BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Lucryler
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Lucryler » 16 nov 2011, 00:26

LJUDI GLAVU GORE !!! PODRSKA ZMAJEVIMA , PORAZA IMA U IVJEK CE IH BITI !!! ALI ZBOG OVOGA VECERAS JOS SU MI DRAZI !!! OKRENIMO SE SVJETSKOM I POCNIMO NAVIJATI ZA NASE MOMKE DA SE PLASIRAJU NA SVJETSKO !!! TU SMO FAVORITI !!! BOG CE I NAS JEDNOM NAGRADITI !!!

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 16 nov 2011, 00:27

Pričajte šta hoćete, Begović koliko god on nama bio drag je nula od golmana.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:27

pokenjam se na sve koji za ovo optuzuju selektora i igrace...

Jednostavno ljudi su bolji i tacka...ja sam ponosan
15.10 - 15.06 ...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 nov 2011, 00:27

Nema tu puno price.Portugal je za klasu ispred nas, u svakom segmentu su nas nadigrali.Ronaldo potvrdio da je No.1 u svijetu, a nama ostaje!? Nama ostaje kao i uvijek do sad da bodrimo nase ljiljane.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 16 nov 2011, 00:27

samosarajvo je napisao/la:Realno oni nisu kvalitetniji od nas da bi pobjedili 6-2. Realan odnos kvaliteta je maximum 3-0 za njih i to pod uslovom da su obije ekipe raspolozene i motivisane ALI kad ti se u jednu noc sastavi raspolozen protivnik,nesreca (prvi i drugi go, pogotovo drugi), kad si ti totalno neraspolozen,kad ti sudija cjepka igru a vamo ti vraca golovima iz opsajda,pritisak sa tribina itd...ocekivano.

Za ove kloceve sto krive Papeta.Ne racunajuci danasnju tekmu mi nikad ljepsu igru nismo imali, disciplinovaniju.Mnogo bolje nego sa Cirom(Ciro je imao manje vise iste igrace kao Pape) i Sliskovicem i svim ostalim trenerima.
Ja bi volio da on ostane jer ne vidim ko bi nas trenutno, sem Vahe ili Ivice(ili nekog stranog kojeg ne mozemo priustit), mogao voditi u narednim kvalifikacijama gdje imamo mnogo vece sanse nego sto smo ovdje imali iz razlog jer nemamo repku koja "mora biti prva i proci direktno".

I jos nesto, za ove ove govore kako nisu zadovoljni sa barazem (scudeto je jedan od njih,njega sam zapamtio) i da smo mi MORALI proci jer sve ispod prolaska je LOSE.

-Kad ste tek vidjeli grupe jeste li objektivno i realno ocekivali da budemo prvi u grupi ispred Francuske?Svi smo bili optimisti i euforicni ali to nije realno sto ja govorim.Cilj je bio drugo mjesto tj baraz i ostvarili smo ga
-Kad smo dobili Portugal u barazu jeste li se realno nadali prolazu? Opet cu ti reci, realno? I bez Ronalda i Nanija i Pepea nase sanse su bile male.Svi realni (Pape,fudbalski strucnjaci itd su govorili da je Portugal favorit, i to veliki i da ne smijemo tugovati ako ispadnemo)
Ja sam znao da su sanse 10% da prodjemo i nisam bio euforican kao 90% nacije a euforija nam nikad dobro nije donjela, niti ce.

Da narednih 10 europskih i 10 svjetskih prvenstava u grupi dobijamo Spaniju,Francusku,Njemacku,Englesku,Italiju,Portugal... za mene ce baraz biti primaran a sve iznad toga premija a i vama bi trebalo tako, ako ste realni i objektivni.
Isto tako da u narednih 20 baraza dobijamo iste protivnike necu biti nezadovoljan,nesretan, i sigurno necu pljuvati po igracima i selektoru da svih tih 20 baraza ispadnemo jer realno i ne trebamo proci pored takvih reprezentacija.

