Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 13:30

aleksandar_veliki je napisao/la:

Ovo je golmanov gol, koji nas je kostao EURA. O ovom bi se dalo raspravljati.
zasto brate mili ovo postavljas, odma mi muka neka u stomaku.
e kako je hladno isprati pogledom, nevjerovatno.
...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 16 nov 2011, 13:40

Cijela stvar u vezi Hasagića se svodi na ovo i na ozljedu protiv Francuske .Ali su to licemjerne zamjerke isto kao i moje Begoviću, zašto.Zato što čim se pojavila mogučnost nastupa Begovića u reprezentaciji BiH počelo je i omaložavanje Hasagića .Begović je dolazio iz največe lige svijeta , lige koju svaki vikend gledamo na televiziji i kao takav je morao biti broj jedan .I onda je naravno uvijek tražena mana Hasagiću (na isti način na koji ja tražim mane Begoviću) dok mu je u jednom momentu nisu našli i zakopali ga izgleda za sva vremena.Tako zaboravivši vrijeme prije Sušića kada ovaj momak nebrojno puta bio naš najboli pojedinac .Protiv Begovića nemam ništa dobar golman i još bolji momak ali način na koji je Hasagić tretiran u javnosti od njegovog pojavljivanja je SRAMOTAN. :!:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 16 nov 2011, 13:45

ovaj asmir pojma nema braniti slobodne udarce,pojma!
Bosna <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2011, 13:48

pluton je napisao/la:ovaj asmir pojma nema braniti slobodne udarce,pojma!
Zna Avdukic ?

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 nov 2011, 13:51

BEGOVIĆ JE KLASA

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 13:55

Asmir je za Hasagića doktor nauka.

Prigovaralo se ovdje Asmiru sa svih strana kada se nije odazvao u prijateljskoj, jer je znao da neće braniti, Keno je bio kec. Zanima me koliko je forumaša primjetilo da je sinoć rezervni golman bio Avdukić, dakle Kene nije bilo. Nisam siguran kako je bilo u Zenici? Dakle, tačna je ona priča da se Keno ljutnuo kada je Pape najavio Begovića i hajde neka mi neko objasni zašto je Begović loš ako to uradi pred prijateljsku utakmicu a Keno dobar kada on to uradi pred odlučujući meč.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 13:55

nemojte dirat asmira....momak nije nista kriv

vi stvarno nemate nista pojma, al stvarno....pa prvi gol je neodbranjiv, drugi isto, treci pogodat isto, cetvrti, peti, sesti...sve su to golovi kod kojih se ne moze nista

dva slobodna nije mogao nista jer su ono perfekti slobodni, gol glavom isto, zicer postige, 1 na 1 sa ronaldom pa dajte ljudi...

covjek je imao 3-4-5 odlicnih intervenciaj i spasio nas velike porcije ;)

stvarno mi nista jasni...ccc momka su rasetali 90 minuta, nije prosla minuta, a da nije bio u kontaktu sa loptom, nije mozda imao 2-3 minuta mira pa sut, sut, sut...

gdje su bili rahimic i medunjanin da to pokriju i bekovi da zatvaraju...ne mozes ostavit golmana na milost i nemilost

u ovakvim utakmicama je kahn znao opalit igracima po šamar ;)

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 nov 2011, 13:57

prestani majke ti, eto ti imas pojma
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 13:58

DRHAUSE je napisao/la:Cijela stvar u vezi Hasagića se svodi na ovo i na ozljedu protiv Francuske .Ali su to licemjerne zamjerke isto kao i moje Begoviću, zašto.Zato što čim se pojavila mogučnost nastupa Begovića u reprezentaciji BiH počelo je i omaložavanje Hasagića .Begović je dolazio iz največe lige svijeta , lige koju svaki vikend gledamo na televiziji i kao takav je morao biti broj jedan .I onda je naravno uvijek tražena mana Hasagiću (na isti način na koji ja tražim mane Begoviću) dok mu je u jednom momentu nisu našli i zakopali ga izgleda za sva vremena.Tako zaboravivši vrijeme prije Sušića kada ovaj momak nebrojno puta bio naš najboli pojedinac .Protiv Begovića nemam ništa dobar golman i još bolji momak ali način na koji je Hasagić tretiran u javnosti od njegovog pojavljivanja je SRAMOTAN. :!:
istina je da je sramotan nacin na koji se tretira sad hasagic, pogotovo jer nas je par puta dobro spasio.

medjutim, sustina je ovo: on trenutno ne brani u svom klubu i vec neko vrijeme nije branio. nacin na koji nas je zeznuo sto u albaniji, sto u parizu, to nije nista drugo bilo do ego-trip doticnog. kao, ne brani u klubu, covjeka bole ledja, al moze on branit. kostao nas toliko potrebne izmjene u parizu.

begovic je, ako nista, smjestio sorensena na klupu u svom klubu, nakon sto je istom bio zamjena, a u prvoj utakmici za stoke, kad ga je zamjenio nakon povrede je primio cak 5 komada (znaci nikakvo pokazalo njegovog kvaliteta nego truba odbrane stoke-a). i eno ga sad redovno brani u ligi.
u ovoj utakmici sa portugalom nas je 100% spasio KOLOSALNOG POTOPA.

mi pored begovica, a preko hasagica, imamo jos barem dva-tri golmana koja bi mogla bit na klupi. sehic dobro brani u mersinu, kako se povrijedio onaj drugi golman. buric dobro brani u lechu. obojica mladi. avdukica ne poznajem tako dobro, al meni ne ulijeva povjerenje kad stane na go (pa cak i protiv zelje).
...

