Safet Sušić - Pape

harry_90
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2011, 00:53

geronimo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Svi smo nervozni veceras
...i tad ti djeluješ :!: jer osjećaš neku potrebu za tim ili šta?
izvini kolega, ali vjeruj mi da ta stalna natezanja i provokacije, te smišljena podbadanja....isto znače kao i ovo što sam ja tebi rekao.
tako da smo na istom, s tim što si ti razočaran, a ja uvrijeđen. :mrgreen:
Ne osjecam potrebu,vec sam moramo da kazem ono sto sam primjetio veceras,a bgmi i mnogi drugi da je lose pripremio taktiku,jel se to vidjelo ili ne ? Jedno pitanje da li si ti zadovoljan vecerasnjom postavkom igre selektora,dal je bolje da je od starta krenuo sa dva napadaca i pokusat nesto napravit,pa nek izgubimo nema veze,a ne ovako od starta se branili i pokusali na neke kontranapade koji su zavrsavali vec na sredini terena.

@skyisthelimit

Ko se.re ?? Halo ba momak ako ti se ne svidja moje misljenje preskoci,ti si zadovoljan igrom ja nisam i sta sad ?? Kad ti imas pravo iznijeti svoje misljenje imam i ja svoje jel tako ? I molicu te da me zaobidjes nisam te nigdje spomenuo,mada me ne cudi sto me jos uvijek ne vrijedjas,to sam ocekivao od tebe al si me pozitivno iznenadio,imas jedan plus kod mene zbog toga :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 16 nov 2011, 00:55

skyisthelimit je napisao/la:
Jug je napisao/la: Mozda da Fisek bude sad selektor. Fuj ..
poserem ti se na JUG i mladjeg brku osima
Bolje da si molio Boga da tata Osim objasni par stvari Susicu, jer ovaj ne zna odakle je supalj.
Ne da Osim svoje rijeci, trenercicima na baterije ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 nov 2011, 00:55

harishp je napisao/la: Imas igraca manje i na to staviti spic igraca.Ponekad se pitam da li pojedinci se skontavaju da je lopta kockastog oblika ili je ipak okrugla.
E to ti ,objasni onom Cocaliću sa RSG-a i onim glupim slušateljima ,nemožeš im dogovoriti da smo napali ,pa što prekomandova ,Meda naprijed ,Zahu ,takođe i osjetilo se da smo ofanzivniji odmah ,ali jednostavno igrači večeras nisu bili raspoloženi i tačka .
Vedada nije uveo ,zato što je imo igrača manje ,i poslije se Pjanić povrijedio i odoše dvije izmjene ,a mislim da ni Ibišević ne bi ništa promjenio da je ušao ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 nov 2011, 00:56

Jel vas neko pito za misljenje ? Nije!

Je*iga, i vi bi voljeli da ste u historiji imali igraca koji je S od Saveta Susica.Razumjem vas.

PAPE OSTANI!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 00:56

Papetu kapa dole za sve do sada učinjeno, ali ono šta je učinjeno sada, ne može se pripisati kao samo njegova greška, jer je suđenje bilo više nego tendenciozno... i apsurdno da dobijemo penal od takvih sudija.

Međutim, rezultat 3:2, ulazak Mlađanog Bešića i Maletića... bez treće izmjene... :roll:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 00:57

Opet cekam odgovor na to sta je to on tako fantasticno napravio pa da MORA ostat. Odradio je apsolutni minimum. Sve osim baraza bi znacilo otkaz na licu mjesta. Ovako neka svi sjednu i analiziraju situaciju i neka objasni savezu zasto je totalno promasio u Lisabonu. To je njegova odgovornost na kraju krajeva. I kakve planove ima za buducnost. Ovakva sranja u odlucujucim utakmicama vise ne mogu nastavit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:58

@skyisthelimit

Ko se.re ?? Halo ba momak ako ti se ne svidja moje misljenje preskoci,ti si zadovoljan igrom ja nisam i sta sad ?? Kad ti imas pravo iznijeti svoje misljenje imam i ja svoje jel tako ? I molicu te da me zaobidjes nisam te nigdje spomenuo,mada me ne cudi sto me jos uvijek ne vrijedjas,to sam ocekivao od tebe al si me pozitivno iznenadio,imas jedan plus kod mene zbog toga
a gdje sam ja rekao da sam zadovoljan igrom :shock: ...samo kazem da je glupo od tebe govoriti sta je selektor trebao sta nije...Otkud znas da je Ibi igrao od pocetka da bi mi pobjedili..:kako brate.. :roll:

ako to nije srranjje ne znam sta je

@JUG, ponavljam pokkenjam ti se na grbavicu i mladjeg osima
15.10 - 15.06 ...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 16 nov 2011, 00:58

