Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Prokleti Portugal sad mi dode da uzmem repku voditi na fm 2012 i samo cekati portugalce da im se nayebem mame........
- badblueboylivno
- Kontakt:
To mi je bila reakcija na real life, konstantno, već godinama, su u vrhu, prva dva-tri mjesta, i kad se zahukta borba za promociju izlete, počnu "čudno" gubiti dobivene utakmice, i završe u sredini tablice.adi89r je napisao/la:Kako dosli u bundes ligu tako i otisli hehe cudni mi za gladbach imaju dobru ekipu al eto nije im se dalo....

Hayley <3
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Pozdrav za sve koji uzivaju igrajuci LLM, uzeo sam Southend pa da vidim kako ce ici
Fina su ekipica 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- raul-zakon
- Kontakt:
Zna li neko kako da namjestim u taktici ono "Play ball to feet", znam da je glupo, al' tražio sam svugdje i ništa...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa to ti i nije baš LLMMartex je napisao/la:Pozdrav za sve koji uzivaju igrajuci LLM, uzeo sam Southend pa da vidim kako ce iciFina su ekipica

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
To mi je zadnja liga Engleska koju imam namjestenu posto nisam skidao nikakve patcheve za nize lige jos EngleskeKB-TM87 je napisao/la:Pa to ti i nije baš LLMMartex je napisao/la:Pozdrav za sve koji uzivaju igrajuci LLM, uzeo sam Southend pa da vidim kako ce iciFina su ekipica

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
raul-zakon je napisao/la:Zna li neko kako da namjestim u taktici ono "Play ball to feet", znam da je glupo, al' tražio sam svugdje i ništa...
ako mislis na dodavanje direktno u igraca, stavis passing na direct u team instructions, a moze i igracima stavit paseve na short i tako ce pasovi biti tacniji i "u noge"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Druze zadnja liga je 6-ta ligaMartex je napisao/la:To mi je zadnja liga Engleska koju imam namjestenu posto nisam skidao nikakve patcheve za nize lige jos EngleskeKB-TM87 je napisao/la:Pa to ti i nije baš LLMMartex je napisao/la:Pozdrav za sve koji uzivaju igrajuci LLM, uzeo sam Southend pa da vidim kako ce iciFina su ekipica
Inace je to 4. liga

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hebi te se vi
Sad zbog vas moram u jos nizi rang
Ima li neko prijedloga iz te 6. lige 

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ispadnes sa southendom u 6Martex je napisao/la:Hebi te se viSad zbog vas moram u jos nizi rang

ne znam koja je onaj york liga meni su oni nekako za lajkat

Ja igram sa nasom ligom

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam krenuo sa Lutonom iz 5-te lige usao sam odma u League 2 i sad pocinje sezona , a ja sam glavni favorit za promocijuMartex je napisao/la:Hebi te se viSad zbog vas moram u jos nizi rang

York ti je 5-ta liga.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Wrexham kakav je? 

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ima jos novija verzija tog patch-a za ligugospodin Seljakovic je napisao/la:pluton je napisao/la:imal gdje nas patch za nasu ligu ?
http://www.megaupload.com/?d=8ZYU9UV0
http://fmbosnia.com/forum/index.php?topic=15563.0" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
imas Boston United, mislim da su oni tu negdje, 5. il 6.Martex je napisao/la:Hebi te se viSad zbog vas moram u jos nizi rang
na FM2008 ja sam s njima usao u Premiership nakon odigranih 20tak sezona, izborio Europu i odustao

oni su tad bili u najnizoj ligi koja je bila u ponudi, misljenja sam da je tad bilo samo do 5. al mozda su ispali nize

ja sad igram s Offenbachom, treca Njemacka, nisu mi napeti Englezi toliko vise...nekako su mi cudni, kad uzmem ove jace igram jako lose, a s ovim slabijim laganini pravim odlicne rezultate...
trenutno sam drugi s 5 pobjeda i 3 remija, ako nastavim ovako smijesi mi se promocija

Yebo te zivot,ne mogu nikako namjestit FM
imal' iko da bi mi bio voljan preko Team Viewera odradit sve?

imal' iko da bi mi bio voljan preko Team Viewera odradit sve?
hahahaha nemoj dalje bgtahmad_tz je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Zna li neko kako da namjestim u taktici ono "Play ball to feet", znam da je glupo, al' tražio sam svugdje i ništa...
ako mislis na dodavanje direktno u igraca, stavis passing na direct u team instructions, a moze i igracima stavit paseve na short i tako ce pasovi biti tacniji i "u noge"

a momku da odgovorim, to mozes kad stavis nekog target man-a, imas opciju kako da mu dodajes, u noge, u prostor, na glavu i mixed, a ako imas dobrog playmakera sa dobrim decisions stavis to na mixed, to ti je moja preporuka..
Pa nije ni tebi LLM.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja sam krenuo sa Lutonom iz 5-te lige usao sam odma u League 2 i sad pocinje sezona , a ja sam glavni favorit za promocijuMartex je napisao/la:Hebi te se viSad zbog vas moram u jos nizi rang
York ti je 5-ta liga.

Izgleda da sam jedino ja krenuo u punom smislu reci LLM,bar kada je rec o orginal verziji.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo da ti ja tacno odgovorimschmecker je napisao/la:hahahaha nemoj dalje bgtahmad_tz je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Zna li neko kako da namjestim u taktici ono "Play ball to feet", znam da je glupo, al' tražio sam svugdje i ništa...
a momku da odgovorim, to mozes kad stavis nekog target man-a, imas opciju kako da mu dodajes, u noge, u prostor, na glavu i mixed, a ako imas dobrog playmakera sa dobrim decisions stavis to na mixed, to ti je moja preporuka..

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.