Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Najace mi je bilo negdje sredinom poluvremena, kada na sredini terena Veloso i Nani udvajaju Lulica, a on ce mrtva hladan: "Evo Lulic ima dosta prostora ispred sebe, da vidimo moze li sta konkretno uraditi".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako ti nešto znači ja znam gdje stanujeT-MAC je napisao/la:dajte mi neki njegov mail,da mu sastavim ja finu poruku
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Donnie Darko
- Kontakt:
Colo Colo je napisao/la:Ako ti nešto znači ja znam gdje stanujeT-MAC je napisao/la:dajte mi neki njegov mail,da mu sastavim ja finu poruku

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nije se zvizdalo Portugalskoj himni,pogledaj bolje snimak i cuces aplauzDylan Dog je napisao/la: Na stranu sve,ali da nas komentator pravi budalama,dakle svi mi smo gledali prvu utakmicu i znamo da se zvizdalo Portugalskoj himni,znamo i da im se zvizdalo himni i u proslom barazu,a nakon sto su nocas oni izvizdali nasu himnu Spaho pocinje sa nevjericom kako to oni nama zvizde a mi njihovu himnu postujemo,pa koga on pravi ludim ??

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
sto ga ultrasi neubise onda pod bijelim brijegom,poslije bilica onog s ftv-a,najgori komentator frajer nemoze prenosit ni sah...
Zar i ti dragi @Emire.Emir ZENICA je napisao/la:Nije se zvizdalo Portugalskoj himni,pogledaj bolje snimak i cuces aplauzDylan Dog je napisao/la: Na stranu sve,ali da nas komentator pravi budalama,dakle svi mi smo gledali prvu utakmicu i znamo da se zvizdalo Portugalskoj himni,znamo i da im se zvizdalo himni i u proslom barazu,a nakon sto su nocas oni izvizdali nasu himnu Spaho pocinje sa nevjericom kako to oni nama zvizde a mi njihovu himnu postujemo,pa koga on pravi ludim ??![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]Devil je napisao/la:Zar i ti dragi @Emire.Emir ZENICA je napisao/la:Nije se zvizdalo Portugalskoj himni,pogledaj bolje snimak i cuces aplauzDylan Dog je napisao/la: Na stranu sve,ali da nas komentator pravi budalama,dakle svi mi smo gledali prvu utakmicu i znamo da se zvizdalo Portugalskoj himni,znamo i da im se zvizdalo himni i u proslom barazu,a nakon sto su nocas oni izvizdali nasu himnu Spaho pocinje sa nevjericom kako to oni nama zvizde a mi njihovu himnu postujemo,pa koga on pravi ludim ??![]()
Ja od njih sinoć nisam čuo sebe dok sam pjev'o Jednu jedinu!
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Mene je najvise izivciralo kad je na pocetku pricao nesto protiv zvizdanja nasoj himni i rece kako mi njihovoj u Zenici nismo zvizdali. Koju si ti kretenu utakmicu gledao u Zenici?
zviždati tuđoj himni kod nas je postala stvar prestiža
-
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Nije se zvizdalo Portugalskoj himni,pogledaj bolje snimak i cuces aplauzDylan Dog je napisao/la: Na stranu sve,ali da nas komentator pravi budalama,dakle svi mi smo gledali prvu utakmicu i znamo da se zvizdalo Portugalskoj himni,znamo i da im se zvizdalo himni i u proslom barazu,a nakon sto su nocas oni izvizdali nasu himnu Spaho pocinje sa nevjericom kako to oni nama zvizde a mi njihovu himnu postujemo,pa koga on pravi ludim ??![]()
ja bio na stadionu,prvo se dobro izviždala himna pa se onda aplaudiralo
-
- Kontakt:
je li u zadnjim prenosima košarke na arenasport nema edina avdića?
Hvala ti sto potvrdi moje navode,sta je ovo na 0:26 ?Neki zvizduci aplauz ?bilo je aplauza,ali bilo je i zvizduka.Nimla_RZ je napisao/la:[youtube][/youtube]Devil je napisao/la:Zar i ti dragi @Emire.Emir ZENICA je napisao/la: Nije se zvizdalo Portugalskoj himni,pogledaj bolje snimak i cuces aplauz![]()
Ja od njih sinoć nisam čuo sebe dok sam pjev'o Jednu jedinu!

- skyisthelimit
znaci vama je isto kad 100-tinjak ljudi zvizdi na BP himni Portugala i kad 40 000 bucno svi u horu zvizde himni BiH
zasto nas pravite budalama...Himna portugala uopste nije docekana toliko na noz koliko je nasa u Lisabonu
bezobrazluka na forumu nikad dosta
zasto nas pravite budalama...Himna portugala uopste nije docekana toliko na noz koliko je nasa u Lisabonu
15.10 - 15.06 ...
A da nisu mozda zapamtili kako im je himna bila docekana prosli put,cuj od 00:18skyisthelimit je napisao/la:znaci vama je isto kad 100-tinjak ljudi zvizdi na BP himni Portugala i kad 40 000 bucno svi u horu zvizde himni BiH
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ko je to rekao,hajde lepo pogledaj snimak i vidi sta je doticni komentator govorio i kako je kukao sto Portugalci vracaju zvizducima na onako lep docek bez ijednog zvizduka na njihovu himnu.skyisthelimit je napisao/la:znaci vama je isto kad 100-tinjak ljudi zvizdi na BP himni Portugala i kad 40 000 bucno svi u horu zvizde himni BiH
Snimao sam preko VLC-a utakmicu sa BHT slikom i zaista toliko je lik kenjao da je to strasno,da je verovatno sramota i ostale komentatore sto se bave tim poslom kada su sinoc slusali ovoga.
Gledao sam na RTS-u prenos i Krivokapic koliko god on bio smesan i dosta los za slusati je ipak bio melem za usi,bez obzira sto je svrsavao na Ronalda.