legenda reala je napisao/la:
harishp je napisao/la: Imas igraca manje i na to staviti spic igraca.Ponekad se pitam da li pojedinci se skontavaju da je lopta kockastog oblika ili je ipak okrugla.
E to ti ,objasni onom Cocaliću sa RSG-a i onim glupim slušateljima ,nemožeš im dogovoriti da smo napali ,pa što prekomandova ,Meda naprijed ,Zahu ,takođe i osjetilo se da smo ofanzivniji odmah ,ali jednostavno igrači večeras nisu bili raspoloženi i tačka .
Vedada nije uveo ,zato što je imo igrača manje ,i poslije se Pjanić povrijedio i odoše dvije izmjene ,a mislim da ni Ibišević ne bi ništa promjenio da je ušao ;)
Pa pametnjakovici retardirani zar nije bolje ubaciti napadaca i primiti sest komada, nego ubaciti djete koje nije odigralo utakmice zadnji 6 mjeseci nigdje i jos ga staviti u odbranu da kao cuva rezultat. Jeste retardirani ili se pravite? Ljudi koji ne prate fudbal skontali bi neke stvari.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 16 nov 2011, 00:58

Kako vas nije stid braniti Papeta.

Ja odavno govorim i kad smo pobjedivali. 2 tekme protiv bjelorusije svi presretni zbog 6 bodova, ali igra mrtvi ****. Rumunija svi govore samo igraci krivi, sta ba.

Dzeko 90 minuta u napadu ne moze sam, nije loptu primio da valja, nije dodao, nije sutirao. Pa zar ne konta Safet da ovako ne mozemo.

Zabijemo 2 gola na guzove i umjesto da iskoristimo 3:2 i krenemo napadacki on opet istu igru forsira i konta dace jos gol ili dva na guzove.

Protiv portugala se ne moze braniti. Sto se vise branis protiv portugala vise ces golova primiti. Jedini nacin da se primi manje golova je napadat i zadrzati posjed lopte jer ces golove primiti kad tad. Zato je bitno i zabiti.

Ciro iako je supak od covjeka i marketing freak ipak je pokazao da je za Papeta trener i po.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 00:59

harishp je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za ove vjecne kriticare i pljuvace.
Zasto se morala napraviti tolika stanka,pauza u izrazavanju svog ''misljenja i kritika''
Ako mi nesto ne pase ja cu to napisati,taman u to vrijeme teklo med i mlijeko.
Ali ne, prvo se usutili neko vrijeme da bi se cekala prva prilika.
Nista drugo vec golemo licemjerstvo.
I ja cekam odgovor @cartman.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 nov 2011, 01:00

legenda reala je napisao/la:
Pa šta ima izgubit ako ubaci Vedu? Pa smanjili smo na 3-2 sa igračem manje... Ubaci Vedu, stavi formaciju 3-4-2, nema se šta gubit... Ako ga primiš isti qurac :S :S Safet je pi*ka i velika rinaka od trenera. Nema on muda da nas vodi! On je od Francuske na Koševu pokazao da nema pojma, da je ne sposoban da vodi repku našu. ;)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 16 nov 2011, 01:01

Analic je napisao/la:Kako vas nije stid braniti Papeta.

Ja odavno govorim i kad smo pobjedivali. 2 tekme protiv bjelorusije svi presretni zbog 6 bodova, ali igra mrtvi ****. Rumunija svi govore samo igraci krivi, sta ba.

Dzeko 90 minuta u napadu ne moze sam, nije loptu primio da valja, nije dodao, nije sutirao. Pa zar ne konta Safet da ovako ne mozemo.

Zabijemo 2 gola na guzove i umjesto da iskoristimo 3:2 i krenemo napadacki on opet istu igru forsira i konta dace jos gol ili dva na guzove.

Protiv portugala se ne moze braniti. Sto se vise branis protiv portugala vise ces golova primiti. Jedini nacin da se primi manje golova je napadat i zadrzati posjed lopte jer ces golove primiti kad tad. Zato je bitno i zabiti.

Ciro iako je supak od covjeka i marketing freak ipak je pokazao da je za Papeta trener i po.
Tebe za selektora ! Ti ces da nas odvedes na Euro, Safeta zovi da ti vodu donosi.
Je.bem ti strucnjake. Nego de nam reci, sta se moglo uradit da se II sv. rat zaustavi :/
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 16 nov 2011, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 nov 2011, 01:01

Cartman je napisao/la:Opet cekam odgovor na to sta je to on tako fantasticno napravio pa da MORA ostat. Odradio je apsolutni minimum. Sve osim baraza bi znacilo otkaz na licu mjesta. Ovako neka svi sjednu i analiziraju situaciju i neka objasni savezu zasto je totalno promasio u Lisabonu. To je njegova odgovornost na kraju krajeva. I kakve planove ima za buducnost. Ovakva sranja u odlucujucim utakmicama vise ne mogu nastavit.
Inace je trenirao najjacu mogucu ekipu na planeti a igrao je protiv Zelenortskih Ostrva.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 16 nov 2011, 01:01

Manijaci u kolektivnoj erekciji svrsavanja po Papetu nakon poraza Hahahahahahahaha :lol:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 nov 2011, 01:01

u zemlji sa 4,5 milion fudbalski strucnjaka.......tesko je ispuniti ocekivanja :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 01:02

harishp je napisao/la:
harishp je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za ove vjecne kriticare i pljuvace.
Zasto se morala napraviti tolika stanka,pauza u izrazavanju svog ''misljenja i kritika''
Ako mi nesto ne pase ja cu to napisati,taman u to vrijeme teklo med i mlijeko.
Ali ne, prvo se usutili neko vrijeme da bi se cekala prva prilika.
Nista drugo vec golemo licemjerstvo.
I ja cekam odgovor @cartman.
Ok, hoces ti onda meni odgovorit kasnije? I molim bez poezije, samo jasno odgovori.

