Rusit ce se i pravit nova tribina 100%
Najmanje jos 5 godina ce proc dok se napavi istok i jug tako da ima jos do istoka

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ono što je zanimljivo istaći da je sama Općina Tuzla finansijski učestvovala u izgradnji stadiona bez marke pomoći od Vlade Tuzlanskog kantona ili Federacije.RKO je napisao/la:Pazi ne moze se to tek tako pojacat. Nece moci ovi sadasnji temelji podnjet tezinu jos jednog dijela tribine plus krov + 100 i 1 qurac neki.
Rusit ce se i pravit nova tribina 100%
Najmanje jos 5 godina ce proc dok se napavi istok i jug tako da ima jos do istoka![]()
Bio sam na utakmici, haj reko da gledam zadnju u prvoj ligi. Sloboda je ostala tada u prvoj jer su klubovi iz Hrvatske istupili iz lige. Tada je Kostic bio glavna zvijezda i po meni najbolji igrac Slobode. Koliko se sjecam dosao je iz Macve iz Sabca u Slobodu!Juve-TZ je napisao/la:[youtube][/youtube]
vintage
kradja u zadnjoj minuti
Heller je napisao/la:Kad Istok, Sjever i Jug budu gotovi onda ce se praviti novi Zapad da se uklopi
Zapad se rusi. Zapadna tribina je projektovana da se gradi od temelja!gavran je napisao/la:Heller je napisao/la:Kad Istok, Sjever i Jug budu gotovi onda ce se praviti novi Zapad da se uklopi
samo da ne bude najljepsi u prvoj ligi federacije kako je krenulo??????
Tuzla-info lose informisan, ne odmara Alen zbog kartona nego Jasmin Mesanovic, tako da smo u Zenici bez Jasmina Mesanovicaharry_90 je napisao/la:Juniori : Sloboda - Velez 4:0
Kadeti : Sloboda - Velez 0:0
Bez Alena Mesanovica u Zenici zbog tri zuta kartona,od kako je dosao na Tusanj u 3 kola 3 zuta kartonazadnji bod na BP smo osvojili u sezoni 2005/06 !
Nedim Halilovic bi se mogao prikljucit Slobodi u zimskoj pauzi !
ajoj po gradu sto se prica ,je*at takvu pricu. dao bi dusu kad bi tako bilo ,al daj boze .. Opet valja cekat da se to potvrdi (ako Bog da) ,mada nisam nista cuo za toVolimTz je napisao/la:Sta se prica po gradu, da je izdvojeno 12 mil KM (ne znam odakle) za stadion.
Ko prica? Imena?VolimTz je napisao/la:Sta se prica po gradu, da je izdvojeno 12 mil KM (ne znam odakle) za stadion.
Sejo i ViliProbisvjet je napisao/la:Ko prica? Imena?VolimTz je napisao/la:Sta se prica po gradu, da je izdvojeno 12 mil KM (ne znam odakle) za stadion.
Sejo i ViliProbisvjet je napisao/la:Ko prica? Imena?VolimTz je napisao/la:Sta se prica po gradu, da je izdvojeno 12 mil KM (ne znam odakle) za stadion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.