BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

cole-ch
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la cole-ch » 16 nov 2011, 03:08

Pirke je napisao/la:@ Cole CH Nije bas istina da nismo imali igre... Mi smo imali prilicno dobru igru zadnjih 15ak minuta prvog poluvremena i u prvih 10ak minuta drugog poluvremena.
Gol za 3-1 + Lulicev crveni karton su nas izbacili totalno.
Moze li netko naci snimak Portugalovog treceg gola? Mislio sam da je ofsajd, zbog cega se je Lula i bunio... A doduse, dokazao je da je ipak Balkanac, kako je reagovao.
Jbt, u svakom barazu imamo po crveni karton...
Nisam gledao mec, vec pratio preko neta... Ne znam sta se tacno desavalo u zadnjih 15 min., ali, izvestaci ss.ba, nisu tekstualno nista (osim-ruka, penal-gol) preneli. :roll: :mrgreen:
Treci gol imas na ovom portalu... Ofsajd nije bio (obrati paznju na Papca).
Samo ja ne kapiram otkud Lulicu dva zuta, ili direktan crveni? :? Sta li se je desilo... Ni komentatori nemaju pojma, precutise taj (vrlo vazan) detalj.
Ima li ko vise informacija o tome?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 03:13

jel iko spomenuo da je pogani Stark udaljio ziv zid kod prvog gola na 15 metara
15.10 - 15.06 ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2011, 03:14

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Kad je u tebi 70 kilograma, i imas protivnika od 120, koji je visi, jaci, brzi, i td..normalno je da se s njim neces tuci sakama, jer si unaprijed osudjen na poraz, i potrazices neke druge metode za savladati protivnika (palica, pajser, kamen).
To znaju samo pametni, oni glupi ce se uvuci u duel na sake, i naravno popusiti.
Taj glupi je Susic, koji je postavio kriminalnu taktiku, i u vecerasnjoj utakmici se moglo vidjeti koliko je slab trener, i iskreno se nadam da je ovo njegova zadnja utakmica na nasoj klupi.

NE SMIJES dozvoliti protivniku da tebi ne da disati, a da ti to pasivno posmatras, Pepe kreira napad, dodaje do zadnjeg veznog, koji gleda kome dati loptu, milion rjesenja ima, Ronalda cuva Zahirovic, Nanija bolesni Papac.

Veceras je MORAO napasti, pritisnuti njihovu zadnju liniju tako jako da lopta jako rijetko ima protok do Ronalda, i tu bi bio kraj price, to se vidjelo u jednom trenutku kad smo pritisnuli, Pepe je izbijao kao amater loptu.
Svejedno je koliko ces golova primiti, ali protivnika je trebalo iznenaditi, kao sto smo to uradili Francuskoj, i na taj nacin izbjeci sve ovo, Maletica staviti na Ronalda, koji bi ga, ako nista brzinom neutralisao..

Jednostavno milion gresaka u postavci, i sve je krivica Susica, apsolutno sve!

Lulic je pogrijesio dramaticno, a sudiji je.bem sve zivo usput.

NIKAD SE MI PLASIRATI NIGDJE NECEMO, JEDNOSTAVNO NEMAMO TAJ MENTALITET, MISLIMO DA SMO SLABIJI NEGO STO JESMO.
A kad je u tebi 60 kila a u glavi ni grama.Nikakav drugaciji post se od tebe i nemoze ocekivati.
Nisam ni ocekivao od krezubog starca, koji vrijeme provodi za kompom, i to samo na forumu, jer mu je samo neko od djece objasnio kako da upadne tu, da shvati poentu posta, mora da si ga citao jako dugo, i trazio pomoc od zene iz kuhinje da ti objasni poentu.
Ocigledno uzalud protracen zivot, zar ne? :D. uzivaj u mizernosti istog :D