Prestao sam ga (jako) kritikovat nakon Bjelorusije jer sam vidio da smo igru poboljsali. Znaci bili smo bolji u odbrani, dok je u napadu jos bilo dosta problema. Rek'o sam davno da je minimum baraz i onda sta bude. Ali on je u ovom barazu pogrijesio sa taktikom totalno. Zasto uvodi Besica i zasto ga je uopste pozvao? Zasto Zahirovic igra na beku kad u zivotu nije igrao tu poziciju? Isto tako nije igrace uspio smirit, Dzeko se svadja sa publikom, Lulic dobije crveni za prigovre, izmedju se svadjaju itd. Pa izgledali smo jadno. To ide na njegov racun.

Da ne pricam o spisku igraca. Sta tu radi jedan Muslimovic ili Zec? Isto vazi za Avdukica i Maletica. Da si Barbarez, ako nemas kluba, ne mozes igrat i gotovo. To sam pisao i prije ove blamaze.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 16 nov 2011, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 16 nov 2011, 01:03

Susic ceka da mu ponudi PSG ugovor ili neki drugi (malo bolji od ankare i rizespor) klub. VIdjet cete odmah odlazi Sajo. Sto se mene tice neka ostane, nije los.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 nov 2011, 01:04

Trenutno korisnika/ca: *p!p!t@*, 0oo0, Adi_Zepce, admirone, adn_sah, AllAbout, ANTIFA !, armin, arnes86, AYAN, baboitata, badblueboylivno, Balon, barbarez, BIHfan, Bilal, blazz, BolanBolan, Bosancheross, Bosniacum Lilium, bparena, brzi21, Buducnost, Bundesliga, CLS, CoDe, cole-ch, Colo Colo, CSIBilinoPolje, deni_23, edindzekson, el-fighter, Elddar, eliminator, enobarca, EnZo_85, fifa09, FKKrajina, Giallorossi, Giggs11, GriFFoNi, gringobih, Han!$;Lfc, hare30, harebianconero, hattab, High, jasmin10, jessus123, Keenan.-, KODRO, kokakolas, Legenda_BiH, Lucryler, manijakdv, Marchelo77, Marseille84, Mirsad94, mrzim_ulizice, Nail for Real, nedim1993, nedžad, NeverRetreat, NEZALAGANJE, nicaze_072, nidi, NK/RK Krivaja, NoName, Patrice_Evra_3, pesmaster, Petko, Pirke, Polo, Principatus, propuh, RiNo, rio_Ferdy88, Rooney88, santos, sasagmp, Saurman, Scof1eld, sikirica, slani grad, sotir, Strauss, T-MAC, tarikos, The Game, ThE_mAnIaCs_1987, TKC, toxic_alien, Unica_Liverpool_, Valencia, vejza_, vuneni, xinxee, Zeka, zeka_tm87, zuka_TM i 285 gostiju.
......................................................................................

+/- 500 korisnika... kao nikada do sada.
Sto se Safeta, igre, taktike, crvenog, neuspeha... ostavite neka sve prenoci, jutro je pametnije od veceri.
Nema se tu sta puno oametovati... U ovakvim utakmicama postoje dva smera, braniti se i mudro cekati sansu, ili krenuti od prve minute na noz (presing). Safet je uradio jednu od dve stvari, znaci, puno pogresio nije.
Baska crveni na 3:1...
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 16 nov 2011, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 16 nov 2011, 01:09

Pape je postavio igru da ne stvaramo igru i prilike.Jedan napadač i bez krila i sa dva defanzivna beka.Nije mi jasno kako smo uspjeli zabiti i ona dva gola.Utakmicu smo završili bez i jednog jedinog kornera što znači da nismo uopšte probijali po bokovima iako u vrhu napada imamo visokog igrača.Da ne govorim o tome kako je na neprirodne pozicije(Zahirović pa i Jahić) stavio neke igrače kao i nespremne(Pjanić).U Zenici je imao sužen izbor pa se može i razumijeti.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2011, 01:11

Cartman je napisao/la: Dzeko se svadja sa publikom, Lulic dobije crveni za prigovre, izmedju se svadjaju itd. Pa izgledali smo jadno. To ide na njegov racun.
hihihi. ako smem da se umešam ( :mrgreen: )...trener holandije kriv što je rajkard pljunuo felera, trener francuske kriv što je zidan spucao onog skorojeviča u talijanskoj repki? trener srbije kriv što onaj mirković ispituje jarnijeve testise...i tako dalje.
u fudbalu emocije mnogo toga odlučuju, na tom polju te nijedan trener svijeta ne može "navesti".
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.