Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Oprosti im Pape jer vrhunac njihove karijere je FM menager 2012, ali i to ide opcija save nakon svako treće ili četvrte utakmice.
Oprosti Pape što su te tri puta uznemirili u ove dvije predivne godine tvoje vladavine.
Ako odeš pljuvaću te a ako ostaneš braniću te.
Sinoć si planirao sa 4-5-1 formacijom dugo držati rezultat 0:0, ali nije uspjelo. Mnogi su govorili ako zabijemo jedan pogodak da ćemo proći dalje, mi smo zabili dva pogodka ali nije bilo dovoljno.
Oprosti im Pape jer oni misle da bi mi dali više golova sa dva napadača, a ne znaju da smo primili 6 sa 7 igrača u fazi odbrane. Da smo slušali njih, primili bi 10.
Oprosti im Pape što je sudija odmakao živi zid na 15 metara, a ne na propisanu razdaljinu. E moj Sajo, vidiš i sam da su ovo samo dupli nikovi koji te provociraju.
Oprosti im Pape što se zoveš Safet, a njihovi nikovi odaju njihovu inteligenciju.
Oprosti im Pape zbog našeg Lulića koji je bio najbolji igrač Serie A do 22:59, kasnije je postao truhlo. Oprosti im Pape što je Begović bio najbolji golman Premiershipa, a najbolji mladi golman svijeta do 23:15. Oprosti im Pape što je Džeko među 5 najboljih napadača svijeta bio do 22:30. Oprosti im Pape što ja Papac bio junak Hercegovine do 22:30. Oprosti im Pape što je Zahirović bio dika Zenice i najbolji zadnji vezni do 22:30.
Oprosti im Pape, jer lažu da bi bili bolji od tebe. Sad sam pregledao temu kladionice, niko nije igrao 1 a pogotovo ne iz 1 u 1. Oprosti im Pape jer su svi govorili da će biti manje od 3 gola na utakmici, niko nije odigrao na kladionici 3+.
Oprosti im Pape, jer ne čitaju knjige,oni ih drže u rukama.
E moj Pape, ljud su kao zla djeca, zla po činu, djeca po pameti. Ovdje ima puno zle djece. Oprosti im, ostani sa nama, krenućemo od početka. Njima uinat.
Oprosti Pape što su te tri puta uznemirili u ove dvije predivne godine tvoje vladavine.
Sinoć si planirao sa 4-5-1 formacijom dugo držati rezultat 0:0, ali nije uspjelo. Mnogi su govorili ako zabijemo jedan pogodak da ćemo proći dalje, mi smo zabili dva pogodka ali nije bilo dovoljno.
Oprosti im Pape jer oni misle da bi mi dali više golova sa dva napadača, a ne znaju da smo primili 6 sa 7 igrača u fazi odbrane. Da smo slušali njih, primili bi 10.
Oprosti im Pape što je sudija odmakao živi zid na 15 metara, a ne na propisanu razdaljinu. E moj Sajo, vidiš i sam da su ovo samo dupli nikovi koji te provociraju.
Oprosti im Pape što se zoveš Safet, a njihovi nikovi odaju njihovu inteligenciju.
Oprosti im Pape zbog našeg Lulića koji je bio najbolji igrač Serie A do 22:59, kasnije je postao truhlo. Oprosti im Pape što je Begović bio najbolji golman Premiershipa, a najbolji mladi golman svijeta do 23:15. Oprosti im Pape što je Džeko među 5 najboljih napadača svijeta bio do 22:30. Oprosti im Pape što ja Papac bio junak Hercegovine do 22:30. Oprosti im Pape što je Zahirović bio dika Zenice i najbolji zadnji vezni do 22:30.
Oprosti im Pape, jer lažu da bi bili bolji od tebe. Sad sam pregledao temu kladionice, niko nije igrao 1 a pogotovo ne iz 1 u 1. Oprosti im Pape jer su svi govorili da će biti manje od 3 gola na utakmici, niko nije odigrao na kladionici 3+.
