Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 00:32

shkembe990 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
shkembe990 je napisao/la:Mi gubimo on uvodi Besica i Maletica Ibisevic mu na klupi mi nemozemo se spojit sa loptom on nista ,neke rokade glupira se izvodi!protiv onakvig portugala ti sto rokada radis pa jesil normalan!
Imas igraca manje i na to staviti spic igraca.Ponekad se pitam da li pojedinci se skontavaju da je lopta kockastog oblika ili je ipak okrugla.
ma ti se "SKONTAVAJ" do ujutru al imali smo mi i 11 igraca cijelih sat vremena!
I sta da promasi jos jednu sansu kao u Zenici pa da i njega zivog sahranite.
Vedo bi sigurno usao kad se rezultat lomio sa kompletnom ekipom.I kad smo trebali ganjati samo jedan gol.
Bas kao i u Zenici.
Kao sto neko rece poslije bitke i nena Hasiba moze biti general.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2011, 00:34

Cartman je napisao/la:Ciro je bio 10 puta blize.
hahahahha
eto vam materijala da naglabate narednih par dana. :D od mene odjava.

još ovaj tip nije ni ćiru gotivio, kako mi se čini. :D
Vom Jäger zum Gejagten

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2011, 00:35

Svi smo nervozni veceras razumijem sve to,ali nekog vrijedjat samo zato sto nema isto misljenje kao neko drugi,nazivat ga kretenom i misom je suvise jadno,ali necu se spustat na taj nivo @gero razocarao si me sa ovim veceras,nisam se nadao tome od tebe,al eto svako se pokaze kad tad ;) ja svoje misljenje nisam mijenjao,bilo mi je drago kada smo dobijali i pruzili dobre igre kao protiv Francuske,to sam znao pohvaliti,ali kada kazem sta protiv Susica naletim na uvrede samo zato sto nisam podoban odabranoj grupici sa ove teme.

Pogresno je odredio taktiku za ovaj mec,krenut sa jednim spicem i od starta se branit je ravno samoubistvo,sto nam je na kraju doslo glave,pa smo primili 6 golova koja su svima tesko pala.Nista nismo pokazali,koliko se sjecam ni jedan korner izveli,tesko dolazili do gola itd..

Budite mi pozdravljeni i zelim vam laku noc ;)
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 16 nov 2011, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Derim

Post Postao/la Derim » 16 nov 2011, 00:36

00:35,joj niste na spavanju a vecina vas je trebala biti u krevetu jos poslije crtanog.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 nov 2011, 00:38

Još uvek stojim iza onoga! ODLAZI SAFETE!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 00:39

fifa09 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:A zasto je sad Susic toliko popularan? Zato sto je bio ispred Rumunije i Bjelorusije? Ekipe koje kad skupe sve igrace u citavoj drzavi ne vrijede vise od Dzeke samog. Odradio je minimum i totalno propao kad je najvise trebalo. Ostao, ne ostao, isti je qurac. Ali nista nije uradio da zasluzuje neke velike pohvale. Ciro je bio 10 puta blize.
Po cemu je bio blize kurtmane ??? koga je to ciro pobijedio od "velikih" reprezentacija a koga pape kako te nije sitd tako pricati da ti mozda nije ciro poslao koju mikado cokoladu pa ti osto u lijepom sjecanju ??
Koga je Pape pobjedio od velikih? Nikoga. A Belgija je veca od Rumunije i siptara, pa ti gledaj. Ciro je izgubio 2:0 od Portugala iz dvije utakmice, ovaj 4:1 za jedno poluvrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 16 nov 2011, 00:39

ja sam zato da ostane pape ali ako misli ovako pickasto igrati sa svakom jacom repkom bolje da ode jer nece se plasirat nikad ni na jedno takmicenje

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:40

harry_90 je napisao/la:Svi smo nervozni veceras razumijem sve to,ali nekog vrijedjat samo zato sto nema isto misljenje kao neko drugi,nazivat ga kretenom i misom je suvise jadno,ali necu se spustat na taj nivo @gero razocarao si me sa ovim veceras,nisam se nadao tome od tebe,al eto svako se pokaze kad tad ;) ja svoje misljenje nisam mijenjao,bilo mi je drago kada smo dobijali i pruzili dobre igre kao protiv Francuske,to sam znao pohvaliti,ali kada kazem sta protiv Susica naletim na uvrede samo zato sto nisam podoban odabranoj grupici sa ove teme.

