primio 2 gola u dvije utakmice sa onakvim timom i bez onoliko igraca, a pape primio 6 golova...

Nez stvarno...moze on ostati, navijat cu ja za BiH ali nemam se vise sta nervirati kao do sada...kad sami sebi necemo dobro i taj prolaz sto bih se nervirao...

a da je npr zavrsilo 3:2 onda bi Pape valjao a svi bi pali po Ibisevicu sto nije zabio onaj u Zenici... 6 komada smo prili radi gluposti jednog igraca ovako bi primili jos jedan ili ni jedan i mozda bi ostalo 3:1... jednostavno su bolji bili i sad realno gledajuci nismo imali sanse ih proci... izgubili 1:0 ili 5:1 poraz je poraz...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TMovac i 31 gost.