E moj Pape, ljud su kao zla djeca, zla po činu, djeca po pameti. Ovdje ima puno zle djece. Oprosti im, ostani sa nama, krenućemo od početka. Njima uinat.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
ja nez o cemu ti uopste pricas....najlakse je bjezati od realnosti nakon one katastrofe od sinocadriano_leite je napisao/la:Fudbal nije football manager 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 niti buduce igre FM, pa da se igraci krecu onako kako ih ti postavis. Nit je Portugal bot niti je sudija idealan kao na igricama. Ako se umanjuju pobjede koje je Pape ostvario, ako su igraci zasluzni za pobjede, a Pape samo za poraze, onda nama i ne treba trener. Pusti igrace nek se igraju i to je to. Kad Pape ne utice taktikom i postavkom, ovi pobjedjuju, pa pustiti ih nek se igraju sami, osvojit cemo i EP i SP, nece nam biti kraja.Juve-TZ je napisao/la:ja nez sto neki nece da priznaju da je sinoc nas pristup i nacin igranja onakve utakmice veoma zavisio od toga sta ce pape reci da rade i kako ce ih postaviti....
pa covjek je uradio to da nije bilo nikakve postavke, prvih 10 minuta se vidilo da od toga nema nista...sto nije nista uradio, sto nije reagovao ccc...
covjek je izasao na teren bez ikakvog plana...pa nisu oni francuzi da im uvalis pogodak i odbranis se, ovo je organizovana reprezentacija, a ne raspala francuska...
znaci izveo nas je i prepustio zvjerima da nas trgaju...to sto se desavalo u drugom se vise nije moglo ni zaustaviti jer su nas ubili u pojam,...
igracima nista ne zamjerim, nisu oni ta klasa koja je portgual i nisu nista mogli uraditi u onako otvorenoj i brzoj igri i tempu koji je pape prepustio portugalcima da diktiraju, sto je najgore u svih 90 minuta covjek nije nista uradio i onda na preskonferenciji kaze da se osjeca kao drogiran ccc
e moj pape sreca tvoja pa nemamo boljeg, ovo ti je vec 5-6 put da sjebes stvar da valja, nije sve do tebe i do igraca je kasnije bilo jer su izgubili glavu u onakvoj atmosferi i tempu ali si sve zapoceo, sta je ocekivao da cemo se vratiti od 2:0 ili nez? kk
Welcome to reality, thank you.

- adriano_leite
- Kontakt:
Bajevic je jedini koji bi bio bolji od Papeta za ovu repku i ja sam uvijek bio za Papeta ili Bajevica. Druge opcije nema, a koliko je i Bajevic spreman da se baci pod noge ovom narodu, cisto sumnjam da je tolika budala, pa da dozvoli ga pljuju neznalice, klosari, gastarbajteri, smecari, internet frikovi koji nisu vidjeli utakmice uzivo, gejmeri koji igraju PESA, FIFE ili FMA itd. itd. itd.Cartman je napisao/la:Dusan Bajevic.adriano_leite je napisao/la:Koje su po tebi realne opcije kvalitetnog trenera?Cartman je napisao/la:Sve zavisi ko je protukandidat. Ako su prosjecni treneri kao i on, onda nema potrebe nesto mjenjat. Ako mozemo dovest kvalitetnog trenera onda se zahvalit Susicu. Jer da opet ponovim, nije znacajno popravio igru i nije nikakav znacajan rezultat napravio. Baraz? Been there, done that.
Ako cemo realno, Pape je tek sada upoznao reprezentaciju, odnosno zadnje 3 4 tekme se stvorila ta hemija izmedju igraca i trenera, tako da bi bio nonsense ne produziti ugovor, jer znamo kakva je nasa situacija sa trenerima. Eto ja pitam, ko su po tebi Cartmane realne opcije za buduceg selektora nase repke?
Mehmed Bazdarevic, Hadzibegic, pa to su ljudske nule a dragog mi Boga ni oni nesto nemaju nekog trenerskog iskustva. Jedino od respektabilnih imena ima jos Vaha, ali on radi za pare, tako da od njega nema nista.