ALI hocu da kazem da cu biti prvi koji ce kritikovat,tugovat ako ne prodjemo na sljedece svjetsko i to direktno. Jer nema ni Francuske ni Spanije ni Brazila ni Portugala vec Grcka koja nije bolja od nas.

Ovaj poraz jest visok, i danasnja igra se MORA KRITIKOVAT ali srat Papetu,Igracima i svim ostalim uopsteno za cjele kvalifikacije niko nema pravo jer smo odigrali najbolje sto smo mogli i znali.

PAPE OSTANI,OSTANI JER SI PROFESIONALAC(za razliku od Cire),OSTANI JER SI LEGEDNA OVE DRZAVE(Za razliku od ...),OSTANI JER IGRAMO DOBAR FUDBAL,OSTANI JER TO IGRACI ZELE,OSTANI JER TRENUTNO NEMA BOLJEG,OSTANI JER IMAMO DOBRU GRUPU ZA SP 2014,OSTANI JER TI NISI KRIV ZA OVAJ PORAZ,KRIV SI ZA 2:0 PROTIV FRANCUSKE NA KOSEVU,KRIV SI ZA 1:1 PROTIV ALBANIJE ALI ZA OVO NISI

VOLIM TE BOSNO!
Respect kralju , da je Bogdom više ljudi koji ovako razmišljaju.Ne znam šta serete po Sušiću , on je najveći trener kojeg smo ikada imali.

Ali , Albanci nas **** za prvenstvo , da smo ih pobijedili tamo , sad bi lagano gledali francusku u baražu.Ali , to je ključ svega , protiv slabije reprezentacije moraš pobijediti , kako god se okrene.
Sloboda Tuzla !!!

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 16 nov 2011, 00:28

marseille7 je napisao/la:Pričajte šta hoćete, Begović koliko god on nama bio drag je nula od golmana.
Eto onaj Dino Zof iz Breze Avdukic je trebao braniti veceras.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 16 nov 2011, 00:28

NoName je napisao/la: Ponavljam, tada Portugalu nije trebalo. Sudio je za njih kad je trebalo, ne budi budala. On je to dozirao tačno kako im je trebalo.
Može biti da je tako a možda je samo slučajnost. U svakom slučaju to nije glavni razlog što BiH ne ide na Euro.
YNWA!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 nov 2011, 00:28

NoName je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
Ja se iskreno nadam da se šališ , pa čovječe šta si ti gledao dva penala nije dosudio za Portugal start Zahirovića nad Postigom i igranje rukom Papca plus dali smo gol iz offsajda i nešto govoriš na sudiju.Ne mogu da vjerujem.
Ponavljam, tada Portugalu nije trebalo. Sudio je za njih kad je trebalo, ne budi budala. On je to dozirao tačno kako im je trebalo.
Pa jes, bolje je voditi 2 razlike nego 3, slazem se. Cuj nije trebalo....kakve gluposti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 16 nov 2011, 00:28

marseille7 je napisao/la:Pričajte šta hoćete, Begović koliko god on nama bio drag je nula od golmana.
Hajd bolan suti ko si ti da pricas ko je golman a ko nije.Tko si ti da procjenjujes naseg najboljeg golmana uz Hasagica?
Gdje ti branis ???? Za F.K. Vrbanjusa 100% ?
Suti i potrpaj se :lol:

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 16 nov 2011, 00:28

Buducnost je napisao/la:
NK/RK Krivaja je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:kako vas nije stid srati po ijednom jedinom nasem igracu ? imate li vi imalo obraza ? imate li vi imalo dostojanstva ? imate li vi imalo pameti ? ovi igraci su nas ponos. ujedinili su nas sve. al' sad kad' je najteze, nadje se par pametnjakovica koji ce nesto kenjati. sram vas bilo ! ak' si bolji, bujrum izvoli igraj. a niste bolji zato sutite i cestitajte i portugalcima i nasim zmajevima.

VI STE PONOS DRZAVE

Samo bi dodao jos..

