Je li Pape znalac ? Nije.
Kakva mu je trenerska karijera? Nikakva.
Je li manipulator i motivator? Nije.
Je li autoritet ? Nije.
Nije ni temperamentan niti emotivan.Pa življi je nišan od njega!
Gdje je bio na tekmi za dobrobit BH fudbala? U Francuskoj.
Gdje je bio svih ovih godina,u ratu i poslije rata?
Zašto sinoć nije rekao volio bih ostati ili idem,nemam ovdje više šta tražiti.Nego,ne znam.Veli neka ipak alternative.Ako bude šta primamljivo odlazim,ha ja!
Nije ni temperamentan niti emotivan.Pa življi je nišan od njega!
Preuzeo je reprezentaciju koja je konačno u tim kvalifikacijama postala respektabilna od Ćire i šta je napravio? Ništa.Nije dobio nijednu bitnu utakmicu.Kikso u Rumuniji i Albaniji.Jedva savladao 8 Bjelorusa na Bilinom.Jedina dobra stvar su tekme u Bjelorusiji i Francuskoj.Ćiro je od nas ovo napravio(odmah da znate ne volim ni tog ustašu,ali treba biti realan),a Sušić je dobio igrače poput Mujdže,Lulića,Medunjanina,Begovića i na kraju Papca.Pa i Pjanić nije igrao kod Ćire,jer je još bio nezreo.Znate li koja su to pojačanja gledajući individualno te momke.Zašto je forsirao cijelo vrijeme neke svoje igrače? Zašto Zahirović,a ne Subašić recimo?Zašto Zec,po kojem osnovu?Zašto Bešić? Zašto Muslimović(cijenim ga i previše,ALI..)? Mediji su mu maltene dovodili igrače kada je trebalo.Zašto je sinoć stojao kao direk uz onaj direk od klupe za rezervne igrače? Gdje su emocije,gdje su sugestije igračima,dreka,galama,gestikulacije rukama,nogama,glavom,nosom,gdje su stvari koje svaki trener radi za vrijeme jedne utakmice?Gdje je slavlje kod gola,gdje je tuga na licu kod primljenih,gdje je pritisak na sudiju(to mora raditi Lulić,pa vidjeli ste šta bi),gdje je osmijeh na licu,ljutnja,odraz nekog raspoloženja? Uvalio i starog Osima u sve ovo,izgubljen cijelo vrijeme.Ne zna šta radi.Umjesto da je rasteretio sve,pa kao mudonja sav pritisak javnosti,medija,navijača,protivničkih,naših,policije,redara,dobavljača lopti(SpecialOne je stručnjak za to) on se povukao u 10 plan i sletio danas u Sarajevo i kaže 'ma žao mi je al' šta ćeš život ide dalje'.Ma ide Pape,al' ide i Portugal dalje.A mi ? Mi smo opet moralni pobjednici ! Po ko zna koji put.Jedino što je dobro od svega sinoć je to što smo krenuli sa 6 stopera u liniji(Spahić,Jahić,Zahirović,Papac,Medunjanin i Rahimić) hahahahaha dobro je što postaje smiješno,bar ću se oraspložit nakon što sam od sinoć shrvan bolom