Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Džeko je potpuno upravu inteligentan je Edin ,jer smo čak dali go i sa 10 igraća vidjelo se pred kraj drugog poluvremena da je napad najbolja odbrana još bi Sušić i Vedu ubacio u igru da nije bilo ovog crvenog jer ga je već poslo na zagrijavanje !
Ne kažem da bi prošli ali nije bilo nemoguće,njihova odbrana je slaba pored dva gola koja smo dali treba uzeti u obzir i da se Miske ušeto u njihov 16-ac a i Džeko je prećku pogodio (bez obzira što je bio Offside-u)na taj naćin bi se težište igre prebacilo ba njihovu polovicu tako da sudija ne bi mogo svirati slobodne udarce bar ne tako lahko za njih !Trebo je Vedo igrati od poćetka(sa dva napadaća i oni bi zatvorenije igrali )!
Dva čovjeka su kriva za ovaj poraz prvi je Pape zato što je P*** !!! ...a Drugi je znate već Lulić zato što je ispo ne ne naivan,nego pravo Glu* !
Moglo je ovo puno bolje puno šteta velika šteta !
Ne kažem da bi prošli ali nije bilo nemoguće,njihova odbrana je slaba pored dva gola koja smo dali treba uzeti u obzir i da se Miske ušeto u njihov 16-ac a i Džeko je prećku pogodio (bez obzira što je bio Offside-u)na taj naćin bi se težište igre prebacilo ba njihovu polovicu tako da sudija ne bi mogo svirati slobodne udarce bar ne tako lahko za njih !Trebo je Vedo igrati od poćetka(sa dva napadaća i oni bi zatvorenije igrali )!
Dva čovjeka su kriva za ovaj poraz prvi je Pape zato što je P*** !!! ...a Drugi je znate već Lulić zato što je ispo ne ne naivan,nego pravo Glu* !
Moglo je ovo puno bolje puno šteta velika šteta !
Pod prečku u devet banki.... :)
Ibisevic bi usao kao u Zenici da se nije desio Lulicev blablas,nakon crvenog koncepcija programa je totalno promjenjena.spica sa igracem manje a relativno losim ili nespremnim zadnjim redom to ni u ludilu nebi niko stavio.Principatus je napisao/la:@geronimo
LIcno sam pro-Susic, bio to od utakmice protiv Elf-a.
Kratko da se osvrnem na pozive: Muslimovic i Besic naprimjer ne zasluzuju poziv. Jedan nema kluba, drugi upravo ne igra ni za HSV2. Maletic nam moze pomoci pri kraju meca. Jedan igrac tipa Cocalic, koji bude barem jednom igrac kola, zasluzuje poziv ipred Besica,definitivno. Vranjes isto tako.
Moja kritika sto se tice same igre je tipa "general poslije bitke". Najkasnije u 2. poluvremenu bih ubacio Ibisevica, jer se odslikavala ista, ako ne gora situacija, nego na BP. Pali smo i na psihickom planu. Mozda napisem sutra navece vise, nerado bih sada kratko poslije utakmice i u ovo doba.
Pises o muslimovicu a cestito mjesta ni za Vede,nigdje veze.
Da je Mujdza zdrav nebi bili u opticaju ni Besic a niti bi se uopste spominjao Cocalic koji ce vjerovatno nakon Panionisa nazad odakle je i dosao ili u zilinu sa Kerlom.
@Halix gdje si bio ranije,nisi se nesto pojavljivao na ovim temama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
prije ove utakmice bile su rijeci pojedinih forumasa citiram
"Javna je tajna da Papetu formaciju i taktiku postavlja I.Osim"
dakle Osim je kriv
dakle Osim je kriv
15.10 - 15.06 ...
Ma brate život zdravstveni problemi tako te zahebancije tu sam ja čitam ali ne volim puno šupljirat...harishp je napisao/la:Ibisevic bi usao kao u Zenici da se nije desio Lulicev blablas,nakon crvenog koncepcija programa je totalno promjenjena.spica sa igracem manje a relativno losim ili nespremnim zadnjim redom to ni u ludilu nebi niko stavio.Principatus je napisao/la:@geronimo
LIcno sam pro-Susic, bio to od utakmice protiv Elf-a.
