Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Ne znam kako Vi gledate, ali je meni glupo da Susic ide u Bratislavu ukoliko je u svojoj glavi blizi odlasku nego ostanku na klupi repke. Misljenja sam da nemoze praviti raspored kako njemu odgovara, ako je svjestan da nece biti tu.
Ova tema je izgleda izmakla kontroli i treba administracija sto prije reagovati.
Ova tema je izgleda izmakla kontroli i treba administracija sto prije reagovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- skyisthelimit
dajte molim vas ko je postavljao slike Ronalda sa grudima i sl. Ja to nisam radio izvoli pa prelistaj postove...
Cak ja sam bio najzescih kriticara zasto se uzvikivalo Messi, Messi i govorio sam da mu to daje samo jos VECi motiv da nas razvali, sto se na kraju na nasu zalost ispostavilo tacnim
Cak ja sam bio najzescih kriticara zasto se uzvikivalo Messi, Messi i govorio sam da mu to daje samo jos VECi motiv da nas razvali, sto se na kraju na nasu zalost ispostavilo tacnim
15.10 - 15.06 ...
Ali si bio uvjeren u prolaz , a sad su svemirci .. pa ja da mislim da su svemirci ne bih se uopšte naložio koliko jesam,ne bih se sikirao i sad ovdje raspravljao o Papetu i ostalim stvarima vezanim za repku ..skyisthelimit je napisao/la:dajte molim vas ko je postavljao slike Ronalda sa grudima i sl. Ja to nisam radio izvoli pa prelistaj postove...
- skyisthelimit
pa po prirodi sam vazda optimista i lagao bih ti kad bi rekao da nisam bio ubjedjen u plasman. I nakon sto su nas oderali ja portugalce uopste ne smatram svemircima vec samo jednom iznad prosjecnom repkom.,razlozi zasto su nas unistili mogu biti razni a jedan od njih je i taj sto smo ih provocirali od samog dolaska u BiH, to im je dalo dodatnu motivaciju..
Na kraju ipak moram reci da je ovaj DEBAKL MANJE BOLAN nego francuski remi., i sam sebi sam govorio ako cemo ispasti nek nas rastave na proste faktore a da to ne bude ponovo ko slucaj Francuska jer ta utakmica je jako, jako bolna., najbolnija jos od danaca na Kosevu- priznat cete i vi sami vjerujem da ste se teze osjecali prije mjesec dana nego nocas
Na kraju ipak moram reci da je ovaj DEBAKL MANJE BOLAN nego francuski remi., i sam sebi sam govorio ako cemo ispasti nek nas rastave na proste faktore a da to ne bude ponovo ko slucaj Francuska jer ta utakmica je jako, jako bolna., najbolnija jos od danaca na Kosevu- priznat cete i vi sami vjerujem da ste se teze osjecali prije mjesec dana nego nocas
15.10 - 15.06 ...
meni je teže bilo noćas , jer onu noć sam imao utjehu , zvala se BARAŽ .. sad nemam ništa osim debakla i Papeta koji na aerodromu danas reće , žao mi je ali šta ćeš život ide dalje .. tako je Pape,ide život dalje , al ide i Portugal a mi smo moralni pobjednici ? samo je još to falilo da kažeš .. ODLAZI !
daj decko popusti malo... skontali smo teFanfara je napisao/la:meni je teže bilo noćas , jer onu noć sam imao utjehu , zvala se BARAŽ .. sad nemam ništa osim debakla i Papeta koji na aerodromu danas reće , žao mi je ali šta ćeš život ide dalje .. tako je Pape,ide život dalje , al ide i Portugal a mi smo moralni pobjednici ? samo je još to falilo da kažeš .. ODLAZI !

ser del barça es el millor que hi ha !
Pape odlazi !
Sušiću nane ti bjaži .... pa šta vam je ljudi što ga toliko raje podržava ??
Ne kontam nije mi jasno kako ga nije stid ,igraćima svaka čast borili su se !!!Što se čiro toliko pljuvo...a sušiću se prašta ???
Dobio je priliku nije je iskoristio i zdravo džaci , možda je i prodo tekmu dao mu ronaldo 5 milliona i to je to ha ya majka mu stara !!!
Safete ODLAZI !!!
Ne kontam nije mi jasno kako ga nije stid ,igraćima svaka čast borili su se !!!Što se čiro toliko pljuvo...a sušiću se prašta ???

Dobio je priliku nije je iskoristio i zdravo džaci , možda je i prodo tekmu dao mu ronaldo 5 milliona i to je to ha ya majka mu stara !!!
Safete ODLAZI !!!