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 03:15

skyisthelimit je napisao/la:jel iko spomenuo da je pogani Stark udaljio ziv zid kod prvog gola na 15 metara
nije niko ti si prvi.
Aferim
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 03:16

noah je napisao/la:
Nikad nisam bio papetov obozavatelj i cesto sam ga kritikovao al nebi mi smetalo da ostane jer je ipak ekipa sa njim napredovala. Ipak nadam se da tu poziciju preuzme mladji i ambiciozniji Barbarez i da Susic preuzme klupu jedne francuske ekipe. Nekako sam ubjedjen da bi Sergej on mogao napraviti taj pobjednicki miks.
A ja bi prvi imao protiv da ostane na klupi i uveliko mu zelim da vodi nebitno koju ekipu.Gdje god da ode destrostruko ce biti vise placen i vise cjenjen.
U vezi Barbe da je bio stvano ambciozan do sada bi blo sta i bilo koga koga vodio.Na ovoj poziciji se greske skupo placaju.
Ako ga zelite zivog sahraniti za skoro vrijeme,bujrum.
U vezi sudije Stark je vec cuvena levatina i tip nesvjesno unistava bit bilo koje utakmice koju on sudi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 16 nov 2011, 03:19

Džeko je potpuno upravu inteligentan je Edin ,jer smo čak dali go i sa 10 igraća vidjelo se pred kraj drugog poluvremena da je napad najbolja odbrana još bi Sušić i Vedu ubacio u igru da nije bilo ovog crvenog jer ga je već poslo na zagrijavanje !
Ne kažem da bi prošli ali nije bilo nemoguće,njihova odbrana je slaba pored dva gola koja smo dali treba uzeti u obzir i da se Miske ušeto u njihov 16-ac a i Džeko je prećku pogodio (bez obzira što je bio Offside-u)na taj naćin bi se težište igre prebacilo ba njihovu polovicu tako da sudija ne bi mogo svirati slobodne udarce bar ne tako lahko za njih !Trebo je Vedo igrati od poćetka(sa dva napadaća i oni bi zatvorenije igrali )!
Dva čovjeka su kriva za ovaj poraz prvi je Pape zato što je P*** !!! ...a Drugi je znate već Lulić zato što je ispo ne ne naivan,nego pravo Glu* !
Moglo je ovo puno bolje puno šteta velika šteta !
Pod prečku u devet banki.... :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 03:22

nadati se da ce susic otici jer ovo nema smisla da toliko toga popravis u zadnjih 10ak mjeseci a da te se toliko pljuje nakon jedne utakmice protiv 10x jaceg protivnika.. ako je iko zasluzio da bude cijenjen onda je to on

takodjer, nadati se da barbarez nece preuzeti repku, jer nam ne treba da popljujemo jos jednu bih velicinu nakon prvog remija na gostovanju ;)

treba nama da se desi jedan hiddink pa da budemo svjesni kolike smo konjine ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 03:25

ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) da digne kredit, proda kucu, auto ako treba i porodicu nek proda da bi isplacivao ovog cijenjenog strucnjaka

jel moRe
15.10 - 15.06 ...

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 03:27

Seljacka muzika OUT!!!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 03:28

Scof1eld je napisao/la:nadati se da ce susic otici jer ovo nema smisla da toliko toga popravis u zadnjih 10ak mjeseci a da te se toliko pljuje nakon jedne utakmice protiv 10x jaceg protivnika.. ako je iko zasluzio da bude cijenjen onda je to on

takodjer, nadati se da barbarez nece preuzeti repku, jer nam ne treba da popljujemo jos jednu bih velicinu nakon prvog remija na gostovanju ;)