BEGOVICU, LULICU, Spahicu, Jahicu, PAPCU, Pandzi, Zahirovicu, MEDUNJANINU, RAHIMICU, MISIMOVICU, Besicu, DZEKO, Pjanicu, Maleticu, jos Ibisevicu, Salihovicu, Hasagicu, Muslimovicu, Susicu i ostali koji su doprinijeli radosti Bosanaca i Hercegovaca jedno veliko HVALA.

VI STE PONOS OVE NAPACENE DRZAVE! Ne predaj se!
ZMAJEVI HVALA ZA SVE GLAVU GORE ZA ONE KOJI VAS POŠTUJU I VOLE
NAŠ PONOS

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:29

Nakon toliko pročitanih gluposti na FBu i ovdje, ova je prelila sve, 5 golman Engleske lige i ovo izjavi. Jeb.em ti (neću ništa psovat), odo leć spavat, isplakat se ne zbog poraza nego zbog ovakvih kakvih ima i sutra moram slušat po gradu i školi pametnjakoviće. Samo ću šutiti...

ASMIRE VOLIM TE! PAPE OSTANI!

JEDNA SI JEDINA!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 00:29

do 22:00 su bili zvijezde, a sad pljuj koliko mozes... yebes takav narod.. zbog takvih bolida ovakva nam je drzava :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 00:29

And as expected Portugal progressed. No bad turf, no whistle's, no "Messi's"(you really needed a couple), no people receiving the players in airport like if we were in war, no people don't letting the players sleep and against a poor referee Portugal beat tonight Bosnia by 6-2.. but it could easily been 10-0.. the first goal of Bosnia, Lulic made foul in Coentrão and headed to his hand, in 2nd goal Spahic was offside.. if that penalty of Coentrão was awarded, don't know why the one in Postiga wasn't.. like the hand of Spahic when the game was 3-1.. who was asking for a "normal" referee wasn't expecting Stark to give you an hand and even with that you were massacred by Portugal this way.
And seriously guys, if you in your stadiums have a bad turf, I can allow you to play in my garden, it's in better conditions.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 00:29

Arnelinho je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la: Samo je najžalije što nam je Bog za sve kriv :?

Nezz jel' iko vidio Boga da igra lopte :o

Ugl. nadati se boljem, i napredovati uporedo, a ne uvijek plakati kako nam je neko tamo kriv ;)
Samo gledat naprijed i mora doći dan kad ćemo uspjeti. Gubiti vrijeme na kukanju ne vrijedi. ;)
Treba vremena da se ovaj termin napaćeni bošnjo izbije nama iz glava, pa da napokon krenemo napredovati :?
@marseille7 još jednom dokazao da je jako inteligentan ...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 nov 2011, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2011, 00:29

bparena je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
Ja se iskreno nadam da se šališ , pa čovječe šta si ti gledao dva penala nije dosudio za Portugal start Zahirovića nad Postigom i igranje rukom Papca plus dali smo gol iz offsajda i nešto govoriš na sudiju.Ne mogu da vjerujem.
Sauman prohodas malo Bosnom i zajedno sa sa D.Dogom nam se napusis kite i kazes zivjeli zmajevi.... :evil:
Moderacija neka malo obrati pažnju na ovog općepoznatog bolesnika.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 16 nov 2011, 00:30

Scof1eld je napisao/la:do 22:00 su bili zvijezde, a sad pljuj koliko mozes... yebes takav narod.. zbog takvih bolida ovakva nam je drzava :roll:
X :evil:

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 16 nov 2011, 00:30

Šta reći ?

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 nov 2011, 00:30

Begović je odličan golman, naš najbolji svakako, u Zenici je branio sjajno uz Jahića je tada bio najbolji, al' činjenica je da je danas branio vrlo loše.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 nov 2011, 00:30

slika

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 16 nov 2011, 00:30

CLS je napisao/la:smarata vise sa tom pricom napacena drzava, ja nisam napacen niti zelim da me neko gleda ko pacenika, bio sam u SA dok je rat bio ali i dalje smijem se :D a vi ako sebe gledate ko pacenike, znate i sami kako pacenici zavrsavaju :D

A puna podrska selekotru i igracima
Jes vala su doqrcili sa tom pricom o pacenicima
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.