BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
S obzirom da vidim da protivnika nazivamo ciganijom,da su nam sudije krive za sve,zakljucujem da iako je to po svim zakonima fizike nemoguce da su Bosanci uspjeli da cak i iz ovoga ne nauce-nista.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- skyisthelimit
LBJ MVP je napisao/la:S obzirom da vidim da protivnika nazivamo ciganijom,da su nam sudije krive za sve,zakljucujem da iako je to po svim zakonima fizike nemoguce da su Bosanci uspjeli da cak i iz ovoga ne nauce-nista.
zasluzeno smo ispali, ali portugalci su leglo cigana...a cigani nisu ljudi
15.10 - 15.06 ...
Plus ebla ih Danska, NorveskaScof1eld je napisao/la:ma ovo je debilno.. cijelo vrijeme igraju kvalifikacije sa polutimom i onda kad je baraz okupe najbolje i otresu neke nesretnike ( po obicaju nas) ..ovakva ekipa bi imala 10 pobjeda u kvalifikacijama a ne da im kipar i island zabiju 8 golova
...sljedeci baraz ocekujem francusku
E nek si ti čovjek kad tako razmišljašskyisthelimit je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:S obzirom da vidim da protivnika nazivamo ciganijom,da su nam sudije krive za sve,zakljucujem da iako je to po svim zakonima fizike nemoguce da su Bosanci uspjeli da cak i iz ovoga ne nauce-nista.
zasluzeno smo ispali, ali portugalci su leglo cigana...a cigani nisu ljudi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- skyisthelimit
ko je zvizdao himni cigana, nemoj zajebavati
iako su zvizdali to su bili pojedinacni glasovi...A veceras je 40 hiljada cigana zvizdalo BiH himni

15.10 - 15.06 ...
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije tema, ali navijas za Real, kad vas Barca otrese Real, uvijek su sudije krive, znaci spadas u grupu ljudi koje prozivas. Kad ces ti nauciti? A ako nisi vidio da je sudija krao kada je trebalo, onda ne znam sta si gledao. Covjek nam nista nije svirao kada je bilo gusto, a kada je nemoguce bilo stici rezultat onda je sudio normalno, pokloni nam ponesto, kako bi izbalansirao situaciju koju je napravio sam i nicim izazvan.LBJ MVP je napisao/la:S obzirom da vidim da protivnika nazivamo ciganijom,da su nam sudije krive za sve,zakljucujem da iako je to po svim zakonima fizike nemoguce da su Bosanci uspjeli da cak i iz ovoga ne nauce-nista.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Nije tema, ali navijas za Real, kad vas Barca otrese Real, uvijek su sudije krive, znaci spadas u grupu ljudi koje prozivas. Kad ces ti nauciti? A ako nisi vidio da je sudija krao kada je trebalo, onda ne znam sta si gledao. Covjek nam nista nije svirao kada je bilo gusto, a kada je nemoguce bilo stici rezultat onda je sudio normalno, pokloni nam ponesto, kako bi izbalansirao situaciju koju je napravio sam i nicim izazvan.LBJ MVP je napisao/la:S obzirom da vidim da protivnika nazivamo ciganijom,da su nam sudije krive za sve,zakljucujem da iako je to po svim zakonima fizike nemoguce da su Bosanci uspjeli da cak i iz ovoga ne nauce-nista.
+10
Chelsea F.C.
ma smijesna situacija.. igramo zadnju tekmu sa francuskom za plasman, a u barazu te cekaju smijesna ceska, irska, hrvatska i danska.. savrsena situacija.. ali ne.. odjednom portugal bez pola tima ide gore jer oni ce svakako proci u barazu kog god izvuku... i koga ce nego nas.. to se samo nama moze desit'Hulaga je napisao/la:Plus ebla ih Danska, NorveskaScof1eld je napisao/la:ma ovo je debilno.. cijelo vrijeme igraju kvalifikacije sa polutimom i onda kad je baraz okupe najbolje i otresu neke nesretnike ( po obicaju nas) ..ovakva ekipa bi imala 10 pobjeda u kvalifikacijama a ne da im kipar i island zabiju 8 golova
...sljedeci baraz ocekujem francusku

ser del barça es el millor que hi ha !