treba nama da se desi jedan hiddink pa da budemo svjesni kolike smo konjine ;)
Ma ponasaju se svi k'o da imamo aman neki dream team.
Pa ljudi nisu svjesni koliko ovdje ima prosjecnih igraca koji i dan danas nemaju za bifteka nego jedu prasu i kelj danima.
Dobar je ovo rezultat , nije se vise ni moglo ocekivati , kada dodas da smo vec 6 tekmi za redom igrali odlicno.
Treba priznati i reci da je Portugal stepenicu vise u rangu sa 4-5 najjacih selekcija svijeta.
Jedina zamjerka u citavom prenosu je ono zvizdanje na nasu himnu gdje javno psujem onima koji su blatili nase navijace kada su nesto slicno radili na Romsku himnu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 03:28

cole-ch je napisao/la:
Pirke je napisao/la:@ Cole CH Nije bas istina da nismo imali igre... Mi smo imali prilicno dobru igru zadnjih 15ak minuta prvog poluvremena i u prvih 10ak minuta drugog poluvremena.
Gol za 3-1 + Lulicev crveni karton su nas izbacili totalno.
Moze li netko naci snimak Portugalovog treceg gola? Mislio sam da je ofsajd, zbog cega se je Lula i bunio... A doduse, dokazao je da je ipak Balkanac, kako je reagovao.
Jbt, u svakom barazu imamo po crveni karton...
Nisam gledao mec, vec pratio preko neta... Ne znam sta se tacno desavalo u zadnjih 15 min., ali, izvestaci ss.ba, nisu tekstualno nista (osim-ruka, penal-gol) preneli. :roll: :mrgreen:
Treci gol imas na ovom portalu... Ofsajd nije bio (obrati paznju na Papca).
Samo ja ne kapiram otkud Lulicu dva zuta, ili direktan crveni? :? Sta li se je desilo... Ni komentatori nemaju pojma, precutise taj (vrlo vazan) detalj.
Ima li ko vise informacija o tome?
Neznam majke mi... Bunio se je, dobio zuti, jos se bunio, dobio drugi zuti.

Ili... Sudija vratio na neki faul tokom igre, dao mu zuti, on se bunio, dao mu drugi zuti. Najbolje je njega pitati...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 16 nov 2011, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 nov 2011, 03:29

evo pošto svi misle da su pametniji od ostalih , da i ja štogod napišem ovdje .. jer i ja na sličan način razmišljam ..

neću puno okolo da se odmah osvrnem na taktičku zamisao našeg selektora,igrače po pozicijama,ideju itd ..

Bočni igrači u modernom,sto bi mnogi rekli atomskom fudbalu,imaju zadatak da cijelu tekmu 'zuje' od jedne do druge korner zastavice podjednako pomazuci u odbrani i napadu.Koliko li je samo Coentrao puta probio,nabacio,otvorio,odvukao igrača,s druge strane Pereira također.Ronaldo i Nani su stalno imali situacije 1 na 1 baš zbog tih igrača.Mi smo večeras igrali sa pet stopera(Jahić,Spahić,Rahimić,Papac,Zahirović),napadali smo s 4 igrača(Džeko,Lulić,Miske,donekle Medunjanin),Pjanića nisam ni vidio na terenu.Sjetite se samo Francuske i prodora Mujdže i Lulića s bokova,njihovih centarsuteva uz to da su stigli i u odbrani sve zatvoriti.Koga će Papac probiti sa svojih 190 cm i prirodnom pozicijom stopera,koga će probiti Zahirović koji je klasični destruktivac.Koliko su oni pomogli večeras našim krilima,gleda li to iko? Rahimicu gigant si ali HVALA ti na svemu.U napadu si beskoristan,u odbrani si spor.Pjaniću treba objasniti da se fudbal ne igra sa 20% nego 100% i u odbrani i napadu.I da se nema čega bojati,pa nisi na borbenoj lave ! što se tiče razvoja događaja,Begovićev prvi gol 100% , poluvisoka lopta skoro po sredini gola , on stoji na stativi.Treći gol koji je ključni u svemu ovome,sudija ne svira ofsajd i Lulić dobija crveni karton.Pusti sad tu priču dali smo gol iz ofsajda.Šta on znači kada gubiš 3-2 i imaš crveni , ništa.Dao nam šljem kad nas je roknuo u vugla ! Šta ćeš od njega ?! Za selektora Sergej ili Vaha mada je ova druga opcija maltene pa nemoguća misija.Sušiću ćao za sva vremena.Igračina si bio , ALI ovo su ipak dva različita zanata.Nemaš niti trenersko znanje,a nit si autoritet,nit vođa,nit psiholog,nit motivator,nit taktičar,nit fakin..