Pod prečku u devet banki.... :)
-
- Kontakt:
ako susic ostane selektor nema nas ni u barazu
ovaj put je imo srece pa izborio baraz na guzove
sto se tice njegove taktike igra nam je katastrofa davali smo golove na srecu u proteklim kvalifikacijama nesto uz pomoc sudija nemati niti jedan sut na gol u tako vaznoj utakmici u barazu pa sta smo mogli ocekivati drugo osim katastrofe
sa cirom je to izgledalo dosta bolje visio je gol portugala u zraku, mnogi ce reci nije bilo ronalda a ni ciro nije imo papca,medunjanina,lulica,zahirovica,pa ni mujdju a u zenici smo igrali za rezervnom postavom zbog zutih i sve je to izgledalo mnogo bolje Susic je imo zreliju ekipu i sve bolje uvjete od ostalih trenera a nesjecam se niti u jednoj utakmici da smo igrali nesto sve smo nekako dobili sretno
1 francuzi nas razvalili prvu tekmu drugu smo igrali dobro dok je njima rezultat odgovaro posle katastrofa
2 rumuni nas odrali nismo kraj sa krajem sastavili u zenici ih dobili na guzvama u sesnestercu igra losa
3 sa alabanijom nismo nista bolji bili jedva bod u zenici napeto cjelo vrjeme ipak to je albanija nezaboravite
4 bjelorusiju smo dobili na penal (nad dzekom)sumnjiv i jos jedan gol i to je bilo to u zenici ruku na srce u zadnjim minutama u nikakvoj igri
i neko hoce da kaze da je susic nesto posigo ja licno vise mislim sto se tice igre repke vise smo nazadovali
imam sve utakmice repke i sve sam ih gledo vise puta i mislim da je susic jedan od najlosijih trenera dosad jes da je izborio baraz ali uz dosta nasih tekmi mozes zaspati
po meni su hadzibegic,sliskovic i ciro koji su imali igru i bilo milina gledati a susic je pokazo sta zna hvala mu mnogo ali neka trazi sebi mjsto za svog ranga ukoliko zeli trenirati a ako ne ima mjesta u savezu
ZATO TE LJEPO MOLIM IDI IZ REPKE NISI TI ZA VELIKE IZAZOVE KAO STO SI I RANIJE POKAZIVO PRIJE REPKE
sto se tice njegove taktike igra nam je katastrofa davali smo golove na srecu u proteklim kvalifikacijama nesto uz pomoc sudija nemati niti jedan sut na gol u tako vaznoj utakmici u barazu pa sta smo mogli ocekivati drugo osim katastrofe
sa cirom je to izgledalo dosta bolje visio je gol portugala u zraku, mnogi ce reci nije bilo ronalda a ni ciro nije imo papca,medunjanina,lulica,zahirovica,pa ni mujdju a u zenici smo igrali za rezervnom postavom zbog zutih i sve je to izgledalo mnogo bolje Susic je imo zreliju ekipu i sve bolje uvjete od ostalih trenera a nesjecam se niti u jednoj utakmici da smo igrali nesto sve smo nekako dobili sretno
1 francuzi nas razvalili prvu tekmu drugu smo igrali dobro dok je njima rezultat odgovaro posle katastrofa
2 rumuni nas odrali nismo kraj sa krajem sastavili u zenici ih dobili na guzvama u sesnestercu igra losa
3 sa alabanijom nismo nista bolji bili jedva bod u zenici napeto cjelo vrjeme ipak to je albanija nezaboravite
4 bjelorusiju smo dobili na penal (nad dzekom)sumnjiv i jos jedan gol i to je bilo to u zenici ruku na srce u zadnjim minutama u nikakvoj igri
i neko hoce da kaze da je susic nesto posigo ja licno vise mislim sto se tice igre repke vise smo nazadovali
imam sve utakmice repke i sve sam ih gledo vise puta i mislim da je susic jedan od najlosijih trenera dosad jes da je izborio baraz ali uz dosta nasih tekmi mozes zaspati
po meni su hadzibegic,sliskovic i ciro koji su imali igru i bilo milina gledati a susic je pokazo sta zna hvala mu mnogo ali neka trazi sebi mjsto za svog ranga ukoliko zeli trenirati a ako ne ima mjesta u savezu
ZATO TE LJEPO MOLIM IDI IZ REPKE NISI TI ZA VELIKE IZAZOVE KAO STO SI I RANIJE POKAZIVO PRIJE REPKE
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Ne brukaj i ne sramoti taj nick,ziv ti nebio.IVICA OSIM je napisao/la:ako susic ostane selektor nema nas ni u barazu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
koliko ja znam ti si od pocetka falio safeta pa sta nam napravi dozivismo najvecu sramotuharishp je napisao/la:Ne brukaj i ne sramoti taj nick,ziv ti nebio.IVICA OSIM je napisao/la:ako susic ostane selektor nema nas ni u barazu
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Da znas koliko neznas taj isti na tvom nicku od pocetka podrzava Safeta i ne bulazni kao ti.
