Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mdss
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mdss » 16 nov 2011, 22:35

pa osvajao je u caja laboral ili tau ceramica trofeje :D

2 puta superkup spanije
1 kup spanije MVP FINALNOG TURNIRA TELETOVIC
1 prvak spanije

mada mislim da mora otici u bolji klub ako zeli euroligu osvojiti ili druga solucija NBA
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 nov 2011, 22:36

Brutalno dominira terenom..
samo kad gledas Mirzu znas da ce promasiti prvo slobodno :mrgreen:

Odlicno,odlicno..

sto se tice Caje vjerujem da postoji tema :D ali eto da dodam, Duško je mogao pokazati neki znak života dok mu se je ekipa raspadala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2011, 22:41

Nekako sam ubjedjen da je zavrsio u PAO-u da bi bio jos bolji igrac nego je to sada slucaj. Slazem se sa konstatacijom ukoliko zeli osvojiti Euroligu mora otici u bolji klub nego je to Caja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 nov 2011, 23:24

Samo nek' on nastavi sa ovakvim fantastičnim igrama i daće Bog da zaigra za najbolje i sa najboljima ;)
FORZA MARŠAL !!!

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 16 nov 2011, 23:47

dirk i mirza
Bosna <3

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 01:12

Uff al je mocan, bukvalno je napunio faulovima Fishera i Banica, al ne znaju to iskoristit San Emeterio i Seraphin (ne volim ovakve igrace, atletski mocan, bez grama mozga, jednom rjecju BANDERA), a San Emeterio u odbrani ogranicen ko balkon, ubio ga Grk..

Mirza stvarno fantastican, dobro igra 2 na 2 s Argentincem, jos da malo popravi taj postotak suta za 2(ja licno vjerujem kako se sezona bude blizila kraju, ili pocetkom sljedece da ce i to doci na svoje. Ipak je ovo nesto novo za njega, i treba malo vremena da se prilagodi). Ostalo dosta dobro, posebno bih istakao te pasove, koje veceras na pocetku utakmice njegovi saigraci 2 puta nisu iskoristili. Ali i 3 asistencije su za svaku pohvalu.

Najbolji strijelac, 3. najkorisniji igrac i 5. skakac u trenutno najjacem klupskom natjecanju. A Bosanac i Hercegovac.. 8-)

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 17 nov 2011, 08:31

MIrza kao po obicaju"ali ovi novi se jos nisu uigrali"""bice to sve za koju sedmicu"
Ali ne smije se ni bilbao podcjeniti "ta ekipa je itekako jaka!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 nov 2011, 16:10

Zanima me kako se računa ovaj index? hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Institut13
Kontakt:

Post Postao/la Institut13 » 17 nov 2011, 18:09

pintol_TM87 je napisao/la:Zanima me kako se računa ovaj index? hvala
saberu se i oduzmu svi pogodjeni sutevi ,skokovi i asistencije sa izgubljenim loptama,faulima,promasenim sutevima .... i dobije se taj indeks :D
npr ako imam na utakmici 3 skoka (+3) , 2 asistencije (+2), i 3 izgubljene lopte (-3) ,ukupni indeks ce biti +2 :D

StNash
Kontakt:

Post Postao/la StNash » 17 nov 2011, 23:22

Institut13 je napisao/la:
saberu se i oduzmu svi pogodjeni sutevi ,skokovi i asistencije sa izgubljenim loptama,faulima,promasenim sutevima .... i dobije se taj indeks :D
npr ako imam na utakmici 3 skoka (+3) , 2 asistencije (+2), i 3 izgubljene lopte (-3) ,ukupni indeks ce biti +2 :D
I iznuđeni fauli se dodaju na index.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 nov 2011, 23:26

StNash je napisao/la:
Institut13 je napisao/la:
I iznuđeni fauli se dodaju na index.
e hvala puno na objasnjenju :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2011, 22:30

Mirza ce uskoro dobiti veliko pojacanje u ekipi...u pitanju je slovenac Goran Dragic...plejmejker.