Edit: umjesto iskustva mislio sam napisati trenerskih uspjeha.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 16 nov 2011, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
XJuve-TZ je napisao/la:ja nez sto neki nece da priznaju da je sinoc nas pristup i nacin igranja onakve utakmice veoma zavisio od toga sta ce pape reci da rade i kako ce ih postaviti....
pa covjek je uradio to da nije bilo nikakve postavke, prvih 10 minuta se vidilo da od toga nema nista...sto nije nista uradio, sto nije reagovao ccc...
covjek je izasao na teren bez ikakvog plana...pa nisu oni francuzi da im uvalis pogodak i odbranis se, ovo je organizovana reprezentacija, a ne raspala francuska...
znaci izveo nas je i prepustio zvjerima da nas trgaju...to sto se desavalo u drugom se vise nije moglo ni zaustaviti jer su nas ubili u pojam,...
igracima nista ne zamjerim, nisu oni ta klasa koja je portgual i nisu nista mogli uraditi u onako otvorenoj i brzoj igri i tempu koji je pape prepustio portugalcima da diktiraju, sto je najgore u svih 90 minuta covjek nije nista uradio i onda na preskonferenciji kaze da se osjeca kao drogiran ccc
e moj pape sreca tvoja pa nemamo boljeg, ovo ti je vec 5-6 put da sjebes stvar da valja, nije sve do tebe i do igraca je kasnije bilo jer su izgubili glavu u onakvoj atmosferi i tempu ali si sve zapoceo, sta je ocekivao da cemo se vratiti od 2:0 ili nez? kk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
nasa realnost nemamo para za kvalitetne strucnjake uvjek ce nam selektor bit neki prosjecan trener i uvjek ce nam najveci domet biti baraz
- adriano_leite
- Kontakt:
Juve-TZ, kako ne znas o cemu pricam? Pa kazes da je Pape kriv, igracima ne zamjeras, ovo ono. Pa kad je Pape unistio Francusku bilo je kako su igraci zasluzni, pa sad nas podera Portugal, Pape kriv. Pa ako igraci mogu sami, ako Pape ne utice nista, ako je ovo idealan svijet u kojem svaki igrac kao na igrici odgovori zadatom zadatku, onda pusti njih nek se igraju, selektor nam i ne treba. Treba se zapitati, kako to da uvijek po selektoru puca ako neko od igraca pravi gluposti, ako se ne trudi, ako jednostavno mu ne polazi za nogom. Drago mi je samo sto su sinoc svi izgarali do zadnje minute i to je jedino pozitivno. A ako mislimo da cemo boljeg od Papeta dobiti, onda se varamo i zivimo u lazi, jer ne vidimo koliko toga dobrog je Pape napravio u ovoj reprezentaciji. Sam Spahic kaze da ih je preporodio, pa zasto se onda mi trebamo praviti pametni i da pljujemo covjeka i da govorimo da je neznalica i da ne zna raditi svoj posao?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Da je ovaj glavonja trener neke zemlje u okruzenju i da primi sest komada u barazu, razapeli bi ga i otjerali ne bi ga niko ocima vidio i onda bi ljudi tako napravili rezultat iduce godine.
Ali posto je ova drzava dozivila veliko doseljenje primitivni ljudi s brda i okolni sela u centar, zato i imamo ovake majmune koji poslije sest komada kazu dobar je pape nek ostane, da primi u iducem barazu opet sest ili da moli Boga da dode Luxemburg do baraza.Balavurdija od 14 godina ..
Ali posto je ova drzava dozivila veliko doseljenje primitivni ljudi s brda i okolni sela u centar, zato i imamo ovake majmune koji poslije sest komada kazu dobar je pape nek ostane, da primi u iducem barazu opet sest ili da moli Boga da dode Luxemburg do baraza.Balavurdija od 14 godina ..
Zadnja izmjena: Jug, dana/u 16 nov 2011, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Jug je napisao/la:Da je ovaj glavonja trener neke zemlje u okruzenju i da primi sest komada u barazu, razapeli bi ga i otjerali ne bi ga niko ocima vodio i onda bi ljudi tako napravili rezultat iduce godine.
Ali posto je ova drzava dozivila veliki doseljenje primitivni ljudi s brda i okolni sela u centar, zato i imamo ovake majmune koji poslije sest komada kazu dobar je pape nek ostane, da primi u iducem barazu opet sest ili da moli Boga da dode Luxemburg do baraza.Balavurdija od 14 godina ..
glavonja ti je u gacama
15.10 - 15.06 ...
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Kreteni Sušić je odličan izbornik, a Bosna može biti samo bolja... sve smo jači i za 2 godine postajemo nogometna velesila!!! Ko to ne vidi slijep je
- skyisthelimit
Rizah je napisao/la:Oprosti im Pape jer vrhunac njihove karijere je FM menager 2012, ali i to ide opcija save nakon svako treće ili četvrte utakmice.
15.10 - 15.06 ...