sve tvoje utakmice: Francuska 0 - 2 ( bez stvorene prilike protiv izgubljenih Francuza)
Albanija- BiH 1 - 1 (citiram te: nerijesen rezultat bio bi uspjeh ! )
BiH - Rumunija 2 - 1 (protiv preloših Rumuna na horuk)
Rumunija - BiH 3 - 0 (dovoljno je vidjeti rezultat, mada je moglo biti i 5,6 - 0)
BiH - Albanija 2 - 0 ( nemoj samo reći velika pobjeda)
Bjelorusija - BiH 0 - 2(svaka čast,ali opet necemo se mjeriti 'po Bjelorusiji')
BiH-Bjelorusija 1 - 0 (dva igrača manje ,gol u sudijskoj nadoknadi jedna stopostotna prilika,mani priča o pritisku , smiješne su)
Francuska-BiH 1 - 1(svaka čast za 70 minuta igre,najboljih ikad odigranih otkad postoji ova repka,mada treba uzeti u obzir neigranje Benzeme,Riberija.. )

Pozdrav i Selam .. volim Bosnu i Hercegovinu , volim vas i one koji ce se sloziti sa mnom i one koji ce me popljuvati jer ovo je stvar vise subjektivnosti , ljubavi i sopstvenog viđenja .. volim vas jer znam da volite ono za što bih život dao i volim vas jer i vi ne spavate veceras,jer se i vi sikirate,jer i vas žiga srce,jer ćete i vi na narednih 100 kafa forsirati priču samo o ovih 90 minuta .. i nek smo na kraju opet(mada mi to opasno ide na nerve) opet ti moralni pobjednici,opet ponosni i prkosni i tvrdoglavi i opet necemo reci da smo slabiji i vec pricamo o Brazilu i kontamo kako otici dole kad se plasiramo ako Bog da !

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 16 nov 2011, 03:33

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Kad je u tebi 70 kilograma, i imas protivnika od 120, koji je visi, jaci, brzi, i td..normalno je da se s njim neces tuci sakama, jer si unaprijed osudjen na poraz, i potrazices neke druge metode za savladati protivnika (palica, pajser, kamen).
To znaju samo pametni, oni glupi ce se uvuci u duel na sake, i naravno popusiti.
Taj glupi je Susic, koji je postavio kriminalnu taktiku, i u vecerasnjoj utakmici se moglo vidjeti koliko je slab trener, i iskreno se nadam da je ovo njegova zadnja utakmica na nasoj klupi.

NE SMIJES dozvoliti protivniku da tebi ne da disati, a da ti to pasivno posmatras, Pepe kreira napad, dodaje do zadnjeg veznog, koji gleda kome dati loptu, milion rjesenja ima, Ronalda cuva Zahirovic, Nanija bolesni Papac.

Veceras je MORAO napasti, pritisnuti njihovu zadnju liniju tako jako da lopta jako rijetko ima protok do Ronalda, i tu bi bio kraj price, to se vidjelo u jednom trenutku kad smo pritisnuli, Pepe je izbijao kao amater loptu.
Svejedno je koliko ces golova primiti, ali protivnika je trebalo iznenaditi, kao sto smo to uradili Francuskoj, i na taj nacin izbjeci sve ovo, Maletica staviti na Ronalda, koji bi ga, ako nista brzinom neutralisao..

Jednostavno milion gresaka u postavci, i sve je krivica Susica, apsolutno sve!

