Reuf je napisao/la:rekao Lulic , Dzeki da mu se mama kupa gola pa ovaj ga nagrdioBosnjoInside je napisao/la:Ja mislim da je rekao to za Lulica jer mu ovaj nije vratio klikere.
hehehhehehe
ludice
:/
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Reuf je napisao/la:rekao Lulic , Dzeki da mu se mama kupa gola pa ovaj ga nagrdioBosnjoInside je napisao/la:Ja mislim da je rekao to za Lulica jer mu ovaj nije vratio klikere.
sta se od ovog momka ocekuje to je cudo jedno.Soni je napisao/la:Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.
Pa ocekuje se upravo ovo sto sam napisao.panties je napisao/la:sta se od ovog momka ocekuje to je cudo jedno.Soni je napisao/la:Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.
generalno, na citavoj nasoj reprezentaciji je prevelik pritisak da "obraduju napaceni narod, zasluzio je to", al na njemu kao pojedincu je najveci pritisak.
ma to ja i hocu da kazemSoni je napisao/la:Pa ocekuje se upravo ovo sto sam napisao.panties je napisao/la:sta se od ovog momka ocekuje to je cudo jedno.Soni je napisao/la:Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.
generalno, na citavoj nasoj reprezentaciji je prevelik pritisak da "obraduju napaceni narod, zasluzio je to", al na njemu kao pojedincu je najveci pritisak.
Ma on se ovako ponašao jer je Štark sudio u našu korist. Mamicu mu gestapovsku.skyisthelimit je napisao/la:imas dokaz na ss.ba
nego
[youtube][/youtube]
zbog ovoga ga jos vise postujem, nek je pokazao portugalskim smradovima ko je EDIN DZEKO
Pa kad ćemo mi u BiH početi da stvari nazivamo pravim imenom? Dakako da mu je trebao reći, i ne samo njemu nego svima koji nešto ne rade kako treba. Dakle, svi znamo da je Lulić napravio glupost ali to niko ne bi trebao naglas da kaže?mandraX je napisao/la:Jest Lulić napravio preveliku glupost, al' Edinu nije trebalo ono, nije trebao ono govoriti...
Pa dobro, al' sad će opet čim dođe neka situacija, počet priča o nekakvim klanovima u reprezentaciji...upravo zbog ovoga, a to nam ne treba...Džeko je bio, mogu slobodno reći, najveći optimista za prolaz na EP, to se vidjelo po izjavama, i šta sad, traži nekakve izgovore...nigdje veze...jest mi drag, ne propustam tekmu City-a zbog njega, al' što je previše, previše je...jedini krivac za poraz je Portugal, i niko više...ljudi su nas uništili...realno...nego, glavu gore i idemo dalje - BRAZIL 2014!NoName je napisao/la:Pa kad ćemo mi u BiH početi da stvari nazivamo pravim imenom? Dakako da mu je trebao reći, i ne samo njemu nego svima koji nešto ne rade kako treba. Dakle, svi znamo da je Lulić napravio glupost ali to niko ne bi trebao naglas da kaže?mandraX je napisao/la:Jest Lulić napravio preveliku glupost, al' Edinu nije trebalo ono, nije trebao ono govoriti...Da nije bilo crvenog 3:2 se moglo ganjati, nakon crvenog je sve puklo.
uhhhhhhh da mi je to vidjeti!!!jasko_juve je napisao/la:da li je Ronaldo Spahicu tako rekao i prijetio bilo bi drugacije, ne bi bilo kralju..
imas li ti dozvolu da izneses to u javnost.?NoName je napisao/la:Nije Džeko ni malo bio optimista vjeruj mi, ja sam s njim razgovarao prije utakmice u Petak, davao nam je 10-15% šanse. Nije bio red da se diže euforija ali moraš shvatiti da cijela BiH gleda u njega kao u nekog Boga i da od njega očekuju nemoguće - ako bi on rekao ono što je realnost onda bi u Lisabonu bilo 500 umjesto 5000 navijača. Treba to posmatrati sa svih strana.
Klanovi postoje, htjeli mi to ili ne. Samo što je Edin to prerastao, on je gigant za sve u reprezentaciji tako da se on više ne miješa u tu priču. A da toga ima, ima.
Imam, napismenoReuf je napisao/la:imas li ti dozvolu da izneses to u javnost.?NoName je napisao/la:Nije Džeko ni malo bio optimista vjeruj mi, ja sam s njim razgovarao prije utakmice u Petak, davao nam je 10-15% šanse. Nije bio red da se diže euforija ali moraš shvatiti da cijela BiH gleda u njega kao u nekog Boga i da od njega očekuju nemoguće - ako bi on rekao ono što je realnost onda bi u Lisabonu bilo 500 umjesto 5000 navijača. Treba to posmatrati sa svih strana.
Klanovi postoje, htjeli mi to ili ne. Samo što je Edin to prerastao, on je gigant za sve u reprezentaciji tako da se on više ne miješa u tu priču. A da toga ima, ima.
Pojesce te mrak radi toga , nedo Bog.
E dobro onda , reko da ne bude poslije kakvih klanova oko tvoje avlijeNoName je napisao/la:Imam, napismenoReuf je napisao/la:imas li ti dozvolu da izneses to u javnost.?NoName je napisao/la:Nije Džeko ni malo bio optimista vjeruj mi, ja sam s njim razgovarao prije utakmice u Petak, davao nam je 10-15% šanse. Nije bio red da se diže euforija ali moraš shvatiti da cijela BiH gleda u njega kao u nekog Boga i da od njega očekuju nemoguće - ako bi on rekao ono što je realnost onda bi u Lisabonu bilo 500 umjesto 5000 navijača. Treba to posmatrati sa svih strana.
Pojesce te mrak radi toga , nedo Bog.
...komplikovano jbgNoName je napisao/la:Treba to posmatrati sa svih strana.
Dzeko je iskren i otvoren.Rekao je i kako je bilo i na tome mu treba odati priznanje.mandraX je napisao/la:Ma sve to ok, čitam ono što pišu novine i ovi portali, pa po tome kažem da je bio optimista...jbg, nemamo svi tu čast da popričamo sa Dijamantom![]()
I da, upravo on kao takav, GIGANT, nije trebao ono reći, a kad se već uhvatio te priče, mogao je barem malo blaže to reći, ne spominjući nikoga, ne prozivajući nikoga...a onda ga u neku ruku čovjek može i razumiti:
[youtube][/youtube]
...komplikovano jbgNoName je napisao/la:Treba to posmatrati sa svih strana.