Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fanfara
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 01:35

Kuko je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Kuko je napisao/la: ja ne pljujem po papetu, samo smatram da je los trener, trener koji nije u stanju izvuci maksimum iz ekipe koju vodi.
a sta je po tebi maximum prethodnih kvalifikacija ukljucujuci i baraz?
pa maksimum je izraditi ekipu koja ce imati koncept, nece igrati stihijski, nece previse oscilirati, nece dozvoliti da bude u toku jednog ciklusa tri puta potucena do nogu.......rezultat koji smo postigli nije prava slika igre koju smo pokazali.
Tipicno bosanski ili balkanski svejedno je.. da smo kojim slucajem sinoc prosli ne bi ti ovo prico..

Mada me i zanima gdje nas je sreca posluzila. Po meni smo igrama zasluzili 4 boda od Albanije, protiv Bjelorusije nije bila neka leprsava igra, ali Bjelorusija u dva meca nije bukvalno nista napravila, isto kao sto mi sinoc nismo (igrali smo kolko su nam Portugalci dopustili). Od Rumunije smo u Zenici bili bolji i ostvarili pobjedu, tamo zasluzeno izgubili. Protiv Francuske na svom losi, tamo zasluzili 3 boda ali pokradeni. U barazu ispali od dosta boljih u svakom smislu.[/quote]

vobra koku ..

nihco

Post Postao/la nihco » 17 nov 2011, 01:39

Kuko je napisao/la:[
Tipicno bosanski ili balkanski svejedno je.. da smo kojim slucajem sinoc prosli ne bi ti ovo prico..

Mada me i zanima gdje nas je sreca posluzila. Po meni smo igrama zasluzili 4 boda od Albanije, protiv Bjelorusije nije bila neka leprsava igra, ali Bjelorusija u dva meca nije bukvalno nista napravila, isto kao sto mi sinoc nismo (igrali smo kolko su nam Portugalci dopustili). Od Rumunije smo u Zenici bili bolji i ostvarili pobjedu, tamo zasluzeno izgubili. Protiv Francuske na svom losi, tamo zasluzili 3 boda ali pokradeni. U barazu ispali od dosta boljih u svakom smislu.
ovdje smo da razgovaramo o fudbalu i molim te postedi me amatreskih psiholoskih analiza.
sreca nas je posluzila prortiv rumunije i bjelorusije na bilinom polju. jedina utakmica u kojoj nismo bili miljenici srece je bila u tirani. remi u francuskoj je realan rezultat, bili smo bolji u prvom oni u drugom poluvremenu. najveci problem je sto sam u toku ovih kvalifikacija vidio jednu i po utakmicu u kojoj smo djelovali dobro.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 17 nov 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 01:40

Fanfara je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Pape odlazi , pomozi BH fudbalskoj reprezentaciji !
Druze djaba se mi raspravljamo ovdje sa ovim Papeljubcima, on je za njih sveta krava i gotovo. Al nadam se da ce otici valjda su ovi iz komiteta uvijdeli da covjek nema blage veze. Odoh na spavanje ranim sutra na posao.
.. vidiš da ih je 75 % za Papeta .. tako on 'vide' i ostale stvari vezane za ovu državu i zato ona i jeste tu gdje jeste.. fino spavaj jaro !

hajd Allahati reci mi rjesenje za selektorsku poziciju za naredne kvalifikacije...

P.S. ja bi bio najsretniji da dodje Vaha ili Bajevic, ali koliko je to realno ne znam...Ako ce dolaziti youngOsim, Jagodic, Ibrakovic i slicni onda **** ga..a znajuci nas rotacioni sistem red je na "srbina" za selektora
15.10 - 15.06 ...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2011, 01:42

Ma Srbin il sta god - nebitno skroz.

Ali ko sto rekoh, ako nemoze Dusan Bajevic ili Vaha Halilhodzic - nek ostane Pape. Nemojte svega vam Amara ili Ibrakovica ili sta god... to su bezveze opcije.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 01:43

Juve-TZ je napisao/la:
Kuko je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Od ovih što ostavljaju Papeta samo su gori ovi što prizivaju Jagodića,Amara i slične .. Pa ljudi šta vam je,da Amar Osim dođe i 'naređuje' Spahiću,Džeki .. ? Nek se on drži Zebe,Adilovića ..