Lulic je pogrijesio dramaticno, a sudiji je.bem sve zivo usput.

NIKAD SE MI PLASIRATI NIGDJE NECEMO, JEDNOSTAVNO NEMAMO TAJ MENTALITET, MISLIMO DA SMO SLABIJI NEGO STO JESMO.
A kad je u tebi 60 kila a u glavi ni grama.Nikakav drugaciji post se od tebe i nemoze ocekivati.
Nisam ni ocekivao od krezubog starca, koji vrijeme provodi za kompom, i to samo na forumu, jer mu je samo neko od djece objasnio kako da upadne tu, da shvati poentu posta, mora da si ga citao jako dugo, i trazio pomoc od zene iz kuhinje da ti objasni poentu.
Ocigledno uzalud protracen zivot, zar ne? :D. uzivaj u mizernosti istog :D
Aj ba veliki takticaru, idi umij se malo vodom i ne pisi gluposti ovdje. Ti ces pricat sta je jedan Safet Susic trebao a sta nije, i ti ces pricat kakva je taktika trebala bit, eto Pape ne zna fudbal, al ti znas...cccc...svakakvih likova na ovom forumu...

Bolan, ne mozes ti magarca natjerat da bude brzi od konja. Ne znam ja sta si ti gledo veceras, kad jos uvijek mislis da smo mogli nesto istaktizirat pa proci dalje, al ocigledno nisi gledo istu tekmu ko i ja. Malo se spusti na zemlju, Pape je iz ovih momaka izvuko ono najbolje, napravio zajednistvo, na kraju krajeva i dobru taktiku, imao neki cilj....nije islo..sta sad? Sad eto ti znas bolje nego on...ccc... Dobro je pljuvatori, popustite reprezentaciju, treba bit ponosan na ove momke bez obzira na sve!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 03:34

Fanfara je napisao/la:evo pošto svi misle da su pametniji od ostalih , da i ja štogod napišem ovdje .. jer i ja na sličan način razmišljam ..

neću puno okolo da se odmah osvrnem na taktičku zamisao našeg selektora,igrače po pozicijama,ideju itd ..

Bočni igrači u modernom,sto bi mnogi rekli atomskom fudbalu,imaju zadatak da cijelu tekmu 'zuje' od jedne do druge korner zastavice podjednako pomazuci u odbrani i napadu.Koliko li je samo Coentrao puta probio,nabacio,otvorio,odvukao igrača,s druge strane Pereira također.Ronaldo i Nani su stalno imali situacije 1 na 1 baš zbog tih igrača.Mi smo večeras igrali sa pet stopera(Jahić,Spahić,Rahimić,Papac,Zahirović),napadali smo s 4 igrača(Džeko,Lulić,Miske,donekle Medunjanin),Pjanića nisam ni vidio na terenu.Sjetite se samo Francuske i prodora Mujdže i Lulića s bokova,njihovih centarsuteva uz to da su stigli i u odbrani sve zatvoriti.Koga će Papac probiti sa svojih 190 cm i prirodnom pozicijom stopera,koga će probiti Zahirović koji je klasični destruktivac.Koliko su oni pomogli večeras našim krilima,gleda li to iko? Rahimicu gigant si ali HVALA ti na svemu.U napadu si beskoristan,u odbrani si spor.Pjaniću treba objasniti da se fudbal ne igra sa 20% nego 100% i u odbrani i napadu.I da se nema čega bojati,pa nisi na borbenoj lave ! što se tiče razvoja događaja,Begovićev prvi gol 100% , poluvisoka lopta skoro po sredini gola , on stoji na stativi.Treći gol koji je ključni u svemu ovome,sudija ne svira ofsajd i Lulić dobija crveni karton.Pusti sad tu priču dali smo gol iz ofsajda.Šta on znači kada gubiš 3-2 i imaš crveni , ništa.Dao nam šljem kad nas je roknuo u vugla ! Šta ćeš od njega ?! Za selektora Sergej ili Vaha mada je ova druga opcija maltene pa nemoguća misija.Sušiću ćao za sva vremena.Igračina si bio , ALI ovo su ipak dva različita zanata.Nemaš niti trenersko znanje,a nit si autoritet,nit vođa,nit psiholog,nit motivator,nit taktičar,nit fakin..