Ma da,sudije su krive sto nismo prosli,u pravu ste,zivite i dalje u ubjedjenju koje nas prati zadnjih 20 godina da su naredne kvalifikacije nase,da je bas ova nasa najbolja generacija,ah da,i tada ce biti sudije krive 

Meni se čini da je objektivno nama sudija pomogao večeras,al neka.Nas su Portugalci otresli tako da je sramota bilo šta pomenut podsjetilo me na United-City 1:6,United-Arsenal 8:nešto ili Barca-Real 5:0adriano_leite je napisao/la:Nije tema, ali navijas za Real, kad vas Barca otrese Real, uvijek su sudije krive, znaci spadas u grupu ljudi koje prozivas. Kad ces ti nauciti? A ako nisi vidio da je sudija krao kada je trebalo, onda ne znam sta si gledao. Covjek nam nista nije svirao kada je bilo gusto, a kada je nemoguce bilo stici rezultat onda je sudio normalno, pokloni nam ponesto, kako bi izbalansirao situaciju koju je napravio sam i nicim izazvan.LBJ MVP je napisao/la:S obzirom da vidim da protivnika nazivamo ciganijom,da su nam sudije krive za sve,zakljucujem da iako je to po svim zakonima fizike nemoguce da su Bosanci uspjeli da cak i iz ovoga ne nauce-nista.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sudija je skoro svaki, pa i najmanji kontakt (osim penala na Postigi) okarakterisao kao faul za Portugal veceras. Kako nas je unistavao sa tim sitnim faulovima, to je brutalno. Stavise, ne toliko zbog same igre (koju nismo ni imali) koliko su igraci bili isfrustrirani zbog toga. Dok su kriteriji na drugoj strani bili drugaciji. Ko to nije vidio, onda ne znam sta je gledao veceras. I ono gresaka sto je bilo na nasu stranu, dakle dva nesvirana penala su se desili kad smo imali deficit od 2+ golova razlike.
Edit: Da se razumijemo, ne krivim sudije za poraz, ni najmanje. Samo mislim da su siljili vise na stranu Portugala veceras.
Edit: Da se razumijemo, ne krivim sudije za poraz, ni najmanje. Samo mislim da su siljili vise na stranu Portugala veceras.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 nov 2011, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo evropski pošto smo ih dočekali na onom krš stadionu i što nemamo svog kuhara oni su ciganija.Sudije nam nikad nevaljaju pa i kad dajemo golove iz ofsajda a protivniku se ne sviraju penali a nama se sviraju.
Ljudi spustite se na zemlju, BiH igrači nisu nikakvi zmajevi da jesu do sada su trebali igrati barem na jednom prvenstvu plus za trenera imamo poluamatera.
Ljudi spustite se na zemlju, BiH igrači nisu nikakvi zmajevi da jesu do sada su trebali igrati barem na jednom prvenstvu plus za trenera imamo poluamatera.
Sada vidoh golove... kratka analizica:
Prvi, drugi, peti... sve i jedan Begovicev gol... Koliko sam na tekstualnom prenosu propratio, Begovic je u X navrata i odbranio nemoguce stvari, tj. Asmir se super uklopio u sivilo citave ekipe.
Dalje, Ronaldov drugi, za 3:1.., ne ide nikom na dusu, jer je lopta izgubljena u fazi napada (mislim da je Zahirovic izgubio loptu)... Odradili su brzu polukontru, BH odbrana je bila "lose" postavljena (tim je bio u fazi transformacije ka napred), i to je to... Demontaza posle Senadovog crvenog ne treba se ni brojati.
Inace, Spahicev gol je neregularan... znaci nije to pasivan ofsajd (kako neki vide), vec klasican ofsajd.
Sve u svemu.., misljenja sam da je nedostatak Mujdze i Salihovica, sa ekstra raspolozenim Portugalom, presudio vecerasnji duel.
Safetu se mogu naci greske... ali, one nisu nove, vec one standardne: bojazljivost, pogresne izmene, nedefinisana postavka... itd.
Crveni karton sigurno nije odlucio pobednika, jer je koliko citam (i vidim), BiH od starta (jako) lose stojala na terenu, no, posle Senadove "nesmotrenosti", sve je bilo jasno, osim jednog... "koliko ce Begovic golova primiti!"
Prvi, drugi, peti... sve i jedan Begovicev gol... Koliko sam na tekstualnom prenosu propratio, Begovic je u X navrata i odbranio nemoguce stvari, tj. Asmir se super uklopio u sivilo citave ekipe.
Dalje, Ronaldov drugi, za 3:1.., ne ide nikom na dusu, jer je lopta izgubljena u fazi napada (mislim da je Zahirovic izgubio loptu)... Odradili su brzu polukontru, BH odbrana je bila "lose" postavljena (tim je bio u fazi transformacije ka napred), i to je to... Demontaza posle Senadovog crvenog ne treba se ni brojati.