- adriano_leite
- Kontakt:
dozivjela, primitivnih, okolnih, ovakve. Ko je sa brda kralju? Pa na brdima ljudi imaju bolje obrazovanje od tebe, samo im daj komp u ruke i pokazat ce ti da su pismeniji od tebe, o ti veliki nepismeni gradjaninu.Jug je napisao/la:Da je ovaj glavonja trener neke zemlje u okruzenju i da primi sest komada u barazu, razapeli bi ga i otjerali ne bi ga niko ocima vidio i onda bi ljudi tako napravili rezultat iduce godine.
Ali posto je ova drzava dozivila veliki doseljenje primitivni ljudi s brda i okolni sela u centar, zato i imamo ovake majmune koji poslije sest komada kazu dobar je pape nek ostane, da primi u iducem barazu opet sest ili da moli Boga da dode Luxemburg do baraza.Balavurdija od 14 godina ..
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Postajes nogometna velesila ispadas iz baraza s sest komada, koja ovo moras biti retardacija ?fk bosna sarajevo je napisao/la:Kreteni Sušić je odličan izbornik, a Bosna može biti samo bolja... sve smo jači i za 2 godine postajemo nogometna velesila!!! Ko to ne vidi slijep je
Ostat ce sigurno, cim ti prizivas. Tako si prizivao Sabita Hadzica da ostane, pa sad cuga u nekoj birtiji.skyisthelimit je napisao/la:Rizah je napisao/la:Oprosti im Pape jer vrhunac njihove karijere je FM menager 2012, ali i to ide opcija save nakon svako treće ili četvrte utakmice.
- skyisthelimit
ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) i @JUG-u da dignu kredit, prodaju kucu, auto ako imaju, pa ako bude potrebno i porodicu nek prodaju da bi se mogao isplacivati ovaj cijenjeni strucnjak
jel moRe
jel moRe
15.10 - 15.06 ...
e cuj izbornikfk bosna sarajevo je napisao/la:Kreteni Sušić je odličan izbornik, a Bosna može biti samo bolja... sve smo jači i za 2 godine postajemo nogometna velesila!!! Ko to ne vidi slijep je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
JUG dosta para daje na tablete nemoze on jos i trenera finansiratskyisthelimit je napisao/la:ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) i @JUG-u da dignu kredit, prodaju kucu, auto ako imaju, pa ako bude potrebno i porodicu nek prodaju da bi se mogao isplacivati ovaj cijenjeni strucnjak
jel moRe

- skyisthelimit
pa predlozi nam ti @safira koga za selektora..:Evo Hiddink je dobio otkaz moze i on...NSBiH nema para da isplacuje takvog strucnjaka, imas li mozda ti da nam pomognes, u najgorem slucaju zavali se u kredit sa svojim istomisljenicimaJug je napisao/la:Koliko si samo glup.skyisthelimit je napisao/la:ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) i @JUG-u da dignu kredit, prodaju kucu, auto ako imaju, pa ako bude potrebno i porodicu nek prodaju da bi se mogao isplacivati ovaj cijenjeni strucnjak
jel moRe
15.10 - 15.06 ...
- skyisthelimit
zamoli brka on bi je mozda djaba vodioJug je napisao/la:
Pa po tvojoj logici kretenskoj, posto nemamo para da dovedemo Bracu iz Vrbanjuse, e jesi glup frajer.
15.10 - 15.06 ...
Pape je totalno fulao taktiku i postavku sto se vidilo u prvih 10 minuta, ako nije mogao da nesto uradi do kraja poluvremena moglo je se na poluvremenu i pokusati izaci u drugom sa drugim pristupom...adriano_leite je napisao/la:Juve-TZ, kako ne znas o cemu pricam? Pa kazes da je Pape kriv, igracima ne zamjeras, ovo ono. Pa kad je Pape unistio Francusku bilo je kako su igraci zasluzni, pa sad nas podera Portugal, Pape kriv. Pa ako igraci mogu sami, ako Pape ne utice nista, ako je ovo idealan svijet u kojem svaki igrac kao na igrici odgovori zadatom zadatku, onda pusti njih nek se igraju, selektor nam i ne treba. Treba se zapitati, kako to da uvijek po selektoru puca ako neko od igraca pravi gluposti, ako se ne trudi, ako jednostavno mu ne polazi za nogom. Drago mi je samo sto su sinoc svi izgarali do zadnje minute i to je jedino pozitivno. A ako mislimo da cemo boljeg od Papeta dobiti, onda se varamo i zivimo u lazi, jer ne vidimo koliko toga dobrog je Pape napravio u ovoj reprezentaciji. Sam Spahic kaze da ih je preporodio, pa zasto se onda mi trebamo praviti pametni i da pljujemo covjeka i da govorimo da je neznalica i da ne zna raditi svoj posao?
