OHLADI SA PSOVANJEMCincinnatus je napisao/la:aha ali ima veze sa genocidom.. **** vas bog.Kevin je napisao/la:nema BOG veze s nogometom i rezulatima.mislim da nije primjereno to što pričaš, zadrži za sebeCincinnatus je napisao/la:E sad mi recite dali Bog postiji..
**** vas Bog i molitve prije utakmice.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Cartman je napisao/la:Jedan iz offsidea drugi moronska potez portugalca. Nijedan nije nasa zasluga. One golove bi dao i Luksemburg.Colo Colo je napisao/la:Meni samo nije jasno kako smo dali ta 2 gola
Brutalna istina nažalost , a onaj Stark je objasnio

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Donnie Darko
- Kontakt:
Al u zivotu nisam vidio gori 'nastup' nekog komentarora od ovoga veceras. Jbt sunce pa u jednom trenutku je rekao da Portugalci nisu trebali zvizdat nasoj himni iz razloga sto mi nismo zvizdali njihovoj, wtf covjece?!?! Pa ono ismijavanje sudije u prvom poluvremenu, a nakon sto Stark pokaza na bijelu tacku onda se usutio ko zadnja picka. Kako mi je bilo zao sto nisam imao onaj Sport 1 il kako vec, ex Dsf.
Koje vazda general nakon bitke, bosanac naravno.NeverRetreat je napisao/la:Ko je najveći optimista na svijetu ?
Navijač Bosne i Hercegovine.
Don't hate what you don't understand.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bravonero.piroman je napisao/la:ja sam odavno prestao vjerovati da bog postoji zbog svega sto smo mi bosanci u svojoj historiji dozivili, treba vjerovati samo u sebe i svoj rad, nikakve tu molitve ne pomazuCincinnatus je napisao/la:E sad mi recite dali Bog postiji..
**** vas Bog i molitve prije utakmice.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Valjda bude kakva slika il video da vidim opetCSIBilinoPolje je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Ma meni srce ko dzamija bilo kad im je Dzekson pljeskao i dobio zuti
i meni

ako oćeš iskreno, prolaz hrvatske, poraz bih večeras..ne dira me niti jedno..Juve-TZ je napisao/la: dobro je to sve....nema ti niko pravo da govori da mrzis bih, nije bih samo nasa![]()
ja ne prizeljkujem nista...ovo je samo fudbal, istina ima ljudi koji navijaju za tursku, ja ne navijam jer sam odgojen uz komsije hrvate tako da imam taj nacin misljenja![]()
vjeruj mi da navija samo onaj ko je zatucan i ko zivi u etnicki cistoj sredini....a "hvala" Bogu pa ih je puna ova drzava, i sa jedne i sa druge i sa trece strane....
navijam za hkk široki i nk široki i to je to
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- skyisthelimit
ajvardedo je napisao/la:šta je bilo? propalo ti planirano tekbiranje pred sarajevskom katedralom?? ajde,ne brini,biće prilike na EP 2012,kako Hrvatska trenutno igra imati ćeš puno prilika da mašeš raznim zastavama(u zavisnosti koga izvuku u grupi).skyisthelimit je napisao/la:
vec sam ti odgovorio, prvi mec kuci tvoga klub i vidjeces cemu i kakvo slavlje...Skontaces ili skuziti
P.S.sudija je sjebo stvar,gol za 3-1 je ofsajd,a da nije tog gola ne bi bio ni crveni za Lulića
kakvo tekbirenje Majmune jedan otkud ti znas ko sam ja nayebem ti se familije.....
15.10 - 15.06 ...
- NeverRetreat
- Kontakt:
I to stojixaviesta je napisao/la:Koje vazda general nakon bitke, bosanac naravno.NeverRetreat je napisao/la:Ko je najveći optimista na svijetu ?

ko je mucko kolu....bosanac naravnoNeverRetreat je napisao/la:I to stojixaviesta je napisao/la:Koje vazda general nakon bitke, bosanac naravno.NeverRetreat je napisao/la:Ko je najveći optimista na svijetu ?
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
veceras smo svi nekako nervozni ili nesto vise...tako da bolje ne pricat nista dok se ne slegne, sa utakmice se dodje da nekih glupih tema...
mi nemamo sta skretat sa teme, vidim da neki krive sve zivo....sad nam svi krivi
ponosan sam na ove momke, nez jestel vi...da su svi u drzavi kao oni bilo bi nam bas lijepo
a to sto se desilo veceras rekao sam nadam se da im je lakse nego meni i onda ce i meni biti dobro...samo glavu gore, mozda smo losiji od portugala ali to ne znaci da njih 11 koji igraju nisu bolji od svih nas 4 miliona koji se sad zalimo ko debili....
momci su jedino dobro sto ima....vidim traze neki ostavku papeta, mozda nije vrhunski trener, mozda ga je svako od nas bar jednom popljuvao ali neka ostane....pape je pape, a za uspjeh treba vrijeme, ostaje nam samo da cekamo i da aBd dodje bolje vrijeme
mi nemamo sta skretat sa teme, vidim da neki krive sve zivo....sad nam svi krivi
ponosan sam na ove momke, nez jestel vi...da su svi u drzavi kao oni bilo bi nam bas lijepo

momci su jedino dobro sto ima....vidim traze neki ostavku papeta, mozda nije vrhunski trener, mozda ga je svako od nas bar jednom popljuvao ali neka ostane....pape je pape, a za uspjeh treba vrijeme, ostaje nam samo da cekamo i da aBd dodje bolje vrijeme