Je li Pape znalac ? Nije.
Kakva mu je trenerska karijera? Nikakva.
Je li manipulator i motivator? Nije.
Je li autoritet ? Nije.
Nije ni temperamentan niti emotivan.Pa življi je nišan od njega!
Gdje je bio na tekmi za dobrobit BH fudbala? U Francuskoj.
Gdje je bio svih ovih godina,u ratu i poslije rata?
Zašto sinoć nije rekao volio bih ostati ili idem,nemam ovdje više šta tražiti.Nego,ne znam.Veli neka ipak alternative.Ako bude šta primamljivo odlazim,ha ja!
Nije ni temperamentan niti emotivan.Pa življi je nišan od njega!
Preuzeo je reprezentaciju koja je konačno u tim kvalifikacijama postala respektabilna od Ćire i šta je napravio? Ništa.Nije dobio nijednu bitnu utakmicu.Kikso u Rumuniji i Albaniji.Jedva savladao 8 Bjelorusa na Bilinom.Jedina dobra stvar su tekme u Bjelorusiji i Francuskoj.Ćiro je od nas ovo napravio(odmah da znate ne volim ni tog ustašu,ali treba biti realan),a Sušić je dobio igrače poput Mujdže,Lulića,Medunjanina,Begovića i na kraju Papca.Pa i Pjanić nije igrao kod Ćire,jer je još bio nezreo.Znate li koja su to pojačanja gledajući individualno te momke.Zašto je forsirao cijelo vrijeme neke svoje igrače? Zašto Zahirović,a ne Subašić recimo?Zašto Zec,po kojem osnovu?Zašto Bešić? Zašto Muslimović(cijenim ga i previše,ALI..)? Mediji su mu maltene dovodili igrače kada je trebalo.Zašto je sinoć stojao kao direk uz onaj direk od klupe za rezervne igrače? Gdje su emocije,gdje su sugestije igračima,dreka,galama,gestikulacije rukama,nogama,glavom,nosom,gdje su stvari koje svaki trener radi za vrijeme jedne utakmice?Gdje je slavlje kod gola,gdje je tuga na licu kod primljenih,gdje je pritisak na sudiju(to mora raditi Lulić,pa vidjeli ste šta bi),gdje je osmijeh na licu,ljutnja,odraz nekog raspoloženja? Uvalio i starog Osima u sve ovo,izgubljen cijelo vrijeme.Ne zna šta radi.Umjesto da je rasteretio sve,pa kao mudonja sav pritisak javnosti,medija,navijača,protivničkih,naših,policije,redara,dobavljača lopti(SpecialOne je stručnjak za to) on se povukao u 10 plan i sletio danas u Sarajevo i kaže 'ma žao mi je al' šta ćeš život ide dalje'.Ma ide Pape,al' ide i Portugal dalje.A mi ? Mi smo opet moralni pobjednici ! Po ko zna koji put.Jedino što je dobro od svega sinoć je to što smo krenuli sa 6 stopera u liniji(Spahić,Jahić,Zahirović,Papac,Medunjanin i Rahimić) hahahahaha dobro je što postaje smiješno,bar ću se oraspložit nakon što sam od sinoć shrvan bolom :D PAPE LEGENDO ODLAZI !
Mora da nisi vidio suze u ocima poslije kradje u Francuskoj!?
Mora da nisi vidio sve one radosti kad mi dadnemo gol.
Mora da nisi vidio sinoc nemocnu facu, da je mogao mislim da bi se odmah presvukao i zabio 2 onako iz inata.

Ti bi da u Bosni posten covjek tjera i radi sta mu je volja, pa gdje ti zivis majka mu stara.
isto tako sam i ja sinoc vidio suze u ocima naroda...

kad su nas tabali da ti jednostavno krenu suze na oci...sta cemo sa ova 3 miliona? jel narod ostavljen na cjedilu? jesul odigrali kao bosanci ili kao kukavice...
Kako ti nije jasno da su igrali protiv svemiraca, da Zahirovic(da ne bude da nesto imam protiv momka, stvarno mi je drag za ovo kratko vrijeme u reprezentaciji, al nije on klasa da cuva Ronalda, al mi boljeg nemamo) 1 na 1 moze po onakvom terenu samo gledat Ronalda. Papac uz sve probleme koje je imao ovih dana, pa i mjeseci onakvom igracu kao sto je Nani tesko da moze nesto. Jel Pape kriv sto je Jahic sinoc bio los!? Da ga nije stavio i da smo s Pandzom primili i koji gol manje Pape bi bio kriv sto nije stavio Jahica poslije mozda i najboljeg meca u karijeri.

