Na stranu to sto je 100% u pravu,ili vi pak mislite da Lulic nije uradio nista lose,sto bi se dalo zakljuciti po tome kako se uznemirite na bilo kakvu kritiku njegovog poteza

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A tvoja da vrijedjas Zahirovica?DRHAUSE je napisao/la:Tvoja jedina uloga na ovom forumu je da pišeš gluposti i braniš EPL (Dzeku i Begovića ), i sad si počeo da smaraš mene, prestani! Pravi igrač i čovjek neče iznijeti prljav veš iz svlačionice , to rade srbi a pogledaj gdje su oni završili.Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.
Lulić se bunio zbog gola postignutog iz klasičnog offssida i za to dobio 2 žuta kartona .Dylan Dog je napisao/la:Pa cemu onda svrha davanja izjava ako cemo slusati samo ono sto je pogodno i cenzurisano,pa Dzeko je rekao ono sto je I mislio u tome trenutku,pa jel vi zelite slusati ono sto on u stvari ne misli?
Na stranu to sto je 100% u pravu,ili vi pak mislite da Lulic nije uradio nista lose
To je to.MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je u pravu.
Lulic amater je i krivac za dodatna 3 gola... Absolutno on i samo on. Evo da je Lulic bio nadigran, pogrijesio na terenu pa da smo primili gol. Ne .. nego je Lulic dobio crveni radi dugog jezika. I to je ono sto se nemoze oprostit.
Koja budala dobija crveni karton radi prigovora na ovako vaznoj utakmici????
Samo totalni amater koji nema nikakvog razloga da ikako bude u reprezentaciji.
Edin je bio 1000% u pravu i neka je to rekao.
Nagradno pitanje:MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je u pravu.
Lulic amater je i krivac za dodatna 3 gola... Absolutno on i samo on.
Ti mi pričaš o vrijeđanju .Ja samo opisujem momkov stil igre ali tvoja Engleska opsesivnost je bolest koja užasno smara ali smara da ne možeš mislit koliko.Cartman je napisao/la:A tvoja da vrijedjas Zahirovica?DRHAUSE je napisao/la:Tvoja jedina uloga na ovom forumu je da pišeš gluposti i braniš EPL (Dzeku i Begovića ), i sad si počeo da smaraš mene, prestani! Pravi igrač i čovjek neče iznijeti prljav veš iz svlačionice , to rade srbi a pogledaj gdje su oni završili.Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.
Jeste.Dylan Dog je napisao/la:Nagradno pitanje:MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je u pravu.
Lulic amater je i krivac za dodatna 3 gola... Absolutno on i samo on.
Koliko ce proci dok neko ne odgovori na ovaj post sa "pa i Zidane je dobio crveni pa sta"?
DR.Hause,ovo ti klasicni ofsajd??
A i da jeste bio,to ne opravdava Lulica ni sekunde.
Nije da imam ista zamjeriti i jednom nasem igracu. Naprotiv, mogu samo biti ponosan na njih. Ali ono sto ti pokusavas dokazati nema mnogo smisla. Lulic je najveci amater sto je dobio zuti zbog prigovora, a u isto vrijeme je Dzeko najveci profesionalac, iako je na slican nacin dobio zuti karton kao i Lulic. Uzvracanje na reakcije publike je amaterizam.MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je najveci BH fudbalski profesionalac trenutno - tacka i usklicnik!!!
Njemu nemoze u glavu da neko sebi moze dozvoliti crveni karton radi takve gluposti.
I IZVINITE SVI, ali ako vecina vas zeli amatera u ekipi koji ne zna svoje mjesto i ne zna kako se ponasat na terenu - onda smo mi upravo svoj najveci uspjeh u fudbalu postigli juce - jer mi sa takvim mentalitetom ne idemo ni na EP ni na SP NIKAD.
Profesionalizam mora da vlada u ekipi - a ono sto je Lulic uradio je AMATERIZAM... Truli, donji, zadnji amaterizam.
Covjek nas je ukopao - i to je ono sto Edinu nije moglo u glavu... a nemoze ni meni...
Zato sto je Spahic napravio FAUL van 16 metara i sto je to normalna stvar. To rade svi igraci. Ono sto ej Lulic uradio se desi svakom hiljaditom igracu. Dobiti jedan zuti zbog prigovora je OK, desava se, ali nastaviti i dobiti jos jedan je jednostavno ogromna glupost.aleksandar_veliki je napisao/la:Recimo da je Edin u pravu, no zasto Edin nakon Francuske nije rekao da nas je Spahina glupost kostala Evropskog prvenstva. Zasto se to niko ne upita?MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je u pravu.
Lulic amater je i krivac za dodatna 3 gola... Absolutno on i samo on. Evo da je Lulic bio nadigran, pogrijesio na terenu pa da smo primili gol. Ne .. nego je Lulic dobio crveni radi dugog jezika. I to je ono sto se nemoze oprostit.