StNash
Kontakt:

Post Postao/la StNash » 19 nov 2011, 23:48

Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 20 nov 2011, 00:04

StNash je napisao/la:Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.
Daleko od toga da je dobar, ali u Caji je najbolji na poziciji organizatora igre. Ako nista, nije sebican, kao ostali.Sad, da l' ce Goran biti dobro pojacanje za Caju, ne sumnjam. Mada, nista nije toliko sigurno, vidjet cemo kad zaigra. Caji nije samo potreban play, potrebni su im igraci i na ostalim pozicijama. Ja bih jedino Mirzu ostavio, kad bih imao velike planove kako u ACB-u, kako u EL. Ne, sto je NAS, vec sto jedini i vrijedi u onoj ekipi. S ovakvom ekipom, svake godine mogu igrati EL, a top 8 je plafon u istoj. Nesto vece moze biti samo san za njih.
Izdržati, to je temelj vrline!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 nov 2011, 10:49

rogeRF je napisao/la:
StNash je napisao/la:Izgleda da bi Goran vec sutra mogao igrati. Definitivno jedna od slabijih pozicija u Caji ove sezone, uz svo dužno poštovanje prema Pablu ocigledno je da su ga godine pregazile.
Daleko od toga da je dobar, ali u Caji je najbolji na poziciji organizatora igre. Ako nista, nije sebican, kao ostali.Sad, da l' ce Goran biti dobro pojacanje za Caju, ne sumnjam. Mada, nista nije toliko sigurno, vidjet cemo kad zaigra. Caji nije samo potreban play, potrebni su im igraci i na ostalim pozicijama. Ja bih jedino Mirzu ostavio, kad bih imao velike planove kako u ACB-u, kako u EL. Ne, sto je NAS, vec sto jedini i vrijedi u onoj ekipi. S ovakvom ekipom, svake godine mogu igrati EL, a top 8 je plafon u istoj. Nesto vece moze biti samo san za njih.

nemaju ni pravog centra

StNash
Kontakt:

Post Postao/la StNash » 20 nov 2011, 11:29

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:

nemaju ni pravog centra
San Emeterio je sjajan igrac ali ove godine igra previše promjenljivo (toplo-hladno), a centar je definitivno najveci problem, 2 NBA centra koja zajedno skupe manje skokova od Mirze.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 nov 2011, 11:38

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:

nemaju ni pravog centra
San Emeterio je sjajan igrac ali ove godine igra previše promjenljivo (toplo-hladno), a centar je definitivno najveci problem, 2 NBA centra koja zajedno skupe manje skokova od Mirze.[/quote]

ma nisu ni seraphine a osobito nije ni dorsey centar,nemaju visinu

StNash
Kontakt:

Post Postao/la StNash » 20 nov 2011, 19:34

Mirza danas neprepoznatljiv.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 nov 2011, 00:01

StNash je napisao/la:Mirza danas neprepoznatljiv.
mora doci do zamora, ev onaj kerol sto je ubacio haman dvadeset za real, danas nije 2 kosha dao :roll:
nema potpisa

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 21 nov 2011, 06:03

Admir_Sa je napisao/la:
StNash je napisao/la:Mirza danas neprepoznatljiv.
mora doci do zamora, ev onaj kerol sto je ubacio haman dvadeset za real, danas nije 2 kosha dao :roll:

Odmarao ga je,gledao sam ja nesto malo,dosadna tekma!
Moraju nekada dobiti tekmu bez njegove pomoci"
Inace ,bitinije tekme su tek na rasporedu..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, armin, bordobijeli, Drum, Google Adsense [Bot], greenwood, Homelander, kupus army, Lavcina, MElloo, MokraKifla, Pensioner26, StevieG8, TheTruth34, TripleThreat, VensanKasel i 106 gostiju.