FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pinoche, postedi nas svojih komentara. Ocigledno je da nemas nikakve veze sa Sarajevom.
volim vas sviju, pogotovo tebe i takve, ti imas veze sa sarajevom, pa pogledaj koji post na nasem forumu (kojeg su slucajno preskocili izbrisati) od raje koja je dole bila kad su tukli malog, o cemu pricas balavac jedan, stoti put ponavljam , a svi vi veliki navijaci sustite, ali sad cu velikim slovimaMadafaka je napisao/la:pinoche, postedi nas svojih komentara. Ocigledno je da nemas nikakve veze sa Sarajevom.
SUSPENDOVATI DZAKMICA I JANJOSA BAREM NA POLA GODINE, NEKA VIDE DA JE IME KLUBA VECE OD NJIH SVIJU, IME KLUBA KOJEG SU ONI SVOJIM PONASANJEM I ATAKOM NA VELIKU NADU NASEG FUDBALA DEBELO OKALJALI, SAMO SUSPENZIJA CE BAR DONEKLE SPRATI LJAGU SA NASEG SARAJEVA, vi i dalje sutite i odobravajte hostaplerima u dresu sarajeva da rade sta hoce ili ih cak nagovarajte na to, jer oni su vasi idoli, e takvi nikad moji nece biti
Zna li neko hoće li biti prenos na BHT 1 utakmice sa Cluj-em ili na nekom drugom kanalu...
Zato što još ništa nema na teletextu za četvrtak..
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kako sada stvari stoje nece.juventus 0244 je napisao/la:Zna li neko hoće li biti prenos na BHT 1 utakmice sa Cluj-em ili na nekom drugom kanalu...
bit ce na obn
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nece,OBN prenosi tek od grupne fazenick je napisao/la:bit ce na obn

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sam cuo danas da su uzeli ove dvije utakmice ehh nisam 100% siguran al et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da će biti na OBN-u utakmice sa Clujom. Mislim da nema šanse da BHT prenosi, jer valja prenositi Sporting i ostale klubove koji se bore u istom krugu takmičenja kao i Sarajevo.nick je napisao/la:ja sam cuo danas da su uzeli ove dvije utakmice ehh nisam 100% siguran al et
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
sarajvo je valjda za helsinigborg trazilo 75 000 a to je malo previse bilo i tako je to otpalo(koliko sam ja cuo) eh vljda je nest obn ponudila i da su pristali...el-fighter je napisao/la:Izgleda da će biti na OBN-u utakmice sa Clujom. Mislim da nema šanse da BHT prenosi, jer valja prenositi Sporting i ostale klubove koji se bore u istom krugu takmičenja kao i Sarajevo.nick je napisao/la:ja sam cuo danas da su uzeli ove dvije utakmice ehh nisam 100% siguran al et
Ja kolko znam i kolko sam upucen,da pregovaraju sa Hayatom ali i ako se dogovore mada tesko da ce se dogovoriti jer ni Hayat ne nudi nista bolje uslove od BHT-a Hayat ce prenositi utakmicu samo van BiH tj preko satelita,tako da nasi ljudi odavde nece moci gledati...al sta je tu je ubrzo ocekujte da ode uprava pa ce biti prenos 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ChelseaFann11
- Kontakt:
koce bolan vas gledati . . . uzmite 3 boda velezu pa onda nesto pricajte u vezi cluja . . . ljudi oce dobru tekmu . . . dobru igru . . .miky_hz je napisao/la:Ja kolko znam i kolko sam upucen,da pregovaraju sa Hayatom ali i ako se dogovore mada tesko da ce se dogovoriti jer ni Hayat ne nudi nista bolje uslove od BHT-a Hayat ce prenositi utakmicu samo van BiH tj preko satelita,tako da nasi ljudi odavde nece moci gledati...al sta je tu je ubrzo ocekujte da ode uprava pa ce biti prenos
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
Dobri stari kompleski opet proradili!ChelseaFann11 je napisao/la:koce bolan vas gledati . . . uzmite 3 boda velezu pa onda nesto pricajte u vezi cluja . . . ljudi oce dobru tekmu . . . dobru igru . . .