Inace, Spahicev gol je neregularan... znaci nije to pasivan ofsajd (kako neki vide), vec klasican ofsajd.
Sve u svemu.., misljenja sam da je nedostatak Mujdze i Salihovica, sa ekstra raspolozenim Portugalom, presudio vecerasnji duel.
Safetu se mogu naci greske... ali, one nisu nove, vec one standardne: bojazljivost, pogresne izmene, nedefinisana postavka... itd.
Crveni karton sigurno nije odlucio pobednika, jer je koliko citam (i vidim), BiH od starta (jako) lose stojala na terenu, no, posle Senadove "nesmotrenosti", sve je bilo jasno, osim jednog... "koliko ce Begovic golova primiti!"
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 16 nov 2011, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim u Iranu se mnogo razumiju u fudbalcole-ch je napisao/la:Sada vidoh golove... kratka analizica:
Dalje, Ronaldov drugi, za 3:1.., ne ide nikom na dusu, jer je lopta izgubljena u fazi napada (mislim da je Zahirovic izgubio loptu)... Odradili su brzu polukontru, BH odbrana je bila "lose" postavljena jer je tim bio u fazi transformacije ka napred, i to je to... Demontaza posle Senadovog crvenog ne treba se ni brojati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- velez_mostar
- Kontakt:
Kad je u tebi 70 kilograma, i imas protivnika od 120, koji je visi, jaci, brzi, i td..normalno je da se s njim neces tuci sakama, jer si unaprijed osudjen na poraz, i potrazices neke druge metode za savladati protivnika (palica, pajser, kamen).
To znaju samo pametni, oni glupi ce se uvuci u duel na sake, i naravno popusiti.
Taj glupi je Susic, koji je postavio kriminalnu taktiku, i u vecerasnjoj utakmici se moglo vidjeti koliko je slab trener, i iskreno se nadam da je ovo njegova zadnja utakmica na nasoj klupi.
NE SMIJES dozvoliti protivniku da tebi ne da disati, a da ti to pasivno posmatras, Pepe kreira napad, dodaje do zadnjeg veznog, koji gleda kome dati loptu, milion rjesenja ima, Ronalda cuva Zahirovic, Nanija bolesni Papac.
Veceras je MORAO napasti, pritisnuti njihovu zadnju liniju tako jako da lopta jako rijetko ima protok do Ronalda, i tu bi bio kraj price, to se vidjelo u jednom trenutku kad smo pritisnuli, Pepe je izbijao kao amater loptu.
Svejedno je koliko ces golova primiti, ali protivnika je trebalo iznenaditi, kao sto smo to uradili Francuskoj, i na taj nacin izbjeci sve ovo, Maletica staviti na Ronalda, koji bi ga, ako nista brzinom neutralisao..
Jednostavno milion gresaka u postavci, i sve je krivica Susica, apsolutno sve!
Lulic je pogrijesio dramaticno, a sudiji je.bem sve zivo usput.
NIKAD SE MI PLASIRATI NIGDJE NECEMO, JEDNOSTAVNO NEMAMO TAJ MENTALITET, MISLIMO DA SMO SLABIJI NEGO STO JESMO.
To znaju samo pametni, oni glupi ce se uvuci u duel na sake, i naravno popusiti.
Taj glupi je Susic, koji je postavio kriminalnu taktiku, i u vecerasnjoj utakmici se moglo vidjeti koliko je slab trener, i iskreno se nadam da je ovo njegova zadnja utakmica na nasoj klupi.
NE SMIJES dozvoliti protivniku da tebi ne da disati, a da ti to pasivno posmatras, Pepe kreira napad, dodaje do zadnjeg veznog, koji gleda kome dati loptu, milion rjesenja ima, Ronalda cuva Zahirovic, Nanija bolesni Papac.
Veceras je MORAO napasti, pritisnuti njihovu zadnju liniju tako jako da lopta jako rijetko ima protok do Ronalda, i tu bi bio kraj price, to se vidjelo u jednom trenutku kad smo pritisnuli, Pepe je izbijao kao amater loptu.
Svejedno je koliko ces golova primiti, ali protivnika je trebalo iznenaditi, kao sto smo to uradili Francuskoj, i na taj nacin izbjeci sve ovo, Maletica staviti na Ronalda, koji bi ga, ako nista brzinom neutralisao..
