GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
vala jadno je toliko pare ulazu i opet nista...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
dinamo -hearts(škotska)
Teško je, ali mogu proći. Biti će izuzetno zanimljivo, Škoti su jaki i čvrsti.
- rob do bagro
- Kontakt:
solidan protivnik nece vam biti lako al nadam se da ce dinamo da prodje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kako stoje stavri Anas će preći u Dinamo Zagreb, možda su se kasno odlučili za ovaj potez. Igrač je majstor.
- rob do bagro
- Kontakt:
Anas je zajak igrac bice dobro pojacanje DinamuRz88 je napisao/la:Kako stoje stavri Anas će preći u Dinamo Zagreb, možda su se kasno odlučili za ovaj potez. Igrač je majstor.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sad sam cuo da je propao transfer ne znam jel istina...

- alan_kardec
- Kontakt:
Ja evo čuo braća Sharbini prešli u Hajduk. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jao čuo Dinamo prvi, ostali se bore za 2 mjesto

- alan_kardec
- Kontakt:
Ja čuo da si ti najveći spammaker na forumu. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ultra manijak
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/b ... -u-hajdukualan_kardec je napisao/la:Ja evo čuo braća Sharbini prešli u Hajduk.
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
alan_kardec je napisao/la:Ja čuo da si ti najveći spammaker na forumu.
loše si onda čuo

Utakmica između Dinama i Heartsa je visokog rizika, tako javljaju iz Uefe. Smatra se da će doći na Maksimir između 1000-1500 Škota.
Dinamo s pet komada isprašio Osijek
Dinamo je nastavio svoj niz neporaženosti i nakon četiri kola Prve HNL pobijedivši u Zaprešiću Osijek sa 5:0. Zastrašujuće koračanje 'modrih' ligom se tako nastavlja i dalje .
Dinamo – Osijek 5:0 (2:0)
Strijelci: 1:0 Sammir (13'-11m), 2:0 Mandžukić (30'), 3:0 Badelj (52'), 4:0 Sammir (83'), 5:0 Sammir (87'-11m)
Dinamo 12 bodova a Hajduk 2 ako se ne varam.
Malo o Dinamu i Europi.
Bez obzira što do utakmice u Zagrebu između Dinama i Heartsa ima još dosta vremena, škotski mediji raspisali su se o atmosferi na stadionu, a posebno o navijačima, koji prema njihovim mišljenju rade nevjerojatnu atmosferu, no trener škotske momčadi napominje da Dinamo ima propuh u obrani.
'Dinamo je najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti. Imaju Roberta Kovača koji je igrao u Bayernu i Juventusu te uz njega i dosta iskusnih internacionalaca. Zato je Dinamo težak suparnik. Dobro je da prvu utakmicu igramo u gostima, što znači da bismo na svom terenu mogli izbaciti Dinamo', završio je strateg Heartsa.
Dinamo je nastavio svoj niz neporaženosti i nakon četiri kola Prve HNL pobijedivši u Zaprešiću Osijek sa 5:0. Zastrašujuće koračanje 'modrih' ligom se tako nastavlja i dalje .
Dinamo – Osijek 5:0 (2:0)
Strijelci: 1:0 Sammir (13'-11m), 2:0 Mandžukić (30'), 3:0 Badelj (52'), 4:0 Sammir (83'), 5:0 Sammir (87'-11m)
Dinamo 12 bodova a Hajduk 2 ako se ne varam.
Malo o Dinamu i Europi.
Bez obzira što do utakmice u Zagrebu između Dinama i Heartsa ima još dosta vremena, škotski mediji raspisali su se o atmosferi na stadionu, a posebno o navijačima, koji prema njihovim mišljenju rade nevjerojatnu atmosferu, no trener škotske momčadi napominje da Dinamo ima propuh u obrani.
'Dinamo je najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti. Imaju Roberta Kovača koji je igrao u Bayernu i Juventusu te uz njega i dosta iskusnih internacionalaca. Zato je Dinamo težak suparnik. Dobro je da prvu utakmicu igramo u gostima, što znači da bismo na svom terenu mogli izbaciti Dinamo', završio je strateg Heartsa.
Prebacuju ulogu favorita na Dinamo , pametno, zato ce ih satrati 
Spominje penzionera Kovaca koji i ako bude igrao 100% ce napraviti penal nad nekim od igraca Heartsa.

Spominje penzionera Kovaca koji i ako bude igrao 100% ce napraviti penal nad nekim od igraca Heartsa.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Leandro Cufre sutra potpisuje za Dinamo
Argentinski lijevi bočni igrač Leandro Cufre nakon opsežnih je pregovora pristao pristupiti hrvatskom nogometnom prvaku i u utorak će u Maksimiru i službeno potpisati ugovor s Dinamom.
Ostaje podsjetiti da je Cufre tridesetogodišnjak koji već sedam godina kruh zarađuje u Europi. Četiri godine igrao je za Romu, s kojom je upisao 124 nastupa u Serie A, da bi protekle tri godine igrao za Monaco i Herthu. U tim klubovima upisao je okruglih 100 ligaških nastupa. Za najbolju reprezentaciju Argentine ima četiri nastupa.
Šteta neće moći igrati u europskoj ligi , prekasno je došao, ali vrhunsko pojačanje.
Argentinski lijevi bočni igrač Leandro Cufre nakon opsežnih je pregovora pristao pristupiti hrvatskom nogometnom prvaku i u utorak će u Maksimiru i službeno potpisati ugovor s Dinamom.
Ostaje podsjetiti da je Cufre tridesetogodišnjak koji već sedam godina kruh zarađuje u Europi. Četiri godine igrao je za Romu, s kojom je upisao 124 nastupa u Serie A, da bi protekle tri godine igrao za Monaco i Herthu. U tim klubovima upisao je okruglih 100 ligaških nastupa. Za najbolju reprezentaciju Argentine ima četiri nastupa.
Šteta neće moći igrati u europskoj ligi , prekasno je došao, ali vrhunsko pojačanje.
Kvota na Dinamo 1.40. Potpuni favoriti. Mislim i da su bolja momčad, sada to treba i pokazati na terenu, sretno im bilo sutra ako Bog da nova pobjeda.
auuu...prejako,tesko da bi ijedna druga balkanska ekipa mogla dovesti ovakvog igrača,ovo je svjetska klasaRz88 je napisao/la:Leandro Cufre sutra potpisuje za Dinamo
Ma imaju oni para na bacanje. Bogati ljudi, rade biznis kako treba. Najjača je bila Mamićeva izjava kako njihov najlošiji igrač košta 1 mil, a naš kao ispod miliona. To se desilo nakon kupovine Andersona mister crveni karton Coste.
volio bih da hearts izvuce povoljan rezultat, taj tim mi je izuzetno drag od one godine kad su gostovali u sirokom a ja i drug pili cijelu noc s njihovim navijacima u starom gradu mostaru 

Dinamo demolirao Hearts. Kakva lijepa utakmica. Debakl te pokazatelj koliko je Dinamo bolji i kvalitetniji od ostalih. 4:0 dobiti 3 ekipu iz Škotske lige je vrhunski rezultat, već su dospjeli u grupno fazi i sa Cufreom mogu i još dalje. Čestitam svim navijačima Dinama te Dinamo i Hrvatskoj, večeras mogu da slave ovaj rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.