Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Šta bi napravio pashvataš li ti da mi za 90 minuta nismo imali šanse,nebitno sada s 11 ili s 10 na terenuek0 je napisao/la:Zasto je jadno ? Sve je gotovo, cilj nije ostvaren, a Dzeko je vjerovatno ogorcen. Susic bi vjerovatno ubacio Ibisevica da nije Lulic iskljucen, a u situaciji 11 vs 11 pri rezultati 3:2 za Portugal i sa Dzekom i Ibisevicem u napadu bi imali solidne sanse da se necemu nadamo. Vjerovatno to i Dzeko gleda na taj nacin, i normalno da se "grize" jer ih je Lulic uskratio za to, i to svojom gluposti, naivnoscu ili cim vec.Scof1eld je napisao/la:ovo na sc ako tacno da dzeko rekao, ovo je nesto najjadnije sto je mogao uraditi.. a opet s obzirom da sc vecinom izmislja stvari, vjerovacu da ovo nije izjavio..
yup je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ljut je na Lulica.
On je samo ponizio publiku njihovu i zbog toga mi je VEOMA DRAGO. A zašto? On uzima milione i dođe im na njihov stadion i ismijava ih, njih "obične smrtnike". Dalje, on je naš najbolji igrač ubjedljivo, ali bez polušpica (ne organizatora igre kao što je Miske) ne može puno. Taktiku moramo prema njemu određivati, on je naša udarna igla. Ali, šta ćeš, nemamo mi igrača tipa Aguero, Tevez, Rooney ili neko sl. Ibišević je to dobro odradio u Zenici, jednostavno su se obojica rasteretila i to je funkcionisalo dobro. Druga stvar je što Ibišević fuli nemoguće, ali eto ..Dylan Dog je napisao/la:Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba
To je isto nama Ronaldo uradio.Svi mu Messi,Messi i on dođe i pobjedi nas gotovo samTheDinoRules je napisao/la:On je samo ponizio publiku njihovu i zbog toga mi je VEOMA DRAGO. A zašto? On uzima milione i dođe im na njihov stadion i ismijava ih, njih "obične smrtnike". Dalje, on je naš najbolji igrač ubjedljivo, ali bez polušpica (ne organizatora igre kao što je Miske) ne može puno. Taktiku moramo prema njemu određivati, on je naša udarna igla. Ali, šta ćeš, nemamo mi igrača tipa Aguero, Tevez, Rooney ili neko sl. Ibišević je to dobro odradio u Zenici, jednostavno su se obojica rasteretila i to je funkcionisalo dobro. Druga stvar je što Ibišević fuli nemoguće, ali eto ..Dylan Dog je napisao/la:Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba
Svakako,obavezno podrzati takvo nesto,trebao je i Nani recimo u Zenici ismijati nas "obicne smrtnike".TheDinoRules je napisao/la:On je samo ponizio publiku njihovu i zbog toga mi je VEOMA DRAGO. A zašto? On uzima milione i dođe im na njihov stadion i ismijava ih, njih "obične smrtnike". Dalje, on je naš najbolji igrač ubjedljivo, ali bez polušpica (ne organizatora igre kao što je Miske) ne može puno. Taktiku moramo prema njemu određivati, on je naša udarna igla. Ali, šta ćeš, nemamo mi igrača tipa Aguero, Tevez, Rooney ili neko sl. Ibišević je to dobro odradio u Zenici, jednostavno su se obojica rasteretila i to je funkcionisalo dobro. Druga stvar je što Ibišević fuli nemoguće, ali eto ..Dylan Dog je napisao/la:Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali mislio sam da je opravdano iz razloga što su oni nas ismijavali prije toga. Ne trebamo nikome ostati dužni, prvi su počeli, te Ronaldo srednji prst, te vi ste divljaci ovo-ono. A, inače, ne odobravam ovakvo ponašanje koje nije za sportskih borilišta!LBJ MVP je napisao/la:Svakako,obavezno podrzati takvo nesto,trebao je i Nani recimo u Zenici ismijati nas "obicne smrtnike".TheDinoRules je napisao/la:On je samo ponizio publiku njihovu i zbog toga mi je VEOMA DRAGO. A zašto? On uzima milione i dođe im na njihov stadion i ismijava ih, njih "obične smrtnike". Dalje, on je naš najbolji igrač ubjedljivo, ali bez polušpica (ne organizatora igre kao što je Miske) ne može puno. Taktiku moramo prema njemu određivati, on je naša udarna igla. Ali, šta ćeš, nemamo mi igrača tipa Aguero, Tevez, Rooney ili neko sl. Ibišević je to dobro odradio u Zenici, jednostavno su se obojica rasteretila i to je funkcionisalo dobro. Druga stvar je što Ibišević fuli nemoguće, ali eto ..Dylan Dog je napisao/la:Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 53 gosta.