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 16 nov 2011, 14:00

:lol: e moj Boze procita ovih 6-7 strana nisam vecih gluposti procitao nikad...ljudi seru po begovicu i zale se na njega

covjek je sinoc bio nas najbolji igrac...onakvo silovanje golmana nisam dugo vidio i za to su sve krivi nasi igraci koji niti jedan ama bas ni jedan sut nisu pokrili...sramota

svaka casta asmire! spasio si jedno 3-4 sigurna gola...a dusmani neka ti ga puse!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2011, 14:01

Asmira hvale engleski novinari, kažu tako mlad a već ima iza sebe dobrih utakmica. Asmir nema sreće što brani u ekipama koje nemaju odbrane, pa primi po pet golova. Siguran sam da bi, recimo, u jednom Chelseaju manje primao.

Hasagić može da brani u svom ...sporu. Ups, zaboravih da ga bole leđa.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 nov 2011, 14:06

Prvi gol - nije mogao odbraniti
Skinuo jedan slobodnjak i još dvije prilike
Drugi gol nije mogao odbraniti
Treći nije mogao ništa...
tako i svaki naredni, ostavljen na streljani čovjek od svoje ekipe koja je podbacila zbog svoje limitiranosti...

Begović je klasa... mi smo slabiji od Portugala, malo sudija zašilji na njihovu stranu i to je to
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 16 nov 2011, 14:20

Hasagica poredit sa Begovicem je pre smijesno Hasagic se za godinu dvije se vratiti u nasu fildjan ligu dok ce Begovic zavrsit u nekom velikom klubu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 nov 2011, 14:31

NoName je napisao/la:Asmir je za Hasagića doktor nauka.

Prigovaralo se ovdje Asmiru sa svih strana kada se nije odazvao u prijateljskoj, jer je znao da neće braniti, Keno je bio kec. Zanima me koliko je forumaša primjetilo da je sinoć rezervni golman bio Avdukić, dakle Kene nije bilo. Nisam siguran kako je bilo u Zenici? Dakle, tačna je ona priča da se Keno ljutnuo kada je Pape najavio Begovića i hajde neka mi neko objasni zašto je Begović loš ako to uradi pred prijateljsku utakmicu a Keno dobar kada on to uradi pred odlučujući meč.
Evo covjek objasnio i nacrto kome nije jasno. Keno je sam zasluzio ovaj tretman u medijima, jel znaci da Kodro i Bola trebaju igrati prije Dzeke jer su nas zaduzili?
Da je Asmir branio od pocetka sada bi bilo na EP, a ovako ...
Hvala Bogu pa imamo ovu ljudinu, svaki je korner pokupio.
Cuva Bog Zelju svog!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 14:47

Neznam sta je tu uopce mogao odbraniti...

Mislim ozbiljno momak, znas li ti fudbal?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 14:59

Ma Begovic je klasa, spasio nas je cak sta vise.
Korektno brani kada god dobije sansu.Nas je najbolji golman od kako smo se osamostalili.
Kakav Hasagic , Avdukic i Grahovac...
Mislim realno Asmir ce od narednog ljeta promjeniti sredinu u jedan od jacih klubova EPL-a i proede ga sa nekim golmanima sa termina.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2011, 16:40

Reuf je napisao/la:Ma Begovic je klasa, spasio nas je cak sta vise.
Korektno brani kada god dobije sansu.Nas je najbolji golman od kako smo se osamostalili.
Kakav Hasagic , Avdukic i Grahovac...
Mislim realno Asmir ce od narednog ljeta promjeniti sredinu u jedan od jacih klubova EPL-a i proede ga sa nekim golmanima sa termina.
da
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 17:26

100% Kenin gol. Ono je morao stići, ali nema neke velike razlike u poređenju sa nekim sinočnjim golovima.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2011, 17:31

Jedino sto mu sinoc zamjeram je prvi GOL iz razloga sto je previse vjerovao u zivi zid i tako ostavio njegovu desnu stranu otvorenu. Da se samo za korak pomjerio u desno ubjedjen sam da bi izvadio onu loptu tj. izbacio je u korner.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 17:32

amerosm je napisao/la:Jedino sto mu sinoc zamjeram je prvi GOL iz razloga sto je previse vjerovao u zivi zid i tako ostavio njegovu desnu stranu otvorenu. Da se samo za korak pomjerio u desno ubjedjen sam da bi izvadio onu loptu tj. izbacio je u korner.
ono se ne moze nazvat zivim zidom. jedva da je iko skocio. ne znam cega su se prepali.
...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 47 gostiju.