Kratko da se osvrnem na pozive: Muslimovic i Besic naprimjer ne zasluzuju poziv. Jedan nema kluba, drugi upravo ne igra ni za HSV2. Maletic nam moze pomoci pri kraju meca. Jedan igrac tipa Cocalic, koji bude barem jednom igrac kola, zasluzuje poziv ipred Besica,definitivno. Vranjes isto tako.
Moja kritika sto se tice same igre je tipa "general poslije bitke". Najkasnije u 2. poluvremenu bih ubacio Ibisevica, jer se odslikavala ista, ako ne gora situacija, nego na BP. Pali smo i na psihickom planu. Mozda napisem sutra navece vise, nerado bih sada kratko poslije utakmice i u ovo doba.
Pises o muslimovicu a cestito mjesta ni za Vede,nigdje veze.
Da je Mujdza zdrav nebi bili u opticaju ni Besic a niti bi se uopste spominjao Cocalic koji ce vjerovatno nakon Panionisa nazad odakle je i dosao ili u zilinu sa Kerlom.
@Halix gdje si bio ranije,nisi se nesto pojavljivao na ovim temama.

Samo moglo je ovo bolje ali šta je tu je...ima ih pa krive Boga za poraz nisam znao da ima ljudi koji misle da je Pape Bog !

Pod prečku u devet banki.... :)
ne.. to bi bilo tako samo da smo prosli, ovako je susic jedini krivacskyisthelimit je napisao/la:prije ove utakmice bile su rijeci pojedinih forumasa citiram
dakle Osim je kriv

ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Nisam volio Sušića od samog početka. Nije on sazreo za repku i nije vrhunski trener. Ali ipak, postavio je neke stvari odlično. Ima njuh za nove igrače i igrači ga poštuju što je najbitnije. S toga, osim ako Halilhodžić ili Bajević ne preuzimali repku (u što čisto sumnjam) volio bi da Sušić ostane.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Najlakse je pljuvati poslije izgubljene bitke,kada smo odigrali dobru utakmicu protiv Francuza bio je strucnjak i bili su dori igraci sada kada su nas Portugalci pobjedili nista nevalja(ljudi odigrali svoju najbolju utakmicu u zadnjih deset godina).Ja licno ni Papetu ni momcima ne zamjeram licno nista,ovo sto smo postigli u ovom trenutku je nas maksimum a to sto mi zivimo u iluzijama da smo svjetska sila to je druga stvar.Plasman u baraz je i predobra stvar kada se u obzir uzmu sve cinjenice(liga slaba i iz nje se nemoze naci niti jedan igrac za reprezentaciju,igraci drugih nacioalnosti neckaju se da igraju i u 99% slucajeva izaberu reprezentaciju komsija oko nas,do prije par mjeseci nismo ni znali hocemoli nastaviti kvalifikacije zbog marifetluka fudbalskog saveza).Poslije svih tih desavanja mislim da to sto zaredom igramo baraz dva ciklusa je vise od uspjeha,pa reprezentacije koje do juce su bile daleko od nas(Norveska,Svicarska,Srbija,Rumunija,Bugarska i jos neke) to ne postizu.Izgubili smo od Portugala(finalista EP,polufinalista SP,zemlja cije ekipe osvajaju LP ili KŠ) i primili sesticu pa sta i druge mnogo kvalitetnije reprezentacije znale su gubiti sa vecom razlikom pa su nastavljale dalje.Koliko imamo neprijatelja i koliko smo nebitni UEF-i radi finasijskih dobiti ovo je fenomenalan uspjeh i zato glavu gore Pape i igraci.Sretno u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
EMIR SPAHIĆ vratio je nadu Bosni i Hercegovini da može izboriti Euro, golom za 3:2 na Luzu, ali do kraja susreta Portugalci su zabili još triput i s konačnih 6:2 izborili EP.
> Kraj snova o Euru: BiH se raspala, Portugalci im utrpali šest komada!
"Hvala svim navijačima koji su nas podržavali, čak i onda kad smo bili na koljenima. Suđenje ne bih htio komentirati jer ne bi bilo lijepo sad pričati o tome", procijedio je kapetan BiH:
"Rano smo primili dva prva gola, a onda i sasvim nepotrebno ostali bez jednog čovjeka na terenu. Portugalci su zasluženo slavili, mi nikako nismo imali odgovor na njihovu igru."
