Ponavljam, tada Portugalu nije trebalo. Sudio je za njih kad je trebalo, ne budi budala. On je to dozirao tačno kako im je trebalo.Saurman je napisao/la:Ja se iskreno nadam da se šališ , pa čovječe šta si ti gledao dva penala nije dosudio za Portugal start Zahirovića nad Postigom i igranje rukom Papca plus dali smo gol iz offsajda i nešto govoriš na sudiju.Ne mogu da vjerujem.NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa da primimo jos 6 aaaa? ee logiko mojaaa,teska muko,nikad ne prevazidjena... Covjece utakmica je bila gotova poslije crvenog i gola Ronalda iz ofsajda....kasnije da si boga uveo,ne bi ti pomogao.....Emir ZENICA je napisao/la:Ma mi samo govorimo " Biti ce bolje u sljedecim kvalifikacijama"
Nece biti bolje **** ga tito,uvijek isto sve isto i lafo biti ce bolje.
PAPE ODLAZI !
Edit : Kako nije kriv ? Pa ubaci IBISEVICA ne BESICAAAAAAAAAAAAAA
smarata vise sa tom pricom napacena drzava, ja nisam napacen niti zelim da me neko gleda ko pacenika, bio sam u SA dok je rat bio ali i dalje smijem se
a vi ako sebe gledate ko pacenike, znate i sami kako pacenici zavrsavaju
A puna podrska selekotru i igracima

A puna podrska selekotru i igracima
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
ako išta meni je samo Džeko posto još 100 puta draži poslije ove utakmice.Sušić treba ostati.A Portugal je bio mnogo bolji.
MORAM PRIZNATI DA SUSIC IPAK NIJE KRIV !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
PAPA ODLAZIII
PA STO IGRAS TAKO PICKASTO STO NA POCETKU 2 POLUVREMENA NISI UVEO VEDU I IBRICICA I IZNENADIO IH I NAPRAVIO PRESING 15 MINUTA....
PA STO IGRAS TAKO PICKASTO STO NA POCETKU 2 POLUVREMENA NISI UVEO VEDU I IBRICICA I IZNENADIO IH I NAPRAVIO PRESING 15 MINUTA....
Samo je kod nas igrati sa dva napadača "preofanzivno" pa danas svaki klub/reprezentacija igra sa dva isturena napadača, ja ne pamtim kada smo zadnji put krenuli sa dva napadača ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Prvi pametan post.Lucryler je napisao/la:Bog dragi stavlja covjek na iskusenje , nas trenutak ce doci , trebamo ustrajati na tome , Pape neka ostane jer to on zasluzuje .. Mi cemo proci kvalifikacije za svjetsko kao prvoplasirani zapamtite moje rijeci
YNWA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imaju ga, jasna bajraktarevic, novosadjanka, profesorica na Filozofskom, uglednaBlueone je napisao/la:Bez obzira na sve, snagu protivnika, zavjeru UEFE, sudijsku blamažu, nijedna ozbiljna reprezentacija ovo sebi ne smije dopustiti.
Pa i portugalski standard je koliko iznad našeg, pa ni jedan jedini portugalski navijač nije bio u Ze, a naših je tamo u Lisabonu otišlo 5-600, ljudi dizali kredite da odu,snalazili se kako umiju,.znači iako slabiji na tribinama smo ih uništili!!!
A na terenu???
