FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 17 avg 2009, 01:09

ChelseaFann11 je napisao/la:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!

jal istina da se po gradu prica da sarajevo nemoze uzeti bod na svom ????
Bolna istina ko istina da mozete opet gledati Evropsku utamicu na Kosevu u cetvrtak. Nemoj te se stiditi dodjite ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 avg 2009, 01:30

evo onog humoriste,hajd sad idi na brzinu procitaj helingenov povratak pa mi reci utiske
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 17 avg 2009, 01:39

Navijac Sarajeva je napisao/la:Kako ste krenuli i koliko ste ambiciozni to vam onda nece biti problem ove godine? Znate kojih titula Seljo ima vise od Sarajeva? Titule Bajramskih turnira
A koliko to vi imate titula ali odkako se igra premijer liga BiH
Evo malo naše historije http://www.fkzeljeznicar.com/Licna-karta.htm
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 17 avg 2009, 02:07

Navijac Sarajeva je napisao/la:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Dobro nije problem mislio sam malo prepucavanja nije na odmet jer uvijek je bilo sala i poslastica sa svih strana. Ali ako trazite neku mrtvu ozbilju dobro. Cao cuvajte se!

Bolna istina ko istina da mozete opet gledati Evropsku utamicu na Kosevu u cetvrtak. Nemoj te se stiditi dodjite ;)

neamose mi cega stiditi hahahhahhahahha , , , zar je to vas stadion ahahahhahahhaha eee bankrotirat cete vi pa necete imati ni za kirije xD papci . . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 17 avg 2009, 02:11

Navijac Sarajeva je napisao/la:

mi kad smo igrali s newcastleom vi uz tv kokice, coca cola, i uzivancija pocinje liga prvaka 20:45 . . . vi se nafurate dodjete do 4 pretkola ko da ste osvojili vec prvenstvo . . vidjet cemo sta ce biti kada ispadnete . . cime cete se faliti . . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 17 avg 2009, 02:57

čamac je napisao/la:Malo te prenjelo, nije ti to udbaš već robijaš. O Čeliku on ba kuka, a oni gore ublehaši su posebna priča.
Joj dobro si, ali terminologija im je vrlo slična.Zapravo svi oni imaju jednu zajedničku stvar-boje se Želje!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 17 avg 2009, 03:06

Navijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.
Ne mogu da vjerujem da ovakvi likovi postoje!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 17 avg 2009, 06:37

Navijac Sarajeva je napisao/la:Sta je problem istinite ciljenice govorim. Vi ste odmah poslije nas tako vas i prepoznavaju. Stas. Morate poraditi na svojoj historiji dovesti trofeja,europskih utakmica itd.
rece uhljup sa koseva, pri tom ignorisuci 2 cinjenice: salovi fk sarajevo u plavoj boji i zeljin grb pored njihovog imena u najavi tekme s helsinborgom :lol: :lol:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 17 avg 2009, 08:09

Play.Blue.Minded je napisao/la:
rece uhljup sa koseva, pri tom ignorisuci 2 cinjenice: salovi fk sarajevo u plavoj boji i zeljin grb pored njihovog imena u najavi tekme s helsinborgom :lol: :lol:
Ma pusti, ne znam što se uopšte palite na ove upade pitara,sad če se oni tek za glavu hvatati. ;)
SAMO ŽELJO

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 avg 2009, 08:56

@fk zeljeznicar

Nasao sam se na 3 slike. Hvala .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

WooDoo
Kontakt:

Post Postao/la WooDoo » 17 avg 2009, 09:46

SINE je napisao/la:
Play.Blue.Minded je napisao/la:
Ma pusti, ne znam što se uopšte palite na ove upade pitara,sad če se oni tek za glavu hvatati. ;)
Pa kad ste se vi mogli hvatati za glavu sto nebi i mi.Pa nismo Manchester majka mu stara.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 avg 2009, 12:30

Željo - Zrinjski
Nedelja,20.30h
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 avg 2009, 12:45

bistrikboy je napisao/la:Željo - Zrinjski
Hahahaha
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 avg 2009, 12:52

nema svaka pod reflektorima...cak i treninzi pod reflektorima :D :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 17 avg 2009, 13:10

Uh kako dobra vijest, moj klub dolazi u moj grad i još će igrati prijateljsku tekmu sa Fojnicom.
Strasna vijest, a sve ostale forumaše pogotovo navijače Želje pozivam u Fojnicu na kupanje na novootvorenim bazenima, jer ja zaista fantastično.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 avg 2009, 13:16

slika

Jes da je od prosle tekme (zeljo vs siroki) ali moram malo druga prezentirat i pohvalit na dobroj slibi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2009, 13:56

Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu.. ;)
:twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 avg 2009, 13:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu.. ;)
Ma kakav Zrinjski i lomljava nogu, nisu oni taj tip igraca .. A mislis da ce nasi da se banjaju u Fojnici ... :lol:. Prije mislim da ce oni da trce OKO bazena i da bazen samo gledaju .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 17 avg 2009, 14:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba da se banjaju, oslabit' ce im kosti, pa Zrinjski nece imati tezak posao da slomi pokoju nogu.. ;)
Ćuj Baje, starog prijedorskog mangupa!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2009, 14:04

chanchi je napisao/la:
Ćuj Baje, starog prijedorskog mangupa!
Si' dobar jarane ?? :?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 22 gosta.