A to s 3 miliona, lijepo ti Barba kaze: "Mi smo svjetski prvaci u dizanju euforije". Igraci su dali sto su mogli, Dzeko se nikad vise nije trudio, Miske takodjer, jednostavno nije islo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 nov 2011, 01:44

Susic je morao odmah se izjasniti, ali ne, sacekace priliku da mu neko ponudi nesto, i onda ce izvagati, pa i dosao je samo zbog toga, da napravi nesto sa dobrom ekipom, i da onda preuzme neki klub gdje ce uzimati lovu, ali moj Susicu, nema nigdje na svijetu vecih mazluma ko u BiH da ti oprastaju sto ne znas progovorit, sto ne znas sastaviti 3 prostoprosirene recenice.

Svaka ti cast, probao si, vjerovatno da je uredjena drzava, ti nikad ne bi vodio reprezentaciju, trebao je Savezu Bosnjak, a ti imas bosnjacko ime, i to je to, zapoceo si sa necim, nikakav pritisak nisi imao, bitno je samo da neko vodi..neki rezultati su se poslozili, imao si dobru ekipu, i to je to, nisi odveo BiH na takmicenje,..to bi bilo to.

Iduce kvalifikacije naci trenera, i reci mu "imamo laganu grupu, igramo protiv Grka, Slovaka, i ostale buranije, realne su sanse za prolaz, pola para ako se plasiramo ide tebi sljedeci treneru", ako vec nemamo para da placamo kvalitetnog trenera koji ce znati odigrat na "nulu", znati odigrat "pressing", znati odigrat "kontranapad", znati ubit' igru ako treba, znati igrat leprsavo ako treba, namazano, hinjavo, posteno, jeb.eno, ali ZNATI MIJENJATI TAKTIKU, A NE BITI OFIRNO PROVIDAN.

Da neko ne pomisli da se ocekivalo od Susica da namlati Portugal tamo, ali se ocekivalo da primi manje od 6 komada, 6 golova..mi smo dali 2, jedan iz offside-a, drugi iz penala koji je plod kompenzacije za neke sudijske odluke koje su dali vjetar u ledja Portugalcima.

Mi trebamo puno kvalitetnijeg trenera od ovog, i to znaju ptice na grani!
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 17 nov 2011, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 nov 2011, 01:44

Susica kao Trenera smatram ispodprosjecnim ,ali ako ga igraci podrzavaju i zele da ostane na celu repke i ja sam uz njih svakako .
Iako bi ja volio recimo nekog poput Ristica ili Antica da vidim na celu repke takvi strucnjaci bi sa potencijalom kakav je u nasoj ekipi cudo napravili u to sam siguran.
Mada ce se sad mnogo njih naci i reci koji ce nam ovi preko Drine
jbg neko mora i moralisati svjestan sam :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 01:48

Najrealnija opcija ubjedljivo , a bila bi i dobra je BARBAREZ SERGEJ..sad će ovi papeljubci reći da nema iskustva .. a zbog takvih bi Barba trebao krenuti s karijerom u recimo Konjuhu iz Kladnja pa za jedno 20 godina ako Bog da na mjesto selektora !

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 01:50

nihco je napisao/la:
Kuko je napisao/la:[

Mada me i zanima gdje nas je sreca posluzila. Po meni smo igrama zasluzili 4 boda od Albanije, protiv Bjelorusije nije bila neka leprsava igra, ali Bjelorusija u dva meca nije bukvalno nista napravila, isto kao sto mi sinoc nismo (igrali smo kolko su nam Portugalci dopustili). Od Rumunije smo u Zenici bili bolji i ostvarili pobjedu, tamo zasluzeno izgubili. Protiv Francuske na svom losi, tamo zasluzili 3 boda ali pokradeni. U barazu ispali od dosta boljih u svakom smislu.
ovdje smo da razgovaramo o fudbalu i molim te postedi me amatreskih psiholoskih analiza.
sreca nas je posluzila prortiv rumunije i bjelorusije na bilinom polju. jedina utakmica u kojoj nismo bili miljenici srece je bila u tirani. remi u francuskoj je realan rezultat, bili smo bolji u prvom oni u drugom poluvremenu. najveci problem je sto sam u toku ovih kvalifikacija vidio jednu i po utakmicu u kojoj smo djelovali dobro.
Amaterske psiholoske :lol: :lol: oprosti profesionalac nisam te prepozno.