sve tvoje utakmice: Francuska 0 - 2 ( bez stvorene prilike protiv izgubljenih Francuza)
Albanija- BiH 1 - 1 (citiram te: nerijesen rezultat bio bi uspjeh ! )
BiH - Rumunija 2 - 1 (protiv preloših Rumuna na horuk)
Rumunija - BiH 3 - 0 (dovoljno je vidjeti rezultat, mada je moglo biti i 5,6 - 0)
BiH - Albanija 2 - 0 ( nemoj samo reći velika pobjeda)
Bjelorusija - BiH 0 - 2(svaka čast,ali opet necemo se mjeriti 'po Bjelorusiji')
BiH-Bjelorusija 1 - 0 (dva igrača manje ,gol u sudijskoj nadoknadi jedna stopostotna prilika,mani priča o pritisku , smiješne su)
Francuska-BiH 1 - 1(svaka čast za 70 minuta igre,najboljih ikad odigranih otkad postoji ova repka,mada treba uzeti u obzir neigranje Benzeme,Riberija.. )

Pozdrav i Selam .. volim Bosnu i Hercegovinu , volim vas i one koji ce se sloziti sa mnom i one koji ce me popljuvati jer ovo je stvar vise subjektivnosti , ljubavi i sopstvenog viđenja .. volim vas jer znam da volite ono za što bih život dao i volim vas jer i vi ne spavate veceras,jer se i vi sikirate,jer i vas žiga srce,jer ćete i vi na narednih 100 kafa forsirati priču samo o ovih 90 minuta .. i nek smo na kraju opet(mada mi to opasno ide na nerve) opet ti moralni pobjednici,opet ponosni i prkosni i tvrdoglavi i opet necemo reci da smo slabiji i vec pricamo o Brazilu i kontamo kako otici dole kad se plasiramo ako Bog da !
Toliko emocija nisam vidio od Di Capriovih suza u filmu Titanic :(
Zadnja izmjena: Reuf, dana/u 16 nov 2011, 03:35, ukupno mijenjano 1 put.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 nov 2011, 03:35

Fanfara je napisao/la:Treći gol koji je ključni u svemu ovome,sudija ne svira ofsajd...!
Kakav ofsajd?
Gol Ronalda (za 3:1) je i vise nego regularan.., sta vise, uopste nije diskutabilan.

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 03:37

Bravo Fanfara.slazem se sa tobom,samo sto bih ja dodao da smo citave kvalifikacije odigrali na hooruuk osim sa francuzima!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 03:38

skyisthelimit je napisao/la:ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) da digne kredit, proda kucu, auto ako treba i porodicu nek proda da bi isplacivao ovog cijenjenog strucnjaka

jel moRe
MoRe jedino kamenja na rasprodaju iznijeti.I kamenje puca od huje kad ga vide :lol:
Sto bi rekao @gero da mi ga je ''u zivo''vidjeti,makar pet minuta da mu poostrim sliku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 03:39

BosnjoInside je napisao/la:Bravo Fanfara.slazem se sa tobom,samo sto bih ja dodao da smo citave kvalifikacije odigrali na hooruuk osim sa francuzima!
Ma mi nismo ni za kantonalne lige cim pobjedzujemo na horuuk

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 nov 2011, 03:40

cole-ch je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Treći gol koji je ključni u svemu ovome,sudija ne svira ofsajd...!
Kakav ofsajd?
Gol Ronalda (za 3:1) je i vise nego regularan.., sta vise, uopste nije diskutabilan.
hvala na sugestiji .. ne ofsajd , nego faul nad Misketom ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.