Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zare
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zare » 16 nov 2011, 12:14

Reuf je napisao/la:
BosnjoInside je napisao/la:Ja mislim da je rekao to za Lulica jer mu ovaj nije vratio klikere. :D
rekao Lulic , Dzeki da mu se mama kupa gola pa ovaj ga nagrdio

hehehhehehe

ludice

:/

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 12:19

Soni je napisao/la:Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.
sta se od ovog momka ocekuje to je cudo jedno.
generalno, na citavoj nasoj reprezentaciji je prevelik pritisak da "obraduju napaceni narod, zasluzio je to", al na njemu kao pojedincu je najveci pritisak.
...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 nov 2011, 12:24

Dzeko jest nas najbolji igrac, ali pisati takve stvari da je sinoc bio dobar,ovo ono, su gluposti..kad izgubis 6-2 a igras napadaca i pritom ne uputis sut na gol protivnika onda se ne moze rec da si bio dobar..citava ekipa je podbacila, nismo igrali u polju nista i to je jedini problem bio..i zato sto je Dzeko opsovao mater il sta vec Pepeu il ono s publikom sad ga treba u zvijezde zakivat,pisat mu kralju,ovo ono..da li je Ronaldo Spahicu tako rekao i prijetio bilo bi drugacije, ne bi bilo kralju.. dajte ljudi budite realni, nista sinoc nije uradio osim sto je bio faul na njemu kod drugog gola..sudjenje je bilo lose, i po nas i po njih, realno makar jedan penal je trebao svirat..vise je nas ostetio s onim bezveznim faulovima na sredini terena na Ronaldu i Naniju al et..bilo,proslo, ne ponovilo se..okrecemo novi list, treba ocigledno jos puno raditi i to je to..VOLIM TE BIH!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2011, 12:27

Najvise me obradovao sinocnjom gestikulacijom prema navijacima Portugala.
I on je vidio da se sve i svasta svira a Portugalci su to prihvatali objerucke i konstantno se podsmjehivali, na kraju je i Dzeko izgubio zivce, ali na nasu radost samo do zutog kartona.

Odigrao je dobru tekmu, tesko mu je bilo protiv mrcine Pepea i Alvesa, uvijek su obojica bila na njemu, a tako se ne moze igrati.

Za dvije godine ce biti iskusniji, pametniji, zreliji i nadam se sretniji da nas odvede na jedno veliko takmicenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 16 nov 2011, 12:35

panties je napisao/la:
Soni je napisao/la:Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.
generalno, na citavoj nasoj reprezentaciji je prevelik pritisak da "obraduju napaceni narod, zasluzio je to", al na njemu kao pojedincu je najveci pritisak.
Pa ocekuje se upravo ovo sto sam napisao. :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 12:48

Soni je napisao/la:
panties je napisao/la:
Pa ocekuje se upravo ovo sto sam napisao. :mrgreen:
ma to ja i hocu da kazem

ono kao, izadji dzekson i pokazi svoju magiju. lopte same u gol ulaze. nidje veze.
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 nov 2011, 12:54

Je li ima neki dokaz da je Dijamant izjavio ono za Lulica ili novinari podgrijavaju atmosferu. Na Dnevnom avazu isti stavili naslov i video kao dokaz, a Džeko uopšte nije tako rekao, nego su oni to iz konteksta izvukli

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 13:53

imas dokaz na ss.ba

nego
[youtube][/youtube]

zbog ovoga ga jos vise postujem, nek je pokazao portugalskim smradovima ko je EDIN DZEKO
15.10 - 15.06 ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 14:10

skyisthelimit je napisao/la:imas dokaz na ss.ba

nego
[youtube][/youtube]

zbog ovoga ga jos vise postujem, nek je pokazao portugalskim smradovima ko je EDIN DZEKO
Ma on se ovako ponašao jer je Štark sudio u našu korist. Mamicu mu gestapovsku.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 nov 2011, 14:33

Jest Lulić napravio preveliku glupost, al' Edinu nije trebalo ono, nije trebao ono govoriti... :roll:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 14:36

mandraX je napisao/la:Jest Lulić napravio preveliku glupost, al' Edinu nije trebalo ono, nije trebao ono govoriti... :roll:
Pa kad ćemo mi u BiH početi da stvari nazivamo pravim imenom? Dakako da mu je trebao reći, i ne samo njemu nego svima koji nešto ne rade kako treba. Dakle, svi znamo da je Lulić napravio glupost ali to niko ne bi trebao naglas da kaže? :? Da nije bilo crvenog 3:2 se moglo ganjati, nakon crvenog je sve puklo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 nov 2011, 14:42

NoName je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Jest Lulić napravio preveliku glupost, al' Edinu nije trebalo ono, nije trebao ono govoriti... :roll:
Pa kad ćemo mi u BiH početi da stvari nazivamo pravim imenom? Dakako da mu je trebao reći, i ne samo njemu nego svima koji nešto ne rade kako treba. Dakle, svi znamo da je Lulić napravio glupost ali to niko ne bi trebao naglas da kaže? :? Da nije bilo crvenog 3:2 se moglo ganjati, nakon crvenog je sve puklo.
Pa dobro, al' sad će opet čim dođe neka situacija, počet priča o nekakvim klanovima u reprezentaciji...upravo zbog ovoga, a to nam ne treba...Džeko je bio, mogu slobodno reći, najveći optimista za prolaz na EP, to se vidjelo po izjavama, i šta sad, traži nekakve izgovore...nigdje veze...jest mi drag, ne propustam tekmu City-a zbog njega, al' što je previše, previše je...jedini krivac za poraz je Portugal, i niko više...ljudi su nas uništili...realno...nego, glavu gore i idemo dalje - BRAZIL 2014!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 14:47