Protiv Rumunije nas sreca posluzila. Ako vec tekmu nisi gledo bar baci oko na statistiku, bilo bi lijepo. Bjelorusija 2 suta nije imala u Zenici, ako su zasluzili bod ok.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 01:51

velez_mostar je napisao/la:Susic je morao odmah se izjasniti, ali ne, sacekace priliku da mu neko ponudi nesto, i onda ce izvagati, pa i dosao je samo zbog toga, da napravi nesto sa dobrom ekipom, i da onda preuzme neki klub gdje ce uzimati lovu, ali moj Susicu, nema nigdje na svijetu vecih mazluma ko u BiH da ti oprastaju sto ne znas progovorit, sto ne znas sastaviti 3 prostoprosirene recenice.
u pola kvalifikacija je mogao otici i voditi neki klub jer je dobivao ponude, bash kao sto i danas dobiva ali nije to zelio...I moze u bilo koje doba otici iz repke, ha danas ha za tri mjeseca isto mu ga dodje..nema se tu sta cekati, vjerujem da je i njemu bolje da odmah preuzme klub jer ce dobiti i para a i na vremenu

I vec sam rekao

Susicu je najlakse otici i prihvatiti se vodjenju kluba, vjerujem to bi mu donijelo MNOGO VISE novca a i manje stresa...

S druge strane ako bi odlucio da ostane ( jer vjerujem da mu niko nece dati otkaz, vec ce se on pitati ) onda bi dokazao da mu je zaista stalo da sa reprezentacijom ode na SP, dokazao bi da mu nije cilj da vodi neki klub, da mu nisu cilj pare vec iskljucivo uspjeh sa reprezentacijom...
15.10 - 15.06 ...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 01:53

Fanfara je napisao/la:Najrealnija opcija ubjedljivo , a bila bi i dobra je BARBAREZ SERGEJ..sad će ovi papeljubci reći da nema iskustva .. a zbog takvih bi Barba trebao krenuti s karijerom u recimo Konjuhu iz Kladnja pa za jedno 20 godina ako Bog da na mjesto selektora !

e vidis ja sam BARBAREZ-oljubac i definitvno on mi je najdrazi igrac repke ikad, ali sta cemo ako ne uspije, jos cemo jednu legendu otpratiti sa vrijednjanjem :oops:
15.10 - 15.06 ...

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 01:54

velez_mostar upravu si ... pusti ovog kontraša s avatarom Mireta .. to je neki Papetov bliži rod neki , možda amidžić :D

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 01:56

Čuj šta ćemo ako ne uspije , pa pusti se bolan više tog ŠTA AKO ?! evo ti primjer Bilića,komšije nisu rekle ŠTA AKO ?! A kod nas je uvijek tako ! Bar je Sergej rođeni vođa,dobro zna igrače i previše voli našu zemlju.Bar zbog tog bih ga pustio.A i pismen je dosta za razliku od ovog kojeg braniš cijelo vrijeme !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 02:00

Fanfara je napisao/la:velez_mostar upravu si ... pusti ovog kontraša s avatarom Mireta .. to je neki Papetov bliži rod neki , možda amidžić :D

pa moram ti priznati da je onda 75% ljudi u BiH neki rod Susicu :lol: jasto ovaj Susic ima familije :D

p.s. eh vidis bash sam te cekao na primjeru Bilica istina igrao je na euru 2008 ali je propustio Svjetsko 2010 ali opet u Savezu su ga podrzali i imali su strpljenja i uspio ih je odvesti na Euro koliko god su mu ljudi trazili ostavke...

Cinjenica je da mi nemamo toliko kvalitetnih strucnjaka pa da ih se nakon jednih kvalifikacija mozemo tek tako otarasiti..Kad je mogao Blaz biti 2 ciklusa moze i Safet.......ali jbg nas narod je nestrpljiv i zbog toga uvijek ostanemo kratkih rukava
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 17 nov 2011, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2011, 02:04

Kada vidim da neki spominju Barbareza kao selektora dodje mi da razbijem monitor. Ukoliko je to ime u opticaju da sam na mjestu NSBiH podigao bi kredit i Susicu povecao platu na milion Eura godisnje.
Barbarez nek prvo preuzme neki klub i nek tamo pokaze je li za trenera ili nije, a repka nije za eksperimentisanje i za "prasku".
Kod nasih komsija Bilic je ja mislim dvije godine vodio MLADU REPREZENTACIJU HRVATSKE prije nego li su mu Markovic i kompanija povjerili A selekciju, a ocito to neki ovdje (ne)znaju.