Vec kazem za francusku, nije to velika reprezentacija i imaju velike probleme sto ce se vidjeti i na tom euru 2012, tu smo hajmo reci odigrali mirno i tvrdo i nismo im prepustili da koliko toliko diktiraju i tu sve zasluge idu svima...i papetu i ostalim...sto sam ja ocekivao sinoc? ocekivao sam da malo smirimo igru, da uvijek imamo opciju za pas a ne ono da nas trgaju kao da smo neka mala reprezentacija kao san marino i ostali...
Ja mislim da su igraci sinoc bili veoma iznenadjeni tim pocetnim pritiskom, pa jel pape znao za taj pritisak? znao je da ce nas stisnut, moglo je se sve na drugi nacin uradit da je to postavio kako treba, znalo je se da ce biti pritiska....a mi smo u svemu tome prosli kao amateri kao da su nas samo izbacili na stadion bez ikakave taktike i postavke i pustili medju lavove da nas trgaju...
Sta pape nije shvatio u ovim utakmicama je to da koliko god da se misketu i pjanicu igra oni ce biti odsjeceni 90 minuta, da koliko god talenta dzeko ima u duelu i izbacivanju igraca da ce ga portugalci prvo udvojiti pa da ce tu uskoro biti i veloso te da od toga nema nista tj da mu treba podrska...znaci napadacki smo pali totalno i to je tako bilo i u zenici, a mi izasli isto tako da igramo i u lisabonu...
uglavnom katastrofa od postavke i nije prvi put da je tako, protiv francuske u sarajevu, protiv albanije u gostima, protiv rumunije u gostima, protiv albanije kod kuce kada smo se provukli, kao i protiv bjelorusije kada su nas sudije provukle...
nez vise sta da kazem....moze on ostati, ali to je sve jer nemamo kvalitetnih opcija i to je sve...ali treba priznati da mnogo toga zavisi od trenera i da se moglo bolje odraditi sve ovo, ciro je izvukao 1:0 sa slabijim timom...sve to zavisi od toga kako ces ti izaci i igrati, a mi smo se branili i pape je ocekivao nesto nemoguce i nije reagovao ni na jedan nacin sto je na kraju dovelo i do tih 6 golova jer ekipe koje se brane protiv ronalda i nanija po obicaju vec primaju 4-5 komada sto nije neko cudo...
trebao je sve ovo odraditi da svaki igrac ima svoju rolu u timu, a ne da imamo 5 odsjecenih igraca citavu utakmicu, dzeko u tom slucaju izgleda kao neki prosjecan napadac jer mu nije nasao ulogu, dok pjanic izgleda kao malo djete tj jedu ga u vezi, lula ne moze proci niti jednom i td...postavka na silu da se ide pa sta bude, a tako ne moze..
-
- Kontakt:
nema tu puno pametovanja, Safet je pokusao neku svoju viziju igre, e sad sto mu nije upalilo(al' nikako) to je druga stvar i on sam treba da prizna gresku, bilo to kroz ostavku ili neki drugi nacin !?!
sve u svemu, volio bih dozivjeti da jednom nas covjek izadje pred javnost i prizna svoju gresku, kaze da je nesto pokusao i da se to ispostavilo pogresnim, e tad bi ga cijenio i tad bi ga smatrao drugacijim od ostalih i definitivno bi bio za njegov ostanak, a ako ovako ostane(prebacivanje krivice na igrace) nazalost nije nista drugaciji/bolji od predhodnika!
Safete na tebe je red
sve u svemu, volio bih dozivjeti da jednom nas covjek izadje pred javnost i prizna svoju gresku, kaze da je nesto pokusao i da se to ispostavilo pogresnim, e tad bi ga cijenio i tad bi ga smatrao drugacijim od ostalih i definitivno bi bio za njegov ostanak, a ako ovako ostane(prebacivanje krivice na igrace) nazalost nije nista drugaciji/bolji od predhodnika!
Safete na tebe je red

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.