Zato kazem,ne brukaj taj nick,nije to zasluzio.
Zato kazem,ne brukaj taj nick,nije to zasluzio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mijenjat trenera nije riješenje,pogotovo mi sad u ovim trenucima,ali isto ni ova igra nije riješenje .
Ne znam šta da kažem nakon svega ,moglo se to lukavo i bolje iskoristit.
Al kad gledaš bolje europske trenere,kao elitne i klasu pa ništa nisu uradili ,sve je to sreća i lopta je okrugla.!
On najbolje zna kako i šta dalje!
Ne znam šta da kažem nakon svega ,moglo se to lukavo i bolje iskoristit.

Al kad gledaš bolje europske trenere,kao elitne i klasu pa ništa nisu uradili ,sve je to sreća i lopta je okrugla.!
On najbolje zna kako i šta dalje!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- nookey
- Kontakt:
Ma apsolutno nek ostane, ne smijemo ni slučajno mijenjati sad selektora jer bi zijanili još jedne kvalifikacije dok se taj novi prilagodi!
Neka Sušića, samo malo nek osvježi ekipu i polako u Brazil!
Ma šta mi je to Francuska odigrala pa je otišla direktno?
Nas su dobili na Koševu kad smo bili pred raspadom i savez i repka, gubili od Bjelorusije, Albanija ih razvalila u Tirani, nisu centra mogli preći, ali bitno je da mi pljujemo po svome, sad ne valja ni baraž, a nekad smo se udarali u guzi.cu kad smo pobjeđivali Farska ostrva sa 1-0 iz penala.
Uozbiljite se malo, nismo imali sreće da izbjegnemo Portugal i to je to!
Nadam se i vjerujem da ako Pape ostane idemo direktno u Brazil, jer nijedna reprezentacija u našoj grupi nije toliko jaka da zareda 5,6 pobjeda zaredom, a samim tim i nema favorita za prvo mjesto. Znači samo pametno, bez ikakve euforije,utakmicu po utakmicu sakupljati bodove.
Jedino što pod hitno moramo riješiti je stadion!Znači to je prioritet!
Neka Sušića, samo malo nek osvježi ekipu i polako u Brazil!
Ma šta mi je to Francuska odigrala pa je otišla direktno?
Nas su dobili na Koševu kad smo bili pred raspadom i savez i repka, gubili od Bjelorusije, Albanija ih razvalila u Tirani, nisu centra mogli preći, ali bitno je da mi pljujemo po svome, sad ne valja ni baraž, a nekad smo se udarali u guzi.cu kad smo pobjeđivali Farska ostrva sa 1-0 iz penala.
Uozbiljite se malo, nismo imali sreće da izbjegnemo Portugal i to je to!
Nadam se i vjerujem da ako Pape ostane idemo direktno u Brazil, jer nijedna reprezentacija u našoj grupi nije toliko jaka da zareda 5,6 pobjeda zaredom, a samim tim i nema favorita za prvo mjesto. Znači samo pametno, bez ikakve euforije,utakmicu po utakmicu sakupljati bodove.
Jedino što pod hitno moramo riješiti je stadion!Znači to je prioritet!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
ko ce biti selektor pape ili neko drugi najmanje je bitno... mi smo vec sad posijali sjeme za neuspjeh u narednim kvalifikacijama... navodno nam je grupa lahka i sigurno cemo se plasirat'... pitanje je samo kojem treneru cemo povjerit' cast da sjedi na klupi, dok haramo kvalifikacijama... mentalitet: 'kako cemo, lahko cemo' je nas najveci problem...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bilo je i pitanja zašto navijači na tribinama ne skandiraju Papetu?
Da se razumijemo,Pape je legenda sa impozantnom igračkom karijerom,jedan od najboljih igrača iz ex Yu,to nitko ne ože osporiti.
No,kao trener je nekako indolentan,sa čudnom strategijom,slab motivator ekipe.
Kada se sjetim Ćire i njegove 'hebaćemo im majku' motivacije...to je to,treba netko sa više krvi.
Da se razumijemo,Pape je legenda sa impozantnom igračkom karijerom,jedan od najboljih igrača iz ex Yu,to nitko ne ože osporiti.
No,kao trener je nekako indolentan,sa čudnom strategijom,slab motivator ekipe.