Svaka cast Barbarezu na svemu sto je pruzio za nasu repku i njegov patriotizam, ali njegovo je da se negdje dokaze pa da onda bude medju kandidatima za selektora A selekcije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

High

Post Postao/la High » 17 nov 2011, 02:07

amerosm je napisao/la:Kada vidim da neki spominju Barbareza kao selektora dodje mi da razbijem monitor. Ukoliko je to ime u opticaju da sam na mjestu NSBiH podigao bi kredit i Susicu povecao platu na milion Eura godisnje.
Barbarez nek prvo preuzme neki klub i nek tamo pokaze je li za trenera ili nije, a repka nije za eksperimentisanje i za "prasku".
Kod nasih komsija Bilic je ja mislim dvije godine vodio MLADU REPREZENTACIJU HRVATSKE prije nego li su mu Markovic i kompanija povjerili A selekciju, a ocito to neki ovdje (ne)znaju.

Svaka cast Barbarezu na svemu sto je pruzio za nasu repku i njegov patriotizam, ali njegovo je da se negdje dokaze pa da onda bude medju kandidatima za selektora A selekcije.
Objasnio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 02:21

nije se nasao niko da se izvine za onu katastrofu sinoc...

hajd sto se nisu izvinili neg nisu ni zasluzili da imaju ovoliku podrsku poslije one utakmice i ovih aljkavih kvalifikacija...

ako je neko nesto zasluzio onda su to momci u sjedecoj odbojci, a ne ovi bogatuni koji igraju samo kad im se digne kita...

svi uz ove i oni ono uradise...pa **** ih tamo, momci u sjedecoj odbojci osvoje sve zivo pa ih doceka 50 ljudi na aerodromu, a ovi se osramote tamo u svakom smislu, onaj galami na sudiju dobije crveni, onaj ko crnjo balotteli poceo se svadjat sa publikom, onaj spahic se pravi filozof u izjavama, kasnije dzeki lulic kriv...pa cirkus

od sad su mi vazniji oni koji se bore srcem pa makar to bio sport sjedeca odbojka, oni ginu za medalju...makar se ne zale na sudije i na nas mentalni sklop...ko je ponos? ovi od sinoc sto se predaju u 55 minuti ako su ponos onda jbg-a...ponos je onaj ko nas predstavi u najboljem svjetlu, a ne ko nam nabija komplekse nize vrijednosti evo 16 godina

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 02:26

kako ću pljuvat po vama kad počnete jedan po jedan hvalit sljedećeg selektora koji dođe mjesto ovog šarlatana( a to će biti Barbarez vrlo vjerovatno jer ima strašno jak lobi u i oko Saveza) .. ne mogu da vjerujem .. ovaj debil piše kako smo igrali sa svemircima,a prije 2 dana je postavljo sliku Ronalda s grudnjakom,drugu na kojoj plače,treću na kojoj traži pomoć od Platinija,sudije.. petog,desetog ..pa šta su onda Španija,Holandija,Njemačka,Brazil,Argentina,Urugvaj ako su ovi svemirci ? Zašto onda serete i stavljate nas u vrh svjetskog fudbala..evo hajmo onda bit realni do kraja.. Sljedeće kvalifikacije , treće mjesto realan ishod , drugo uspjeh , prvo nemoguće,četvrto ne bi bilo loše i vozdra ..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 nov 2011, 02:27

Juve-TZ je napisao/la:nije se nasao niko da se izvine za onu katastrofu sinoc...

hajd sto se nisu izvinili neg nisu ni zasluzili da imaju ovoliku podrsku poslije one utakmice i ovih aljkavih kvalifikacija...

ako je neko nesto zasluzio onda su to momci u sjedecoj odbojci, a ne ovi bogatuni koji igraju samo kad im se digne kita...

svi uz ove i oni ono uradise...pa **** ih tamo, momci u sjedecoj odbojci osvoje sve zivo pa ih doceka 50 ljudi na aerodromu, a ovi se osramote tamo u svakom smislu, onaj galami na sudiju dobije crveni, onaj ko crnjo balotteli poceo se svadjat sa publikom, onaj spahic se pravi filozof u izjavama, kasnije dzeki lulic kriv...pa cirkus

od sad su mi vazniji oni koji se bore srcem pa makar to bio sport sjedeca odbojka, oni ginu za medalju...makar se ne zale na sudije i na nas mentalni sklop...ko je ponos? ovi od sinoc sto se predaju u 55 minuti ako su ponos onda jbg-a...ponos je onaj ko nas predstavi u najboljem svjetlu, a ne ko nam nabija komplekse nize vrijednosti evo 16 godina

Potpis!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 nov 2011, 02:27

evo ga sad, sad i igraci krivi jer nisu igrali srcem..O boze
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Daduli, Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.