hm
Nama treba ozbiljan psiholog u reprezentaciji, hitno

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma libo tuki BHT oni su večeras pare okrenuli 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A da budemo jednom fer i cestitamo boljemu,a ne kriviti sudije,masone,vanzemaljce,uefu i Ronaldove sponzore?Ne mogu da shvatim ove koji poslije svake pobjede igrace dizu u nebesa a poslije svakog poraza ih nazivaju klocevima..Ah da,svaka cast nasim reprezentativcima na borbenosti,zelji,htjenju,ozbiljnosti koju su pokazali u "historijskoj" utakmici,nek im ide na cast 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nije ima trebao penal kod rezultata 2:1 i 3:2 ajd i ovo da čujem.NoName je napisao/la:Ponavljam, tada Portugalu nije trebalo. Sudio je za njih kad je trebalo, ne budi budala. On je to dozirao tačno kako im je trebalo.Saurman je napisao/la:Ja se iskreno nadam da se šališ , pa čovječe šta si ti gledao dva penala nije dosudio za Portugal start Zahirovića nad Postigom i igranje rukom Papca plus dali smo gol iz offsajda i nešto govoriš na sudiju.Ne mogu da vjerujem.NoName je napisao/la:Svi favoriti su prošli u baražu. Mi dobili najtežeg protivnika, koji je uz sebe imao sudiju i boga. Nemojte se više moliti prije utakmica molim vas, bog ne zna da postojimo i zato je zaslužio malo slovo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
svi su nam sad krivi '' kad gubimoo ' , kad bjedimo svi smo uz bosnuu , tako od utakmice do utakmicee -.- al jbg realno Bosna se voli i kad gubi i kad vodi'
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ni za živu glavu mijenjati selektora! Prelahko je tražiti krivce u ovakvoj utakmici. Tačno je što Noname kaže: sudija je u odlučujućim trenucima pomogao Portugalu da povede 2:0, nakon čega je imao "luksuz" korektnijeg suđenja.
Imamo puno razloga da budemo ponosni na naše momke. Masa stvari je večeras išla protiv nas: nedostatak Mujdže, što je naš ubjedljivo najveći hendikep, Miralemova ozljeda, crveni karton, što je jako negativno uticalo na formaciju i tok igre od tog trenutka...
Jako čudna utakmica, suđenje u mnnogim trenucima nerazumljivo, skoro slučajno. Mi sami nismo kreirali ništa u veznom redu, ali ne smijemo gubiti nadu i vjeru. Sve će ovo izgledati drugačije kad se emocije slegnu, a posebno u kvalifikacijama za SP. Ovo nam je jako vrijedno iskustvo. Neće se više prosipati bodovi protiv lošijih ekipa, imamo jak fundament, doći će novi igrači, imamo jači renome, jači igrački i ekipni identitet. Imamo dovoljno mrzitelja, sad moramo stati uz našu repku. Ne smijemo padati u crnjak, i dalje smo najjača ekipa na Balkanu. Idemo dalje, ponosni! Momci, Safete, stručni štab: Hvala vam, glavu gore!
Imamo puno razloga da budemo ponosni na naše momke. Masa stvari je večeras išla protiv nas: nedostatak Mujdže, što je naš ubjedljivo najveći hendikep, Miralemova ozljeda, crveni karton, što je jako negativno uticalo na formaciju i tok igre od tog trenutka...
Jako čudna utakmica, suđenje u mnnogim trenucima nerazumljivo, skoro slučajno. Mi sami nismo kreirali ništa u veznom redu, ali ne smijemo gubiti nadu i vjeru. Sve će ovo izgledati drugačije kad se emocije slegnu, a posebno u kvalifikacijama za SP. Ovo nam je jako vrijedno iskustvo. Neće se više prosipati bodovi protiv lošijih ekipa, imamo jak fundament, doći će novi igrači, imamo jači renome, jači igrački i ekipni identitet. Imamo dovoljno mrzitelja, sad moramo stati uz našu repku. Ne smijemo padati u crnjak, i dalje smo najjača ekipa na Balkanu. Idemo dalje, ponosni! Momci, Safete, stručni štab: Hvala vam, glavu gore!
Definitions belong to the definers, not the defined
Samo gledat naprijed i mora doći dan kad ćemo uspjeti. Gubiti vrijeme na kukanju ne vrijedi.*p!p!t@* je napisao/la: Samo je najžalije što nam je Bog za sve kriv![]()
Nezz jel' iko vidio Boga da igra lopte![]()
Ugl. nadati se boljem, i napredovati uporedo, a ne uvijek plakati kako nam je neko tamo kriv

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Bane Madridista
- Kontakt:
Nije sramota bilo izgubiti od Portugala 6:2,sve cestitke BiH za dosadasnje utakmice u kvalifikacijama.Bar su bili blizu...
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
-
- Kontakt:
Ljudi su bili bolji za klasu od nas to treba priznati ...
Mi smo odigrali pogotovo prvi dio pravo kukavicki bez i malo zustrine borbe u igri ...
Ona prva dva gola izvan 16 metara pravo pocetnicki jer se kod prvog gola nepotrebno napravljen faul a kod drugog gola prostora nenormalno puno mogao se Nani namjestati kako hoce a znamo da su po tome poznati ...