NIKAD SE MI PLASIRATI NIGDJE NECEMO, JEDNOSTAVNO NEMAMO TAJ MENTALITET, MISLIMO DA SMO SLABIJI NEGO STO JESMO.
potpis!velez_mostar je napisao/la:Kad je u tebi 70 kilograma, i imas protivnika od 120, koji je visi, jaci, brzi, i td..normalno je da se s njim neces tuci sakama, jer si unaprijed osudjen na poraz, i potrazices neke druge metode za savladati protivnika (palica, pajser, kamen).
apsolutno, ljudi mijenjaju mišljenja o Papetu kako zadnja tekma prođe, vidi se na njemu da mu znači ovo sve, al brate slab je, i ja sam od početka tako mislio! i nije neki uspjeh sa ovakvom ekipom doći do baraža!
ZBOG TOGA ŠTO MI MISLIMO DA JESTE, ZBOG TOGA ĆEMO NA TV PRATITI EURO!
Nil Satis Nisi Optimum
@ Cole CH Nije bas istina da nismo imali igre... Mi smo imali prilicno dobru igru zadnjih 15ak minuta prvog poluvremena i u prvih 10ak minuta drugog poluvremena.
Gol za 3-1 + Lulicev crveni karton su nas izbacili totalno.
Moze li netko naci snimak Portugalovog treceg gola? Mislio sam da je ofsajd, zbog cega se je Lula i bunio... A doduse, dokazao je da je ipak Balkanac, kako je reagovao.
Jbt, u svakom barazu imamo po crveni karton...
Gol za 3-1 + Lulicev crveni karton su nas izbacili totalno.
Moze li netko naci snimak Portugalovog treceg gola? Mislio sam da je ofsajd, zbog cega se je Lula i bunio... A doduse, dokazao je da je ipak Balkanac, kako je reagovao.
Jbt, u svakom barazu imamo po crveni karton...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Euforia je najveca Bosanska bolest...
A kad je u tebi 60 kila a u glavi ni grama.Nikakav drugaciji post se od tebe i nemoze ocekivati.velez_mostar je napisao/la:Kad je u tebi 70 kilograma, i imas protivnika od 120, koji je visi, jaci, brzi, i td..normalno je da se s njim neces tuci sakama, jer si unaprijed osudjen na poraz, i potrazices neke druge metode za savladati protivnika (palica, pajser, kamen).
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neznam, puno bi se toga moglo reci ali na kraju ostaje tuga za jos jednu propustenu sansu.
Nemogu da ne mislim kako bi bilo da su tu bili Salihovic i Mujdza, da su Pjanic i Papac zdravi, da Lulic nije napravio onu glupost, da je sudija korektno sudijo, da su igraci i pape hrabriji bili, da je pape bio pametniji s taktikom. Jednostavno nam sreca uvjek okrene ledja.
Al ja sam samo jedan obicni gledalac. Osjecam veliku ljubav za mjesto iz kojeg sam potekao (no **** mater svim nacionalistima) i mogu da iskazem tu ljubav samo na taj jedini *ebeni donekle uspjesni projekt drzave.
Nikad nisam bio papetov obozavatelj i cesto sam ga kritikovao al nebi mi smetalo da ostane jer je ipak ekipa sa njim napredovala. Ipak nadam se da tu poziciju preuzme mladji i ambiciozniji Barbarez i da Susic preuzme klupu jedne francuske ekipe. Nekako sam ubjedjen da bi Sergej on mogao napraviti taj pobjednicki miks.
@Cincinnatus i @Number1 uz vas sam dusom za ono gore
nocas nema nista od spavanja
Nemogu da ne mislim kako bi bilo da su tu bili Salihovic i Mujdza, da su Pjanic i Papac zdravi, da Lulic nije napravio onu glupost, da je sudija korektno sudijo, da su igraci i pape hrabriji bili, da je pape bio pametniji s taktikom. Jednostavno nam sreca uvjek okrene ledja.
Al ja sam samo jedan obicni gledalac. Osjecam veliku ljubav za mjesto iz kojeg sam potekao (no **** mater svim nacionalistima) i mogu da iskazem tu ljubav samo na taj jedini *ebeni donekle uspjesni projekt drzave.
Nikad nisam bio papetov obozavatelj i cesto sam ga kritikovao al nebi mi smetalo da ostane jer je ipak ekipa sa njim napredovala. Ipak nadam se da tu poziciju preuzme mladji i ambiciozniji Barbarez i da Susic preuzme klupu jedne francuske ekipe. Nekako sam ubjedjen da bi Sergej on mogao napraviti taj pobjednicki miks.
@Cincinnatus i @Number1 uz vas sam dusom za ono gore

nocas nema nista od spavanja
Zadnja izmjena: noah, dana/u 16 nov 2011, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.