"Kako bilo, mislim da ovo nije realan rezultat i da će nam trebati neko vrijeme da se oporavimo od ovoga", dodao je Spahić, a prenosi ****.
Kapetan Spahić: Sušić mora ostati izbornik!
Kao kapetan javno je apelirao na ljude u Nogometnom savezu BiH da ne smjenjuju izbornika Sušića i njegov stručni stožer:
"Moramo se što bolje pripremiti za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. jer mi imamo tu kvalitetu da se plasiramo u Brazil. Safet Sušić treba ostati izbornik, on nas je preporodio i donio neke nove dimenzije u našu igru", zaključio je Spahić.
Izbornik BiH priznao je poslije utakmice da se osjeća užasno: "Kao boksač sam kad ga nokautiraju, trebat će mi vremena da se oporavim od ovoga. Drago mi je da naš kapetan i dalje želi igrati za reprezentaciju, a što se tiče mog ostanka na klupi, dugo je još do početka kvalifikacija za SP. Vidjet ćemo", poručio je Sušić.
"I u Zenici su Portugalci imali više prilika od nas, htio sam krenuti s dva napadača u uzvratu, ali sreća da nisam uveo Ibiševića. Da sam njega stavio bilo bi samoubojstvo. Jednostavno, razlika u kvaliteti je bila preogromna", rekao je Sušić, zaželivši uspjeh Portugalcima na EP-u:
"Daleko su bolji od nas, brži, okretniji, vidjelo se od početka da igramo s puno boljim suparnikom od nas", za kraj će legendarni Pape.
> Kraj snova o Euru: BiH se raspala, Portugalci im utrpali šest komada!
"Hvala svim navijačima koji su nas podržavali, čak i onda kad smo bili na koljenima. Suđenje ne bih htio komentirati jer ne bi bilo lijepo sad pričati o tome", procijedio je kapetan BiH:
"Rano smo primili dva prva gola, a onda i sasvim nepotrebno ostali bez jednog čovjeka na terenu. Portugalci su zasluženo slavili, mi nikako nismo imali odgovor na njihovu igru."
"Kako bilo, mislim da ovo nije realan rezultat i da će nam trebati neko vrijeme da se oporavimo od ovoga", dodao je Spahić, a prenosi ****.
Kapetan Spahić: Sušić mora ostati izbornik!
Kao kapetan javno je apelirao na ljude u Nogometnom savezu BiH da ne smjenjuju izbornika Sušića i njegov stručni stožer:
"Moramo se što bolje pripremiti za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. jer mi imamo tu kvalitetu da se plasiramo u Brazil. Safet Sušić treba ostati izbornik, on nas je preporodio i donio neke nove dimenzije u našu igru", zaključio je Spahić.
Izbornik BiH priznao je poslije utakmice da se osjeća užasno: "Kao boksač sam kad ga nokautiraju, trebat će mi vremena da se oporavim od ovoga. Drago mi je da naš kapetan i dalje želi igrati za reprezentaciju, a što se tiče mog ostanka na klupi, dugo je još do početka kvalifikacija za SP. Vidjet ćemo", poručio je Sušić.
"I u Zenici su Portugalci imali više prilika od nas, htio sam krenuti s dva napadača u uzvratu, ali sreća da nisam uveo Ibiševića. Da sam njega stavio bilo bi samoubojstvo. Jednostavno, razlika u kvaliteti je bila preogromna", rekao je Sušić, zaželivši uspjeh Portugalcima na EP-u:
"Daleko su bolji od nas, brži, okretniji, vidjelo se od početka da igramo s puno boljim suparnikom od nas", za kraj će legendarni Pape.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
moj rezime: najveci krivac za sinocnji ONAKAV poraz je Safet Susic! Sa pocetnih 11, a kasnije sa svojim eksperimentisanjem nas je servirao portugalcima, a oni nas samo pojeli.
Volim te Bosno!!!
Pape ostani i odvedi nas na SP, dobili smo nepobjedive, ali ovu grupu mozemo proci.
Cuva Bog Zelju svog!
Apsolutno je najveci krivac jer nas je doveo u situaciju da se vadimo prvo protiv Francuza pa onda protiv Portugala!!!xavi26 je napisao/la:moj rezime: najveci krivac za sinocnji ONAKAV poraz je Safet Susic! Sa pocetnih 11, a kasnije sa svojim eksperimentisanjem nas je servirao portugalcima, a oni nas samo pojeli.