Pogresno je odredio taktiku za ovaj mec,krenut sa jednim spicem i od starta se branit je ravno samoubistvo,sto nam je na kraju doslo glave,pa smo primili 6 golova koja su svima tesko pala.Nista nismo pokazali,koliko se sjecam ni jedan korner izveli,tesko dolazili do gola itd..

gdje si general, lahko je pametovati nakon tekme trebao je ovo trebao je ono...

bla bla bla bla

hajde nastavi bla bla bla
15.10 - 15.06 ...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 16 nov 2011, 00:41

Dobro je vama cuvena Safira pisala o Susicu. Danas je njegov kraj i danas je pokazao da je veoma mali trenercic koji se digao u nebasa na ustrb igraca i preko njihovih leda dizanj u nebesa, a on je jedna obicna ka.rina trener. Ubacivati djete koje ne igra nigdje i stavljati ga na lijevu stranu da igra beka, a imamo igraca manje i gubimo i vidimo da lose stojimo na terenu, ali dzaba to nasem glavonje kad on nema pojma. Bio je dobar igrac, a vecaras je pokazao da je 0 trener. Nije stvar ispasti i izgubiti, sta ima veze jaci ljudi i kraj, ali dobit ovakav debakl to je sve do trenera.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:42

Jug je napisao/la:Dobro je vama cuvena Safira pisala o Susicu. Danas je njegov kraj i danas je pokazao da je veoma mali trenercic koji se digao u nebasa na ustrb igraca i preko njihovih leda dizanj u nebesa, a on je jedna obicna ka.rina trener. Ubacivati djete koje ne igra nigdje i stavljati ga na lijevu stranu da igra beka, a imamo igraca manje i gubimo i vidimo da lose stojimo na terenu, ali dzaba to nasem glavonje kad on nema pojma. Bio je dobar igrac, a vecaras je pokazao da je 0 trener. Nije stvar ispasti i izgubiti, sta ima veze jaci ljudi i kraj, ali dobit ovakav debakl to je sve do trenera.

glavonji jel...ti si NULA od covjeka
15.10 - 15.06 ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2011, 00:43

skyisthelimit je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Svi smo nervozni veceras razumijem sve to,ali nekog vrijedjat samo zato sto nema isto misljenje kao neko drugi,nazivat ga kretenom i misom je suvise jadno,ali necu se spustat na taj nivo @gero razocarao si me sa ovim veceras,nisam se nadao tome od tebe,al eto svako se pokaze kad tad ;) ja svoje misljenje nisam mijenjao,bilo mi je drago kada smo dobijali i pruzili dobre igre kao protiv Francuske,to sam znao pohvaliti,ali kada kazem sta protiv Susica naletim na uvrede samo zato sto nisam podoban odabranoj grupici sa ove teme.

gdje si general, lahko je pametovati nakon tekme trebao je ovo trebao je ono...

bla bla bla bla

hajde nastavi bla bla bla
Laki nam je malo nervozan veceras,opusti se momak malo ;) ja ne glumim generala nikakvog vec samo kazem kako jeste,a to vecina i misli tako da psst.. docu ujutru ako me @gero ne banuje da procitam sta si odgovorio na ovo moje ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2011, 00:44

Nakon što se smire strasti treba sa Sušićem razjasniti neke stvari da li ide ili ostaje , jer gledano u ove dvije utakmice baraža mi smo odigrali katastrofalno.Sad ko bi mogao biti eventualna zamjena ne znam ali ako budu spominjali Barbareza onda je bolje da ostane Sušić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2011, 00:45

harry_90 je napisao/la:Svi smo nervozni veceras
...i tad ti djeluješ :!: jer osjećaš neku potrebu za tim ili šta?
izvini kolega, ali vjeruj mi da ta stalna natezanja i provokacije, te smišljena podbadanja....isto znače kao i ovo što sam ja tebi rekao.
tako da smo na istom, s tim što si ti razočaran, a ja uvrijeđen. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 16 nov 2011, 00:45

skyisthelimit je napisao/la:
Jug je napisao/la:Dobro je vama cuvena Safira pisala o Susicu. Danas je njegov kraj i danas je pokazao da je veoma mali trenercic koji se digao u nebasa na ustrb igraca i preko njihovih leda dizanj u nebesa, a on je jedna obicna ka.rina trener. Ubacivati djete koje ne igra nigdje i stavljati ga na lijevu stranu da igra beka, a imamo igraca manje i gubimo i vidimo da lose stojimo na terenu, ali dzaba to nasem glavonje kad on nema pojma. Bio je dobar igrac, a vecaras je pokazao da je 0 trener. Nije stvar ispasti i izgubiti, sta ima veze jaci ljudi i kraj, ali dobit ovakav debakl to je sve do trenera.