Vrlo smo losi u ovom takozvanom brazilskom fudbalu preskakanje lopte brzo mjenjaje pozicija jednostavno izgubimo kompas ...
Sudija je u bitnim momentima sudijo za njih to jest dosta puta je sjeckao nasu igru jednostavno nije nam dao da se nasa igra razvije to se je vidjelo priliko oduzimanja lopte na sredini terena ...
Po neznam koji put izlazi nas Balkanski mentalitet i pocinju prigovori zaljenja i naravno onda se dobijau zuti i crveni a sudija to jedva ceka ...
Veceras se je i vidjelo da mi nemamo reprezentaciju za velika takmicenja a nas maximum je 2 ili 3 mjesto u kvalifikacijskim grupama jer kad dobijemo nekog jaceg tj iz top 10 izgledamo ko muhe bez glave ...
Sto se tice igraca jedino su Dzeko Papac i Begovic klase mada njega krivim pogotovo kod onog prvog gola jer je ono poklonjen go ...
Imam onda Spahica koji polako sve vise i vise kiksa nekako mi nije onaj Spaha od prije i jos jedno jedne ili dvije kvalifikacije i s njim se mozemo oprostiti a sto se tice pozrtvovanosti tu mu kapu skidam ...
Miske je dokazao da je klasa ali svojim odlaskom u Rusiju pao je totalno i za njega a i nas najbolje bi bilo da se vrati u Svabiju i da dode opet na onaj stari nivo ... a to vazi i za Ibricica jednostavno treba bjezati iz Rusije ...
Dalje imamo Pjanica i Lulica koji su tek osjetili sta je prava liga i oni jos trebaju da rastu tj da sazriju kao igraci ...
Ovo ostalo sve B igraci na zalost ...
Mi smo odigrali pogotovo prvi dio pravo kukavicki bez i malo zustrine borbe u igri ...
Ona prva dva gola izvan 16 metara pravo pocetnicki jer se kod prvog gola nepotrebno napravljen faul a kod drugog gola prostora nenormalno puno mogao se Nani namjestati kako hoce a znamo da su po tome poznati ...
Vrlo smo losi u ovom takozvanom brazilskom fudbalu preskakanje lopte brzo mjenjaje pozicija jednostavno izgubimo kompas ...
Sudija je u bitnim momentima sudijo za njih to jest dosta puta je sjeckao nasu igru jednostavno nije nam dao da se nasa igra razvije to se je vidjelo priliko oduzimanja lopte na sredini terena ...
Po neznam koji put izlazi nas Balkanski mentalitet i pocinju prigovori zaljenja i naravno onda se dobijau zuti i crveni a sudija to jedva ceka ...
Veceras se je i vidjelo da mi nemamo reprezentaciju za velika takmicenja a nas maximum je 2 ili 3 mjesto u kvalifikacijskim grupama jer kad dobijemo nekog jaceg tj iz top 10 izgledamo ko muhe bez glave ...
Sto se tice igraca jedino su Dzeko Papac i Begovic klase mada njega krivim pogotovo kod onog prvog gola jer je ono poklonjen go ...
Imam onda Spahica koji polako sve vise i vise kiksa nekako mi nije onaj Spaha od prije i jos jedno jedne ili dvije kvalifikacije i s njim se mozemo oprostiti a sto se tice pozrtvovanosti tu mu kapu skidam ...
Miske je dokazao da je klasa ali svojim odlaskom u Rusiju pao je totalno i za njega a i nas najbolje bi bilo da se vrati u Svabiju i da dode opet na onaj stari nivo ... a to vazi i za Ibricica jednostavno treba bjezati iz Rusije ...
Dalje imamo Pjanica i Lulica koji su tek osjetili sta je prava liga i oni jos trebaju da rastu tj da sazriju kao igraci ...
Ovo ostalo sve B igraci na zalost ...
Anti Nakarada
Ne zamjerite ali mi je def najbolji komentar bio:
6-2. Kad se igra drugi set ?
Glave gore jbg...ne treba se nervirati.
6-2. Kad se igra drugi set ?
Glave gore jbg...ne treba se nervirati.
vejza_ je napisao/la:PAPA ODLAZIII

Sabura ljudi Sabura 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.