Zar pametan i inteligentan covjek nebi svu snagu usmjerio protiv Albanije ,Rumunije i da sad lagano prepricavamo utakmice baraza izmedzu Portugala i Francuske!!!!
Bolje je nemati selektora nego imati Safeta!!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
pape je sinoc totalno podbacio, bio je gori od sudija
Hajmo malo pogledati kratku retrospektivu Safeta Susica u ovim kvalifikacijama :
1) Dolazi na mjesto trenera u reprezentaciju zato sto je legenda Bosna i to se mora postavati. Da su neki ljudi zeljeli da odu na neko prvenstvo, vjerovatno bi Susic bio od deset opcija ona posljedna opcija da bi ga neko izabrao. Prvi razlog zato sto covjek s trenerskim poslom nema veze i hoce da na silu bude trener, a na silu i srecu to bude vrlo kratko kao sto je kod njega bilo.
2)Ima veliku srecu da dolazi u reprezentaciju u kojem igraci svojim zaslugama dolaze do velikih klubova Man. City, Lazio, Roma, Sevilla itd. sto bi treneru koji zna posao trenera u mnogome olaksalo njegovo vodjenje reprezentacije.
3)U pravo zbog toga Susic je dizan u nekim periodima u zvijezde, ne zbog toga sto je neki trener, vec sto je imao srecu da su igraci bili u velikim formama, presli u velike klubove, imali mnogo vec sampouzdanje nego isti ti igraci prije par godina i tako slicne stvari. I onda isti ti igraci koji su zasluzni za sve ovo i dolazak do baraza neko prebacuje na Susica da je trener, u najmanju ruku jako smijesno.
4)Sto se tice kvalifikacija da je mali trenercic pokazuje to da sve velike ekipe s kojima je do sada igrao nije mogao napraviti dobar rezultat. Francuska u Sarajevo ljudi nas s 50 posto snage pobijedili, otisli igrati u Francusku ( stvarno najbolja utakmica reprezentacije od kad je pratim), ali ne prvog sastava Francuske vec drugog sastava, jer da je tu bio Ribery, Benzema i ostali koji nisu igrali bilo bi kao sinoc protiv Portugala.
5)Otisao u Albaniju koju nije mogao pobijediti, a hoces na veliko takmicenje ..
6)Otisli u Rumuniju ljudi nas otresli ko suhu sljivu ...
7)Da ja ne bi duzio ima dosta toga jos, kao naprimjer kad je igrao prijateljske meceve u cetiri utakmice primio 11 golova itd. ..
8)Tako se uvijek nadu levati da dizu neku ne znalicu, koja na kraju obruka naciju, sto je za sve normalne ljude koji znaju kakav je Susic trener i nije cudno, a sinocnje izmjene su pokazale sve. Imamo igraca manje, jako lose stojimo na terenu imas dvije opcije ubaci napadaca pa sta Bog da ili ubaci veznog igraca i onde gdje su portugalci najjaci probaj da ne primis sesticu, ali ne strucnjak ubacuje nekog Maletica koji igra u SKLJ ligi i ubacuje djete koje ne zna kad je posljedni put igralo neku utakmicu da cuva Nanija
Pape strucnjak i naravno da cemo primiti sest komada.
9)Kao sto neki pricaju da smo prosli dizali bi svi Susica, a isto tako se pokazuje kad nismo prosli kakav je on supak, kad nije dosao pred kamere, vec je poslan Spahic da rjesava situaciju, zasto nije dosao taj veliki strateg i objasnio nam sta se desilo...
10)Cuo sam negdje ili procitao da Susic treba biti trener PSG-a

1) Dolazi na mjesto trenera u reprezentaciju zato sto je legenda Bosna i to se mora postavati. Da su neki ljudi zeljeli da odu na neko prvenstvo, vjerovatno bi Susic bio od deset opcija ona posljedna opcija da bi ga neko izabrao. Prvi razlog zato sto covjek s trenerskim poslom nema veze i hoce da na silu bude trener, a na silu i srecu to bude vrlo kratko kao sto je kod njega bilo.
2)Ima veliku srecu da dolazi u reprezentaciju u kojem igraci svojim zaslugama dolaze do velikih klubova Man. City, Lazio, Roma, Sevilla itd. sto bi treneru koji zna posao trenera u mnogome olaksalo njegovo vodjenje reprezentacije.