- skyisthelimit
ljudi, boli mene briga sta je Spaho rekao..On je rekao i u 92 min kad je Pjanic sutao protiv francuza daleko pored gola da je dobra sansa, isto kao sto je sinoc za Medunjanina rekao da je u prilici za sut sa 50 metara..
Kao da je to bitno, vazno je da su se portugalci pokazali evropi onakvim kakvi zapravo i jesu
i da oni pamte ono sto je bilo prije dvije godine a ne zele da zapamte sta je bilo prije nekoliko dana..Pravo ciganski, dovoljno je pogledati im face na tribinama..
ali ipak na kraju mislim da je zvizdanje bilo zbog straha od poraza, a ne zbog tog nekog uzvracanja PAMTI PA VRATI jer su se usrali nase reprezentacije
Kao da je to bitno, vazno je da su se portugalci pokazali evropi onakvim kakvi zapravo i jesu
i da oni pamte ono sto je bilo prije dvije godine a ne zele da zapamte sta je bilo prije nekoliko dana..Pravo ciganski, dovoljno je pogledati im face na tribinama..
ali ipak na kraju mislim da je zvizdanje bilo zbog straha od poraza, a ne zbog tog nekog uzvracanja PAMTI PA VRATI jer su se usrali nase reprezentacije
15.10 - 15.06 ...
Ja sam bio na istoku i čuo sam aplauze, normala da je bilo par kretena koji su zviždali. Al tamo je bilo 50 000 kretena koji su to radili. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Otici cemo daleko,ali lepo da smo konstatovali da je ciganski kada to radi neko drugi,a kada mi to radimo to je nesta fantasticno,ma prelepo jer se sa razlogom zvizdi.skyisthelimit je napisao/la:ljudi, boli mene briga sta je Spaho rekao..On je rekao i u 92 min kad je Pjanic sutao protiv francuza daleko pored gola da je dobra sansa, isto kao sto je sinoc za Medunjanina rekao da je u prilici za sut sa 50 metara..

I da mi ovde ne govorimo ko je upravu,ko nije,vec ono sto je Spaho radio sinoc u prenosu,a to je sramota novinarstva.

- skyisthelimit
ovdje sve nekakvi strucnjaci
evo sta je izjavio predsjednik FSPortugala nakon utakmice
dakle, korektnosti vasih navijaca na tribinama sto je vrlo vazno on nije skupinu od 100-tinjak ljudi generalizirao sa 15000 ljudi na tribinama...A ono sto je sinoc bilo je SRAMOTA sa njihove strane
P.s. I ovo pokazuje da ni Spaho nije daleko od istine, jer nije poistovjecivao nekoliko glupana sa cijelim stadionom i svim navijacima na tribinama stadiona BP...
Dok se sinoc nije mogla cuti ni pocetak ni kraj himne od zvizduka, ali bitno je da se ovdje osudjuje Spaho ( ne branim ga ) a za zvizdanje nase himne ko nas ****

evo sta je izjavio predsjednik FSPortugala nakon utakmice
„Ovom prilikom želim se zahvaliti fudbalskoj federaciji Bosne i Hercegovine, ali i svim ljudima sa kojima smo se susretali na velikom gostoprimstvu za vrijeme našeg boravka u vašoj zemlji. Sve je bilo odlično, od osiguranja, transporta od aerodroma do Zenice i natrag, uslova u hotelu, korektnosti vaših navijača na tribinama i igrača na terenu. Nažalost, samo travnjak stadiona nije bio zadovoljavajući, a na što smo se bili primorani žaliti UEFA prije odigravanja utakmice. Mislim da loše stanje terena nije pomoglo ni našim, ni vašim igračima“, istakao je Madail,:
dakle, korektnosti vasih navijaca na tribinama sto je vrlo vazno on nije skupinu od 100-tinjak ljudi generalizirao sa 15000 ljudi na tribinama...A ono sto je sinoc bilo je SRAMOTA sa njihove strane
P.s. I ovo pokazuje da ni Spaho nije daleko od istine, jer nije poistovjecivao nekoliko glupana sa cijelim stadionom i svim navijacima na tribinama stadiona BP...
Dok se sinoc nije mogla cuti ni pocetak ni kraj himne od zvizduka, ali bitno je da se ovdje osudjuje Spaho ( ne branim ga ) a za zvizdanje nase himne ko nas ****
15.10 - 15.06 ...
- skyisthelimit
clanak sa SS.ba
Isto je ono na BP i sinocnja utakmicaPrilikom intoniranja himne Bosne i Hercegovine na Luzu se moglo čuti samo gromoglasno zviždanje, a toliko mržnje i netrpljevisti nismo doživjeli od susreta sa bivšom reprezentacijom SiCG u zloglasnom susretu na Marakani.
15.10 - 15.06 ...
Mozes ti pricati sta hoces, ali Portugalska himna u Zenici je izvizdana isto kao i nasa u Portugalu. Ni jedna ni druga se nisu mogle cuti. I ja yebem mater Spahi za ono sinoc. Kako ga nije stid.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.