Tipicno bosanski ili balkanski svejedno je.. da smo kojim slucajem sinoc prosli ne bi ti ovo prico..Kuko je napisao/la:pa maksimum je izraditi ekipu koja ce imati koncept, nece igrati stihijski, nece previse oscilirati, nece dozvoliti da bude u toku jednog ciklusa tri puta potucena do nogu.......rezultat koji smo postigli nije prava slika igre koju smo pokazali.nihco je napisao/la:a sta je po tebi maximum prethodnih kvalifikacija ukljucujuci i baraz?Kuko je napisao/la: ja ne pljujem po papetu, samo smatram da je los trener, trener koji nije u stanju izvuci maksimum iz ekipe koju vodi.
Mada me i zanima gdje nas je sreca posluzila. Po meni smo igrama zasluzili 4 boda od Albanije, protiv Bjelorusije nije bila neka leprsava igra, ali Bjelorusija u dva meca nije bukvalno nista napravila, isto kao sto mi sinoc nismo (igrali smo kolko su nam Portugalci dopustili). Od Rumunije smo u Zenici bili bolji i ostvarili pobjedu, tamo zasluzeno izgubili. Protiv Francuske na svom losi, tamo zasluzili 3 boda ali pokradeni. U barazu ispali od dosta boljih u svakom smislu.[/quote]
vobra koku ..