E jbg, nemoj sad pretjerivat, da Portugalci nisu imali sretnu okolnost da daju one golove, ona prva 2 i da nisu bili s igračem manje jel misliš da bi nam uvalili 6 komada???Ma nikada, to ti garantujem, rezultat bi se lomio do kraja i završilo bi možda 2-1 za njih. Mi smo prvi gol primili jer smo nekako sa strahom ušli u utakmicu, onda je i sudija zahebavao sa živim zidom, onda se živi zid ne postavi dobro, nije ni Begović najsjanije reagovao i eto ti sranja. A onda drugi gol ne znam ni kako da opišem, ono je stvarno bilo čudno, naši igrači ko ukopani a i na Begovićevu dušu taj gol dosta ide.Poslije crveni karton i eto ti onda ovog rezultata....Start u utakmicu je uvijek bitan, a večeras su nas baš svi mogući pechovi, pogotovo u startu pogodili a i bili smo ukočeni u prvi pola sata. Poslije su se naši reprezentativci borili ali na kraju se nije moglo izvuć više.Cartman je napisao/la: Jedan iz offsidea drugi moronska potez portugalca. Nijedan nije nasa zasluga. One golove bi dao i Luksemburg.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kljuc je bio u Parizu.
Pobjednicki mentalitet ==> dobijemo francuze, oni u baraz, a mi direktno.
Gubitnicki mentalitet (BiH) ===> odigrat cemo,pa sta bude bude, ionako idemo u baraz.
Gubitnicki mentalitet (BiH) ===> odigrat cemo,pa sta bude bude, ionako idemo u baraz.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma hajde imaju sljedece kvalifikacije , pa ako nista ne uradimo jer ce nas zajebat sudije i uefa imaju jos jedne , pa i tu ako nista ne uradimo bice jos jedne i sve tako.Sreca pa ima dosta kvalifikacija 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ko je mucko kolu....bosanac naravno[/quote]CLS je napisao/la:I to stojiNeverRetreat je napisao/la:
Koje vazda general nakon bitke, bosanac naravno.
ko je napravio najbolji potez na utakmici

Dzeko naravno

Malac, prosipaj te fore kad se sastanes sa rajom u vrticu.CLS je napisao/la: ko je mucko kolu....bosanac naravno
eh sad se na miru može na spavanje , nemoram više hlupat' glavu hoćeli igrati Salihović ili Lulić , jel povrijeđen Pjanić , hoćeli braniti Begović ili Hasagić ni imaju li kartone Papac i Pandža ...znači do nekih novih kvalifikacija doviđenja , zdrrrrravo !
hahah smiri i kladim se da sam stariji od tebe, zajebancije nije na odmetBilal je napisao/la:Malac, prosipaj te fore kad se sastanes sa rajom u vrticu.CLS je napisao/la: ko je mucko kolu....bosanac naravno

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
ključ je bio u Albaniji i u Rumuniji,a za mentalitet se slažem.ek0 je napisao/la:Kljuc je bio u Parizu.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Portugal je bio puno puno bolji i zasluzeno slavio! nismo im mogli nista,ama bas nista! jednostavno nam nisu dozvolili da igramo onako kako znamo...izgledali smo jadno i nemocno,ali jednostavno su prejaki za nas! Nasi Zmajevi su odigrali jako dobre kvalifikacije i cestitke na tome,ne treba se predavati....glavu gore i treba se spremiti dobro za kvalifikacije za SP u Brazilu koje pocinju za 10 mjeseci....Dzeko je imao trojicu igraca na sebi,nisu mu dali disati,svidja mi se njegova reakcija kad se okrenuo prema publici,vidjelo se da ga sudija nije stitio i jednostavno im se oduzio onako kako treba,svaka cast na gestu!
Susic treba ostati selektor,posteno i profesionalno radi svoj posao i zasluzio je jos jedan mandat! odlicno je vodio reprezentaciju i to treba cjeniti!
Idemo dalje...
Susic treba ostati selektor,posteno i profesionalno radi svoj posao i zasluzio je jos jedan mandat! odlicno je vodio reprezentaciju i to treba cjeniti!
Idemo dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.