Nije Džeko ni malo bio optimista vjeruj mi, ja sam s njim razgovarao prije utakmice u Petak, davao nam je 10-15% šanse. Nije bio red da se diže euforija ali moraš shvatiti da cijela BiH gleda u njega kao u nekog Boga i da od njega očekuju nemoguće - ako bi on rekao ono što je realnost onda bi u Lisabonu bilo 500 umjesto 5000 navijača. Treba to posmatrati sa svih strana.

Klanovi postoje, htjeli mi to ili ne. Samo što je Edin to prerastao, on je gigant za sve u reprezentaciji tako da se on više ne miješa u tu priču. A da toga ima, ima.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 nov 2011, 14:49

kad vec nije spaha kao kapiten rekao neka je dzeko pa za 20 sekundi dobiti 2 zuta normalno daje glupost u tako vaznoj tekmi, izgubili bi svakako al ne bi bilo 6 komada....sta sad treba jos lulicu cestitati na njegovoj gluposti.... ooooo Bozeee

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 14:50

jasko_juve je napisao/la:da li je Ronaldo Spahicu tako rekao i prijetio bilo bi drugacije, ne bi bilo kralju..
uhhhhhhh da mi je to vidjeti!!!

Ubio bi ga Spaha hahaha

Salu na stranu, sve sto si rekao, u pravu si.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 14:50

NoName je napisao/la:Nije Džeko ni malo bio optimista vjeruj mi, ja sam s njim razgovarao prije utakmice u Petak, davao nam je 10-15% šanse. Nije bio red da se diže euforija ali moraš shvatiti da cijela BiH gleda u njega kao u nekog Boga i da od njega očekuju nemoguće - ako bi on rekao ono što je realnost onda bi u Lisabonu bilo 500 umjesto 5000 navijača. Treba to posmatrati sa svih strana.

Klanovi postoje, htjeli mi to ili ne. Samo što je Edin to prerastao, on je gigant za sve u reprezentaciji tako da se on više ne miješa u tu priču. A da toga ima, ima.
imas li ti dozvolu da izneses to u javnost.?
Pojesce te mrak radi toga , nedo Bog.
Iznjeo si povjerljivu informaciju
Zadnja izmjena: Reuf, dana/u 16 nov 2011, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 14:51

Reuf je napisao/la:
NoName je napisao/la:Nije Džeko ni malo bio optimista vjeruj mi, ja sam s njim razgovarao prije utakmice u Petak, davao nam je 10-15% šanse. Nije bio red da se diže euforija ali moraš shvatiti da cijela BiH gleda u njega kao u nekog Boga i da od njega očekuju nemoguće - ako bi on rekao ono što je realnost onda bi u Lisabonu bilo 500 umjesto 5000 navijača. Treba to posmatrati sa svih strana.

Imam, napismeno :P

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 14:53

NoName je napisao/la:
Reuf je napisao/la:

Imam, napismeno :P
E dobro onda , reko da ne bude poslije kakvih klanova oko tvoje avlije :lol:
Sa srecom ,pozz Dzeku puno od mene i mojih bliznjih.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 nov 2011, 14:53

Ma sve to ok, čitam ono što pišu novine i ovi portali, pa po tome kažem da je bio optimista...jbg, nemamo svi tu čast da popričamo sa Dijamantom :P

I da, upravo on kao takav, GIGANT, nije trebao ono reći, a kad se već uhvatio te priče, mogao je barem malo blaže to reći, ne spominjući nikoga, ne prozivajući nikoga...a onda ga u neku ruku čovjek može i razumiti:

[youtube][/youtube]
NoName je napisao/la:Treba to posmatrati sa svih strana.
...komplikovano jbg :D

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 14:56

mandraX je napisao/la:Ma sve to ok, čitam ono što pišu novine i ovi portali, pa po tome kažem da je bio optimista...jbg, nemamo svi tu čast da popričamo sa Dijamantom :P

I da, upravo on kao takav, GIGANT, nije trebao ono reći, a kad se već uhvatio te priče, mogao je barem malo blaže to reći, ne spominjući nikoga, ne prozivajući nikoga...a onda ga u neku ruku čovjek može i razumiti:

[youtube][/youtube]
NoName je napisao/la:Treba to posmatrati sa svih strana.
...komplikovano jbg :D
Dzeko je iskren i otvoren.Rekao je i kako je bilo i na tome mu treba odati priznanje.
One stvari se ne smiju raditi , podredi se kolektivu ako zelis uspjeh ,ako ne onda nosi svoje prnje.

Nas dijamant je pokazao ko je i sta je , samo naprijed BIG ED !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, CAZIN i 43 gosta.