Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 nov 2011, 02:09

Hahahah.. Evo ga, sve se vraca, sve se placa.. Nije trebao zjbavati Nania.. :lol: :lol: :lol:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2011, 02:09

ek0 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:ovo na sc ako tacno da dzeko rekao, ovo je nesto najjadnije sto je mogao uraditi.. a opet s obzirom da sc vecinom izmislja stvari, vjerovacu da ovo nije izjavio.. :roll:
Zasto je jadno ? Sve je gotovo, cilj nije ostvaren, a Dzeko je vjerovatno ogorcen. Susic bi vjerovatno ubacio Ibisevica da nije Lulic iskljucen, a u situaciji 11 vs 11 pri rezultati 3:2 za Portugal i sa Dzekom i Ibisevicem u napadu bi imali solidne sanse da se necemu nadamo. Vjerovatno to i Dzeko gleda na taj nacin, i normalno da se "grize" jer ih je Lulic uskratio za to, i to svojom gluposti, naivnoscu ili cim vec.
Šta bi napravio pashvataš li ti da mi za 90 minuta nismo imali šanse,nebitno sada s 11 ili s 10 na terenu :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 nov 2011, 02:10

Najlakse je sada reci,Lulic je kriv za sve.

Igrali smo ko qrac sudija je bio u najmanju ruku ko qrac,to je rezultat vecerasnjeg rezultata,pustite Senada na miru.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 16 nov 2011, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 16 nov 2011, 02:22

[youtube][/youtube]

Ljut je na Lulica.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 16 nov 2011, 02:24

Ovo sa Lulicem mu nije trebalo, to se govori u svlacionici ne pred kamerama.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 nov 2011, 02:28

yup je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ljut je na Lulica.

Za sesticu su svi krivi.Koji k.urac na Lulica svaljuje.Da smo igrali kako mozemo do 52.minute,napravili ozbiljne sanse te postigli gol-dva ne bi ni doslo do toga.Nismo se sastali sa loptom,ponavljam Portugal je klasa iznad,puka realnost.
Chelsea F.C.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2011, 02:32

Svaka cast sto je neko konacno stao u kraj tome da se sve skriva pod tepih,Lulic je ispao glup i nekorektan prema suigracima kad je to najmanje trebalo.Dzeko majstore,nek si rekao ono sto mislis,dosta je bilo klasicnih korektnih izjava!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 02:40

ma vi ste smijesni.. da nije lulic dobio, dobio bi ga spahic, rahimic, bilo ko u narednoj minuti... mene je ovim razocarao ali sta se moze...
ser del barça es el millor que hi ha !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 02:41

Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 16 nov 2011, 02:46

Nikad nije dobro kad se kritikuju suigrači javno nakon teškog poraza. Međutim, kad je to rečeno, potpuno razumijem Edinove frustracije. Ako iko ima pravo da se ljuti, to je on. Vjerovatno su svi razgovarali o ovim stvarima i imali dogovor da se svi maksimalno suzdrže jer smo svi svjesni kako malo treba da se prigovori bh. igrača sankcioniraju kartonima.

Lulić se morao ovog pridržavati, kao i Salihović više puta prije njega. Ako Edin na kojem u svakom momentu vise po 3 igrača može da se suzdrži, ako guta svoju frustraciju imajući glavni cilj u vidu, ako on može da pokaže toliku samodisciplinu, onda se to može očekivati i od ostalih.
Definitions belong to the definers, not the defined

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 16 nov 2011, 02:49

Dylan Dog je napisao/la:Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba ;)
On je samo ponizio publiku njihovu i zbog toga mi je VEOMA DRAGO. A zašto? On uzima milione i dođe im na njihov stadion i ismijava ih, njih "obične smrtnike". Dalje, on je naš najbolji igrač ubjedljivo, ali bez polušpica (ne organizatora igre kao što je Miske) ne može puno. Taktiku moramo prema njemu određivati, on je naša udarna igla. Ali, šta ćeš, nemamo mi igrača tipa Aguero, Tevez, Rooney ili neko sl. Ibišević je to dobro odradio u Zenici, jednostavno su se obojica rasteretila i to je funkcionisalo dobro. Druga stvar je što Ibišević fuli nemoguće, ali eto ..
U mom svijetu važe moja pravila

