zasto brate mili ovo postavljas, odma mi muka neka u stomaku.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ovo je golmanov gol, koji nas je kostao EURA. O ovom bi se dalo raspravljati.
e kako je hladno isprati pogledom, nevjerovatno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
zasto brate mili ovo postavljas, odma mi muka neka u stomaku.aleksandar_veliki je napisao/la:
Cijela stvar u vezi Hasagića se svodi na ovo i na ozljedu protiv Francuske .Ali su to licemjerne zamjerke isto kao i moje Begoviću, zašto.Zato što čim se pojavila mogučnost nastupa Begovića u reprezentaciji BiH počelo je i omaložavanje Hasagića .Begović je dolazio iz največe lige svijeta , lige koju svaki vikend gledamo na televiziji i kao takav je morao biti broj jedan .I onda je naravno uvijek tražena mana Hasagiću (na isti način na koji ja tražim mane Begoviću) dok mu je u jednom momentu nisu našli i zakopali ga izgleda za sva vremena.Tako zaboravivši vrijeme prije Sušića kada ovaj momak nebrojno puta bio naš najboli pojedinac .Protiv Begovića nemam ništa dobar golman i još bolji momak ali način na koji je Hasagić tretiran u javnosti od njegovog pojavljivanja je SRAMOTAN.aleksandar_veliki je napisao/la:
Zna Avdukic ?pluton je napisao/la:ovaj asmir pojma nema braniti slobodne udarce,pojma!
prestani majke ti, eto ti imas pojmapluton je napisao/la:ovaj asmir pojma nema braniti slobodne udarce,pojma!
istina je da je sramotan nacin na koji se tretira sad hasagic, pogotovo jer nas je par puta dobro spasio.DRHAUSE je napisao/la:Cijela stvar u vezi Hasagića se svodi na ovo i na ozljedu protiv Francuske .Ali su to licemjerne zamjerke isto kao i moje Begoviću, zašto.Zato što čim se pojavila mogučnost nastupa Begovića u reprezentaciji BiH počelo je i omaložavanje Hasagića .Begović je dolazio iz največe lige svijeta , lige koju svaki vikend gledamo na televiziji i kao takav je morao biti broj jedan .I onda je naravno uvijek tražena mana Hasagiću (na isti način na koji ja tražim mane Begoviću) dok mu je u jednom momentu nisu našli i zakopali ga izgleda za sva vremena.Tako zaboravivši vrijeme prije Sušića kada ovaj momak nebrojno puta bio naš najboli pojedinac .Protiv Begovića nemam ništa dobar golman i još bolji momak ali način na koji je Hasagić tretiran u javnosti od njegovog pojavljivanja je SRAMOTAN.
Evo covjek objasnio i nacrto kome nije jasno. Keno je sam zasluzio ovaj tretman u medijima, jel znaci da Kodro i Bola trebaju igrati prije Dzeke jer su nas zaduzili?NoName je napisao/la:Asmir je za Hasagića doktor nauka.
Prigovaralo se ovdje Asmiru sa svih strana kada se nije odazvao u prijateljskoj, jer je znao da neće braniti, Keno je bio kec. Zanima me koliko je forumaša primjetilo da je sinoć rezervni golman bio Avdukić, dakle Kene nije bilo. Nisam siguran kako je bilo u Zenici? Dakle, tačna je ona priča da se Keno ljutnuo kada je Pape najavio Begovića i hajde neka mi neko objasni zašto je Begović loš ako to uradi pred prijateljsku utakmicu a Keno dobar kada on to uradi pred odlučujući meč.
Neznam sta je tu uopce mogao odbraniti...pluton je napisao/la:ovaj asmir pojma nema braniti slobodne udarce,pojma!
daReuf je napisao/la:Ma Begovic je klasa, spasio nas je cak sta vise.
Korektno brani kada god dobije sansu.Nas je najbolji golman od kako smo se osamostalili.
Kakav Hasagic , Avdukic i Grahovac...
Mislim realno Asmir ce od narednog ljeta promjeniti sredinu u jedan od jacih klubova EPL-a i proede ga sa nekim golmanima sa termina.
100% Kenin gol. Ono je morao stići, ali nema neke velike razlike u poređenju sa nekim sinočnjim golovima.aleksandar_veliki je napisao/la:
ono se ne moze nazvat zivim zidom. jedva da je iko skocio. ne znam cega su se prepali.amerosm je napisao/la:Jedino sto mu sinoc zamjeram je prvi GOL iz razloga sto je previse vjerovao u zivi zid i tako ostavio njegovu desnu stranu otvorenu. Da se samo za korak pomjerio u desno ubjedjen sam da bi izvadio onu loptu tj. izbacio je u korner.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.