3)U pravo zbog toga Susic je dizan u nekim periodima u zvijezde, ne zbog toga sto je neki trener, vec sto je imao srecu da su igraci bili u velikim formama, presli u velike klubove, imali mnogo vec sampouzdanje nego isti ti igraci prije par godina i tako slicne stvari. I onda isti ti igraci koji su zasluzni za sve ovo i dolazak do baraza neko prebacuje na Susica da je trener, u najmanju ruku jako smijesno.
4)Sto se tice kvalifikacija da je mali trenercic pokazuje to da sve velike ekipe s kojima je do sada igrao nije mogao napraviti dobar rezultat. Francuska u Sarajevo ljudi nas s 50 posto snage pobijedili, otisli igrati u Francusku ( stvarno najbolja utakmica reprezentacije od kad je pratim), ali ne prvog sastava Francuske vec drugog sastava, jer da je tu bio Ribery, Benzema i ostali koji nisu igrali bilo bi kao sinoc protiv Portugala.
7)Da ja ne bi duzio ima dosta toga jos, kao naprimjer kad je igrao prijateljske meceve u cetiri utakmice primio 11 golova itd. ..
8)Tako se uvijek nadu levati da dizu neku ne znalicu, koja na kraju obruka naciju, sto je za sve normalne ljude koji znaju kakav je Susic trener i nije cudno, a sinocnje izmjene su pokazale sve. Imamo igraca manje, jako lose stojimo na terenu imas dvije opcije ubaci napadaca pa sta Bog da ili ubaci veznog igraca i onde gdje su portugalci najjaci probaj da ne primis sesticu, ali ne strucnjak ubacuje nekog Maletica koji igra u SKLJ ligi i ubacuje djete koje ne zna kad je posljedni put igralo neku utakmicu da cuva Nanija

9)Kao sto neki pricaju da smo prosli dizali bi svi Susica, a isto tako se pokazuje kad nismo prosli kakav je on supak, kad nije dosao pred kamere, vec je poslan Spahic da rjesava situaciju, zasto nije dosao taj veliki strateg i objasnio nam sta se desilo...
10)Cuo sam negdje ili procitao da Susic treba biti trener PSG-a

Sanjam o danu kada cemo igrati sa dva napadaca, sanjam o danu kada cemo igrati ofanzivno pa makar izgubili 8-0.
Sanjam o danu kada "ovi igraci koji sjede na klupi" i ovi koji imaju preko 34" nedobiju poziv za A tim.
Sanjam o danu kada necemo postovati protivnika, vec reci, ma **** njih, idemo mi na pobjedu.
Al sa nasom ekipom i mentalitetom, ovo ce samo ostati san.
Sanjam o danu kada "ovi igraci koji sjede na klupi" i ovi koji imaju preko 34" nedobiju poziv za A tim.
Sanjam o danu kada necemo postovati protivnika, vec reci, ma **** njih, idemo mi na pobjedu.
Al sa nasom ekipom i mentalitetom, ovo ce samo ostati san.
G BUSSA BUSS
Taktika jeste bila loša, ali nema taktike koja bi zaustavila sinoćnu mašineriju portugala!
Još kada dodamo kukavičku igru medunjanina, pjanića...
Taktika nam je bila kao protiv francuske na koševu!Sredina prazna, rahimić je praktično sam pokrivao sredinu!
Džeko je bio potpuno odsječen, kao i u prvoj utakmici, nije imao kome dodati loptu ako je osvoji!
Odma na početku sam se zapitao zašto neigra Pandža!
To su analize koje treba preispitati!
Sudija je svirao kriminalno!Prvi prekršaj iz kojeg smo primili gol jeste nepostojeći!
Kod našeg penala, kada je igrač igrao rukom nije bilo žutog kartona, a nama ih je djelio mašala!
Dvije utakmice, dvije identične taktike..moglo je to bolje!
Još kada dodamo kukavičku igru medunjanina, pjanića...
Taktika nam je bila kao protiv francuske na koševu!Sredina prazna, rahimić je praktično sam pokrivao sredinu!
Džeko je bio potpuno odsječen, kao i u prvoj utakmici, nije imao kome dodati loptu ako je osvoji!
Odma na početku sam se zapitao zašto neigra Pandža!
To su analize koje treba preispitati!