glavonji jel...ti si NULA od covjeka
Glava mu je ono bas da molis Boga da ga kamera ne snimi koliko je irtantan i odvratan.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 nov 2011, 00:45

PAPE OSTANI,OSTANI JER SI PROFESIONALAC(za razliku od Cire),OSTANI JER SI LEGEDNA OVE DRZAVE(Za razliku od ...),OSTANI JER IGRAMO DOBAR FUDBAL,OSTANI JER TO IGRACI ZELE,OSTANI JER TRENUTNO NEMA BOLJEG,OSTANI JER IMAMO DOBRU GRUPU ZA SP 2014,OSTANI JER TI NISI KRIV ZA OVAJ PORAZ,KRIV SI ZA 2:0 PROTIV FRANCUSKE NA KOSEVU,KRIV SI ZA 1:1 PROTIV ALBANIJE ALI ZA OVO NISI

VOLIM TE BOSNO!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:47

Jug je napisao/la:
Glava mu je ono bas da molis Boga da ga kamera ne snimi koliko je irtantan i odvratan.
vidim jarane, ali uglavnom bolja mu je i ljepsa od vecine, ukljucujuci i tebe

@hari, nastavi srrati ne nerviras me, ispucaje se dobro
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 00:48

Imam samo jedno pitanje za ove vjecne kriticare i pljuvace.
Zasto se morala napraviti tolika stanka,pauza u izrazavanju svog ''misljenja i kritika''
Ako mi nesto ne pase ja cu to napisati,taman u to vrijeme teklo med i mlijeko.
Ali ne, prvo se usutili neko vrijema da bi se cekala prva prilika.
Nista drugo vec golemo licemjerstvo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 16 nov 2011, 00:51

samosarajvo je napisao/la:PAPE OSTANI,OSTANI JER SI PROFESIONALAC(za razliku od Cire),OSTANI JER SI LEGEDNA OVE DRZAVE(Za razliku od ...),OSTANI JER IGRAMO DOBAR FUDBAL,OSTANI JER TO IGRACI ZELE,OSTANI JER TRENUTNO NEMA BOLJEG,OSTANI JER IMAMO DOBRU GRUPU ZA SP 2014,OSTANI JER TI NISI KRIV ZA OVAJ PORAZ,KRIV SI ZA 2:0 PROTIV FRANCUSKE NA KOSEVU,KRIV SI ZA 1:1 PROTIV ALBANIJE ALI ZA OVO NISI

VOLIM TE BOSNO!
Cuj ovog pitara. Jel te stid ista pisati ovdje, vi pitari samo nam brukate naciju.
Mozda da Fisek bude sad selektor. Fuj ..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:52

Jug je napisao/la: Mozda da Fisek bude sad selektor. Fuj ..
poserem ti se na JUG i mladjeg brku osima
15.10 - 15.06 ...

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 16 nov 2011, 00:53

Jug je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:PAPE OSTANI,OSTANI JER SI PROFESIONALAC(za razliku od Cire),OSTANI JER SI LEGEDNA OVE DRZAVE(Za razliku od ...),OSTANI JER IGRAMO DOBAR FUDBAL,OSTANI JER TO IGRACI ZELE,OSTANI JER TRENUTNO NEMA BOLJEG,OSTANI JER IMAMO DOBRU GRUPU ZA SP 2014,OSTANI JER TI NISI KRIV ZA OVAJ PORAZ,KRIV SI ZA 2:0 PROTIV FRANCUSKE NA KOSEVU,KRIV SI ZA 1:1 PROTIV ALBANIJE ALI ZA OVO NISI

VOLIM TE BOSNO!
Cuj ovog pitara. Jel te stid ista pisati ovdje, vi pitari samo nam brukate naciju.
Mozda da Fisek bude sad selektor. Fuj ..
Potpis do u rijec,OD MANIJAKA
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.