Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Džekina izjava je došla i do Goal.coma, novinar SC sigurno je ponosan
Koja su to đubradZOI84 je napisao/la:Džekina izjava je došla i do Goal.coma, novinar SC sigurno je ponosan

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
sinoc se ponasao onu minutu bas kao onaj prepotentni crnac balotteli koji je dosao do para...et tako
umjesto da je se koncentriso na igru i trosio snagu na to...

Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 16 nov 2011, 17:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Kada iza leđa imaš limitiranog Pjanića(nije ga đabe Ćiro držao na klupi), a na leđima napuckanog Pepea Pele nebi došao u šansu za gol.Tako da kritičari tišu jer je Džeko jedini pored Begovića znači nešto u Evropi.
-
- Kontakt:
Za Džekin učinak treba zahvaliti Safetu. Njegova reakcija klošarska ili ne, pokazao je da ima dušu sa kojom igra za reprezentaciju.
slazem se i to za njegovu ulogu u ove dvije utakmice...isao je jedan na dva stopera + velosoRade Paprica 9 je napisao/la:Za Džekin učinak treba zahvaliti Safetu. Njegova reakcija klošarska ili ne, pokazao je da ima dušu sa kojom igra za reprezentaciju.
nije stvarno tu imao sanse sto se odrazilo i na njegovu psihu u drugom poluvremenu...stvarno nije imao nikakve pomoci
-
- Kontakt:
fkt edin mora pazit malo vise sta radi jer ga takvi cekaju na svakom korakuJuve-TZ je napisao/la:sinoc se ponasao onu minutu bas kao onaj prepotentni crnac balotteli koji je dosao do para...et tako![]()
moje postovanje samo podebljo i kapu mu skidam zbog toga
bar on smije da pokaze sta misli i sta osjeca
on je samo tip koji nije pristao da se naguzi
Dzeko odmori pape te slomio ostavljajuci te samog da se boris sa Portugalcima.Pa juce gledam bori se sa 4a iza jos 2 igraca a naseg ni jednog ni blizu.Sta ti uradi neces se oporavit dugo a utakmice dolaze sve teze i teze za tvoj klub.
Nije samo SC prenio tu izjavu.Lično sam u večerašnjem dnevniku na Hayatu vidio ovog nekad primjernog momka kako jezikom uličara govori da šesticu zahvalimo Luliću.Baloteli i Tevez če ga pokvariti da k... ne valja. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-lu ... bonu/68329" onclick="window.open(this.href);return false;DRHAUSE je napisao/la:Nije samo SC prenio tu izjavu.Lično sam u večerašnjem dnevniku na Hayatu vidio ovog nekad primjernog momka kako jezikom uličara govori da šesticu zahvalimo Luliću.Baloteli i Tevez če ga pokvariti da k... ne valja.
Ja sam vidio video izjavu na dnevniku Hayat tv u 7 sati o kojoj kaže citiram :"Luliću trebamo zahvaliti na šestici".Unica_Liverpool_ je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-lu ... bonu/68329" onclick="window.open(this.href);return false;DRHAUSE je napisao/la:Nije samo SC prenio tu izjavu.Lično sam u večerašnjem dnevniku na Hayatu vidio ovog nekad primjernog momka kako jezikom uličara govori da šesticu zahvalimo Luliću.Baloteli i Tevez če ga pokvariti da k... ne valja.
Ne vidim šta se tu može izvuči iz konteksta .Ja sam prvi mislio da j.... sve po spisku SC zbog senzacionalizma i ponašanja mimo nacionalnog interesa ali je rekao i mislio navedeno.

Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 16 nov 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vidi ja sam mislio da nisam objavio ovaj post..... Kasnije sam nešto dodavao na post, ali nisam znao kako tačno objasniti pa sam isključio..... Da ne idem u off - topic. ....
Edine, Edine...nisi trebao to govorit', no dobro idemo dalje...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Megamon
- Kontakt:
A sta tek reci za onu glupost Spahica u Parizu ili jednog Zidana 2006Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma ne pokusavaj,vidis da se ista prica vrti u krug,sad ce neki da ti kaze da je i Zidane uradio istu stvar i onda dalje..Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.
Receno je sve na ovu temu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Za Zidanea isto sto za Lulica, a Spahic je napravio gresku koja se moze desit svakom igracu. To je nesto drugo. Ovaj je dobio crveni za prigovor, vrh gluposti. Bolje da si spomenuo ono sto je Spahic uradio protiv Madjarske u Zenici. To je bilo na istom nivou. Vecina nasih igraca je odigralo kriminalno sinoc (i Lulic medju njima), ali jedino je Lulic izdao suigrace.Megamon je napisao/la:A sta tek reci za onu glupost Spahica u Parizu ili jednog Zidana 2006Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tvoja jedina uloga na ovom forumu je da pišeš gluposti i braniš EPL (Dzeku i Begovića ), i sad si počeo da smaraš mene, prestani! Pravi igrač i čovjek neče iznijeti prljav veš iz svlačionice , to rade srbi a pogledaj gdje su oni završili.Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Megamon
- Kontakt:
Dobro donekle si upravu.Al' ja razumijem i Lulica,ubila ga je nepravda u Parizu a i Stark je sinoc poceo da kenja malo.Covjek vise nije mogao da trpi i pukao je u sekundi,sigurno da je se poslije kajao al' djaba.Dokaz da covjeku nije svejedno i da igra srcem za repku.Sad Senada nazivati izdajnikom,kretenom,debilom je stvarno nepotrebno,barem za moj ukus.Cartman je napisao/la:Za Zidanea isto sto za Lulica, a Spahic je napravio gresku koja se moze desit svakom igracu. To je nesto drugo. Ovaj je dobio crveni za prigovor, vrh gluposti. Bolje da si spomenuo ono sto je Spahic uradio protiv Madjarske u Zenici. To je bilo na istom nivou. Vecina nasih igraca je odigralo kriminalno sinoc (i Lulic medju njima), ali jedino je Lulic izdao suigrace.Megamon je napisao/la:A sta tek reci za onu glupost Spahica u Parizu ili jednog Zidana 2006Cartman je napisao/la:Dzekina izjava je cista istina. Zasto Lulica stitit kao da je djete? Covjek sa 26 godina mora podnjet da mu se to jasno kaze kad se ponasa kao debil. A to je on uradio sinoc, i ne samo da je jedan od glavnih krivaca za blamazu na kraju, nego radi njega smo bili bez ikakve sanse da napravimo neki pritisak kod 3:2. Ko zna sta bi bilo da je Ibisevic usao u igru i da smo imali 11 igraca na terenu. Tu je se utakmica lomila, a mi bili sa 10 igraca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.