Sudija je svirao kriminalno!Prvi prekršaj iz kojeg smo primili gol jeste nepostojeći!
Kod našeg penala, kada je igrač igrao rukom nije bilo žutog kartona, a nama ih je djelio mašala!
Dvije utakmice, dvije identične taktike..moglo je to bolje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
covjek koji zove igrace a ni sam ne vjeruje u njih i ne smije ih staviti u ekipu kada mu fali igrac ne zaslužuje ni pohvale ni to da sjedi na klupi jedne državne reprezentacije... to sto je on najbolji nas igrač svih vremena, ja mislim da jeste, moze mu samo donijeti orden da ga okaci na zid, a ne to da se igra i uci na jednoj državnoj reprezentaciji... o tome kakvo smece od igraca nam igra u reprezentaciji, i kako glupi narod to isto smece smatra svetinjama, zalosno je govoriti......Evo jedan komentar covjeka koji poznaje o cemu se radi, sve vam je rekao ..
Odlicna taktika sinoc: otvoreno u odbrani zatvoreno u napadu, bravo "Sajo".
Dzaba pricas kad je pitarima Safet sveta krava!!!!Jug je napisao/la:covjek koji zove igrace a ni sam ne vjeruje u njih i ne smije ih staviti u ekipu kada mu fali igrac ne zaslužuje ni pohvale ni to da sjedi na klupi jedne državne reprezentacije... to sto je on najbolji nas igrač svih vremena, ja mislim da jeste, moze mu samo donijeti orden da ga okaci na zid, a ne to da se igra i uci na jednoj državnoj reprezentaciji... o tome kakvo smece od igraca nam igra u reprezentaciji, i kako glupi narod to isto smece smatra svetinjama, zalosno je govoriti......Evo jedan komentar covjeka koji poznaje o cemu se radi, sve vam je rekao ..
Kao prvo imamo pravo kritikovati Safeta jer nije nista napravio ,da jest nebi mi ovo pisali!!
Nije tako davno ovaj covjek stao u odbranu okorjelog kriminalca Usketa znaci treba sto prije potegnuti pitanje na osnovu cega je postavljen za trenera i ko ga je postavio?
Pa teba postaviti pitanje jesmo li ikada imali veci fond dobrih igraca a da istovremeno izgubimo najvise utakmica u istoriji nase zemlje u periodu od 2 godine!
I naravno pogledati nasu gol razliku u zadnje dvije godine !!!
Treba sad naravno uraditi analizu ovih 2 godine kao u svim normalnim zemljama pa objektivno donijeti sud dali ovaj trener zasluzuje da vodi jednog Dzeku,Spahu,Pjanica,Begovica,Lulica itd
Ako cemo objektivno Safet nas je unistio na svim poljima od atmosfere do taktike,morala...
Nama je sad postalo normalno gubiti sa 3-0 3-1 6-2 a to je vrijeme za alarm!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Zasto nismo pokusali ???
Kraj prvog poluvremena, gubimo 2:1 sa katastrofalnom igrom i jednim sutem u okvir gola ali opet imamo povoljan rezultat i na psiholoskom planu ulazimo jaci u 2 pol. Portugalci su sigurno imali u podsvijesti da jedan gol ih izbacuje ali onda Susicev potez koji je rijesio utakmicu. Krecemo sa centra a na njemu nema Ibisevica sa kojim smo stvorili vise sansi nego prethodna 3 poluvremena. Ocigledno je da su Portugalci shvatili tada da nastavljamo sa istom taktikom i odlucili rijesiti utakmicu a mi cekati bijednu 60 - 70 minutu pa krenuti po taj gol ako ga prije toga ne primimo sto se i desilo a u istom trenutku i crveni karton. Medjutim opet nam se sreca okrece i iz drugog suta dajemo gol i opet smo u igri, znatno oslabljeni sa igracem manje ali do kraja je 20 minuta. Pa kada cemo krenuti po taj gol ako ne tad ? Onda savrsenstvo od izmjene, izlazi Pjanic a umjesto njega gledaj cuda defanzivac Muhamed Besic od 19 godina koji ce preokrenuti tok utakmice i odvesti nas konacno na EP. Na kraju bez ispaljenog metka izgubismo 4 gola razlike, mnogi govore da bi sa Ibisevicem to bilo i vise ali ubjedjen sam da to ne bi bilo tako, jer ne bi Portugalci jurnuli prema nasem golu bez razmisljanja znajuci sta nama znaci taj gol. Ocigledno da Susic nije vjerovao u pobjedu, jer i sam kaze da nije bilo crvenog opet bi izgubili, strasan optimizam. Ovim postom ne ukazujem na njegov otkaz, sto se mene tice nek ostane jos 5 ciklusa kvalifikacija ali nemojte zatvarati oci na njegove pogreske kao da ih nije bilo !