Kada se sjetim Ćire i njegove 'hebaćemo im majku' motivacije...to je to,treba netko sa više krvi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Koga ti predlažeš umjesto Papeta?IVICA OSIM je napisao/la:ako susic ostane selektor nema nas ni u barazu
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Najlakse je selektora promjeniti. ja bi najvise volio da safet ode sam. ali sta nakon toga? i nakon sliskovica je bio ciro. i nakon cire pape. i nakon papeta xy! selektori se mijenjaju ali odlaska na veliko takmicenje NEMA!
svi koji misle da je samo selektor problem grdno se varaju!
problem je sto pored dzeke i eventualno begovica mi NEMAMO igraca extra klase. i opet svi koji misle drugacije grdno se varaju!
pa ljudi dragi nama je maletic joker, igrac preokreta. halo, maletic?!
i dan danas mnogi se kunu u misimovica i rahimica koji su vec jednom ako ne i drugom nogom vec u amaterskom fudbalu. misimovic vise ne moze nigdje igrati (i rahimic) osim u bih raprezentaciji (i to MORAJU) IGRATI (jer boljih nemamo)!
ovo je jedan problem, igracki.
drugi problem je logisticki. tu mislim na savez i sve ostalno sto ide sa njima, kvarcne grijalice, neuslovni tereni, amaterska sportska oprema itd...
i vama je safet problem?!
svi koji misle da je samo selektor problem grdno se varaju!
problem je sto pored dzeke i eventualno begovica mi NEMAMO igraca extra klase. i opet svi koji misle drugacije grdno se varaju!
pa ljudi dragi nama je maletic joker, igrac preokreta. halo, maletic?!
i dan danas mnogi se kunu u misimovica i rahimica koji su vec jednom ako ne i drugom nogom vec u amaterskom fudbalu. misimovic vise ne moze nigdje igrati (i rahimic) osim u bih raprezentaciji (i to MORAJU) IGRATI (jer boljih nemamo)!
ovo je jedan problem, igracki.
drugi problem je logisticki. tu mislim na savez i sve ostalno sto ide sa njima, kvarcne grijalice, neuslovni tereni, amaterska sportska oprema itd...
i vama je safet problem?!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- molotovljev
koji ba info ti imas,ne bacaj bombe ziv bio...aleksandar_veliki je napisao/la:Ja imam slican info, doduse jos uvijek nezvanican, ali sta se prica ili je bilo ili ce biti.kralj_je_mrtav je napisao/la:Pape odlazi, novi sef ce biti Sir Amar Osim. To je vec zavrsena prica.
F.K.SARAJEVO
Ivica Osim najavio - Sušiću će biti ponuđen novi ugovor!
Predsjednik Komiteta za normalizaciju stanja u NFSBIH, gospodin Ivica Osim, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine na selektorskoj funkciji i "A" selekciji Bosne i Hercegovine želi vidjeti isključivo Safeta Sušića.
Kako saznaje **** portal, Osim je već saopštio Sušiću kako će mu biti ponuđen novi ugovor, ali obostrano je dogovoreno kako će se o istom konkretno razgovarati nakon što se slegnu emocije iz Portugala.
Gospodin Osim svoju odluku pravda činjenicom da je u fudbalu izuzetno važno zadržati kontinuitet u radu, te da bi promjena selektora samo unazadila stanje u nacionalnom timu.
Safet Sušić i njegovi izabranici, prvo će novo okupljanje imati u februaru, kada će 29.02. naredne godine odigrati prijateljski meč, protiv još neutvrđenog protivnika, ali najvjerovatnije na gostujućem terenu.
Predsjednik Komiteta za normalizaciju stanja u NFSBIH, gospodin Ivica Osim, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine na selektorskoj funkciji i "A" selekciji Bosne i Hercegovine želi vidjeti isključivo Safeta Sušića.
Kako saznaje **** portal, Osim je već saopštio Sušiću kako će mu biti ponuđen novi ugovor, ali obostrano je dogovoreno kako će se o istom konkretno razgovarati nakon što se slegnu emocije iz Portugala.
Gospodin Osim svoju odluku pravda činjenicom da je u fudbalu izuzetno važno zadržati kontinuitet u radu, te da bi promjena selektora samo unazadila stanje u nacionalnom timu.
Safet Sušić i njegovi izabranici, prvo će novo okupljanje imati u februaru, kada će 29.02. naredne godine odigrati prijateljski meč, protiv još neutvrđenog protivnika, ali najvjerovatnije na gostujućem terenu.
Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing, Majestic-12 [Bot], NebeskaSila96 i 15 gostiju.