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ljudi sarajevo treba da bude institucija jer zna se sta je ovaj klub nekad bio a ova lopovska uprava ga je dovela na tako niske grane da smo jos poceli i tuci ljude jer ne mozemo da im damo gol. ne mogu da vjerujem da neko moze braniti džakmica koji je vec i ranije sudiju opalio sakom, jel ja treba sad sto je nas da stanem iza njega i njegovih postupaka ? ako je klosar nek ide i krade mobitele a ne da se ja stidim sto takvi igraju u klubu za koji navijam. nije pitanje jel pretucen igrac veleza ili je dobio par udaraca nego kako se to uopste smijelo dogoditi i koliko jos nisko mozemo pasti.
You are someone else I am still right here
A da su pametni bili pa da vas prije prebiju kao i vi nas svaki put hinjski u Vrapcicima Muharemovica,Marsijana itd. te psovanja raznorazna od vasih navijaca ako se tako ono moze nazvati te gadjanje kamenjem to ne spominjete?
Da se vratimo temi i nasoj ljubavi.FC SARAJEVO.Ne obracajte molim vas paznju na ove male smetljare.Vidite da je njima zao cale.Boli me neka stvar za calom kad je i on dio uprave koja nije htijela i nece da igracki kadar pojaca a dobro i najveci laik zna da se ovakvim tempom ne mogu ocekivati dobri rezultati.Prije ili kasnije moralo je ovako poci po klub.Igramo sa jednim spicem svaku utakmicu.Mislim da igracima nemamo sta zamjeriti.Ista ekipa igra svaku i ligasku i evropsku tekmu.Licno ja sam zadovoljan ucinjenim u evropi i abg u cetvrtak moje grlo , dlanovi i srce bit ce uz svakog momka u bordo dresu.A poruka za sve smetljare koji nas ne voli da se mogu nasisati k...
Sto se tice Hayat televizije oni nece prenositi utakmicu 100% ni na zemlju ni na satelit inace da je prenose bila bi na oba kanala.Za ostale televizije neznam mozda TV Vogosca nesto pokusa ko prosli put sa 1 kamerom pa da kasnije puste snimak.miky_hz je napisao/la:Ja kolko znam i kolko sam upucen,da pregovaraju sa Hayatom ali i ako se dogovore mada tesko da ce se dogovoriti jer ni Hayat ne nudi nista bolje uslove od BHT-a Hayat ce prenositi utakmicu samo van BiH tj preko satelita,tako da nasi ljudi odavde nece moci gledati...al sta je tu je ubrzo ocekujte da ode uprava pa ce biti prenos
Boksersko/fudbalski klub Sarajevo se priprema da zaprijeti igracima Cluja u svlacionici da ce proci kao Velez ako pobijede
hahaha , ma mojne bola ..dobro je ...platit ce ceh zbog toga Dzakmic i gotovo , mozda ih suspenduju pa igraju pred praznim Kosevom utakmicu , dvije ...vise im ne treba ...dobricina je napisao/la:Boksersko/fudbalski klub Sarajevo se priprema da zaprijeti igracima Cluja u svlacionici da ce proci kao Velez ako pobijede
Piku su napali , a on je u IO Nogometnog Saveza pa nek se bori za kaznu ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nego, koliku kaznu očekujete od saveza, tj koliko utakmica igranja na domaćem terenu bez prisustva gledalaca?
Zadnja izmjena: RBA 1987, dana/u 17 avg 2009, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma ja ništa ne mislim, ja samo pitam, a vjerovatno će se još jednom pokazati kako ljudi u savezu imaju svoje miljenike među klubovima kojima je sve ili skoro sve dozvoljeno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: amypitar, BeYaZ, bordobijelisampion, delko, Ferrante071, Haksss, Pena, Proximic, Tarapi, THEC i 140 gostiju.