Kraj prvog poluvremena, gubimo 2:1 sa katastrofalnom igrom i jednim sutem u okvir gola ali opet imamo povoljan rezultat i na psiholoskom planu ulazimo jaci u 2 pol. Portugalci su sigurno imali u podsvijesti da jedan gol ih izbacuje ali onda Susicev potez koji je rijesio utakmicu. Krecemo sa centra a na njemu nema Ibisevica sa kojim smo stvorili vise sansi nego prethodna 3 poluvremena. Ocigledno je da su Portugalci shvatili tada da nastavljamo sa istom taktikom i odlucili rijesiti utakmicu a mi cekati bijednu 60 - 70 minutu pa krenuti po taj gol ako ga prije toga ne primimo sto se i desilo a u istom trenutku i crveni karton. Medjutim opet nam se sreca okrece i iz drugog suta dajemo gol i opet smo u igri, znatno oslabljeni sa igracem manje ali do kraja je 20 minuta. Pa kada cemo krenuti po taj gol ako ne tad ? Onda savrsenstvo od izmjene, izlazi Pjanic a umjesto njega gledaj cuda defanzivac Muhamed Besic od 19 godina koji ce preokrenuti tok utakmice i odvesti nas konacno na EP. Na kraju bez ispaljenog metka izgubismo 4 gola razlike, mnogi govore da bi sa Ibisevicem to bilo i vise ali ubjedjen sam da to ne bi bilo tako, jer ne bi Portugalci jurnuli prema nasem golu bez razmisljanja znajuci sta nama znaci taj gol. Ocigledno da Susic nije vjerovao u pobjedu, jer i sam kaze da nije bilo crvenog opet bi izgubili, strasan optimizam. Ovim postom ne ukazujem na njegov otkaz, sto se mene tice nek ostane jos 5 ciklusa kvalifikacija ali nemojte zatvarati oci na njegove pogreske kao da ih nije bilo !
Jug je napisao/la:covjek koji zove igrace a ni sam ne vjeruje u njih i ne smije ih staviti u ekipu kada mu fali igrac ne zaslužuje ni pohvale ni to da sjedi na klupi jedne državne reprezentacije... to sto je on najbolji nas igrač svih vremena, ja mislim da jeste, moze mu samo donijeti orden da ga okaci na zid, a ne to da se igra i uci na jednoj državnoj reprezentaciji... o tome kakvo smece od igraca nam igra u reprezentaciji, i kako glupi narod to isto smece smatra svetinjama, zalosno je govoriti......Evo jedan komentar covjeka koji poznaje o cemu se radi, sve vam je rekao ..
Jug je napisao/la:Odlicna taktika sinoc: otvoreno u odbrani zatvoreno u napadu, bravo "Sajo".
Tebi izgleda cilj u zivotu da te neko citira,evo ja cu,znaj da je iz sazaljenja,jeli ti sada lakse?Jug je napisao/la:Hajmo malo pogledati kratku retrospektivu Safeta Susica u ovim kvalifikacijama :
8)Tako se uvijek nadu levati da dizu neku ne znalicu, koja na kraju obruka naciju, sto je za sve normalne ljude koji znaju kakav je Susic trener i nije cudno, a sinocnje izmjene su pokazale sve. Imamo igraca manje, jako lose stojimo na terenu imas dvije opcije ubaci napadaca pa sta Bog da ili ubaci veznog igraca i onde gdje su portugalci najjaci probaj da ne primis sesticu, ali ne strucnjak ubacuje nekog Maletica koji igra u SKLJ ligi i ubacuje djete koje ne zna kad je posljedni put igralo neku utakmicu da cuva NanijaPape strucnjak i naravno da cemo primiti sest komada.
10)Cuo sam negdje ili procitao da Susic treba biti trener PSG-a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koju si ti gomilu gluposti navaljao u ova 3 posta

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.