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 02:51

TheDinoRules je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Iako me razočarao onim gestom publici ipak priznajem da cijenim ovakve ljude bez dlake na jeziku.**** mater svakom kome misli da treba ;)
On je samo ponizio publiku njihovu i zbog toga mi je VEOMA DRAGO. A zašto? On uzima milione i dođe im na njihov stadion i ismijava ih, njih "obične smrtnike". Dalje, on je naš najbolji igrač ubjedljivo, ali bez polušpica (ne organizatora igre kao što je Miske) ne može puno. Taktiku moramo prema njemu određivati, on je naša udarna igla. Ali, šta ćeš, nemamo mi igrača tipa Aguero, Tevez, Rooney ili neko sl. Ibišević je to dobro odradio u Zenici, jednostavno su se obojica rasteretila i to je funkcionisalo dobro. Druga stvar je što Ibišević fuli nemoguće, ali eto ..
To je isto nama Ronaldo uradio.Svi mu Messi,Messi i on dođe i pobjedi nas gotovo sam :roll: I ja bi volio da je Džeko njima na terenu pokazao šta :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2011, 02:56

Svakako,obavezno podrzati takvo nesto,trebao je i Nani recimo u Zenici ismijati nas "obicne smrtnike".

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 16 nov 2011, 03:04

LBJ MVP je napisao/la:
Svakako,obavezno podrzati takvo nesto,trebao je i Nani recimo u Zenici ismijati nas "obicne smrtnike".
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali mislio sam da je opravdano iz razloga što su oni nas ismijavali prije toga. Ne trebamo nikome ostati dužni, prvi su počeli, te Ronaldo srednji prst, te vi ste divljaci ovo-ono. A, inače, ne odobravam ovakvo ponašanje koje nije za sportskih borilišta!
U mom svijetu važe moja pravila

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2011, 03:06

Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji podrzavaju Dzekinu izjavu vezano za Lulicev crveni karton. Istina isti je pogrjesio, ali on to trebaju sjesti i razgovarti u svlacionici i neke stvari ne trebaju iznosti u javnost.
Fudbal je i dalje TIMSKA igra i pobjedjujemo kao TIM, a isto tako i gubimo kao TIM i ne treba ni u jednom slucaju izdvajati pojedince.
Davno je Sepp Herberger rekao:

"Elf freunde müsst ihr sein wenn ihr Spiele gewinnen wollt".

"Morate biti 11 prijatelja, ukoliko zelite pobjedjivati utakmice".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 16 nov 2011, 03:10

Džeko je potpuno upravu inteligentan je Edin ,jer smo čak dali go i sa 10 igraća vidjelo se pred kraj drugog poluvremena da je napad najbolja odbrana još bi Sušić i Vedu ubacio u igru da nije bilo ovog crvenog jer ga je već poslo na zagrijavanje !
Ne kažem da bi prošli ali nije bilo nemoguće,njihova odbrana je slaba pored dva gola koja smo dali treba uzeti u obzir i da se Miske ušeto u njihov 16-ac a i Džeko je prećku pogodio (bez obzira što je bio Offside-u)na taj naćin bi se težište igre prebacilo ba njihovu polovicu tako da sudija ne bi mogo svirati slobodne udarce bar ne tako lahko za njih !Trebo je Vedo igrati od poćetka(sa dva napadaća i oni bi zatvorenije igrali )! ;)
Dva čovjeka su kriva za ovaj poraz prvi je Pape zato što je P*** !!! :x ...a Drugi je znate već Lulić zato što je ispo ne ne naivan,nego pravo Glu* ! :o
Moglo je ovo puno bolje puno šteta velika šteta ! :( :( :(
Zadnja izmjena: Halix, dana/u 16 nov 2011, 03:15, ukupno mijenjano 4 puta.
Pod prečku u devet banki.... :)

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 03:12

Ma nije Lulic kriv,kriv je Dzeks!!!Sad svi opalite po njemu,on je najgori,'vakav,'nakav.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 03:17

ma sve to stoji, ali sta sad lulic treba uraditi ? ..bukvalno edinova izjava okrece ljude protiv lulica, a znamo sta je dzeko u bosni.. lulic je odigrao perfektno kvalifikacije, napravio je glupost sada ali opet u ovakvoj utakmici gdje se igra za prvenstvo, nema sanse da ti neko da crveni zbog prigovora.. osim ako ne igras za bih..
ser del barça es el millor que hi ha !

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 03:22

Kako je krenulo mogla bi kod nas revolucija il poznati gradjanski rat.

Dzeko je vjerovatno ishitreno reagovao jer nije mogao dobiti 1 upotrebljivu loptu no dobro nije on kriv sto ih je danas vodio pracovjek u obliku covjekolikog majmuna...

Bice bolje uvjek ima 3-ca sreca.
Ne krivim Papeta , fantasticno nas je vodio ali ovo danas je bilo kao u filmu How High
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 03:24

Ja mislim da je rekao to za Lulica jer mu ovaj nije vratio klikere. :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.